Directx Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ρωτάω γιατί κι εγώ κοντεύω τα 28 (όπως γραφει και το προφίλ) και δεν πρόκειται να πάω για μερικά χρονάκια ακόμα :D Ήθελα να δω αν θα είμαι ο μονος παππούς. :p edit: To upoloipo quote afairethike giati den eixa katalavei se poious anaferetai o filos hasiotis. Φίλε μου δεν θα είσαι μόνος do not worry :D Υ.Γ. ..και αν μπορείς μην πας καθόλου αν θες την γνώμη μου -εγώ αν μπορούσα αυτό θα έκανα πάντως ;) και όποιος διαφωνεί μαζί μου - δικαίωμα & πρόβλημα του, ευχαρίστως του παραχωρώ την θητεία μου :p Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 paidia geia sas..thelw na rotiso an kserei fusika kaneis,an stin ekpaideusi pou ginetai stous upoaksiomatikous ta 2 xronia an plironese..kai an nai posa??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 γκρρρ... σημερα εγινε η επιτροπη που εξεταζει τις αιτησεις για κατ εξαιρεση μεταθεση. εγω ειχα υποβαλει δικαιολογητικα ως πυρροπληκτος απο τη ζαχαρω ηλειας (μισοκαμμενο σπιτι και 2 κτηματα καμμενα). η επιτροπη συνεδριασε και εβγαλε ελλιπη το φακελο μου επειδη λειπουν 2 χαρτια. απο τον ΕΛΓΑ και την πυροσβεστικη. το θεμα ειναι οτι ο ΕΛΓΑ δεν εχει περασει ακομα να βεβαιωσει ζημιες (αρα χαρτι δεν εχει κανεις) και οτι η πυροσβεστικη πλεον δεν ασχολειται με τετοια θεματα..... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 καλώς ήρθες στον ελληνικό στρατό (ή αλλιώς ελληνικό δημόσιο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 :lol: :lol: εμεις στην αεροπορια ειχα και τσαπ-ing! Στη ΣΔΒ είχαμε κυρίως πευκοβελόνing :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 να ρωτησω κατι..ισχυει οτι στις ειδικες δυναμεις πρεπει να εισαι πανω απο 1,80 σε υψος?ή ειναι πανω απο 1,70? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 καλώς ήρθες στον ελληνικό στρατό (ή αλλιώς ελληνικό δημόσιο)...απλα ειναι σπαστικο για κατι που το δικαιουσαι να σου βγαζουν το λαδι!:wacko: Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 telika phra 2 takseis sto panepisthmio, eno eimai grammenos se kolegio(open university lete to programa). apo ti stigmh pou apo ti stratologia mou zhthsane xarti apo panepisthmio yia anavoli twra tha mporw na ti parw? h prepei na eimai grammenos kanonika? apo to panepisthmio eipane mou dinoun verification letter pou na leei oti pairnw takseis ekei ktl Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Στη ΣΔΒ είχαμε κυρίως πευκοβελόνing :lol: αυτα τα κραταμε για τους νεους! τι ειναι ΣΔΒ? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΩΝ Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ψιλοάσχετο με το θέμα αλλά πιθανώς κάποιος που παρακολουθεί το thread να ξέρει να απαντήσει..την Κυριακή σκοπεύω να πάω στην Τρίπολη στο επισκεπτήριο της αεροπορίας και με αυτά που ακούω για τον καιρό έχω προβληματιστεί :p.Θα έχω μαζί μου αλυσίδες αλλά δεν ξέρω τι γίνεται ειδικά εκεί στη σήραγγα Αρτεμισίου που είναι και ψηλά,πρέπει να πιάνει πολύ χιόνι εκεί ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ψιλοάσχετο με το θέμα αλλά πιθανώς κάποιος που παρακολουθεί το thread να ξέρει να απαντήσει..την Κυριακή σκοπεύω να πάω στην Τρίπολη στο επισκεπτήριο της αεροπορίας και με αυτά που ακούω για τον καιρό έχω προβληματιστεί :p.Θα έχω μαζί μου αλυσίδες αλλά δεν ξέρω τι γίνεται ειδικά εκεί στη σήραγγα Αρτεμισίου που είναι και ψηλά,πρέπει να πιάνει πολύ χιόνι εκεί ε; Καιρός του είναι Βασίλη. :) Όταν κατατάγηκα στην αεροπορία (τέτοιο καιρό ήταν), μόλις που πρόλαβα τον καιρό, έριξε αρκετό χιόνι μετά. Ντύσου πάρα πολύ καλά, ανεξαρτήτως χιονιού μιλάμε για απίστευτη υγρασία. :cold: Είναι ό,τι χειρότερο έχω να θυμάμαι από την Τρίπολη. Ενδεικτικά, την ημέρα της ορκωμοσίας είχα 39,5 πυρετό :sick:... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Aυτή τη στιγμή πάντως έξω έχει 12 βαθμούς και πουθενά χιόνι... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 γκρρρ... σημερα εγινε η επιτροπη που εξεταζει τις αιτησεις για κατ εξαιρεση μεταθεση. εγω ειχα υποβαλει δικαιολογητικα ως πυρροπληκτος απο τη ζαχαρω ηλειας (μισοκαμμενο σπιτι και 2 κτηματα καμμενα). η επιτροπη συνεδριασε και εβγαλε ελλιπη το φακελο μου επειδη λειπουν 2 χαρτια. απο τον ΕΛΓΑ και την πυροσβεστικη. το θεμα ειναι οτι ο ΕΛΓΑ δεν εχει περασει ακομα να βεβαιωσει ζημιες (αρα χαρτι δεν εχει κανεις) και οτι η πυροσβεστικη πλεον δεν ασχολειται με τετοια θεματα..... στειλε καποιν στο Ρουφ ή οπου ειναι τα κεντρικα του σωματος που ανηκεις για να βρεις ακρη και να κανεις την δουλεια σου. Καποιον να παει να κανει λιγο φασαρια με το μαλακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ωχ! τωρα ειδα οτι θα πας τριπολη Βασιλη... εγω θα ελεγα να μη πας... κανε υπομονη για ην αλλη κυριακη καλυτερα... βασικα ποσα ατομα μπηκαν σ'αυτη την ΕΣΣΟ? ξερει κανεις? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 1100-1300 εμαθα. Ξέρει κανεις εαν την τιμητική ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΕ να την παρεις κατευθειαν ολη μαζί; (Πχ 2 μερες συνεχομενες) ή σπαστή; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Οτιδηποτε έχει τι λέξη τιμητική στο στρατό η εμπειρία μου λέει να το πέρνεις τι στιγμή εκείνη και εννοείτε όλες τις μέρες μαζί ... Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 1100-1300 εμαθα. Ξέρει κανεις εαν την τιμητική ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΕ να την παρεις κατευθειαν ολη μαζί; (Πχ 2 μερες συνεχομενες) ή σπαστή; μπορεις και σπαστη! ετσι ξερω! πηρε τιμητικη ρε θηριο?? ή αιμοδοτικη? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ναι ρε.. :p Σπαστή την πήρα και μου την ειπαν κιολας. Οταν ηθελα ολοκληρη δε μου την εδειναν... αλλα ειπαμε... δεν ξερουν που τους παν τα 4 :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ναι ρε.. :p Σπαστή την πήρα και μου την ειπαν κιολας. Οταν ηθελα ολοκληρη δε μου την εδειναν... αλλα ειπαμε... δεν ξερουν που τους παν τα 4 :p ελα ντε! κι εγω λεω να λειψω καμια βδομαδα! χωρις να με παρουν χαμπαρι...αλλα κανω υπομονη! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 191 μέρες .. ειναι πολλές; :p H 4596 ωρες Η 275768 λεπτά Πάντως billako εαν δεν σου αρεσει εκει που είσαι υπάρχει και η μετάθεση κομοτηνη..Ισμαρο... ΖΑΧΑΡΗ! Σκεφτομαι να την κανω για εκει.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 191 μέρες .. ειναι πολλές; :p H 4596 ωρες Η 275768 λεπτά Πάντως billako εαν δεν σου αρεσει εκει που είσαι υπάρχει και η μετάθεση κομοτηνη..Ισμαρο... ΖΑΧΑΡΗ! Σκεφτομαι να την κανω για εκει.. 191 σου εμειναν? εμενα 175 περιπου! :wink: πως τους παει εκει ξερεις? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Κομοτηνη κ τα λεφτα στα νετ καφε! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest darkspawn Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 78 einai polles?ki omws einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 ωχ! τωρα ειδα οτι θα πας τριπολη Βασιλη... εγω θα ελεγα να μη πας... κανε υπομονη για ην αλλη κυριακη καλυτερα... βασικα ποσα ατομα μπηκαν σ'αυτη την ΕΣΣΟ? ξερει κανεις? Και γω έτσι είπα το πρωί της Κυριακής και τελικά δεν πήγα :p 1500 μου έχουν πει ότι μπήκαν :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts