KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αεροπλανο!!!!!Ρε παιδια ας μην λεει ο καθενας οτι θελει!!!!:mad: Ελεος δηλαδη!!!Κανενας δεν ειπε οτι το iphone 4s εχει αυτονομια 4 μερες!!!!!!!Το δικο μου με μετρια χρηση μου κραταει περιπου 2 μερες και με βαρια χρηση μου βγαζει την μερα(6 το πρωι εως 1 το βραδυ) και συνηθως το λειτουργω στα κοκκινα!!!:D Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλησπερα σε ολους.Θελω να ρωτησω ποση ωρα διαρκει η πληρης φορτιση του 4s οταν ειναι κατω απο 10%?Γιατι το δικο μου κανει περιπου 2μισι ωρες κ λιγο παραπανω κ μου φαινεται πολυ.Ειναι φυσιολογικο να διαρκει τοσο?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλησπερα σε ολους.Θελω να ρωτησω ποση ωρα διαρκει η πληρης φορτιση του 4s οταν ειναι κατω απο 10%?Γιατι το δικο μου κανει περιπου 2μισι ωρες κ λιγο παραπανω κ μου φαινεται πολυ.Ειναι φυσιολογικο να διαρκει τοσο?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω. Ειδικά αν το φορτίζεις από USB (που είναι πιο αργή η φόρτιση), νομίζω είναι ΟΚ. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Οχι φιλε κανονικα απο την πριζα.Γιατι αργει τοσο?Μηπως παιζει ρολο που πεφτει η μπαταρια κατω απο 10% κ δευτερον το ψηλωλιωνω με video clip k internet κ τηλεφωνα κ λιγο παιχνιδακια για αυτο αργει τοσο να φορτισει?Επισης ειναι καινουργιο κ ειναι η 3 φορτιση που του κανω μια 12ωρη κ δυο κανονικες.Μηπως πρεπει να γινουν λεω εγω κανα 2 φορτισεις ακομα για να φορτιζει πιο γρηγορα?Ειμαι καινουργιος κατοχος iphone κ δεν ξερω.Αν θελεις φιλε πες μου.Και σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει "καταναλωθεί" η μπαταρία με το χρόνος φόρτισης. Νομίζω πάντως ότι 2,5 ώρες για πλήρη φόρτιση από 10% είναι OK. Δεν έχω το 4S για να σου πω τους δικούς μου χρόνους, αλλά στο 4 από USB κάπου τόσο θέλει. Edited January 8, 2012 by soiramk Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Οχι φιλε κανονικα απο την πριζα.Γιατι αργει τοσο?Μηπως παιζει ρολο που πεφτει η μπαταρια κατω απο 10% κ δευτερον το ψηλωλιωνω με video clip k internet κ τηλεφωνα κ λιγο παιχνιδακια για αυτο αργει τοσο να φορτισει?Επισης ειναι καινουργιο κ ειναι η 3 φορτιση που του κανω μια 12ωρη κ δυο κανονικες.Μηπως πρεπει να γινουν λεω εγω κανα 2 φορτισεις ακομα για να φορτιζει πιο γρηγορα?Ειμαι καινουργιος κατοχος iphone κ δεν ξερω.Αν θελεις φιλε πες μου.Και σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Όταν λες ψιλολιώνεις με βιντεακια, τι εννοείς;;Ότι όσο φορτίζει παίζεις με το κινητό;;Γιατι άμα κανεις αυτο πάλι καλα να λες που φορτίζει μέσα σε 2.5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους.Θελω να ρωτησω ποση ωρα διαρκει η πληρης φορτιση του 4s οταν ειναι κατω απο 10%?Γιατι το δικο μου κανει περιπου 2μισι ωρες κ λιγο παραπανω κ μου φαινεται πολυ.Ειναι φυσιολογικο να διαρκει τοσο?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω.Μετά από 3-4 φορτίσεις θα φορτίζει πολύ πιο γρήγορα ;) Το ίδιο συνέβη και με το 4αρι μου πέρυσι και με το 4s φέτος και τώρα φορτίζει σε περίπου 1.5 ώρα... Edited January 8, 2012 by valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Τελικά ενημερώνω όλη την παρέα ότι το θέμα με το στέγνωμα της μπαταρίας λύθηκε με ένα hard reset του τηλεφώνου, και καθαρό installation τωγ πάντων από την αρχή. Από χθες το πρωί η μπαταρία μου έχει χάσει μόλις 25% (το οποίο θυμίζω έχανα μέσα σε 6 ώρες με airoplane mode!!). Πριν από αύτό δοκίμασα και τα λοιπά resets του τηλεφώνου χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Να είστε καλά για τις συμβουλές σας!! p.s. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τί κόλλημα έφαγε και στέγνωνε τη μπαταρία τόσο γρήγορα! Τα location services ή κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές με μεγάλο βαθμό integration με το λογισμικό του υποθέτω πως ευθύνονται περισσότερο. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 καλησπερα ! 16 γιγα ι 32 για φυσιολογικη χρηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 καλησπερα ! 16 γιγα ι 32 για φυσιολογικη χρηση?? 32 μόνο αν θα τραβάς πολύ video ή θα κάνεις αποθήκευση ταινιών, αλλιώς τα 16 είναι υπερ αρκετά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 για αρκετο video...οχι απειρο αλλα αρκετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 και κατι αλλο... να το παρω απο γερμανο η απο πλαισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 και κατι αλλο... να το παρω απο γερμανο η απο πλαισιο? Από Πλαίσιο υπήρχε πριν από καμμιά 20 μέρες, αν διαβάσεις το forum, μια άρνηση για DOA από Πλαίσιο. (Μέσα σε 7 μέρες πλήρη αντικατάσταση ελλατωματικού κινητού με νέο). Εγώ προσωπικά το κινητό μου το πήρα από Πλαίσιο. Όπως σου τύχει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 και τι κανουμε αν εχουμε κιτρινη ο8ονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 και τι κανουμε αν εχουμε κιτρινη ο8ονη? Θα ζητήσεις αντικατάσταση μετά επιμονής. Εννοείται. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ερώτηση για κατόχους 4S που πριν είχαν το 4: Ποιες οι εντυπώσεις σας από την αλλαγή; Είναι ο διπύρηνος A5 αισθητά πιο γρήγορος απο τον απλό A4; Παρατηρήσατε αισθητή βελτίωση της απόκρισης της συσκευής; Θεωρείτε ότι άξιζε η αναβάθμιση από το απλό τεσσάρι (εκτός του Siri, που δεν με πολυενδιαφέρει); Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ερώτηση για κατόχους 4S που πριν είχαν το 4: Ποιες οι εντυπώσεις σας από την αλλαγή; Είναι ο διπύρηνος A5 αισθητά πιο γρήγορος απο τον απλό A4; Παρατηρήσατε αισθητή βελτίωση της απόκρισης της συσκευής; Θεωρείτε ότι άξιζε η αναβάθμιση από το απλό τεσσάρι (εκτός του Siri, που δεν με πολυενδιαφέρει); Ευχαριστώ.Διαφορές στην ταχύτητα υπάρχουν, αλλά δεν είναι τόσο έντονες ώστε να σε κάνουν να αλλάξεις συσκευή... Αν δεν σε ενδιαφέρει η αναβαθμισμένη κάμερα που έχει αξιοσημείωτη διαφορά, δεν έχεις λόγο να το αγοράσεις... Ο μόνος λόγος που το άλλαξα ήταν γιατί το 4αρι μου είχε πέσει άπειρες φορές κάτω και είχε αρχίσει να τρίζει το πίσω μέρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Και τι ειναι; :confused: Tο iphone δε το θεωρω smartphone. Ενα smartphone θα επρεπε να παιζει ολα τα media files, να εχει δικο του explorer που να σε αφηνει να κανεις browse τα files της συσκευης, να εχει δικο του installer και οχι πατεντες τυπου installous κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Tο iphone δε το θεωρω smartphone. Ενα smartphone θα επρεπε να παιζει ολα τα media files, να εχει δικο του explorer που να σε αφηνει να κανεις browse τα files της συσκευης, να εχει δικο του installer και οχι πατεντες τυπου installous κτλ. Φίλε μου sorry αλλά θεωρώ πως σκέφτεσαι με λογική windows...το iphone και συγκεκριμένα το iOS ξεφεύγει από όσα έχουμε συνηθίσει με τη λογική των windows και τα πάντα είναι παραμετροποιημένα με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία... ΚΑι αν δεν το θεωρείς smartphone τότε πού το κατατάσσεις? Στα Stupidphones?? :lol: Έχοντας περάσει από όλες τις κατηγορίες - λογισμικά καταλήγω στη στάση iOS!! Ολα φτιαγμένα με μία απλότητα και ευκολία. Ούτε το manual δεν χρειάζεται να διαβάσεις για να χειρίζεσαι αυτό το τηλέφωνο. Και αυτό ομολογώ μου αρέσει!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 [...] να εχει δικο του installer και οχι πατεντες τυπου installous κτλ. Μάλιστα.... Τα προηγούμενα δε τα σχολιάζω καν. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ούτε το manual δεν χρειάζεται να διαβάσεις για να χειρίζεσαι αυτό το τηλέφωνο. Ειχε και manual το κουτι;;;;;:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Λοιπόν, μετά από ένα χρόνο κατοχής του iPhone 4, έχοντας μείνει πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή μου, και πηγαίνοντας κόντρα στις κριτικές κτλ, προχώρησα σε αναβάθμιση και πήρα το λευκό iPhone 4S στα 32 Gb.. Το έχω από τις 28 του Δεκέμβρη και μάλιστα βρήκα με αρκετή δυσκολία στη Θεσσαλονίκη μιας και εκεί βρισκόμουν εκείνες της μέρες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την απόφασή μου αλλά μιας και έχω τα 32 GB θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αποθήκευση ταινιών , δεν γνωρίζω κάτι γι' αυτό. Είχα δοκιμάσει να κατεβάσω ταινίες HD στο 4 από το iTunes αλλά κόλλησε το σύστημα και ακόμα..κατεβαίνουν..επίσης άλλη μια ερώτηση..ενώ είχα μεταφέρει κανονικά τα δεδομένα μου από το back up του iCloud μου, όταν άφησα να αποφορτιστεί πλήρως η μπαταρία (για την δεύτερη φόρτιση), και το άνοιξα διαπίστωσα πως είχαν χαθεί όλες μου οι επαφές και ένα δυο βιντεάκια δεν είχαν κατέβει. Μήπως είχα υπερβεί το free όριο των 5GB πού είχα από την Apple; Και πώς γίνεται να επαναφέρω τις επαφές μου και τα βίντεο από το αρχικό μου back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Tο iphone δε το θεωρω smartphone. Ενα smartphone θα επρεπε να παιζει ολα τα media files, να εχει δικο του explorer που να σε αφηνει να κανεις browse τα files της συσκευης, να εχει δικο του installer και οχι πατεντες τυπου installous κτλ. No comments.... Γιατι και μονο απο 2 λεξουλες που ειπες, φαινεται πως ουτε καν εχεις πιασει iphone. Προς ενδιαφερομενους, και κατοχους: Καλα νεα!!! Η beta 3 της 5.1 δινει "διακοπτακι" για το 3g! Οχι πια χαμενες κλησεις! ;) ;) ;) Edited January 10, 2012 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Στο πρώτο θέμα του explore της συσκευής ο φίλος νομίζω έχει ένα δίκιο! Αν θέλει κάποιος ας προτείνει κάποια εφαρμογή που θα περνά εύκολα αρχεία όχι μόνο .doc κτλ Πιστεύω πως το jailbreak είναι μονόδρομος για αρκετούς! Ποια beta 3 εννοείς της 5.0.1 ;;; Ή αναφέρεσαι σε jaibreak ;;; Αναρωτιέμαι αν θα βγει και για το 4 η έκδοση αυτή μιας και δεν "χάθηκε" αυτό το "διακοπτάκι" Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Στο πρώτο θέμα του explore της συσκευής ο φίλος νομίζω έχει ένα δίκιο! Αν θέλει κάποιος ας προτείνει κάποια εφαρμογή που θα περνά εύκολα αρχεία όχι μόνο .doc κτλ Πιστεύω πως το jailbreak είναι μονόδρομος για αρκετούς! Ποια beta 3 εννοείς της 5.0.1 ;;; Ή αναφέρεσαι σε jaibreak ;;; Αναρωτιέμαι αν θα βγει και για το 4 η έκδοση αυτή μιας και δεν "χάθηκε" αυτό το "διακοπτάκι" Η εκδοση 5.0.1 ειναι τελευταια που υπαρχει, οποτε δεν εχει beta. Η επομενη εκδοση βγηκε σε beta. Οχι για jailbreak. Αυτη που θα δωσει η apple. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts