Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια σας εχει κανα προβλημα το emarket γιατι απο το πρωι δεν μπορω να κατεβασω μου λεει οταν κατεβαζω απο το κινητο μεσω wifi :

Error

"xxxx" could not be downloaded due to an error. (xxxx το ονομα της εφαρμογης που κατεβαζω)

και απο το PC που μπηκα στο emarket και κανω εγκατασταση καποια εφαρμογη δεν ερχεται τιποτα στο κινητο.

Ελενξα συνχρονισμους και οτι αλλο και ειναι ΟΚ.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια σας εχει κανα προβλημα το emarket γιατι απο το πρωι δεν μπορω να κατεβασω μου λεει οταν κατεβαζω απο το κινητο μεσω wifi :

Error

"xxxx" could not be downloaded due to an error. (xxxx το ονομα της εφαρμογης που κατεβαζω)

και απο το PC που μπηκα στο emarket και κανω εγκατασταση καποια εφαρμογη δεν ερχεται τιποτα στο κινητο.

Όχι κατέβασα σήμερα το ελληνικό Εορτολόγιο και έκανα αναβάθμηση το xConstruction.

Φιλικά Γιώργος

Error

Κάνε επανεκίνηση Tzimako, και χρόνια πολλά!! :)

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Κοιταγα το κινητο σήμερα στο πλαίσο γιατι το περιμένω να μ ερθει από δευτέρα και παρατηρησα το εξης. Οταν πας να κλεισεις εισιτήρια για το village online σου εμφανίζει κάτι τύπου νέο παραθυρο πάνω από το κανονικό και όλο το flash περιεχόμενο της κεντρικής σελίδας σου εμφανίζεται πανω στο νέο παραθυρο και σου κρύβει μέρος του νέου παράθυρου. Οταν έβαλα το flash on demand αυτό εφτιαξε αλλά και πάλι το νέο παραθυρο (εκει που επιλεγεις σινεμα και ωρες) ήταν κάπως σαν να λαγκαρε και δεν έιχε καμία σχέση με το κανονικο σερφάρισμ στο κινητο!!! το έχει παρατηρήσει κανείς?? Να σημειώσω πως ακριβώς το ίδιο γίνεται και στο desire που έχω τώρα!!

Θα ακουστώ άσχετος αλλά θα ρωτήσω. Το emarket τί είναι; Κάτι άλλο από το android market?

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

προβληματα...

σε σχεση με το iphone το google maps ειναι για τα μπαζα!

δεν εχει να αποθηκευεις αγαπημενα ουτε να βαζεις "πινεζες"

ο μονος τροπος που βρηκα ειναι να κανω νεες επαφες για σημεια στον χαρτη!! ελεος;;;;;;;;;; :mad:

οι επαφες μπορουν να μπουν με σειρα επωνυμο-ονομα μονο στο addressbook!

τι βλακια ειναι αυτη; στο maps και το navigon πανε αναποδα. δεν εχει global ρυθμιση;

θα πρεπει να αλλαξω ολα τα πεδια μεταξυ τους;

• Administrators
Θα ακουστώ άσχετος αλλά θα ρωτήσω. Το emarket τί είναι; Κάτι άλλο από το android market?

Για το ίδιο πράγμα μιλάνε παραπάνω.

Modpic.gif

μποιρει να πεις καποιος τι διαφορα εχει η I9100XXKI4 με την I9100XWKI8 αφου και οι δυο ειναι 2.3.5 ??
Huawei p20 pro

Κοιταγα το κινητο σήμερα στο πλαίσο γιατι το περιμένω να μ ερθει από δευτέρα και παρατηρησα το εξης. Οταν πας να κλεισεις εισιτήρια για το village online σου εμφανίζει κάτι τύπου νέο παραθυρο πάνω από το κανονικό και όλο το flash περιεχόμενο της κεντρικής σελίδας σου εμφανίζεται πανω στο νέο παραθυρο και σου κρύβει μέρος του νέου παράθυρου. Οταν έβαλα το flash on demand αυτό εφτιαξε αλλά και πάλι το νέο παραθυρο (εκει που επιλεγεις σινεμα και ωρες) ήταν κάπως σαν να λαγκαρε και δεν έιχε καμία σχέση με το κανονικο σερφάρισμ στο κινητο!!! το έχει παρατηρήσει κανείς?? Να σημειώσω πως ακριβώς το ίδιο γίνεται και στο desire που έχω τώρα!!

Για το συγκεκριμένο site δεν έχω εμπειρία αλλά μπορώ να σου μιλήσω έγκυρα ότι το κινητό σε οποιοδήποτε flash περιεχόμενο το έχω τεστάρει όχι απλώς δεν λαγκάρει αλλά δεν μασάει πουθενά .Συμπεριφέρεται σαν τον core i7 υπολογιστή που έχω.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Για το συγκεκριμένο site δεν έχω εμπειρία αλλά μπορώ να σου μιλήσω έγκυρα ότι το κινητό σε οποιοδήποτε flash περιεχόμενο το έχω τεστάρει όχι απλώς δεν λαγκάρει αλλά δεν μασάει πουθενά .Συμπεριφέρεται σαν τον core i7 υπολογιστή που έχω.

μα αυτο το καινοριο παραθυρο που ανοιγει δεν είναι flash είναι ένα δευτερεύον παράθυρο με ένα μεγάλο X (κλείσιμο) πάνω δεξιά! Ισως έχει να κανει με το site αλλά από το pc και το mac ποτε δεν έχω προσέξει κάτι αντίστοιχο!

Ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό (καμιά εβδομάδα) όταν πατήσω πάνω σε μία επαφή, κάνει περίπου 2 δευτερόλεπτα για να αρχίσει να καλεί. Το έχει πάθει κανείς; Βαριέμαι να κάνω reset.
Αντώνης.

Βαριέμαι να κάνω reset.

Κάνε όμως, καλό κάνει...πολλές φορές όταν το κινητό αρχίζει και λειτουργεί "περιέργα", με ένα restart στρώνει...

Παιδιά εγώ από την ώρα πού απενεργοποιησα μία εφαρμογή πού μού έτρεχε δέν μού κάνει ρεσετ πλέον . Τό σπαστικο μέ τό σκορπισμα τό κάνει ...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Στην 2.3.5 πάντως συνεχίζει το πρόβλημα με την διαρροή μπαταρίας από το πουθενά. Δεν το εφτιαξαν οι τυποι .

Κάνε όμως, καλό κάνει...πολλές φορές όταν το κινητό αρχίζει και λειτουργεί "περιέργα", με ένα restart στρώνει...

Hard reset εννοούσα.... Από restart να φαν κι οι κότες...

Αν και αφού αφαίρεσα μερικές σκουπιδοεφαρμογές που έτυχε και χαζεύοντας είχα κατεβάσει, έστρωσε....

Αντώνης.

Παιδιά εγώ από την ώρα πού απενεργοποιησα μία εφαρμογή πού μού έτρεχε δέν μού κάνει ρεσετ πλέον . Τό σπαστικο μέ τό σκορπισμα τό κάνει ...

Και το ονοματακι της εφαρμογης??

Στην 2.3.5 πάντως συνεχίζει το πρόβλημα με την διαρροή μπαταρίας από το πουθενά. Δεν το εφτιαξαν οι τυποι .

Για ποια ακριβως εκδοση της 2.3.5 μιλαμε φιλε μου??

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα

Όταν πάω από τις ρυθμίσεις, στο πληροφορίες για τη χρήση μπαταρίας, μου εμφανίζει πρώτο πρώτο με την υψηλότερη κατανάλωση το < λειτουργικό σύστημα Android > με 41% και μετά τα υπόλοιπα όπως οθόνη 18% κτλ.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει η πρώτη ένδειξη κατανάλωσης που είναι και η μεγαλύτερη , και πως ρυθμίζετε αυτό για να μειωθεί?

ευχαριστώ

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

Δεν συμβαίνει συχνά όμως.Εμενα μονο μια φορα μου συναινεί εδώ και 6 μήνες.

Καλησπέρα.

Αν περάσω με το odin ένα άλλο firmware (στοκ) τότε με τις αναβαθμίσεις (επίσημες) τι παίζεται; Θα γίνονται? Θα προχωράει σε σχέση με το νέο firmware ή θα κάνει κανένα αστείο και θα περάσει το παλιό (αυτό που ξηλώθηκε)?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα φίλοι μου.Εχω το samsung galaxy s2 και αντιμετώπησα σοβαρό πρόβλημα διαγραφής δεδομένων απο την κάρτα μετά απο εγκατάσταση μιας εφαρμογής απο το Μαρκετ που ζητούσε επανεκίνηση του τηλ. Μετά την επανεκίνηση και το σκαναρισμα που κάνει το τηλ στην κάρτα μου έβγαλε μύνημα κατεστραμένης κάρτας.Μηπως έχει συμβεί αυτό και σε κάποιον άλλο και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των δεδομένων.Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει για μένα καμμιά διαροή ούτε στην 2.3.3 ούτε στην 2.3.4. Μάλλον έχεις πρόβλημα με κάποια εφαρμογή, οπότε δεν μπορεί να στο λύση καμμιά αναβάθμιση.

Φιλικά Γιώργος

ξερει κανεις γιατι μεσα σε 29 λεπτα η μπαταρια απο 100 % κατεβηκε στο 92 % ? βλεπω οτι μεγαλο ποσοστο εχει η συλλογη αλλα εχω βγει απο το μενου και αυτο συνεχιζει να τρωει μπαταρια.. ??
Huawei p20 pro

ξερει κανεις γιατι μεσα σε 29 λεπτα η μπαταρια απο 100 % κατεβηκε στο 92 % ? βλεπω οτι μεγαλο ποσοστο εχει η συλλογη αλλα εχω βγει απο το μενου και αυτο συνεχιζει να τρωει μπαταρια.. ??

κανε reboot

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)