StratosGR Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ποιο ειναι το g now ρε παιδια? Google now Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ανακοινωση samsung hellas Ευχάριστα νέα! Από σήμερα ξεκινά η αναβάθμιση του GALAXY Note 10.1 σε Android 4.1.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ανακοινωση samsung hellas Ευχάριστα νέα! Από σήμερα ξεκινά η αναβάθμιση του GALAXY Note 10.1 σε Android 4.1.2! καλα με το note με το s2 τι θα γινει?:lol::lol::lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 καλα με το note με το s2 τι θα γινει?:lol::lol::lol::lol::p S2?? Last year.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 καλα με το note με το s2 τι θα γινει?:lol::lol::lol::lol::p για αυτο το εγραψα φιλε μου γιατι χθες ειχαν βγαλει ανακοινωση και νομιζαμε οτι θα ειναι για το s2 αλλα τελικα φαγαμε φολα και σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Πάντως πολύ χάλια υποστήριξη της Samsung στις αναβαθμίσεις στην Ελλάδα. 2.3.6 .δεν πήραμε. 4.0.4 δεν θα πάρουμε . Καλά πάμε! Το S2 ήταν το τελευταίο ελληνικό τηλέφωνο που πήρα προσωπικά. Το S3 το πήρα από Γερμανία όπως και τα υπόλοιπα από εδώ και πέρα. Προσοπικη άποψη έτσι. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι μετα απο 2 χρονια ασταματητου σερφαρισματος κ χρισης ηρθε η βρα να τον πουλησω τον 1ο μου γαλαξια στον κολητο μου φιλο εκανα επαναφορα να διαγραφουν ολα κ μη συνγχρωνισμο με τον λογαριασμο μου ειμαι ενατξει με αυτο που εκανα κ τωρα το τηλ τρεχει με δικο του email αλλα ακομη βλεπω στο play store κατω απο της συσκευες μου οτι ακομη το samsung galaxy s2 ειναι εκει πρεπει να κανω κατι ακομη παντως προκειται για το κολληταρι μου επομενως δεν φοβαμαι τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Σχετικα με αυτο, οπως εγραψα και πιο πανω, σημερα εστειλα τον Γαλαξια στο σερβις διοτι ξαφνικα εσβησε και δεν αναβε με τιποτα, οσο κι αν προσπαθησα... Αν υποθεσουμε οτι δεν θα κατορθωσουν να τον αναψουν ουτε αυτοι, θα μπορεσουν με αλλο τροπο να δουν οτι ειναι root-αρισμενος? Επισης, αυτο ο περιβοητος μετρητης, μπορει να δειξει και ΠΟΤΕ εγινε η "επεμβαση" στο τηλεφωνο, ή μονο μετραει τις φορες? Aν δεν καταφέρουν να το ξεκινήσουν απλά θα σου αλλάξουν πλακέτα στην εγγύηση και θα είσαι κύριος :p Δεν μας δίνεις όμως περισσότερες πληροφορίες, δοκίμασες με άλλη μπαταρία να το ανοίξεις; δοκίμασες με usb jig; Δοκίμασες με βγάλε-βάλε την μπαταρία και σύνδεση στον φορτιστή; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Καλησπερα, σημερα εβαλα καινουρια οθονη στο κινητο μου και οσο και να προσπαθω να την "πιεσω" μεσα για να κολλησει καλυτερα δεν γινεται με τιποτα και η οθονη αφηνει την αισθηση οτι ειναι στον αερα και δεν εχει κολλησει καλα. Παρακαλω οποιος εχει καποιο τροπο να την κανω να κολλησει καλυτερα(μιας και θα ξανα ανοιξω το κινητο καποια στιγμη) ας με βοηθησει. Edited January 30, 2013 by Akatanomastos Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι μετα απο 2 χρονια ασταματητου σερφαρισματος κ χρισης ηρθε η βρα να τον πουλησω τον 1ο μου γαλαξια στον κολητο μου φιλο εκανα επαναφορα να διαγραφουν ολα κ μη συνγχρωνισμο με τον λογαριασμο μου ειμαι ενατξει με αυτο που εκανα κ τωρα το τηλ τρεχει με δικο του email αλλα ακομη βλεπω στο play store κατω απο της συσκευες μου οτι ακομη το samsung galaxy s2 ειναι εκει πρεπει να κανω κατι ακομη παντως προκειται για το κολληταρι μου επομενως δεν φοβαμαι τιποτα!!! Δεν μπορείς να το διαγράψεις ,αλλά μπορείς να το κρύψεις ωστε να μην στο εμφανίζει στο menu. Από την στιγμή που εχεις χρησιμοποίηση τον λογαριασμό gmail σου σε κάποια συσκευή ώστε να συνδεθείς στο play ,μένει εκεί ( " οι συσκευές μου " ) χωρίς δυνατότητα διαγραφής. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καποια στιγμη μετα από πολυυυ καιρό (δεν θυμαμαι πόσο στην περιπτωση πχ του milestone που ειχα πριν) η συσκευη εξαφανιζεται από μονη της. Δεν εχεις όμως να ανησυχεις για τιποτα - ειναι τεχνικο το ζητημα συν την στενοκεφαλια της google, που χρονια τωρα χρηστες στα forum ζητανε την δυνατοτητα διαγραφης των συσκευων που εχασαν, εσπασαν, τους εκλεψαν κλπ αλλα εις ματην... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι μετα απο 2 χρονια ασταματητου σερφαρισματος κ χρισης ηρθε η βρα να τον πουλησω τον 1ο μου γαλαξια στον κολητο μου φιλο εκανα επαναφορα να διαγραφουν ολα κ μη συνγχρωνισμο με τον λογαριασμο μου ειμαι ενατξει με αυτο που εκανα κ τωρα το τηλ τρεχει με δικο του email αλλα ακομη βλεπω στο play store κατω απο της συσκευες μου οτι ακομη το samsung galaxy s2 ειναι εκει πρεπει να κανω κατι ακομη παντως προκειται για το κολληταρι μου επομενως δεν φοβαμαι τιποτα!!! Για βάλε στον dialer αυτόν τον κωδικό... *2767*3855# Ενημερωτικά, θα φύγουν ΟΛΑ.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παρατηρήσατε ότι πλέον στην JB, τα πλήκτρα αφής φωτίζονται μόνο αν τα πατήσεις; Ίσως να κάνω λάθος, αλλά με την ICS νομίζω πως άναβαν ακόμα κι αν πατούσες κάτι στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παρατηρήσατε ότι πλέον στην JB, τα πλήκτρα αφής φωτίζονται μόνο αν τα πατήσεις; Ίσως να κάνω λάθος, αλλά με την ICS νομίζω πως άναβαν ακόμα κι αν πατούσες κάτι στην οθόνη. Έτσι είναι. Εγώ προσωπικά το προτιμώ έτσι. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Έτσι είναι. Εγώ προσωπικά το προτιμώ έτσι. :happy: Κι εγώ το ίδιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Να υποθέσω ότι δοκίμασες αν μπαίνει σε download mode κτλ κτλ.... Μπηκε μια φορα, εκανα wipe cache partition μηπως γινει τιποτα, αλλα ξανακολλησε στην αρχικη οθονη με το τριγωνακι... μετα απο 1-2 φορες, δεν ξαναναψε ποτε... ΔΕν τολμησα να κανω factory reset γιατι εχω το insane chip, αλλα ετσι κι αλλιως το κινητο πεθανε... Aν δεν καταφέρουν να το ξεκινήσουν απλά θα σου αλλάξουν πλακέτα στην εγγύηση και θα είσαι κύριος :p Δεν μας δίνεις όμως περισσότερες πληροφορίες, δοκίμασες με άλλη μπαταρία να το ανοίξεις; δοκίμασες με usb jig; Δοκίμασες με βγάλε-βάλε την μπαταρία και σύνδεση στον φορτιστή; Δεν εχω usb jig, δυστυχως... Την μπαταρια την πηγα στον Γερμανο και μου ειπαν οτι ειναι πληρως φορτισμενη... Δεν εχω αλλη... Δοκιμασα να βγαλω την sd μηπως αναψει, αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Σας βγάζει και εσάς το Πάσχα 31 Μαρτίου το ημερολόγιο Google ή μήπως είναι θέμα Ισπανικής rom (JB)? Βέβαια στο google callendar που μπήκα απ' το pc μου βγάζει στις ρυθμίσεις "Αργίες Ελλάδας".. Έχουν κάνει πατατιά στη google? :confused: Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ναι έχουν κάνει πατατιά όπως λες. Δεν είναι θέμα rom αφου το είχε απο πριν. Ξέρει κανεις εαν μπορουμε να βάλουμε λέξεις στο λεξικό όπως πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ναι έχουν κάνει πατατιά όπως λες. Δεν είναι θέμα rom αφου το είχε απο πριν. Ξέρει κανεις εαν μπορουμε να βάλουμε λέξεις στο λεξικό όπως πρώτα; Οκ ευχαριστώ, δεν είχε τύχει να το δω στην προηγούμενη rom, γι αυτό με παραξένευε! Για το λεξικό θα σε γελάσω αλλα νομίζω ότι μπορείς.. Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλησπερα, σημερα εβαλα καινουρια οθονη στο κινητο μου και οσο και να προσπαθω να την "πιεσω" μεσα για να κολλησει καλυτερα δεν γινεται με τιποτα και η οθονη αφηνει την αισθηση οτι ειναι στον αερα και δεν εχει κολλησει καλα. Παρακαλω οποιος εχει καποιο τροπο να την κανω να κολλησει καλυτερα(μιας και θα ξανα ανοιξω το κινητο καποια στιγμη) ας με βοηθησει. Καποιος που να εχει ιδεα με αλλαγη οθονης ας με βοηθησει Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καποιος που να εχει ιδεα με αλλαγη οθονης ας με βοηθησει εχω αλλαξει σε γαλαξια1 σε καταστημα τηλεφωνιας (την οθονη) και ειχα το ιδιο προβλημα.ο λογος ειναι οτι επειδη εσπασε το χομ μπουτον απο δικο τους λαθοςαναγκαστηκαν να ξεκολησουν την οθονη και ετσι πλεον η οθονη μιαζει να εχει αποκτηση ..αμορτισερ.δεν υπαρχει γιατρεια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καποιος που να εχει ιδεα με αλλαγη οθονης ας με βοηθησει Mήπως κάποια από τα βιντεάκια στο google βοηθήσει κάπως? galaxy s2 change glass γράψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Μόλις έβαλα την 4.1.2 και είναι απλά πανέμορφη, αλλά μου έκανε άπειρα spikes στο setup και αν δεν σταματήσουν αύριο θα φάει σουτ. Έχει κανείς άλλος αυτό πρόβλημα ? το κινητό είναι σχεδόν άχρηστο με τόσο καθυστέρηση που έχει...Επίσης ξενέρωσα ΠΑΡΑ πολύ που δεν έχει πλέον κινούμενο wallpaper, υπάρχει λύση για αυτό ? και επίσης όταν πάω να βάλω μια φωτογραφία για φόντο μου την κάνει ζουμ και έτσι κόβετε ακόμα περισσότερο από ότι πριν. εχω αλλαξει σε γαλαξια1 σε καταστημα τηλεφωνιας (την οθονη) και ειχα το ιδιο προβλημα.ο λογος ειναι οτι επειδη εσπασε το χομ μπουτον απο δικο τους λαθοςαναγκαστηκαν να ξεκολησουν την οθονη και ετσι πλεον η οθονη μιαζει να εχει αποκτηση ..αμορτισερ.δεν υπαρχει γιατρεια. 1 φίλος μου είπε να αγοράσω άλλη μάρκα διπλής όψεως ταινία και να δοκιμάσω με αυτήν, φυσικά θέλει πολύ υπομονή να κόψεις μόνος την ταινία και να την βάλεις σιγά σιγά.... αλλά αν έχει κάλο αποτέλεσμα ίσως αξίζει τον κόπο. Edited January 31, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Μόλις έβαλα την 4.1.2 και είναι απλά πανέμορφη, αλλά μου έκανε άπειρα spikes στο setup και αν δεν σταματήσουν αύριο θα φάει σουτ. Έχει κανείς άλλος αυτό πρόβλημα ? το κινητό είναι σχεδόν άχρηστο με τόσο καθυστέρηση που έχει...Επίσης ξενέρωσα ΠΑΡΑ πολύ που δεν έχει πλέον κινούμενο wallpaper, υπάρχει λύση για αυτό ? και επίσης όταν πάω να βάλω μια φωτογραφία για φόντο μου την κάνει ζουμ και έτσι κόβετε ακόμα περισσότερο από ότι πριν. Τι σου έκανε; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Τι σου έκανε; Με το που εβαλα την ρομ το κινιτο εκανε sync με το gmail μου επαφες ρυθμισεις apps κτλ τοτε το κινιτο σερνοταν κυριολεκτικα, παταγα να ανοιξει το μενου και εκανε 4-5 δευτερολεπτα το σκρολ ηταν αργο τα βιντεο κολαγαν, γενικα μαυρο χαλι. Σημερα τρεχει αρκετα καλυτερα και ελπιζω να παραμινει ετσι. Επισης με τα wallpaper και lockscreen τι γινεται? ο τροπος που τα φτιαχνεις τωρα ειναι χαλια... Edited January 31, 2013 by Akatanomastos Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts