zoo Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Μήπως στο συγχρονισμό τα φτιάχνει αυτά?? Ακριβώς! Το outlook τα κάνει αυτά και ενημερώνει το ppc. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Παιδια μια βοηθεια και εδω...ειμαι καινουργιος κατοχος ενος q-tek s100...μια ερωτηση...υπαρχει καπου καποιος μετρητης κλησεων που να μπορω να δω ξεχωριστα την διαρκεια εισερχομενων - εξερχομενων κλησεων???? η καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο???? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 SOS!!! Παιδιά αν μπορεί να βοηθήσε κάποιος... Προσπαθώ να μπω στα προγράμματα από Έναρξη/Προγράμματα και δεν κάνει τίποτα!!! Έχει πρόβλημα η συντόμευση; Που μπορώ να την βρω και να την φτιάξω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Παιδια μια βοηθεια και εδω...ειμαι καινουργιος κατοχος ενος q-tek s100...μια ερωτηση...υπαρχει καπου καποιος μετρητης κλησεων που να μπορω να δω ξεχωριστα την διαρκεια εισερχομενων - εξερχομενων κλησεων???? η καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο???? ευχαριστω Ο καλύτερος που είχα στο S100 μου ήταν το πρόγραμμα KG Power Toys Official. @ kyr13 Περίεργο... δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Να υποθέσω ότι του έκανες ένα soft reset, ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 υπαρχει προγραμμα μεσω bluetooth να βλεπεις στο ppc tv,απο την καρτα tv στο pc; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 υπαρχει προγραμμα μεσω bluetooth να βλεπεις στο ppc tv,απο την καρτα tv στο pc; Και από μένα αυτή η ερώτηση. Ή έστω από wifi. Δεν εννοώ μέσω streaming, αλλά να μπορείς και να ελέγξεις το tuner.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Ο καλύτερος που είχα στο S100 μου ήταν το πρόγραμμα KG Power Toys Official. eyxaristw para poly :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 υπαρχει προγραμμα μεσω bluetooth να βλεπεις στο ppc tv,απο την καρτα tv στο pc; Και από μένα αυτή η ερώτηση. Ή έστω από wifi. Δεν εννοώ μέσω streaming, αλλά να μπορείς και να ελέγξεις το tuner.. Ναι μπορείς να κάνεις streaming την τηλεόραση από το pc μέσω Windows Media Encoder και να βλέπεις από το ppc μέσω windows media player. Το έχω κάνει παλιότερα. EDIT: Να προσθέσω ότι υπάρχουν και άλλα προγράμματα (όχι δωρεάν όμως) που ίσως είναι καλύτερα. Θυμάμαι ότι με το Windows Media Encoder δεν μπορούσα να αλλάξω το κανάλι αλλά ίσως έφταιγε και η αρχαία tv card που είχα… Επίσης κάτι έχω ακούσει για orb ?? Με λίγα λόγια θέλει λίγο ψάξιμο για καλά αποτελέσματα αλλά γίνετε. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Ο καλύτερος που είχα στο S100 μου ήταν το πρόγραμμα KG Power Toys Official. @ kyr13 Περίεργο... δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Να υποθέσω ότι του έκανες ένα soft reset, ε; Μόνο ένα; Πολλά, αλλά ακόμη τίποτε. Αν μπορεί να με διαφωτίσει κανείς θα το εκτιμήσω πολύ...:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Συνήλθε τελικά. Έβγαλα για λίγο την μπαταρία (κανά 5λεπτο) Μετά δουλεύει κανονικά. Α, δεν μου άνοιγε ούτε το ActiveSync, αλλά και αυτό αποκαταστάθηκε με τον παραπάνω τρόπο. Ουφ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 θελω να κανω edit στη registry του ppc .Σε περιπτωση που κατι παει λαθος - γινει ζημια κατα το editing , πως επανερχομαστε στα παλια ? με hard reset ? ή αλλο τροπο ? δωστε μια απαντηση βρε παιδια ......... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Λοιπον παιδια ακουτε να δειτε τι επαθα εχτες και δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα! Εχω ενα qtek 9100 αγορασμενο απο ace hellas και σημερα εκανα ενα λαθος και του περασα μια αγγλικη rom! Μετα που καταλαβα τι εκανα κατεβασα και την δικια μας την εβαλα στο τηλεφωνο αλλα ελληνικα με τιποτα! Πηρα στην ace hellas να μου πουν τι θα κανω και η απαντηση τους ηταν: ‘τι νομιζετε οτι θελει βανει ο καθενας στα τηλεφωνα μας? ’ και λενε οτι τελικα τωρα ποτε δεν θα ξαναεχει το τηλεφωνο ελληνικα γιατι εκαψα τον bootloader!!! Στεκουν ρε παιδια αυτα? Ξερει να μου πει κανεις κατι? :cry: htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 τελικα μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαφορα μεταξυ storage,storage card και main memory? 1. η storage αποτελει τμημα της storage card και αν ναι γιατι ξεχωριζει 2. παρατηρησα οτι αν αποθηκευσω κατι στην storage πεφτει η χωρητικοτητα της main memory 3.στην διαχειριση μνημης ειναι χωρισμενη σε αποθηκευση και προγραμματα, για να "τρεχει" πιο ανεμποδιστα το ππσ πρεπει να διατηρω περισσοτερο χωρο σε ποια απο τις 2?:worry: Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 τελικα μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαφορα μεταξυ storage,storage card και main memory? 1. η storage αποτελει τμημα της storage card και αν ναι γιατι ξεχωριζει 2. παρατηρησα οτι αν αποθηκευσω κατι στην storage πεφτει η χωρητικοτητα της main memory 3.στην διαχειριση μνημης ειναι χωρισμενη σε αποθηκευση και προγραμματα, για να "τρεχει" πιο ανεμποδιστα το ππσ πρεπει να διατηρω περισσοτερο χωρο σε ποια απο τις 2?:worry: Λοιπόν το Main memory είναι η βασική μνήμη του ppc.Στα win 2003 είναι το σύνολο της ram και της rom μαζί(ram= μνήμη που χρησιμοποιεί το σύστημα για τις λειτουργικές του ανάγκες , rom=αποθηκευτικός χώρος για δικά σου αρχεία και για εγκατάσταση προγραμμάτων) Στα ppc , όπως και στα pc ένα μέρος του αποθηκευτικού χώρου(rom) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μνήμη ram.(εικονική ram λέγεται νομίζω).Έτσι λοιπόν μπορείς να ρυθμίζεις πόση από τη μνήμη του main memory θα χρησιμοποιείται σαν rom και πόση σαν ram.Αν δεν το κάνεις εσύ ,το κάνει το σύστημα μόνο του. Το storage είναι μια επιπρόσθετη μνήμη ενσωματωμένη.Είναι μόνο για αποθήκευση αρχείων, δεν μπορεί το σύστημα να την χρησιμοποιήσει σαν ram.Το ίδιο είναι και η sd κάρτα.Μόνο που αυτή είναι αποσπώμενη(τη βάζεις και την βγάζεις:p ). Καλύτερα να μην αποθηκεύεις δεδομένα και αρχεία στη main memory.Άσε όσο γίνεται περισσότερο ελεύθερο χώρο και χρησιμοποίησέ τον σαν ram.Για να αποθηκεύεις αρχεία έχεις τη storage και την κάρτα μνήμης. Επειδή είναι δυνατόν να έχεις πολλές κάρτες μνήμης(και να τις αλλάζεις) στην storage προτίμησε να βάζεις δεδομένα και προγράμματα που τα θέλεις πάντα μαζί σου(ανεξάρτητα από το ποιά κάρτα έχεις πάνω στο ppc). Και σύμφωνα με την ορολογία του ppc: storage=ram και program=romΔώσε μεγάλο χώρο στη ram. Πήγαινε την μπάρα όσο πιο αριστερά γίνεται(αν το παρακάνεις όμως το σύστημα αυτοριθμίζεται) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 μπορω να πω οτι εισαι κατατοπιστικοτατος σε ευχαριστω πολυ ddr2!:) :) Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 να συνεχισω και εγω;στην storage αν βαλουμε προγραμματα μετα απο hard reset φευγουν ετσι δεν ειναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 να συνεχισω και εγω;στην storage αν βαλουμε προγραμματα μετα απο hard reset φευγουν ετσι δεν ειναι; Kάποια μπορούν να τρέξουν, κάποια άλλα τρέχουν αλλά Unregistered και κάποια άλλα καθόλου! Ανάλογα τις πληροφορίες που έχουν καταχωρημένες στη registry και σε αρχεία συστήματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 thanks again Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 μπορω να πω οτι εισαι κατατοπιστικοτατος σε ευχαριστω πολυ ddr2!:) :) Τίποτα φίλε μου:) Και εγώ είχα σπαζοκεφαλιαστεί στην αρχή.Γιατί είχα διαβάσει για 32mb ram και 32 rom και αντι αυτού βρήκα συνολικά 27 για ram και rom.:mad: :mad: Έχω την εντύπωση ότι στα ipaq η storage είναι ανθεκτική σε hard reset.:confused: Tουλάχιστον εμένα ποτέ δεν έχει πειραχτεί τίποτα από εκεί μέσα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Έχω την εντύπωση ότι στα ipaq η storage είναι ανθεκτική σε hard reset.:confused: Tουλάχιστον εμένα ποτέ δεν έχει πειραχτεί τίποτα από εκεί μέσα. Δε διαγράφεται τίποτα, αλλά πολλά προγράμματα δε μπορούν να λειτουργήσουν αφού λείπουν κάποια σημαντικά αρχεία που αποθηκεύονται στην main. Σαν αποθηκευτικός χώρος δεν επηρρεάζεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Δε διαγράφεται τίποτα, αλλά πολλά προγράμματα δε μπορούν να λειτουργήσουν αφού λείπουν κάποια σημαντικά αρχεία που αποθηκεύονται στην main. Σαν αποθηκευτικός χώρος δεν επηρρεάζεται. Νομίζω ότι στη main αποθηκεύονται κάποια μικρά αρχειάκια που χρησιμοποιούνται για το uninstall ή τα shortcuts των προγραμμάτων κλπ κλπ. Βέβαια, υπάρχουν και μερικά προγράμματα που, αν και επιλέγεις να αποθηκευτούν στην κάρτα μνήμης ή στη storage, αυτά επιμένουν να αποθηκεύουν αρχεία(exe κλπ) στην main. Τότε όντως γίνεται αυτό που λες. Αλλά έτσι και αλλιώς, τους φακέλους που αποθηκεύονται με το έτσι θέλω στην main(κυρίως στο program files) τους κάνω κανονικότατα cut&paste στην sd, και μετά ξαναφτιάχνω τα shortcuts στον φάκελο των windows;) και τέλος. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Στα WM5 μπορούμε να ρυθμίσουμε τη ROM και τη RAM ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Στα WM5 μπορούμε να ρυθμίσουμε τη ROM και τη RAM ??? Nope! Κακό ε? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Καλησπέρα στην κοινότητα.Εχω κατεβάσει ένα ωραίο skin με προέκταση psk. Που πρέπει να το βάλωγια να δουλέψει? Κ μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ γενικότερα να επιλέγω ήχους για διάφορες υπενθυμίσεις ή ξυπνητήρια από ήχους που έχω στην storage card κ να μην περιορίζομαι στους προεπιλεγμένους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 1.το skin που ειναι .tsk το βαζεις στο my documents tou phone memory και το ενεργοποιεις απο τις ρυθμισεις,σημερα 2.για ηχους κλησεις βαζεις στο windows/rings to μουσικο αρχειο http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts