Jump to content

charsta800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About charsta800

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

charsta800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι για το ίδιο μιλάω και εγώ. Άρα θα προχωρήσω και εγώ με την αγορά!! Ευχαριστώ και πάλι!
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση σου kountoura. Είχα χρησιμοποιήσει και εγώ πιο παλιά screen protectors από την spigen (για το S2 και Note 4) και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Αν το έχεις εσύ "φορεμένο" πρόσεξες δηλαδή μεγάλη διαφορά με μειωμένα χρώματα? Με τα "τζάμια" δηλαδή αυτό δεν συμβαίνει?
  3. Παιδιά, για τα screen protector της Spigen, NeoFlex, τι πιστεύετε?
  4. Παιδιά δοκίμασε κανείς την EchoePop v9? Είμαι σε stock rom, rooted, και σκέφτομαι να την δοκιμάσω σε συνδυασμό μαζί με τον δικό τους AEL kernel.
  5. Χαίρεται! Υπάρχει κάποιο MOD που να μπορώ να έχω το extended power menu όταν έχω πατημένο το power button? Δηλαδή να μου βγάζει περισσότερες επιλογές για το reboot, όπως reboot to recovery και reboot to download? (Όπως υπάρχει και στις custom roms) Είμαι σε rooted F. Ευχαριστώ!
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω κάνει το κινητό πολλές φορές επανεκκίνηση από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Η λύση που βρήκα για τον ήχο κλήσης είναι να τον μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη. Όταν είναι στην εσωτερική μνήμη μπορώ να τον διαλέξω από τις ρυθμίσεις σαν ήχο κλήσεις. Το θέμα είναι πως να κάνω τον Music Player ή/και το Play Music να διαβάζουν/βλέπουν τα τραγούδια που είναι στην εξωτερική SD.
  7. Παιδιά αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Χθες ξαφνικά μου άλλαξε τον ήχο κλήσης στον default ήχο. Όταν πάω από τις ρυθμίσεις για να τον αλλάξω, μου λέει "wrong file type, please select again". Ο ήχος είναι στην εξωτερική κάρτα SD. Το περίεργο είναι ότι ούτε το Music Player ούτε το Play Music μου αναγνωρίζει/δεν βλέπει την SD, ενώ το n7player την βλέπει μια χαρά και παίζει και τραγούδια από την SD. Τα αρχεία της SD μπορώ να τα δω κανονικά από το file manager. Έτυχε σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα? Είμαι με 5.0.1 non-rooted. Ευχαριστώ.
  8. Φίλε κατάφερες να την περάσεις κανονικά χωρίς πρόβλημα?
  9. Παιδία, μπορώ σε ένα Σ4 με την ressurection (εννοείτε πως είναι και root), να περάσω απευθείας πάνω της μια από τις official 5.0.1 ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?
  10. Πήγα να περάσω την Κυπριακή 5.0.1 αλλά έτσι προς το τέλος μου έβγαζε αυτό: volume size is too big και σταματούσε. Τελικά κατέβασα την Ολλανδική, πέρασε μια χαρά, τώρα αναμένω να δω πως θα πάει. Εντωμεταξύ την πέρασα απευθείας πάνω από την 4.4.4. Νομίζετε θα υπάρχει πρόβλημα?
  11. Γεια σας και πάλι!!! Επειδή αυτό με τα official φλασαρίσματα δεν το πολυ κατέχω, υπάρχει διαφορά στο σήμα από την μια official rom στην άλλη? Εγώ αγόρασα το δικό μου Ν4 από κατάστημα στην Ελλάδα. Το CSC Country από το Phone INFO λέει Switzerland. Αλλά εγώ μένω Κύπρο (με παροχέα την CYTA)! Τώρα βλέπω ότι έχει βγει και έκδοση 5.0.1 για την Κύπρο. Εγώ είχα σκοπό να φλασάρω σήμερα την Ολλανδική (F). Αλλά τώρα που βγήκε η Κυπριακή, πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να την φλασάρω αυτή ή δεν παίζει και πολύ ρόλο? Ευχαριστώ!
  12. Οκ. Ευχαριστώ! Μάλλον θα την περάσω και εγώ το Σαββατοκύριακο!
  13. Δηλαδή μέχρι στιγμής για το κινητό μας έχουμε την Γερμανική και την Ολλανδική έκδοση του 5.0.1, σωστά? Υπάρχουν γενικά κάποιες διαφορές μεταξύ των 2? Δηλαδή η Ολλανδική που βγήκε 1 μήνα μετά από την Γερμανική μπορεί να πει κάποιος ότι είναι καλύτερη?
  14. Βασικά περισσότερο την εγγύηση σκέφτομαι (και εγώ). Όπως είπε και ο kostashark, είναι κρίμα να χάσεις την εγγύηση για ένα κινητό που έδωσες τόσα λεφτά. Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με το κινητό όπως είναι τώρα (4.4.4), απλώς ήθελα να δω πως βλέπετε γενικά το θέμα περί ρουτ/εγγύηση.
  15. Να ρωτήσω κάτι απλώς για να έχω μια εικόνα!! Εσείς μετά από πόσο καιρό περιμένατε για να κάνετε root το Ν4 σας? (Αν το κάνατε).
×
×
  • Create New...