vrwmiaris Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Πατά φόντο. δεν ξέρω ποια φοράς την cm η του mcm που βασίζεται σε αυτήν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Του mcm φοραω, εσυ μπορεις να βαλεις wallpaper στην lockscreen σε αυτη? Η εχεις την cm10.1 την κανονικη? Edited December 22, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Να ρωτήσω κάτι ακόμα για όποιον δεν βαριέται...Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Easy battery και το Juice defender. Πειράζει που κατέβασα και τις 2? Ή αν μπορείτε να προτείνετε καμμιά εφαρμογούλα για να γλυτώνει κάπως μπαταρία, πολύ ευπρόσδεκτη. Στα reviews των εφαρμογών διάβασα πολύ θετικά σχόλια οπότε μάλλον κάτι θα προσφέρουν. Ευχαριστώ πολύ. Καλά Χριστούγεννα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Να ρωτήσω κάτι ακόμα για όποιον δεν βαριέται...Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Easy battery και το Juice defender. Πειράζει που κατέβασα και τις 2? Ή αν μπορείτε να προτείνετε καμμιά εφαρμογούλα για να γλυτώνει κάπως μπαταρία, πολύ ευπρόσδεκτη. Στα reviews των εφαρμογών διάβασα πολύ θετικά σχόλια οπότε μάλλον κάτι θα προσφέρουν. Ευχαριστώ πολύ. Καλά Χριστούγεννα! Βγαλτες οπως ειναι, δεν προσφερουν τιποτα απολυτως... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν σας αμφισβητώ, αλλά κι αυτοί που λένε ότι είδαν μεγάλη διαφορά? Γιατί κι εμένα μου φαίνεται ότι κάτι κάνουν...:confused:Ή είναι ιδέα μου? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν σας αμφισβητώ, αλλά κι αυτοί που λένε ότι είδαν μεγάλη διαφορά? Γιατί κι εμένα μου φαίνεται ότι κάτι κάνουν...:confused:Ή είναι ιδέα μου? Ευχαριστώ! νομιζω οτι κανουν οτι μπορει ο καθενας να κανει με το χερι μονος δηλ,οθονη,μπλουτουθ,3g,κλπ.λογικα αφου τρεχει στο παρασκηνιο θα καταναλωνει καπια ενεργεια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Επειδή βλέπω ότι με τον μαμά browser δεν μπορώ να κατεβάσω κάποια πράγματα, δεν τα δέχεται δεν ξέρω τι ποιον εναλλακτικό να βάλω;;;; πάλι Φοξ; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Δοκιμασε τον opera, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Επειδή βλέπω ότι με τον μαμά browser δεν μπορώ να κατεβάσω κάποια πράγματα, δεν τα δέχεται δεν ξέρω τι ποιον εναλλακτικό να βάλω;;;; πάλι Φοξ; Και εγώ τον opera προτείνω μετά από τεστ σχεδόν ολλων των γνωστών broswers!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Με τον όπερα όμως όταν έχει 30 δευτερόλεπτα κολλάει στα 20 και δεν ξεκινάει το κατέβασμα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Με τον όπερα όμως όταν έχει 30 δευτερόλεπτα κολλάει στα 20 και δεν ξεκινάει το κατέβασμα Και εγώ Opera έχω.. Μέσα από αυτόν κατεβαζω τα update για τη Ρομ.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefters Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Και εγώ Opera έχω.. Μέσα από αυτόν κατεβαζω τα update για τη Ρομ.. ;) Καλημέρα. Να ρωτήσω αν έχεις περάσει την 4.2.1 CM-10.1 ? Εντυπώσεις ? Μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλημέρα. Να ρωτήσω αν έχεις περάσει την 4.2.1 CM-10.1 ? Εντυπώσεις ? Μπαταρία ? Διάβασε μερικές σελίδες πίσω. Ο όπερα δεν έχει φλας γι αυτό δεν μπορώ να κατεβάσω ότι έχει χρονοκαθυστέρηση.:p Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Διάβασε μερικές σελίδες πίσω. Ο όπερα δεν έχει φλας γι αυτό δεν μπορώ να κατεβάσω ότι έχει χρονοκαθυστέρηση.:p Έχω πάντα dolphin + opera. Αν δε παίζει ο ένας, δοκιμάζω τον άλλο. Είμαι καλυμένος μέχρις στιγμής στα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δοκίμασα και με τον Ντόλφιν αλλά παλι τίποτα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δωσε ενα τεστ και στον firefox Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δοκίμασα και με τον Ντόλφιν αλλά παλι τίποτα Δώσε το λινκ που δε μπορείς να κατεβάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν και άσχετο με το θέμα εγώ χρησιμοποιώ τον Maxthon. Σε κανέναν δουλεύει το auto wrap με maxthon ή opera? (είμαι με custom 4.1.2) Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δώσε το λινκ που δε μπορείς να κατεβάσεις. Εκτός εάν παιζει κάτι με την ρομ ή με το σάιτ. Θα δοκιμάσω και τον Φοξ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή την XXLSJ NeatROM αλλά και στην omega 4.1.2 που είχα πριν αλλά και σε άλλες 2 που δοκίμασα σε XXLSJ πολλές φορές, κατά το ξεκλείδωμα, άνοιγμα επαφών κλπ μου πετάει μήνυμα "η σημείωση διακόπηκε". Πατάω κάθε φορά ok και συνεχίζει η λειτουργία κανονικά αλλά πολύ σπαστικό. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση; Edited December 27, 2012 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 κατεβασα το παρακατω zip αρχειο πως θα το περασω στο κινητο Ευχαριστω πολυ. Omega I9100 v16.2 Jelly Bean 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 κατεβασα το παρακατω zip αρχειο πως θα το περασω στο κινητο Ευχαριστω πολυ. Omega I9100 v16.2 Jelly Bean 4.1.2 χρονια πολλα καταρχην πρεπει να εισαι ρουτ αν εισαι και εχεις και custom recovery το φλασαρεις απο το recovery αφου κανεις πρωτα backup την ρομ που εχεις και μετα ολα τα wipes αν δεν εισαι ρουτ πρεπει πρωτα να γινεις διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 κατεβασα το παρακατω zip αρχειο πως θα το περασω στο κινητο Ευχαριστω πολυ. Omega I9100 v16.2 Jelly Bean 4.1.2 Διάβασε και πως θα περάσεις custom rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Γεια σας παιδιά και Χρόνια Πολλά! Έχω την ParanoidAndroid 2.52 και πήρα από το ebay ένα USB OTG σύρμα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος έτσι ώστε να μπορώ να διαβάζω στικάκια από το κινητό? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Γεια σας παιδιά και Χρόνια Πολλά! Έχω την ParanoidAndroid 2.52 και πήρα από το ebay ένα USB OTG σύρμα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος έτσι ώστε να μπορώ να διαβάζω στικάκια από το κινητό? Ευχαριστώ! O "συγκεκριμένος" τρόπος είναι να το συνδέσουμε και να το διαβάσει :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts