Jump to content

Pioneer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Pioneer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα τεράστιο πρόβλημα: μιλάω στο κινητό με το handsfree και έχοντας το κινητό περασμένο στη ζώνη μου, με τη θήκη που είχε μέσα το πακέτο. Ε λοιπόν, δεν ξέρω αν το δοκίμασε ποτέ αυτό κανένας όταν το κατασκεύαζαν το τηλέφωνο, αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μιλήσεις ικανοποιητικά! Κάθε 5-10 δευτερόλεπτα πατιέται το joystick από οποιαδήποτε ασυναίσθητη κίνηση του σώματός σου και μπαίνει η κλήση σε αναμονή!! Εσύ συνεχίζεις και μιλάς και ο συνομιλητής ακούει μουσικούλα. Ε, το να γίνεται αυτό 20 φορές μέσα σε μια κλήση είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ. Υπάρχει καμιά λύση? Γίνεται να βγάλω την default ανάθεση του joystick από Hold σε κάτι άλλο? Το μόνο που σκέφτηκα είναι αφού πάρω τηλέφωνο να γυρνάω στην today screen και να έχω ένα μεγάλο κουμπί για lock των πλήκτρων (το έχω βρει μόνο μέσα από το spb mobile shell, παρέχεται και πουθενά αλλού?). Αλλά αυτό δουλεύει μόνο όταν εγώ παίρνω τηλέφωνο, όχι αν με πάρουν. Τί προτείνετε λοιπόν? Ερώτηση νούμερο 2: Τι κάνουμε με το γεγονός ότι το τηλέφωνο είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργό? Είχα το X500 πριν και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που άλλαξα κινητό. Εξαιρετικά αργό... Έχω κάνει 3-4 format μόνο και μόνο για να στήσω τα ελάχιστα δυνατά προγράμματα επειδή άμα βάλεις 1-2 ακόμα, ψηνείς καθέ μετά από κάθε κλικ. Τραγικό, τραγικό, τραγικό... Τώρα έχω εγκατεστημένα στη μνήμη ΜΟΝΟ spb mobile shell, hikeyboard, satellite update (eten), wireless manager (eten) ΚΑΙ έχω βάλει και το fix V3 του GreateVK και το κινητό είναι απλά αργό (αλλά όχι ανυπόφορα αργό). Φοβάμαι να εγκαταστήσω το Destinator....
  2. Αντιμετωπίζω προβλήματα με το Spb Weather. Βασικά δε μου κάνει update μέσω του ActiveSync, μου γράφει το μήνυμα "error downloading data from site". Πώς μπορεί να λυθεί? Έχω την έκδοση 1.6.2 (δηλαδή την τελευταία), οπότε δε νομίζω να είναι θέμα έκδοσης της εφαρμογής... Να σημειώσω ότι έχω βάλει του Hab το template κανονικά. Επίσης ότι δε μου κάνει update ούτε και για πόλεις των USA, οπότε δείχνει να είναι πρόβλημα συνδεσιμότητας...:confused: FYI: ActiveSync 4.2 Δώστε μου μια βοήθεια γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!
  3. Αν θέλεις κάπου να το ανεβάσεις, μπορώ να σου δώσω web space...:cool:
  4. Επίσης, είστε σίγουροι ότι το Mic Gain θέλει τέρμα δεξιά για να μην κάνει ηχό? Γιατί τέρμα δεξιά λέει Max και όχι Min που θα ήταν το λογικό...!!!:wacko:
  5. Επίσης η έκδοση του Skype "SkypeForPocketPC v2.1.0.66.exe" και η έκδοση beta "SkypeForPocketPC_Beta v2.2.0.20.exe" θέλουν το patch ναι ή όχι? (Γιατί είναι ανεβασμένες στο site στις 19/12, δηλαδή αργότερα από τότε που κατεβάσατε την "καινούρια" έκδοση και ξαναήθελε patch).
  6. Παιδιά, για να καταλάβω... Υπάρχουν δυο εκδόσεις του patch? Γιατί έχω μία: "X500_Comm_Patch.CAB" από εδώ και μία: "RILMUX20061212.CAB" από το eten-users Ποια είναι η πιο πρόσφατη, ποια να βάλω? επίσης το: "X500_A2DP_BT_Patch.CAB" τί κάνει? προσθέτει A2DP στο κινητό?
  7. Κρατάς πατημένο το κάτω και αρχίζει να κατεβαίνει τα γράμματα αλφαβητικά. Ή ξεκινάς να γράφεις με Τ9 στυλ το επώνυμο και σου φιλτράρει και αφήνει μόνο τις επαφές που περιέχουν αυτά τα γράμματα.
  8. Δαγκωτό X500!! :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
  9. Λοιπόν (από ιδέες, άλλο τίποτα:)) Φτιάξε ένα καινούριο pst και προσπάθησε να περάσεις τα ραντεβού σου από το PPC στο PC και μετά να περάσεις το εορτολόγιο. Αναλυτικά: Αποσύνδεσε το PPC και άνοιξε το Outlook. File -> Data File Management -> Add -> Office Outlook (pst) -> Πες το κάπως. Αφού δεις ότι σου ανοίγει (για mail νομίζω μόνο στην αρχή). Πάλι από Data File Management κάνε remove το παλαιό σου pst. Κλείσε και ξανάνοιξε το Outlook και θα σου πει ότι θα σου φτιάξει Calendar/Journal/Tasks κτλ folders. Έλεγξε ότι έχεις ένα κενό calendar τώρα. ****** Άνοιξε το activesync και File -> Delete partership (για να μη θυμάται το παλιό σου calendar). Σύνδεσε το PPC και άστο να κάνει sync. ****** Παρατήρηση 1: Στα έγραψα στα Αγγλικά γιατί δεν έχω πρόχειρο ελληνικό Outlook, κάνε τη μετάφραση μόνος ;) Παρατήρηση 2: Σε όποιο από τα δύο σημεία με τα αστεράκια (******) μπορείς να βάλεις το xls να γίνει import. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του προβλήματός σου, δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο σημείο... Αν είναι θέμα Calendar του υπολογιστή σου, εν τέλει οποιοδήποτε από τα δύο θα κάνει δουλειά... Αν είναι θέμα calendar του ppc, δυστυχώς μόνο το hard-reset θα σου κάνει δουλειά. Παρατήρηση 3: Δεν υπάρχει φόβος να χάσεις δεδομένα. Το παλιό σου pst που τα έχει δεν χάνεται. Παρατήρηση 4: Αν σου δουλέψει κανονικά και χρειάζεσαι βοήθεια μετά να κάνεις import τα δεδομένα σου από το παλιό pst, just whistle :happy: Παρατήρηση 5: Άντε, καλή τύχη! (θα σου χρειαστεί :D )
  10. Πιστεύω πλέον μπορούμε να αποκλείσουμε ότι έχουν οποιαδήποτε διαφορά το ελληνικό και το αγγλικό στον τρόπο που αποθηκεύουν τα δεδομένα. Ξαναδιαβάζοντας όμως το πρώτο σου μήνυμα είδα ότι λες οτι δε συγχρονίζεται με το Outlook. Δηλαδή στο PC περνάνε κανονικά οι γιορτές και απλά δε σου περνάνε στο PPC? Αν είναι έτσι, τότε είχα καταλάβει λάθος (νόμιζα ότι δεν έμπαιναν καν οι γιορτές)... Για δοκίμασε το εξής: Άνοιξε το ActiveSync, κάνε δεξί κλικ στο Calendar (στην κάτω λίστα), Settings, Synchronize ALL appointments. Μήπως αυτό ήταν που εννοούσες?
  11. Κάνε αυτό που σου είπα πριν και θα δεις! Είναι πιθανό επειδή έχεις ελληνικό Outlook, στη βάση του το Outlookk να έχει ελληνικά ονόματα στηλών, οπότε να μη μπορεί να κάνει σωστή αντιστοιχία με τα αγγλικά ονόματα του XLS κατά τη διαδικασία import. Αυτό λύνεται απλά, άμα μας κάνεις εσύ ένα export και το ανεβάσεις (αν θες μπορείς να σβήσεις και τα ραντεβού από μέσα, να υπάρχουν μόνο τα ονόματα στηλών), για να φτιάξουμε και μία έκδοση του XLS με ελληνικές στήλες για όσους έχουν ελληνικό Office. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ισχύει αυτό που υποψιάζομαι :)
  12. Το πιθανότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι το εξής: Επειδή έχεις το ελληνικό Outlook τα ονόματα των στηλών είναι τα αντίστοιχα ελληνικά. Οπότε: Κάνε ένα File, Export, To MS Excel μερικά ραντεβού και ανέβασε εδώ το αποτέλεσμα. Αν ισχύει αυτό που υποψιάζομαι, θα πάρω τα ελληνικά ονόματα στηλών και θα αντικαταστήσω τα αντίστοιχα αγγλικά και λογικά θα παίξει. Για να δούμε :cool:. Όταν μπορέσεις ανέβασέ το το export αυτό για να το δοκιμάσουμε.
  13. Λοιπόν κι εγώ στην αρχή είχα το ίδιο πρόβλημα, γιατί δεν είχε εγκατασταθεί στο Outlook το πρόγραμμα που κάνει import από Excel. Και όταν πήγαινε να το εγκαταστήσει, αποτύγχανε... Η λύση βρέθηκε, αντιγράφοντας τα δύο αρχεία που χρειάζεται από το φάκελο "I:\OFFICEENT2K3\" και πετώντας τα χύμα στο "C:\", λέγοντας του παράλληλα να πάει να τα τραβήξει από εκεί. Από τα δύο αυτά αρχεία, το ένα είναι σίγουρα το "PRO11.MSI", το άλλο όμως δεν το θυμάμαι, αλλά είναι στον ίδιο φάκελο και είναι της μορφής "Q3561405.CAB" (ή κάτι παρόμοιο με γράμματα και αριθμούς). Πιστεύω με το copy στο σκληρό θα σου δουλέψει ΟΚ. Κατεβάστε αυτό το doc που περιγράφω τη διαδικασία, για όσους δεν το έχουν ξανακάνει... http://www.edgetech.gr/temp/Recurring.doc Δυστυχώς δε νομίζω ότι υπάρχει εύκολος τρόπος για να κάνεις κάτι τέτοιο... Πάντως δεν είναι και μεγάλο το κακό, γιατί άμα είχες βάλει το παλιό excel δεν είχε και πολλά λάθη. Μπορείς να βάλεις μόνο το xls των κινητών εορτών.
  14. Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και καιρό έψαχνα μια λύση για να έχω όλες τις γιορτές ως υπενθυμίσεις στο Outlook, τόσο τις σταθερές όσο και τις κινητές γύρω από το Πάσχα. Το eortologio.gr είναι μια ενδιαφέρουσα λύση, αλλά θέλει πρόσβαση στο internet. Το Today είναι πολύ χρήσιμο, μικρό και βολικό, αλλά προϋποθέτει υπολογιστή (επομένως όχι PocketPC) και στην εποχή του DSL όπου κάνουμε επανεκκίνηση το PC μας 1/εβδομάδα, είναι πολύ εύκολο να περάσουν οι γιορτές χωρίς να το καταλάβεις (αφού το Today τρέχει με κάθε reboot των Windows). Η λύση βρέθηκε, με τη βοήθεια ενός παλαιού thread του myphone, όπου επισυνάπτονταν κάποια excels, για import. Αυτά είχαν ορισμένα λάθη και επίσης δεν υποστήριζαν κινητές εορτές... Για το λόγο αυτό κάθισα και έφτιαξα μια πιο πλήρη λύση, η οποία αποτελείται από δύο excel: - Το πρώτο είναι για τις σταθερές γιορτές και περιλαμβάνει μόνο το 2006 (επίτηδες). Είναι το πρώτο που πρέπει να κάνετε import και μετά να πάτε σε ένα-ένα τα νεοεισαχθέντα ραντεβού και να τα καθορίσετε ως yearly recurring. Θα σας πάρει κανά μισάωρο, αλλά είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να ξεμπλέξετε για πάντα και να κρατήσετε "ελαφρύ" το ημερολόγιό σας. Το αρχείο αυτό, σε σχέση με το αρχικό που είχαν κάνει post τα παιδιά έχει κάποιες μικροδιορθώσεις και έχουν αφαιρεθεί και όλες οι κινητές εορτές από τη λίστα. - Το δεύτερο αρχείο περιέχει μόνο τις κινητές. Επειδή αυτές δεν έχουν σταθερή ημερομηνία, για κάθε έτος περιλαμβάνεται καινούρια σειρά καταχωρήσεων (μην ανησυχείτε, κάθισα και σας έφτιαξα μέχρι το 2050. Πιστεύω σας φτάνει ;)). Πάλι με import τις χειρίζεστε και αυτές. Ο λόγος που σας είπα να βάλετε πρώτα τις σταθερές είναι γιατί αν βάλετε και τις δύο και μετά πάτε να κάνετε recurring, δε θα ξέρετε ποιες πρέπει να κάνετε recurring και ποιες όχι, αφού θα έχουν ανακατευθεί. Σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε πιο "ελαφρύ" το ημερολόγιο σας, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το excel, να σβήσετε τις ημερομηνίες από το 2007-2050 και να κάνετε μόνο import το 2006, και του χρόνου κάνετε το ίδιο για το 2007 κ.ο.κ. Τέλος, να επισημάνω ότι για τη διαδικασία import πηγαίνετε (στο Outlook 2002,3): File -> Import and Export -> Import from another program or file -> Microsoft Excel -> Browse -> Next -> Destination Folder: Calendar -> και τέλος κάνετε drag & drop όλα τα πεδία του excel στα συνονόματα πεδία του Outlook (είναι στην ίδια οριζόντια ευθεία). Το τελευταίο θα χρειαστεί να το κάνετε μόνο μία φορά, μην ανησυχείτε. Αυτά, ελπίζω να δουλεύει και σε εσάς, εμένα πάντως μου δούλευε ρολόι. Αν βρείτε κάποιο λάθος είτε στις σταθερές είτε στις κινητές εορτές, στείλτε μου ένα PM (ή απαντήστε στο thread), για να κάνουμε ότι τελευταίες μικροδιορθώσεις μπορεί να χρειάζονται και να έχουμε την πληρέστερη λύση ελληνικού εορτολογίου. Cheers, Βασίλης
  15. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ζητήσω μία μεγάλη χάρη από κάποιον που να έχει iMate JAM: Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει το κινητό του νωρίτερα από ένα χρόνο (αλλά όχι χθες-προχθές :) και να είναι διατεθειμένος να μου στείλει μία σκαναρισμένη απόδειξη αγοράς του?? Ο λόγος που το ζητάω είναι γιατί το δικό μου (αγορασμένο από eshop) εδώ και μερικές μέρες τελείωσε η εγγύησή του και μόλις χθες μου έσβησε και δεν ξανανοίγει!! Αδικία, δε βρίσκετε? Λες και το ήξερε πότε έληγε και τα'φτυσε αμέσως μετά! Γι'αυτό λέω μήπως μπορώ να παρακάμψω αυτή την ατυχία με τη βοήθειά σας... Απ'ότι θυμάμαι, ο Πουλιάδης είναι η αντιπροσωπεία, οπότε αν το έχει κάποιος αγοράσει από ελληνικό (e-)κατάστημα, θα μου κάνει ως απόδειξη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το περίεργο του αιτήματός μου. Αν πάντως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, κάντε μου ένα p.m. ή στείλτε μου μία pic στο "protoporos @ gmail . com"
×
×
  • Create New...