baiosss Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Volume up + home + power μπαινεις σε Recovery mode.. Volume down + home + power μπαινεις σε Download mode.. εσυ θελεις το πρωτο.. Για την εγκατάσταση θα κανεις και τα τρια wipe.. ;) Μονο που στην περιπτωση οσων εχουμε το περιεργο chipset κανουμε υποθετω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις του κινητου. Πως λειτουργει σε σενα μεχρι στιγμης η omega 4.1.2.? Πανε ολα καλα? Εχεις κολληματακια και bugs? Αξιζει να μπω στην διαδικασια να την περασω, εκτος φυσικα οτι αλλαζει ολο το μενου και του δινει αλλη μορφη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μονο που στην περιπτωση οσων εχουμε το περιεργο chipset κανουμε υποθετω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις του κινητου. Πως λειτουργει σε σενα μεχρι στιγμης η omega 4.1.2.? Πανε ολα καλα? Εχεις κολληματακια και bugs? Αξιζει να μπω στην διαδικασια να την περασω, εκτος φυσικα οτι αλλαζει ολο το μενου και του δινει αλλη μορφη? Προσωπικα αλλαζει η αισθηση ολου του κινητου.. εγω δεν αλλαζω ευκολα rom και γενικα ηθελα να περιμενω την τεκικη 4.1.2 για να την περασω.. οταν ομως ειδα οτι η Omega την modαρε, δεν κρατήθηκα ;) Θα σου ελεγα να την περασεις αφοβα.. Οσο για το brick (που το εχω και γω), να ξερεις πως υπαρχει φοβος ΜΟΝΟ εαν επιχειρησεις factory reset απο recovery εχοντας τον stock kernel.. Εαν λοιπον εισαι root με καποιον safe kernel, δεν εχεις να φοβασε ουτε αυτο.. Εσυ σε ποια εκδοση εισαι? Εισαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Προσωπικα αλλαζει η αισθηση ολου του κινητου.. εγω δεν αλλαζω ευκολα rom και γενικα ηθελα να περιμενω την τεκικη 4.1.2 για να την περασω.. οταν ομως ειδα οτι η Omega την modαρε, δεν κρατήθηκα ;) Θα σου ελεγα να την περασεις αφοβα.. Οσο για το brick (που το εχω και γω), να ξερεις πως υπαρχει φοβος ΜΟΝΟ εαν επιχειρησεις factory reset απο recovery εχοντας τον stock kernel.. Εαν λοιπον εισαι root με καποιον safe kernel, δεν εχεις να φοβασε ουτε αυτο.. Εσυ σε ποια εκδοση εισαι? Εισαι root? Ειμαι στην 4.0.4 nordic XWLPY και ναι, ειμαι root με cf kernel. Δεν με πειραζει αν κανω factory reset απο τις ρυθμισεις και τα αλλα δυο wipe απο cwm. Το λεω για να μην μπαινω και στην διαδικασια για kernels οχι πως ειναι χρονοβορο, αντιθετως. Γινεται και αυτο, δε γινεται? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ειμαι στην 4.0.4 nordic XWLPY και ναι, ειμαι root. Δεν με πειραζει αν κανω factory reset απο τις ρυθμισεις και τα αλλα δυο wipe απο cwm. Το λεω για να μην μπαινω και στην διαδικασια για kernels οχι πως ειναι χρονοβορο, αντιθετως. Γινεται και αυτο, δε γινεται? Σαφώς και γίνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Προσωπικα αλλαζει η αισθηση ολου του κινητου.. εγω δεν αλλαζω ευκολα rom και γενικα ηθελα να περιμενω την τεκικη 4.1.2 για να την περασω.. οταν ομως ειδα οτι η Omega την modαρε, δεν κρατήθηκα ;) Θα σου ελεγα να την περασεις αφοβα.. Οσο για το brick (που το εχω και γω), να ξερεις πως υπαρχει φοβος ΜΟΝΟ εαν επιχειρησεις factory reset απο recovery εχοντας τον stock kernel.. Εαν λοιπον εισαι root με καποιον safe kernel, δεν εχεις να φοβασε ουτε αυτο.. Εσυ σε ποια εκδοση εισαι? Εισαι root? Σαφώς και γίνεται Ok! Κατι τελευταιο. Ειναι ιδια με την leaked 4.1 που ειδαμε και σε φωτογραφιες πριν καποιες μερες, η επειδη ειναι omega εχει προσθεσει και εικονιδια τα οποια εμφανισιακα δεν μου αρεσαν, οπως και σε προηγουμενες omega, 10.4 ας πουμε? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ok! Κατι τελευταιο. Ειναι ιδια με την leaked 4.1 που ειδαμε και σε φωτογραφιες πριν καποιες μερες, η επειδη ειναι omega εχει προσθεσει και εικονιδια τα οποια εμφανισιακα δεν μου αρεσαν, οπως και σε προηγουμενες omega, 10.4 ας πουμε? Ειναι η ιδια με καποια πραγματακια αλλαγμενα.. * Omega boot animation (εγω το εβγαλα) * εχει αφαιρεθει ο ηχος απο ανοιγμα, κλεισιμο και φορτιση * αλλη εικονα μπαταριας και αλλα.. Τα βασικα ειναι αυτα.. Σαφως, εχουν αφαιρεθει και καποια περιττα. Προτιμησα Omega, για να εχω και την "κουζινα" που σε λιγο θα ειναι διαθεδιμη.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ειναι η ιδια με καποια πραγματακια αλλαγμενα.. * Omega boot animation (εγω το εβγαλα) * εχει αφαιρεθει ο ηχος απο ανοιγμα, κλεισιμο και φορτιση * αλλη εικονα μπαταριας και αλλα.. Τα βασικα ειναι αυτα.. Σαφως, εχουν αφαιρεθει και καποια περιττα. Προτιμησα Omega, για να εχω και την "κουζινα" που σε λιγο θα ειναι διαθεδιμη.. ;) Αυτα τα εικονιδιακια της μπαταριας , σηματος, wifi κλπ, ειναι που μου την σπανε στις Omega! Φυσικα με την "κουζινα" μπορεις να τα αλλαξεις και να φλασαρεις αλλα. Κατα τ αλλα η omega ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Αυτα τα εικονιδιακια της μπαταριας , σηματος, wifi κλπ, ειναι που μου την σπανε στις Omega! Φυσικα με την "κουζινα" μπορεις να τα αλλαξεις και να φλασαρεις αλλα. Κατα τ αλλα η omega ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει. Μπορεις να βαλεις οτι θες.. εγω εχω βαλει ενα mod για το ripple lock που μου εβαλε καμποσα αλλα ακομα.. αλλαξε η μπαταρια, το ρολοι ειναι στο κεντρο.. διαφανη status bar και το κορυφαιο, multi window.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Σαφώς και γίνεται εχω περασει τελικα παλι την jb και θελω να βαλω ωμεγα.τωρα ομως δεν ειμαι root.γινεται? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) εχω περασει τελικα παλι την jb και θελω να βαλω ωμεγα.τωρα ομως δεν ειμαι root.γινεται? Περνας μεσω Odin αυτον τον kernel ωστε να αποκτησεις CWM.. κατεβαζεις την Omega, την περνας στο κινητο.. Μετα μπαινεις σε recovery, κανεις ολα τα wipes και install το zip με την Omega.. ;) Edited November 22, 2012 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ο counter ανεβαίνει μόνο εάν φλασάρεις μη επίσημο kernel η custom (rooted) rom μέσω ODIN. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επίσημης ρομ όχι δεν ανεβαίνει. Επίσης ότι φλασάρεις μέσω CWM δεν αγγίζει τον counter. Οκ! Ευχαριστώ για την επεξήγηση! Ο counter έδειχνε "1" και αυτό επειδή ο τρόπος που έγινε root ήταν με το φλασάρισμα του CF Kernel! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Περνας μεσω Odin αυτον τον kernel ωστε να αποκτησεις CWM.. κατεβαζεις την Omega, την περνας στο κινητο.. Μετα μπαινεις σε recovery, κανεις ολα τα wipes και install το zip με την Omega.. ;) Απο root γι αυτην, τι παιζει? Εχουμε link? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Απο root γι αυτην, τι παιζει? Εχουμε link? Τι εννοείς από root τι παίζει; Ο kernel αυτός έχει το πλεονέκτημα ότι γίνεται το κινητό σου root με το που φλασάρεις τον kernel (όταν δεν είναι root το κινητό σου). Recovery (.zip) packages instructions - Will also root your phone * recommanded method * They come in the form of -signed.zip files that can be flashed in stock recovery 3e: No Yellow Triangle Download xxx-signed.zip kernel matching your ROM Put the previously downloaded xxx-signed.zip file on your external sd card Boot into stock recovery (volume up+home+power) Select "apply update from external storage". Now select the xxx-signed.zip file you copied in previous step You are rooted + new PhilZ-cwm6 kernel with CWM6 Η Omega εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εχω την ωμέγα 16 ξέρει κανείς αν έχει βγει κέρνελ να υποστηρίζει το bln; η είναι νωρίς (:lol: ) ακόμα; όσο κι αν έψαξα στον "ναό" δεν βρήκα κάτι Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Τι εννοείς από root τι παίζει; Ο kernel αυτός έχει το πλεονέκτημα ότι γίνεται το κινητό σου root με το που φλασάρεις τον kernel (όταν δεν είναι root το κινητό σου). Recovery (.zip) packages instructions - Will also root your phone * recommanded method * They come in the form of -signed.zip files that can be flashed in stock recovery 3e: No Yellow Triangle Download xxx-signed.zip kernel matching your ROM Put the previously downloaded xxx-signed.zip file on your external sd card Boot into stock recovery (volume up+home+power) Select "apply update from external storage". Now select the xxx-signed.zip file you copied in previous step You are rooted + new PhilZ-cwm6 kernel with CWM6 Η Omega εδώ Οκ, την περασα και τελικα διαπιστωσα πως ειναι ετοιμο απο θεμα root. Επειδη το adaway μου βρισκει κατι για το audio manager οταν κανω scan, πειραζει αν το απεγκαταστησω η ειναι εφαρμογη που θα δημιουργησει θεματα αν την βγαλω? Τελικα αφου την περασα, οι εντυπωσεις μου γενικοτερα ειναι πολυ καλες. Η rom δουλευει απιστευτα καλα, ειναι smooth και δεν εχω βρει το παραμικρο μεχρι στιγμης. Επισης μου αρεσε που εχει την επιλογη στην αρχη της εγκαταστασης της, που σου επιτρεπει να βγαλεις οσες εφαρμογες θεωρεις περιττες. (οτι εχει σχεση με hub ας πουμε και κατι αλλα, τα στειλα απο εκει που ηρθαν). Ευχομαι να ειναι το ιδιο καλη και σε θεμα αυτονομιας, οπως ηταν και η τελευταια 4.0.4 που ειχα! Ελπιζω το παλικαρι (Γιαννης αν δε κανω λαθος), να συνεχισει την καλη δουλεια και μεις να απολαμβανουμε το εργο του! Edited November 22, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Εχω την ωμέγα 16 ξέρει κανείς αν έχει βγει κέρνελ να υποστηρίζει το bln; η είναι νωρίς (:lol: ) ακόμα; όσο κι αν έψαξα στον "ναό" δεν βρήκα κάτι Tι λες για το noled ; Αυτό δουλεύει. Οκ, την περασα και τελικα διαπιστωσα πως ειναι ετοιμο απο θεμα root. Επειδη το adaway μου βρισκει κατι για το audio manager οταν κανω scan, πειραζει αν το απεγκαταστησω η ειναι εφαρμογη που θα δημιουργησει θεματα αν την βγαλω? Τελικα αφου την περασα, οι εντυπωσεις μου γενικοτερα ειναι πολυ καλες. Η rom δουλευει απιστευτα καλα, ειναι smooth και δεν εχω βρει το παραμικρο μεχρι στιγμης. Επισης μου αρεσε που εχει την επιλογη στην αρχη της εγκαταστασης της, που σου επιτρεπει να βγαλεις οσες εφαρμογες θεωρεις περιττες. (οτι εχει σχεση με hub ας πουμε και κατι αλλα, τα στειλα απο εκει που ηρθαν). Ευχομαι να ειναι το ιδιο καλη και σε θεμα αυτονομιας, οπως ηταν και η τελευταια 4.0.4 που ειχα! Ελπιζω το παλικαρι (Γιαννης αν δε κανω λαθος), να συνεχισει την καλη δουλεια και μεις να απολαμβανουμε το εργο του! Δεν είναι τόσο καλή σε θέμα αυτονομίας όσο η 4.0.4. Δε νομίζω να δημιουργήθει θέμα με το audio manager. Αν θες μετά να το ξαναβάλεις κατέβασε από το Playstore. Edited November 23, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Tι λες για το noled ; Αυτό δουλεύει. To γνωρίζω αλλά δεν με έχει βολεψει Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καλημερα παιδες! Εχω πλεον την Omega 16.1. Στην οθονη κλειδωματος, ξερει καποιος πως μπορω να αντικαταστησω τις εφαρμογες που εχει απο κατω, με καποιες που θελω εγω? Επισης το κειμενο στην οθονη κλειδωματος, περαστε το δαχτυλο σας απο την οθονη για ξεκλειδωμα, απο οτι ειδα δεν υπαρχει τροπος να το διωξουμε, ε? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καλημερα παιδες! Εχω πλεον την Omega 16.1. Στην οθονη κλειδωματος, ξερει καποιος πως μπορω να αντικαταστησω τις εφαρμογες που εχει απο κατω, με καποιες που θελω εγω? Επισης το κειμενο στην οθονη κλειδωματος, περαστε το δαχτυλο σας απο την οθονη για ξεκλειδωμα, απο οτι ειδα δεν υπαρχει τροπος να το διωξουμε, ε? Ρυθμίσεις => Οθόνη κλειδώματος => Επιλογές οθόνης κλειδώματος => Συντομεύσεις => Πάτα τη συντόμευση και σύρε την για να τη διαγράψεις => Πάτα το + για να προσθέσεις νέα. Όσο για το δεύτερο που λες δεν το γνωρίζω ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ρυθμίσεις => Οθόνη κλειδώματος => Επιλογές οθόνης κλειδώματος => Συντομεύσεις => Πάτα τη συντόμευση και σύρε την για να τη διαγράψεις => Πάτα το + για να προσθέσεις νέα. Όσο για το δεύτερο που λες δεν το γνωρίζω ακόμα... Ευχαριστω φιλε. Και το δευτερο τελικα εκει μεσα ειναι, κειμενο βοηθειας. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ξέρει κάποιος πρόγραμμα για mount unmount όταν βάζω στικακι μέσω otg; να μην γράφει το αφαιρέθηκε η κάρτα μη αναμενόμενα; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 αγορασα εναν ανταπτορα μινιusb σε θυληκο usb,και συνδεσα ενα στικακι με μουσικη,αλλα δεν το βρισκει το τηλεφωνο.χρειαζεται καποιο προγραμμα,η καποιο συγκεκριμενο εξαρτημα?τα φωτα σας παρακαλω... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 αγορασα εναν ανταπτορα μινιusb σε θυληκο usb,και συνδεσα ενα στικακι με μουσικη,αλλα δεν το βρισκει το τηλεφωνο.χρειαζεται καποιο προγραμμα,η καποιο συγκεκριμενο εξαρτημα?τα φωτα σας παρακαλω... Πρέπει το στικ να είναι σε fat32 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Πρέπει το στικ να είναι σε fat32 το δοκιμαζω.ευχαριστω.edit ειναι fat32 αλλα δεν μπορω να το βρω. ειναι σε καποιον φακελλο? Edited November 24, 2012 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 το δοκιμαζω.ευχαριστω.edit ειναι fat32 αλλα δεν μπορω να το βρω. ειναι σε καποιον φακελλο? Ναι σίγουρα είναι σε φακελο, usb σκέτο το έχει σε μένα, στη δική σου ρομ μπορεί αλλιώς οπότε ψάξε το λίγο. Σε Samsung based rom είσαι? Επίσης όταν συνδέεις το στικακι σου βγάζει κάποιο μήνυμα στη notification bar του κινητού? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts