makis206 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μολις αγορασα την πρωτη μου εφαρμογη..... Swype! αξιζει νομιζω να την πληρωσεις (φθηνη ειναι).. και υποστηριζεις τη βελτιωση της Μόλις αρχίσεις να συνηθίσεις το swiping με αυτή την εφαρμογή τότε θα πειστείς ακόμα περισσότερο ότι έκανες την αγορά του αιώνα, πραγματικά απίστευτη, θα χαϊδεύεις λάθος γράμματα κι αυτό θα σου βγάζει τις λέξεις σωστά! Κάπου κάπου θα σου κάνει και λαθάκια αλλά διορθώνονται εύκολα, μόλις το μάθεις θα "πετάς" με δαύτο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 το Google Keyboard λες αυτο που ανακοινωθηκε προσφατα και το ψαχναμε ολοι και μα ελεγε οτι δεν μπορουμε να το εγκαταστησουμε;... κοιταξα τωρα στο Play Store και δεν το βρισκω. Δεν το βρισκεις γιατι ειναι "not available in your country" ακόμα για την Ελλαδα...υπάρχει το link για το apk στο σχετικο thread αλλα δεν θα σου χρειαστει μάλλον αφου κατεληξες σε handcent και Swype :) Happy messaging anyway ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ή θα πετάς κάτι κοτσάνες ΝΑ με το συμπόσιο (Swype!) αν δεν προσέχεις τι γράφεις λόγο χρόνου και πατήσεις αποστολή! Ήθελα να στείλω πριν κανένα μήνα "τέλος" και έστειλα "Π*ος".. ε άστα να πάνε, μην σου τύχει! Παρόλα αυτά εκπληκτική εφαρμογή, εγώ GoSms χρησιμοποιώ, του άλλαξα τα φώτα και στα χρώματα με θέματα κτλ και το έχω έτσι πάνω από χρόνο τώρα.. Γενικά υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο android που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια.. περισσότερα βέβαια στο σωστό thread γιατί τώρα είδα πως είμαστε αλλού.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Καλημερα παιδια! Μια και στα τελευταια posts εγινε λογος για AOSP roms, να ρωτησω κατι... Πριν μερικους μηνες ειχα δοκιμασει την CyanogenMod (μετα απο προτροπη του φιλου Giov87) η οποια ναι μεν μου αρεσε, αλλα "χαλαστηκα" με μερικα πραγματακια (τα οποια εχουν να κανουν με το pure Android γενικοτερα κι οχι με την συγκεκριμενη rom ειδικοτερα). Το ενα ηταν η απουσια video-κλησης (μεσω παροχου, οχι μεσω skype ή οποιασδηποτε αλλης εφαρμογης) και η αλλη η ορατη ελλειψη της "smooth like butter" δυνατοτητας που εχουν οι επισημες roms για την συσκευη μας (αν εβαζες διπλα-διπλα ενα GS2 με stock ρομ κι ενα με Cyanogen και απλα scroll-αρες τις οθονες, η διαφορα ηταν οφθαλμοφανεστατη...). Καποιος φιλος (δεν θυμαμαι ποιος) ειχε γραψει οτι αυτο οφειλεται στο οτι οι developers δεν εχουν την δυνατοτητα να εξομειωσουν με επιτυχια μια rom φτιαγμενη για αλλο hardware στο αντιστοιχο του GS2 (το γραφω λιγο "μπακαλιστικα") :lol: Μετα λοιπον απο τον προλογο, ερχεται και η ερωτηση! Αυτο ισχυει ΣΕ ΟΛΕΣ τις aosp/aokp roms, ή σε καποιες αυτα τα 2 χαρακτηριστικα που αναφερω εχουν προστεθει? Ευχαριστω! Επισης να προσθεσω ενα ακομα μειον της cyanogenmod! Οι ηχοι κλησης δεν ακουγονται σχεδον καθολου. Αυτο ειναι ενα θεμα που το λυνει κανεις ειτε με την omega rom ειτε με καποιον kernel τυπου dorimanx με τα stweaks, αλλα η δευτερη επιλογη εχει καποια αλλα προβληματακια οπως οτι οι custom kernels δεν ειναι τοσο καλοι σε θεμα αυτονομιας οσο ο μανισιος της cm και φυσικα εχει και καποια bugs. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε οι ηχοι κλησεις να δυναμωσουν καπως? Edited June 14, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Επισης να προσθεσω ενα ακομα μειον της cyanogenmod! Οι ηχοι κλησης δεν ακουγονται σχεδον καθολου. Αυτο ειναι ενα θεμα που το λυνει κανεις ειτε με την omega rom ειτε με καποιον kernel τυπου dorimanx με τα stweaks, αλλα η δευτερη επιλογη εχει καποια αλλα προβληματακια οπως οτι οι custom kernels δεν ειναι τοσο καλοι σε θεμα αυτονομιας οσο ο μανισιος της cm και φυσικα εχει και καποια bugs. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε οι ηχοι κλησεις να δυναμωσουν καπως? Αυτο που λες, ομολογω οτι δεν το θυμαμαι... Ασε που, αν θυμαμαι καλα, στο thread της CM στο XDA αναφερει οτι δεν πρεπει να αλλαξει ο Kernel (οποτε δεν μπηκα στον κοπο, δεν ειμαι και τοσο "προχω" σε ολα αυτα...) Οπως και να'χει, οσο και να γουσταρω το καθαρο Android, θελω να εχω ενα λειτουργικο τηλεφωνο... Γι'αυτο και δεν συμπαθησα ποτε τις custom... Ειδικα το "βουτυρο" δεν το... αποχωριζομαι με τιποτα!!! Υ.Γ. Οταν λες Omega, εννοεις την aosp, σωστα? Οταν εβαλα την Omega που βασιζοταν στην stock 4.1.2 ειχα προβληματα με το wifi και την ξηλωσα... Tελος παντων, ασχετο... Edited June 14, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Αυτο που λες, ομολογω οτι δεν το θυμαμαι... Ασε που, αν θυμαμαι καλα, στο thread της CM στο XDA αναφερει οτι δεν πρεπει να αλλαξει ο Kernel (οποτε δεν μπηκα στον κοπο, δεν ειμαι και τοσο "προχω" σε ολα αυτα...) Οπως και να'χει, οσο και να γουσταρω το καθαρο Android, θελω να εχω ενα λειτουργικο τηλεφωνο... Γι'αυτο και δεν συμπαθησα ποτε τις custom... Ειδικα το "βουτυρο" δεν το... αποχωριζομαι με τιποτα!!! Υ.Γ. Οταν λες Omega, εννοεις την aosp, σωστα? Οταν εβαλα την Omega που βασιζοταν στην stock 4.1.2 ειχα προβληματα με το wifi και την ξηλωσα... Tελος παντων, ασχετο... Οχι, οταν λεω omega εννοω την version 23 που ειναι samsung based, η οποια στα omega settings σου δινει την δυαντοτητα ο ηχος κλησης να χτυπαει εξ αρχης πιο δυνατα και οχι να αυξανεται στην πορεια. Οχι, ποτε δεν ειχα προβληματα με omega. Στην cyanogenmod οι ηχοι κλησης δεν ακουγονται σχεδον καθολου και η ενταση τους ειναι χαμηλη. Και γω για να ειμαι ειλικρινης, περιμενω την επομενη εκδοση της omega για να την περασω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ή θα πετάς κάτι κοτσάνες ΝΑ με το συμπόσιο (Swype!) αν δεν προσέχεις τι γράφεις λόγο χρόνου και πατήσεις αποστολή! Να υποθέσω οτι και αυτό με swype το έγραψες; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Στην cyanogenmod οι ηχοι κλησης δεν ακουγονται σχεδον καθολου και η ενταση τους ειναι χαμηλη.. αυτό έχει να κάνει με τον ήχο κλήσης σου και όχι με την CM μια χαρά ένταση έχει η ROM αφού να φανταστείς ότι τό έχω μόνιμα χαμηλωμένο γιατί ...ενοχλώ ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ρε παιδιά πώς να απενεργοποιήσω την ενοχλητική ειδοποίηση για την πτώση της μπαταρίας? Οκ να βγαίνει το push notification αλλά μόλις πατάω vattery use μου ανοίγει και την διαχείριση της μπαταρίας και δεν το θέλω. . Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ρε παιδιά πώς να απενεργοποιήσω την ενοχλητική ειδοποίηση για την πτώση της μπαταρίας? Οκ να βγαίνει το push notification αλλά μόλις πατάω vattery use μου ανοίγει και την διαχείριση της μπαταρίας και δεν το θέλω. . Αντί για battery use, πατάς ok. Το battery use το έχει σε περίπτωση που θες να δεις τη διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδια στο σ2 μου τωρα τελευταια οταν ειναι πολυ χαμηλα η φωτεινοτητα η οθονη φαινεται καφε-κιτρινη ειναι προβλημα αυτο ?να το παω στο σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδια στο σ2 μου τωρα τελευταια οταν ειναι πολυ χαμηλα η φωτεινοτητα η οθονη φαινεται καφε-κιτρινη ειναι προβλημα αυτο ?να το παω στο σερβις? δες πρωτα μηπως εχεις ανοιξει την εξοικονομηση ενεργειας και την αυτοματη φωτεινοτητα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 εξοικονομηση οχι αλλα την αυτοματη φωτεινοτητα την εχω ενεργοποιημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 δεν μου ετυχε τετοιο πραγμα παρα οταν ενεργοποιησα την εξοικ.ενεργειας ειχα ενα πιο γριζο ασπρο.για καφεκιτρινο μηπως καποιος αλλος ξερει καλυτερα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Παιδια σημερα μου ξανα-συναιβεικε. Ενω χρησιμοποιουσα το προγραμμα spirit ul και παραλληλα το headset button controller το κινητο σκαλωσε στη μαυρη οθονη ενω δουλευε κανονικα το ραδιοφωνο και μετα πο 1-2 λεπτα εκανε επανεκινηση μονο του. Τι στο .... ειναι αυτο ρε παιδια? Εχω περασμενη την nordic 4.1.2 με sales code nee & "PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.05.0-signed" ειχα περασει ολα τα προγραμματα μετα απο τα wipes και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που πρεπει. Τι στο καλο γινεται ποια?????? Edited June 16, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδια σημερα μου ξανα-συναιβεικε. Ενω χρησιμοποιουσα το προγραμμα spirit ul και παραλληλα το headset button controller το κινητο σκαλωσε στη μαυρη οθονη ενω δουλευε κανονικα το ραδιοφωνο και μετα πο 1-2 λεπτα εκανε επανεκινηση μονο του. Τι στο .... ειναι αυτο ρε παιδια? Εχω περασμενη την nordic 4.1.2 με sales code nee & "PhilZ-cwm6-XWLSS-OXX-5.05.0-signed" ειχα περασει ολα τα προγραμματα μετα απο τα wipes και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που πρεπει. Τι στο καλο γινεται ποια?????? Προφανως κατι βρωμαει με την συγκεκριμενη εφαρμογη... Αν δεν εχεις αλλα κολληματα, σε τελειως διαφορετικα σημεια και με αλλες εφαρμογες, τοτε μην το ψαχνεις περισσοτερο! Το spirit το ειχα δοκιμασει οταν ειχα Cyanogen αλλα λογω του οτι δεν πολυακουω ραδιο, δεν παρατηρησα προβληματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι ομως φιλτατε δεν φταιει αυτο γιατι την αλλη φορα μου εκανε επανεκινηση ενω επαιζα το real racing 3 επομενως κατι αλλο φταιει και δεν ξερω τι???? Και το θεμα ειναι οτι ειχα κανει ΟΛΑ ΤΑ WIPES ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ πριν περασω την nordic 4.1.2 sales code nee. Και μετα ειχα περασει μια - μια τις εφαρμογες και ΟΧΙ απο το titanium αλλα απο την αρχη...... ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΦΤΑΙΕΙ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι ομως φιλτατε δεν φταιει αυτο γιατι την αλλη φορα μου εκανε επανεκινηση ενω επαιζα το real racing 3 επομενως κατι αλλο φταιει και δεν ξερω τι???? Και το θεμα ειναι οτι ειχα κανει ΟΛΑ ΤΑ WIPES ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ πριν περασω την nordic 4.1.2 sales code nee. Και μετα ειχα περασει μια - μια τις εφαρμογες και ΟΧΙ απο το titanium αλλα απο την αρχη...... ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΦΤΑΙΕΙ????????? Καλημέρα, ξεχνάμε πάντα ότι τα smartphones είναι υπολόγιστές με πάρα πολλά προγράμματα, ένα από αυτά να έχει ένα χαζό bug μπορεί να σου κολλήσει το τηλέφωνο, δεν είναι βέβαια σωστό αυτό αλλά μάλλον πρέπει να ζήσουμε με αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 @masterX για swype όλα όσα ρώτησες για το swype σου απαντήθηκαν εκτός από τα ήμος. θα δεις πως αν κρατήσεις πατημένο ένα κουμπί απο τα κάτω δεξιά (νομίζω το Ζ) τότε θα σου βγει ένα πλαίσιο με διάφορα ήμος. Είμαι λάτρης του swype beta χρόνια τώρα όμως το google keyboard με έχει εντυπωσιάσει 2 μέρες τώρα, καταπληκτική ολίσθηση σε ελληνικά και αγγλικά και ρύθμιση να μην μπορείς να γράψεις προσβλητικές λέξεις (το γράφω ενημερωτικά). Ερώτηση: με ποια custom rom ή mod ή άλλο τρόπο μπορούμε στο gs2 να αποκτήσουμε την λειτουργία στην κάμερα όπου κατά την εγγραφή βίντεο πατάς το άλλο κουμπί και κάνει λήψη φωτογραφίας ??? :alien: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι ομως φιλτατε δεν φταιει αυτο γιατι την αλλη φορα μου εκανε επανεκινηση ενω επαιζα το real racing 3 επομενως κατι αλλο φταιει και δεν ξερω τι???? Και το θεμα ειναι οτι ειχα κανει ΟΛΑ ΤΑ WIPES ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ πριν περασω την nordic 4.1.2 sales code nee. Και μετα ειχα περασει μια - μια τις εφαρμογες και ΟΧΙ απο το titanium αλλα απο την αρχη...... ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΦΤΑΙΕΙ????????? Δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσεις απο τετοιες περιπτωσεις, αρκει να ειναι - ας πουμε - σπανιες. Κι εμενα μου εχει κανει διαφορα και του αδερφου μου... Το κακο ειναι να γινεται κατι συνεχως! Οπως εγραψε κι ενας φιλος πιο πανω, μια απλγ εφαρμογη, μπορει να σου δημιουργησει τετοιες καταστασεις... Το pc σου, δεν σου εχει πεταξει ποτε μπλε οθονη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Mηπως φταιει οτι ειναι ρουτ? Γιατι δεν εχω ακουσει τετοια σκηνικα σε ατομα που ΔΕΝ εχουν κανει ρουτ το κινητο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Mηπως φταιει οτι ειναι ρουτ? Γιατι δεν εχω ακουσει τετοια σκηνικα σε ατομα που ΔΕΝ εχουν κανει ρουτ το κινητο τους. Μπορει ναι, μπορει οχι. Εγω θα ψηφιζα το δευτερο, μια και οσοι δεν εχουν κανει root (ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι) δεν "το'χουν" ιδιαιτερα και το χρησιμοποιουν σαν iPhone (κλησεις, sms, facebook, e-mail). Οταν ομως αρχιζεις να "ψαχνεσαι" (με οτιδηποτε οχι μονο με το κινητο), υπαρχει περιπτωση να εχεις "θεματακια"... Γι'αυτο επιλεξαμε Android, για να μπορουμε να κανουμε τα παντα, εστω και με "κοστος"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Mηπως φταιει οτι ειναι ρουτ? Όχι :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 καλησπέρα παίδες μιας και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο είπα να ανοίξω νέο θέμα εδώ. λοιπόν ότι λέει ο τίτλος,ξαφνικά το S2 μου έχει μουλαρώσει και δεν δουλεύει η αυτοματη περιστροφή οθόνης μα με τίποτα? έκανα factory reset,καλιμπραρισμα έβαλα πάλι το μαμά λειτουργικό μεσω odin αλλά τίποτα:( .σε ένα γρήγορο googlin είδα ένα τρικ με την κάρτα sim το έκανα κι αυτό αλλά διαφορά καμία:mad: πριν το πάω στο service γιατί υποψιάζομαι hartware problem παίζει να φταίει τίποτα άλλο? έχει αντιμετωπίσει κανένας εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 καλησπέρα παίδες μιας και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο είπα να ανοίξω νέο θέμα εδώ. λοιπόν ότι λέει ο τίτλος,ξαφνικά το S2 μου έχει μουλαρώσει και δεν δουλεύει η αυτοματη περιστροφή οθόνης μα με τίποτα? έκανα factory reset,καλιμπραρισμα έβαλα πάλι το μαμά λειτουργικό μεσω odin αλλά τίποτα:( .σε ένα γρήγορο googlin είδα ένα τρικ με την κάρτα sim το έκανα κι αυτό αλλά διαφορά καμία:mad: πριν το πάω στο service γιατί υποψιάζομαι hartware problem παίζει να φταίει τίποτα άλλο? έχει αντιμετωπίσει κανένας εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα? Από απλή περιέργεια (και επειδή δεν το έχω ξαναδεί να αναφέρεται), κατέβασε αν μπορείς αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.androidsensorbox&hl=el και δες αν δουλεύουν όλοι οι σένσορες της συσκευής σου.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts