Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Muck Smith ευχαριστω για την απαντηση, μαλλον προκειται για hardware προβλημα, επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια και μαλλον παει για service στην Ολλανδια. Το μηχανημα ειναι μεσα στην εγγυηση, ελπιζω να μην υπαρξει καποια χρεωση :mad:

ολα τα ipaq πηγαίνουν στην Ολλανδία για service, μην ανησυχείς :cool:

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δουλευει με το Greek Ipaq layout :D

Σε ευχαριστω! Αλλα γραφει μονο μεχρι 70 ειτε κεφαλαια ειτε μικρα... Ξερεις αμα μπορω να το κανω 160? μονο με αγγλικα παει :(

(παντως το προγραμματακι λεει!)

....για πήγαινε στα Περιεχόμενα του φόρουμ,

κάτω κάτω έχω βάλει κάτι links σχετικά με ελληνική γραφή, κάτι θα βρεις ;)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα αν ειναι δυνατόν να μου λυσετε ενα προβλημα.Θελω να μου πειτε πως συγχρονίζω τα public folders του MS Outlook με το PPC.Το εχω προσπαθησει παρα πολυ αλλα τιποτα.(Μεσα στο public folders εχω καποιες επαφες διαφορετικές απο αυτες που ειναι στην περιοχη contacts).Γενικα θελω να περάσω οτι εχει και δεν εχει ενα Οutlook.Ακομα και Attachments.Σας ευχαριστω εκ των προτερων..
CURSEDDD

Παιδιά προβλήματα... (είμαι noob)

πως θα έχω internet στο ppc όταν το συνδέω στη βάση με το pc ή με bluetooth? Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Επίσης με ποιο πρόγραμμα θα πάρω backup για να το έχω σε περίπτωση clean reset?

Γεια

Ξέρει κανείς που θα βρω update WM 2003se eng gia to Loox 420 ?

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Παιδια εγραψα κειμενο (με word mobile) στο κινητο (htc tytn) και μεταφεροντας στο word (office xp) του laptop μου εμφανιστηκε το κειμενο μου ως εξης:

"Αpο υpηρesιaκο λaθος deν aνeγρafηsaν ta dυο µου paιdιa stην aρχικη aιtηsη apοspasης κaι deν eχουν eλeγχθeι aκοµa apο tην υpηρesιa οι eνstaseις epaνeξetasης pου eχω υpοßaλλeι κaι stις οpοιes υpοdeικνυω tο λaθος".

Καποιους ελληνικους χαρακτηρες το word του laptop τους εκανε αγγλικους (πχ το α,το ε κτλ)!!

Τι πταιει; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Carpe Diem

Καλησπέρα !!

Εδώ και 2 μέρες είμαι κάτοχος του HP rw6815 – wm05 !

Όλα πάνε πολύ καλά με το PDA , γρήγορο – μικρό , ακριβός όπως το ήθελα !

Έχω 3 ερωτησούλες να σας κάνω !

Πρώτον !

Μου το έχει κάνει 3 φορές έως τώρα , έχω πατήσει το Power Button για να κλίσει ο φωτισμός της οθόνης ώστε να είναι Stand Bay .

Πάω να το ξαναπατήσω για να ανοίξω τον φωτισμό της οθόνης και δεν ανοίγει , το ξανά πατάω και τίποτα !

Μόνο με Soft Reset επανέρχεται !

Παρατήρησα ότι όταν το κάνει αυτό άμα πάρω το κιν τηλεφωνώ καλεί κανονικά αλλά δεν δείχνει να χτυπάει ούτε μένει κάποια κλίση στης αναπάντητες μετά το Soft Reset!

Με αποτέλεσμα να χάνω της κλίσης !

Δεύτερον!

Θέλω να πάρω Backup αλλά δεν υπάρχει κάποια επιλογή μέσα στο PDA !

Σε ένα άλλο PDA με win2003 θυμάμαι ότι είχε επιλογή μέσα στα Settings !

Τρίτον!

Πως μπορώ να βάλω ένα mp3 σαν ήχο κλίσης ?

Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Καλησπέρα !!

Εδώ και 2 μέρες είμαι κάτοχος του HP rw6815 – wm05 !

Όλα πάνε πολύ καλά με το PDA , γρήγορο – μικρό , ακριβός όπως το ήθελα !

Έχω 3 ερωτησούλες να σας κάνω !

Πρώτον !

Μου το έχει κάνει 3 φορές έως τώρα , έχω πατήσει το Power Button για να κλίσει ο φωτισμός της οθόνης ώστε να είναι Stand Bay .

Πάω να το ξαναπατήσω για να ανοίξω τον φωτισμό της οθόνης και δεν ανοίγει , το ξανά πατάω και τίποτα !

Μόνο με Soft Reset επανέρχεται !

Παρατήρησα ότι όταν το κάνει αυτό άμα πάρω το κιν τηλεφωνώ καλεί κανονικά αλλά δεν δείχνει να χτυπάει ούτε μένει κάποια κλίση στης αναπάντητες μετά το Soft Reset!

Με αποτέλεσμα να χάνω της κλίσης !

Δεύτερον!

Θέλω να πάρω Backup αλλά δεν υπάρχει κάποια επιλογή μέσα στο PDA !

Σε ένα άλλο PDA με win2003 θυμάμαι ότι είχε επιλογή μέσα στα Settings !

Τρίτον!

Πως μπορώ να βάλω ένα mp3 σαν ήχο κλίσης ?

Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Για το 1 δεν ξερω.

Για το 2 θα πρεπει να βαλεις εχτρα προγραμμα (px spb backup)

Για το 3 βαλτο στο root της καρτας μνημης.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Για το πρώτο πρέπει να είναι conflict λόγω κάποιου προγράμματος.

Αν σε ενοχλεί πολύ φρόντισε να βρείς ποιο πρόγραμμα ευθύνεται και απλά μην το χρησιμοποιείς.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Να ρωτησω κατι?Μηπως ξερει κανεις γιατι αργει να μου κανει suspend οταν παταω το κουμπι απο το spb?Αργει 5-7 δευτερολεπτα..

Δεν μπορώ να κάνω Hard Reset στο rw6815 !

Κάνω ότι λέει το manual αλλά τίποτα !

Κρατάς πατημένα το answer – power - end – reset αλλά τίποτα !

Η οθόνη δείχνει να αναβοσβήνει συνέχεια μέχρι να αφήσω τα κουμπιά και άμα τα αφήσω κάνει απλά ένα soft reset !

Help !!!!

Για χαρα,

Μάλλον κάτι χάνω, γιατί δε μπορεί να ξεχάσαν κάτι τόσο βασικό. Έχω δηλώσει μια σύνδεση GPRS στο κινητό. Αυτή φυσικά χρεώνει πολύ. Έλα όμως που όταν μια εφαρμογή θέλει να συνδεθεί στο internet και δέν υπάρχει άλλος τρόπος το κινητό παίρνει τη πρωτοβουλία να συνδεθεί μέσω GPRS και να κατεβάσει ό,τι θέλει. Δεν έχω βρει τρόπο να του πω να με ρωτάει πρίν συνδεθεί στο GPRS! Ο μόνος τρόπος είναι να του σβήνω το account και να το επαναδημιουργώ όταν θέλω να συνδεθώ. Προσπάθησα να βγάλω την επιλογή οτι αυτή η σύνδεση βγαίνει στο Internet, αλλά την ενεργοποιεί ξανά απο μόνο του.

Ευχαριστώ για ό,τι βοήθεια!

Καλησπερα σας!

Ηθελα να σας ρωτησω αν το παρακατω ειναι εφικτο και πως...:

Εχω το ASUS 636N με γερμανικο λειτουργικό WindowsMobile 5. και θελω να μαθω αν γινεται και πως να εχω τα ελληνικα...

Μου ειπαν για ενα προγραμμα που λεγεται Paragon ή κατι τετοιο! Μπορειται να μου προτινεται σας παρακαλω καποιες λυσεις;! πως μπορω να το κανω αυτο; ή αν μπορω εστω και πληρωνοντας να κανω κατι τετοιο;

Σας ευχαριστω πολυ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Για χαρα,

Μάλλον κάτι χάνω, γιατί δε μπορεί να ξεχάσαν κάτι τόσο βασικό. Έχω δηλώσει μια σύνδεση GPRS στο κινητό. Αυτή φυσικά χρεώνει πολύ. Έλα όμως που όταν μια εφαρμογή θέλει να συνδεθεί στο internet και δέν υπάρχει άλλος τρόπος το κινητό παίρνει τη πρωτοβουλία να συνδεθεί μέσω GPRS και να κατεβάσει ό,τι θέλει. Δεν έχω βρει τρόπο να του πω να με ρωτάει πρίν συνδεθεί στο GPRS! Ο μόνος τρόπος είναι να του σβήνω το account και να το επαναδημιουργώ όταν θέλω να συνδεθώ. Προσπάθησα να βγάλω την επιλογή οτι αυτή η σύνδεση βγαίνει στο Internet, αλλά την ενεργοποιεί ξανά απο μόνο του.

Ευχαριστώ για ό,τι βοήθεια!

Κάτι που κάνω εγώ:

Στις ρυθμίσεις του "διαθέσιμες συνδέσεις" κάνε tab στο "διαχείριση υφιστάμενων συνδέσεων" και επέλεξε μια διαφορετική από αυτή που έχεις λογαριασμό.

Πχ εγώ ενώ έχω GPRS από την ΤΙΜ έχω επιλεγμένη τη Vodafone, οπότε εάν προσπαθήσει μόνο του να μπει, δεν προχωράει και μου λέει ότι δεν υπάρχει λογαριασμός.

Εάν θέλω να μπω με δική μου βούληση, τότε επιλέγω το λογαριασμό της ΤΙΜ.

Πατέντα..., αλλά δεν βρήκα άλλο τρόπο.

Guest lagoudakis
παιδια πως λεγετε μια εφαρμογη που μπορεις να βαλεις εικονιδια εφαρμογων στην κατω μπαρα;εχω ξεχασει το ονομα της..tray...καπως την λενε:p :D

παιδια πως λεγετε μια εφαρμογη που μπορεις να βαλεις εικονιδια εφαρμογων στην κατω μπαρα;εχω ξεχασει το ονομα της..tray...καπως την λενε:p :D

Με το ilauncher μπορείς να το κάνεις αυτό.

Guest lagoudakis
φοβαμε Γιαννη οτι το συγκεκριμενο θα πεσει λιγο ...βαρυ στο στομαχι του 3300:p για αυτο λεω για το αλλο που ειναι μονο για αυτη την δουλεια:O

MMS ρυθμίσεις Vodafone !

Θυμάται κανείς ?

Εναρξη / Ρυθμίσεις / Συνδέσεις /Συνδέσεις / Γιά προχωρημένους /Επιλογή δικτύων

Τά προγράμματα πυ συνδέονται αυτόματα στο Internet πρέπει να συνδέονται μέσω:

O ISP μου. Πατάμε Επεξεργασία και Επιλέγουμε New η επεξεργαζόμαστε το ήδη υπάρχον

Εισάγετε το όνομα της σύνδεσης: Vodafone GPRS

Επιλέξτε ένα μόντεμ: Γραμμή κινητής Τηλεφωνίας (GPRS) Επόμενο

Ονομα σημείου πρόσβασης: internet.vodafone.gr

Ονομα χρήστη: wap

Κωδικός πρόσβασης: wap

Επιλέγουμε Τέλος

Πατάμε OK και γυρίζουμε στην οθόνη Ρυθμίσεις / Συνδέσεις

Επιλέγουμε Δημιουργία νέας σύνδεσης

Εισάγετε το όνομα της σύνδεσης: Vodafone MMS

Επιλέξτε ένα μόντεμ: Γραμμή κινητής Τηλεφωνίας (GPRS) Επόμενο

Ονομα σημείου πρόσβασης: mms.vodafone.net Επόμενο / Τέλος

-------------------

Ανόιγουμε τα MMS

Μενού / MMS Settings…

Στο MMS Deafault

MMSC : http://mms.vodafone.gr

Data Conection: MMS Connection

Gateway:WAP 1.0 Gateway

Gateway: 213.249.19.49

IP Address: 9201

Port: 9201

Πατάμε Done

:lol: :lol: :lol:

PHM TrayLaunch

VJTrayLaunch

κάποιο από τα δύο θα λες. δε μπορεί:p

Αντιμετωπίζω προβλήματα με το Spb Weather.

Βασικά δε μου κάνει update μέσω του ActiveSync, μου γράφει το μήνυμα "error downloading data from site". Πώς μπορεί να λυθεί? Έχω την έκδοση 1.6.2 (δηλαδή την τελευταία), οπότε δε νομίζω να είναι θέμα έκδοσης της εφαρμογής...

Να σημειώσω ότι έχω βάλει του Hab το template κανονικά. Επίσης ότι δε μου κάνει update ούτε και για πόλεις των USA, οπότε δείχνει να είναι πρόβλημα συνδεσιμότητας...:confused:

FYI: ActiveSync 4.2

Δώστε μου μια βοήθεια γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!

To understand the human mind:

http://www.noesistheory.com

Αντιμετωπίζω προβλήματα με το Spb Weather.

Βασικά δε μου κάνει update μέσω του ActiveSync, μου γράφει το μήνυμα "error downloading data from site". Πώς μπορεί να λυθεί? Έχω την έκδοση 1.6.2 (δηλαδή την τελευταία), οπότε δε νομίζω να είναι θέμα έκδοσης της εφαρμογής...

Να σημειώσω ότι έχω βάλει του Hab το template κανονικά. Επίσης ότι δε μου κάνει update ούτε και για πόλεις των USA, οπότε δείχνει να είναι πρόβλημα συνδεσιμότητας...:confused:

FYI: ActiveSync 4.2

Δώστε μου μια βοήθεια γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!

απο το ppc βλεπεις internet μεσω pc?

sto sync toy εχεις δηλωσει auto update?

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...