peritos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Σε 6.1.3 ξερω οτι παει μονο και δεν αξιζει λογω της περιορισμενης υποστηριξης εφαρμογων.Πρεπει να εχεις τουλαχιστον ios 7.1 ή 8.x.x για να εχεις υποστηριξη στο 80-90% εφαρμογων.Αλλα νομιζω υπογραφεται και η 8.4.1 ακομα απο την apple.Οσο για το jb,καλυτερα πιασε στα χερια τη συσκευη και αναλογως πραξε.Δες κανενα βιντεακι οπως αυτο 9.3.5 vs 9.3.4 οπου μπορεις να γυρισεις αυτες τις μερες,εχει μια βδομαδα που βγηκε η 9.3.5 και ισως να υπογραφεται απο την Apple ακομα.Οσο για να μη κολλαει πολυ τη συσκευη,απεφυγε το facebook app το οποιο ειναι σχετικα βαρυ.Επισης μερικες ρυθμισεις που θα κανουν τη συσκευη να μη ζοριζεται δες εδω. καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια..!!!:)οταν λες υπογραφεται εννοεις οτι την υποστηριζει ακομα??επισης γιατι υπαρχει επιφυλακτικοτητα με το jailbreak δεν ειναι τοσο αξιοπιστο??ρωταω γιατι υπαρχουν ατομα πουν δεν το συνιστουν και πολυ...για μενα αν μπορεσω και το παω 7 η 8 θα ειμαι πανευτυχης:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια..!!!:)οταν λες υπογραφεται εννοεις οτι την υποστηριζει ακομα??επισης γιατι υπαρχει επιφυλακτικοτητα με το jailbreak δεν ειναι τοσο αξιοπιστο??ρωταω γιατι υπαρχουν ατομα πουν δεν το συνιστουν και πολυ...για μενα αν μπορεσω και το παω 7 η 8 θα ειμαι πανευτυχης:p Ναι,και σε αφηνει η Apple να γυρισεις πισω.Οσο για την 8,δεν με ενθουσιαζει σαν εκδοση και θεωρω την 9 καλυτερη σε καποια πραγματα.Low Power Mode,Multitasking User Interface. Επισης θα σου συστηνα να ψαξεις βιντεακια οπως το 1ο και να δεις πως τρεχει η συσκευη με το ios 9 και το 2ο για να τα κανεις οταν πιασεις το τηλεφωνο στα χερια σου.Οσο για Jailbreak δεν ασχολουμαι και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Edited September 3, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 α καταλαβα ομως αν δεν εχεις jailbreak με ποιον τροπο μπορεις να κανεις downgrade??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 α καταλαβα ομως αν δεν εχεις jailbreak με ποιον τροπο μπορεις να κανεις downgrade??? Με OdysseusOTA πας στην 6.1.3 αλλα θελει νομιζω Jailbreak.Για 8.4.1 και 9.3.4 κατεβαζεις το firmware και κανεις downgrade.Δεν ξερω περισσοτερα αν και κατα τη γνωμη μου αμα κανεις τα κολπακια στο / 2ο βιντεακι και αποφυγεις τις βαριες εφαρμογες(facebook και βαιρα games) θα τρεχει αξιοπρεπως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλο απογευμα σε ολους τους μηλαρακηδες, σκεφτομαι να χτυπησω το iphone 4s απο aliexpress και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα 1) Τι σημαινει οτι ειναι unlock; 2) Μπορω να του φορεσω τα τελευταια 9αρια; αν ναι..μπορω να το γυρναω σε προηγουμενες εκδοσεις με καποιο τρικ; 3) αν θυμηθω και κατι αλλο το ρωταω Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλο απογευμα σε ολους τους μηλαρακηδες, σκεφτομαι να χτυπησω το iphone 4s απο aliexpress και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα 1) Τι σημαινει οτι ειναι unlock; 2) Μπορω να του φορεσω τα τελευταια 9αρια; αν ναι..μπορω να το γυρναω σε προηγουμενες εκδοσεις με καποιο τρικ; 3) αν θυμηθω και κατι αλλο το ρωταω 1) Ότι μπορείς να βάλεις όποια κάρτα sim θες. 2) Όχι δεν μπορείς να γυρνάς σε προηγούμενες εκδόσεις. Αν το αγοράσεις με κάποια έκδοση πριν την iOS 9.x.x τότε ή μένεις σε αυτή ή αναβαθμίζεις σε 9.3.5 η οποία είναι η τελευταία διαθέσιμη. Βέβαια δεν ξέρω πως θα πηγαίνει σε 9.3.5 οπότε για αυτό θα πρέπει να κοιτάξεις τα προηγούμενα posts για να διαβάσεις τις απόψεις των κατόχων. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 1) Ότι μπορείς να βάλεις όποια κάρτα sim θες. 2) Όχι δεν μπορείς να γυρνάς σε προηγούμενες εκδόσεις. Αν το αγοράσεις με κάποια έκδοση πριν την iOS 9.x.x τότε ή μένεις σε αυτή ή αναβαθμίζεις σε 9.3.5 η οποία είναι η τελευταία διαθέσιμη. Βέβαια δεν ξέρω πως θα πηγαίνει σε 9.3.5 οπότε για αυτό θα πρέπει να κοιτάξεις τα προηγούμενα posts για να διαβάσεις τις απόψεις των κατόχων. Σε ευχαριστω πολυ, το βρηκα πολυ φτηνο για αυτο και ισως τα δωσω αυτα τα λεφτα..οχι οτι εχω αναγκη απο νεο κινητο απλα θελω να πειραματιστω και με το μηλο. Μεγαλη χαζομαρα που δεν σε αφηνει να γυρνας (παρα μονο για ενα χρονικο διαστημα) πισω. Με jailbreak κτλπ θελω να παιξω..ηθελα απο iphone 5 και πανω μιας και εχει επισης 1gb ram ..αλλα το βρισκω τσιμπημενο ακομα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλο απογευμα σε ολους τους μηλαρακηδες, σκεφτομαι να χτυπησω το iphone 4s απο aliexpress και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα 1) Τι σημαινει οτι ειναι unlock; 2) Μπορω να του φορεσω τα τελευταια 9αρια; αν ναι..μπορω να το γυρναω σε προηγουμενες εκδοσεις με καποιο τρικ; 3) αν θυμηθω και κατι αλλο το ρωταω Αν επιτρέπεται ποσό θα το πάρεις; Δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά του αυτό το καιρό. Τα έφαγε τα ψωμιά του το τηλέφωνο Καλύτερα σε ένα 5αρι iPhone που δουλεύει αξιοπρεπώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Αν επιτρέπεται ποσό θα το πάρεις; Δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά του αυτό το καιρό. Τα έφαγε τα ψωμιά του το τηλέφωνο Καλύτερα σε ένα 5αρι iPhone που δουλεύει αξιοπρεπώς Απο 70-85€ κυμαινεται..το 5αρι δεν το εχουν στο ali app, μπηκα banggood app και τα βλεπω μπερδεγουεη , δεν μου πετα κινητα. Ενημερωση: ολως τυχαιως μου το βρισκει το 5αρι στο αλι με ελαχιστη τα 140€ Edited September 9, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Σε ευχαριστω πολυ, το βρηκα πολυ φτηνο για αυτο και ισως τα δωσω αυτα τα λεφτα..οχι οτι εχω αναγκη απο νεο κινητο απλα θελω να πειραματιστω και με το μηλο. Μεγαλη χαζομαρα που δεν σε αφηνει να γυρνας (παρα μονο για ενα χρονικο διαστημα) πισω. Με jailbreak κτλπ θελω να παιξω..ηθελα απο iphone 5 και πανω μιας και εχει επισης 1gb ram ..αλλα το βρισκω τσιμπημενο ακομα. Εγω πηρα 5s στα 200€ απο γερμανο οταν βγηκε; ψαξε μεταχειρο απο ινσομνια αμα θελεις.Βλεπω 5αρια 16gb με 150-170€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εγω πηρα 5s στα 200€ απο γερμανο οταν βγηκε; ψαξε μεταχειρο απο ινσομνια αμα θελεις.Βλεπω 5αρια 16gb με 150-170€. Πάνω από 100€ δεν δίνω γιατί χτυπαω dual OS tablet για τιμές πάνω των 120€, άρα για μένα δεν αξίζει αγορά iPhone πάνω από τα τόσα λεφτά που σε είπα... Εμένα μου καρφωθηκε το 4s διότι στα 80€ είναι πολύ vfm συσκευή θεωρώ.. Άσε που σε κάτι βιντεακια με τον adrianisen στο YouTube είχα δει με την 9άρα πάνω να κάνει παπάδες... Και λέω με 80€ κάτι τέτοιο αξίζει και το σκέφτομαι να σου πω... Θα δείξει βέβαια γιατί ίσως και να αλλάξω γνώμη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Πάνω από 100€ δεν δίνω γιατί χτυπαω dual OS tablet για τιμές πάνω των 120€, άρα για μένα δεν αξίζει αγορά iPhone πάνω από τα τόσα λεφτά που σε είπα... Εμένα μου καρφωθηκε το 4s διότι στα 80€ είναι πολύ vfm συσκευή θεωρώ.. Άσε που σε κάτι βιντεακια με τον adrianisen στο YouTube είχα δει με την 9άρα πάνω να κάνει παπάδες... Και λέω με 80€ κάτι τέτοιο αξίζει και το σκέφτομαι να σου πω... Θα δείξει βέβαια γιατί ίσως και να αλλάξω γνώμη. Το οτι δεν περνει iOS 10,εχει πολυ μικρη οθονη,512MB Ram ειναι λογοι που δεν θα το επαιρνα.Απο εκει και περα κανε οτι θες.Οσο για την αποδοση με την 9,δες λιγο iAppleBytes 4s με 9.3.x να δεις πως τρεχουν.Αμα βγαλεις app refresh στο background,siri ισως να τρεχει καπως καλυτερα αλλα θα ζοριζεται.Φυσικα fb απο σαφαρι,η εφαρμογη ακομα και στο 5s μου κολλαει,δηλαδη 10 δευτερολεπτα να φανουν ενημερωσεις,ενω απο safari ολα ερχονται αμεσα. Edited September 9, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Θα το καλοσκεφτω για το τι και αν θα πάρω τελικά και θα επανέλθω αν είναι, σε ευχαριστώ φίλε! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Θα το καλοσκεφτω για το τι και αν θα πάρω τελικά και θα επανέλθω αν είναι, σε ευχαριστώ φίλε! Επειδη εχω δει και με το walkman που επαιζες με CM 11 και 12 ξερω οτι θα το κανεις να τρεχει αξιοπρεπως αλλα εδω δεν γινονται downgrades και ειναι πιο κλειστο OS σε σχεση με Android.Για μενα πανε σε ενα 5αρι,αλλιως 4s αλλα ξεχνας fb app και μπαινεις απο σαφαρι,λαιτ δεν εχει το iOS. Messenger,Viber,Instagram,Shazam,Youtube αντε και κανενα app για να βλεπεις το καρτοκινητο/συμβολαιο θα εισαι οκ.Παιχνιδακια οπως color switch,jetpack joyride,subway surfers,smash hit ανετα παιζεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Επειδη εχω δει και με το walkman που επαιζες με CM 11 και 12 ξερω οτι θα το κανεις να τρεχει αξιοπρεπως αλλα εδω δεν γινονται downgrades και ειναι πιο κλειστο OS σε σχεση με Android.Για μενα πανε σε ενα 5αρι,αλλιως 4s αλλα ξεχνας fb app και μπαινεις απο σαφαρι,λαιτ δεν εχει το iOS. Messenger,Viber,Instagram,Shazam,Youtube αντε και κανενα app για να βλεπεις το καρτοκινητο/συμβολαιο θα εισαι οκ.Παιχνιδακια οπως color switch,jetpack joyride,subway surfers,smash hit ανετα παιζεις. Σαν να σαι θυμάμαι εσένα από τις ενότητες της σονυ γνωστό nickname χαχα, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια φίλε...! Έχουν πέσει η σερβερς των legacyxperia.github.io και περιμένουμε να φτιάξουν τώρα και σε κανένα δεκαπενθημερο να ετοιμάζω το cm13.1 Για να μην ξεφύγω άλλο όμως... Αν είναι θα πάω για 5αρι αν το αποφασίσω αλλά λίγο δύσκολο μιας και πειραματικά ήθελα να το έχω.. Έγινε πάντως. Θα ενοχλησω ξανά όταν θα υπάρχει λόγος. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Σαν να σαι θυμάμαι εσένα από τις ενότητες της σονυ γνωστό nickname χαχα, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια φίλε...! Έχουν πέσει η σερβερς των legacyxperia.github.io και περιμένουμε να φτιάξουν τώρα και σε κανένα δεκαπενθημερο να ετοιμάζω το cm13.1 Για να μην ξεφύγω άλλο όμως... Αν είναι θα πάω για 5αρι αν το αποφασίσω αλλά λίγο δύσκολο μιας και πειραματικά ήθελα να το έχω.. Έγινε πάντως. Θα ενοχλησω ξανά όταν θα υπάρχει λόγος. Εγω πηρα το 5s,με 200€ και ειναι συσκευαρα.Αμα δεις αποκριση με την 9.3.5 θα παθεις πλακα.Ειναι πολυ καλα,κανενα κολλημα και κανω βαρια χρηση σχετικα.Και επισης η καμερα ανοιγει σφαιρα για φωτογραφιες.Εχω Instagram,E-Radio,Speedtetst,Snapchat,Viber,Messenger,myF2G,MyQ,Shazam,Color Switch,Youtube και φυσαει.Αψογη σε ολα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Σαν να σαι θυμάμαι εσένα από τις ενότητες της σονυ γνωστό nickname χαχα, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια φίλε...! Έχουν πέσει η σερβερς των legacyxperia.github.io και περιμένουμε να φτιάξουν τώρα και σε κανένα δεκαπενθημερο να ετοιμάζω το cm13.1 Για να μην ξεφύγω άλλο όμως... Αν είναι θα πάω για 5αρι αν το αποφασίσω αλλά λίγο δύσκολο μιας και πειραματικά ήθελα να το έχω.. Έγινε πάντως. Θα ενοχλησω ξανά όταν θα υπάρχει λόγος. Φίλε αν δεν δίνεις για iPhone χρήματα μην δώσεις καθόλου τα 80€ για το iPhone. Είναι παλιό άκουσε με. Το 5s με 200€ αξίζει σίγουρα. Το 5αρι αξίζει με πιο λίγα. Κανείς την δουλειά σου. Όταν λέω όμως την δουλειά σου εννοώ όλες τις εφαρμογές και με ταχύτητα. Το 4s ζορίζεται στα βασικά. Το είχα και ξέρω. Και πολλοί εδω μέσα που γνωρίζουν και δεν είναι τυχαίοι λένε ότι το 4s πλέον είναι μόνο για τα απλά. Απλή χρήση αν κανείς μόνο έτσι. Αν ζητάς κάτι παραπάνω πρέπει να δώσεις και κάτι παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Φίλε αν δεν δίνεις για iPhone χρήματα μην δώσεις καθόλου τα 80€ για το iPhone. Είναι παλιό άκουσε με. Το 5s με 200€ αξίζει σίγουρα. Το 5αρι αξίζει με πιο λίγα. Κανείς την δουλειά σου. Όταν λέω όμως την δουλειά σου εννοώ όλες τις εφαρμογές και με ταχύτητα. Το 4s ζορίζεται στα βασικά. Το είχα και ξέρω. Και πολλοί εδω μέσα που γνωρίζουν και δεν είναι τυχαίοι λένε ότι το 4s πλέον είναι μόνο για τα απλά. Απλή χρήση αν κανείς μόνο έτσι. Αν ζητάς κάτι παραπάνω πρέπει να δώσεις και κάτι παραπάνω Συμφωνω απολυτα με οτι λες.Φιλος με 4s 8GB σε 8.4.1 και εγω με 5s 9.3.5.Το 4s ζοριζεται ενω εγω οχι και εχω την 9 κι ολας.Οσο για τα βασικα,κολλαει ελαχιστα αλλα αμα φερθεις αναλογα και δεν φορτωσεις οτιδηποτε app θελεις ακομα και αυτα που βλεπεις 1 φορα το μηνα το πολυ τοτε θα κολλαει και θα σπας το κεφαλι σου απ τα νευρα σου.Ειπα και πιο πριν το facebook app ειναι αθλιο και κολλαει απιστευτα ακομα και σε εμενα και εχω σχετικα καλο wifi στο σπιτι(10Mbps).Messenger,Viber,Instagram,shazam,Youtube τουλαχιστον αμα βαλεις αντε και κανενα app για να βλεπεις το καρτοκινητο σου.Ως εκει και κανενα ραδιο/ελαφρυ παιχνιδακι το σηκωνει.Και φυσικα οτι εγραψα πανω πρεπει να τα κλεισει να μην τρεχουν απο πισω τζαμπα γιατι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα και αμα εχεις κλειστο το background app refresh. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Το 4s δεν αξίζει πλέον. Το εχω δώσει πάνω απο ενα χρόνο τώρα (φορούσε την 8 αν θυμάμαι καλά) και πάλι δεν παλευόταν. Για τηλέφωνο και sms ήταν μόνο. Προτείνω στο φίλο να πάει για 5s με κλειστά μάτια. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Το 4s δεν αξίζει πλέον. Το εχω δώσει πάνω απο ενα χρόνο τώρα (φορούσε την 8 αν θυμάμαι καλά) και πάλι δεν παλευόταν. Για τηλέφωνο και sms ήταν μόνο. Προτείνω στο φίλο να πάει για 5s με κλειστά μάτια. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Μια χαρά ειναι το 4s ακόμη και το 4. Απλά ξεχνάτε τα χρόνια που εχει πάνω του και το συγκρίνεται με τα σημερινά μοντέλα. Τα έχω και τα δυο και έχουν ελάχιστα κολλήματα. Νομίζω συμβιβάζεσαι με αυτά στη τιμή που το αγοράζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μια χαρά ειναι το 4s ακόμη και το 4. Απλά ξεχνάτε τα χρόνια που εχει πάνω του και το συγκρίνεται με τα σημερινά μοντέλα. Τα έχω και τα δυο και έχουν ελάχιστα κολλήματα. Νομίζω συμβιβάζεσαι με αυτά στη τιμή που το αγοράζεις. Το 4s μια χαρα ειναι ακομα και για 1η αμα σε βολευει η οθονη και φυσικα οχι φορτωμα με βαρια apps.Τα κολληματα ειναι ελαχιστα σε γενικες γραμμες απ οτι βλεπω σε iOS 9 Video για τη συσκευη.Αλλα μακρια κατα τη γνωμη μου απο το facebook app.Γονατιζει συσκευες και τρωει μπαταρια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Μάλιστα... Μήπως να το χτυπήσω τελικά; Απλά στο μόνο που κολλάω είναι ότι δεν θα μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα ούτως ώστε να το κάνω να δουλεύει αστραπιαια. ΥΓ Υποστηρίζει wifi hotspot; Edited September 10, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 μη το παρεις. πεταμενα λεφτα. αν μπορείς επελεξε το 5ς. η εστω το 5. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μάλιστα... Μήπως να το χτυπήσω τελικά; Απλά στο μόνο που κολλάω είναι ότι δεν θα μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα ούτως ώστε να το κάνω να δουλεύει αστραπιαια. ΥΓ Υποστηρίζει wifi hotspot; Δεν ξερω αλλα απο το 5 και μετα υποστηρηζει hotspot σιγουρα(μονο με Q δεν δουλευει) και airdrop. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μη το παρεις. πεταμενα λεφτα. αν μπορείς επελεξε το 5ς. η εστω το 5. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Συμφωνω,λογω οθονης και ram δεν αξιζει.Επισης εχει 3G εως 14Mbps. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δεν ξερω αλλα απο το 5 και μετα υποστηρηζει hotspot σιγουρα(μονο με Q δεν δουλευει) και airdrop. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνω,λογω οθονης και ram δεν αξιζει.Επισης εχει 3G εως 14Mbps. Μάλιστα έγινε παίδες ευχαριστώ πολύ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts