jimmis1974 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 παιδια σας εχει κανα προβλημα το emarket γιατι απο το πρωι δεν μπορω να κατεβασω μου λεει οταν κατεβαζω απο το κινητο μεσω wifi : Error "xxxx" could not be downloaded due to an error. (xxxx το ονομα της εφαρμογης που κατεβαζω) και απο το PC που μπηκα στο emarket και κανω εγκατασταση καποια εφαρμογη δεν ερχεται τιποτα στο κινητο. Ελενξα συνχρονισμους και οτι αλλο και ειναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 παιδια σας εχει κανα προβλημα το emarket γιατι απο το πρωι δεν μπορω να κατεβασω μου λεει οταν κατεβαζω απο το κινητο μεσω wifi : Error "xxxx" could not be downloaded due to an error. (xxxx το ονομα της εφαρμογης που κατεβαζω) και απο το PC που μπηκα στο emarket και κανω εγκατασταση καποια εφαρμογη δεν ερχεται τιποτα στο κινητο. Ελενξα συνχρονισμους και οτι αλλο και ειναι ΟΚ. Όχι κατέβασα σήμερα το ελληνικό Εορτολόγιο και έκανα αναβάθμηση το xConstruction. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 παιδια σας εχει κανα προβλημα το emarket γιατι απο το πρωι δεν μπορω να κατεβασω μου λεει οταν κατεβαζω απο το κινητο μεσω wifi : Error "xxxx" could not be downloaded due to an error. (xxxx το ονομα της εφαρμογης που κατεβαζω) και απο το PC που μπηκα στο emarket και κανω εγκατασταση καποια εφαρμογη δεν ερχεται τιποτα στο κινητο. Ελενξα συνχρονισμους και οτι αλλο και ειναι ΟΚ. Κάνε επανεκίνηση Tzimako, και χρόνια πολλά!! :) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Κοιταγα το κινητο σήμερα στο πλαίσο γιατι το περιμένω να μ ερθει από δευτέρα και παρατηρησα το εξης. Οταν πας να κλεισεις εισιτήρια για το village online σου εμφανίζει κάτι τύπου νέο παραθυρο πάνω από το κανονικό και όλο το flash περιεχόμενο της κεντρικής σελίδας σου εμφανίζεται πανω στο νέο παραθυρο και σου κρύβει μέρος του νέου παράθυρου. Οταν έβαλα το flash on demand αυτό εφτιαξε αλλά και πάλι το νέο παραθυρο (εκει που επιλεγεις σινεμα και ωρες) ήταν κάπως σαν να λαγκαρε και δεν έιχε καμία σχέση με το κανονικο σερφάρισμ στο κινητο!!! το έχει παρατηρήσει κανείς?? Να σημειώσω πως ακριβώς το ίδιο γίνεται και στο desire που έχω τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θα ακουστώ άσχετος αλλά θα ρωτήσω. Το emarket τί είναι; Κάτι άλλο από το android market? Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 προβληματα... σε σχεση με το iphone το google maps ειναι για τα μπαζα! δεν εχει να αποθηκευεις αγαπημενα ουτε να βαζεις "πινεζες" ο μονος τροπος που βρηκα ειναι να κανω νεες επαφες για σημεια στον χαρτη!! ελεος;;;;;;;;;; :mad: οι επαφες μπορουν να μπουν με σειρα επωνυμο-ονομα μονο στο addressbook! τι βλακια ειναι αυτη; στο maps και το navigon πανε αναποδα. δεν εχει global ρυθμιση; θα πρεπει να αλλαξω ολα τα πεδια μεταξυ τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θα ακουστώ άσχετος αλλά θα ρωτήσω. Το emarket τί είναι; Κάτι άλλο από το android market? Για το ίδιο πράγμα μιλάνε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 μποιρει να πεις καποιος τι διαφορα εχει η I9100XXKI4 με την I9100XWKI8 αφου και οι δυο ειναι 2.3.5 ?? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Κοιταγα το κινητο σήμερα στο πλαίσο γιατι το περιμένω να μ ερθει από δευτέρα και παρατηρησα το εξης. Οταν πας να κλεισεις εισιτήρια για το village online σου εμφανίζει κάτι τύπου νέο παραθυρο πάνω από το κανονικό και όλο το flash περιεχόμενο της κεντρικής σελίδας σου εμφανίζεται πανω στο νέο παραθυρο και σου κρύβει μέρος του νέου παράθυρου. Οταν έβαλα το flash on demand αυτό εφτιαξε αλλά και πάλι το νέο παραθυρο (εκει που επιλεγεις σινεμα και ωρες) ήταν κάπως σαν να λαγκαρε και δεν έιχε καμία σχέση με το κανονικο σερφάρισμ στο κινητο!!! το έχει παρατηρήσει κανείς?? Να σημειώσω πως ακριβώς το ίδιο γίνεται και στο desire που έχω τώρα!! Για το συγκεκριμένο site δεν έχω εμπειρία αλλά μπορώ να σου μιλήσω έγκυρα ότι το κινητό σε οποιοδήποτε flash περιεχόμενο το έχω τεστάρει όχι απλώς δεν λαγκάρει αλλά δεν μασάει πουθενά .Συμπεριφέρεται σαν τον core i7 υπολογιστή που έχω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Για το συγκεκριμένο site δεν έχω εμπειρία αλλά μπορώ να σου μιλήσω έγκυρα ότι το κινητό σε οποιοδήποτε flash περιεχόμενο το έχω τεστάρει όχι απλώς δεν λαγκάρει αλλά δεν μασάει πουθενά .Συμπεριφέρεται σαν τον core i7 υπολογιστή που έχω. μα αυτο το καινοριο παραθυρο που ανοιγει δεν είναι flash είναι ένα δευτερεύον παράθυρο με ένα μεγάλο X (κλείσιμο) πάνω δεξιά! Ισως έχει να κανει με το site αλλά από το pc και το mac ποτε δεν έχω προσέξει κάτι αντίστοιχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό (καμιά εβδομάδα) όταν πατήσω πάνω σε μία επαφή, κάνει περίπου 2 δευτερόλεπτα για να αρχίσει να καλεί. Το έχει πάθει κανείς; Βαριέμαι να κάνω reset. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Βαριέμαι να κάνω reset. Κάνε όμως, καλό κάνει...πολλές φορές όταν το κινητό αρχίζει και λειτουργεί "περιέργα", με ένα restart στρώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Παιδιά εγώ από την ώρα πού απενεργοποιησα μία εφαρμογή πού μού έτρεχε δέν μού κάνει ρεσετ πλέον . Τό σπαστικο μέ τό σκορπισμα τό κάνει ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Στην 2.3.5 πάντως συνεχίζει το πρόβλημα με την διαρροή μπαταρίας από το πουθενά. Δεν το εφτιαξαν οι τυποι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Κάνε όμως, καλό κάνει...πολλές φορές όταν το κινητό αρχίζει και λειτουργεί "περιέργα", με ένα restart στρώνει... Hard reset εννοούσα.... Από restart να φαν κι οι κότες... Αν και αφού αφαίρεσα μερικές σκουπιδοεφαρμογές που έτυχε και χαζεύοντας είχα κατεβάσει, έστρωσε.... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Παιδιά εγώ από την ώρα πού απενεργοποιησα μία εφαρμογή πού μού έτρεχε δέν μού κάνει ρεσετ πλέον . Τό σπαστικο μέ τό σκορπισμα τό κάνει ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και το ονοματακι της εφαρμογης?? Στην 2.3.5 πάντως συνεχίζει το πρόβλημα με την διαρροή μπαταρίας από το πουθενά. Δεν το εφτιαξαν οι τυποι . Για ποια ακριβως εκδοση της 2.3.5 μιλαμε φιλε μου?? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 καλησπέρα Όταν πάω από τις ρυθμίσεις, στο πληροφορίες για τη χρήση μπαταρίας, μου εμφανίζει πρώτο πρώτο με την υψηλότερη κατανάλωση το < λειτουργικό σύστημα Android > με 41% και μετά τα υπόλοιπα όπως οθόνη 18% κτλ. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει η πρώτη ένδειξη κατανάλωσης που είναι και η μεγαλύτερη , και πως ρυθμίζετε αυτό για να μειωθεί? ευχαριστώ Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Στην 2.3.5 πάντως συνεχίζει το πρόβλημα με την διαρροή μπαταρίας από το πουθενά. Δεν το εφτιαξαν οι τυποι . Δεν συμβαίνει συχνά όμως.Εμενα μονο μια φορα μου συναινεί εδώ και 6 μήνες. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα. Αν περάσω με το odin ένα άλλο firmware (στοκ) τότε με τις αναβαθμίσεις (επίσημες) τι παίζεται; Θα γίνονται? Θα προχωράει σε σχέση με το νέο firmware ή θα κάνει κανένα αστείο και θα περάσει το παλιό (αυτό που ξηλώθηκε)? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAFTHS Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα φίλοι μου.Εχω το samsung galaxy s2 και αντιμετώπησα σοβαρό πρόβλημα διαγραφής δεδομένων απο την κάρτα μετά απο εγκατάσταση μιας εφαρμογής απο το Μαρκετ που ζητούσε επανεκίνηση του τηλ. Μετά την επανεκίνηση και το σκαναρισμα που κάνει το τηλ στην κάρτα μου έβγαλε μύνημα κατεστραμένης κάρτας.Μηπως έχει συμβεί αυτό και σε κάποιον άλλο και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των δεδομένων.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Στην 2.3.5 πάντως συνεχίζει το πρόβλημα με την διαρροή μπαταρίας από το πουθενά. Δεν το εφτιαξαν οι τυποι . Δεν υπάρχει για μένα καμμιά διαροή ούτε στην 2.3.3 ούτε στην 2.3.4. Μάλλον έχεις πρόβλημα με κάποια εφαρμογή, οπότε δεν μπορεί να στο λύση καμμιά αναβάθμιση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 ξερει κανεις γιατι μεσα σε 29 λεπτα η μπαταρια απο 100 % κατεβηκε στο 92 % ? βλεπω οτι μεγαλο ποσοστο εχει η συλλογη αλλα εχω βγει απο το μενου και αυτο συνεχιζει να τρωει μπαταρια.. ?? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos86 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 ξερει κανεις γιατι μεσα σε 29 λεπτα η μπαταρια απο 100 % κατεβηκε στο 92 % ? βλεπω οτι μεγαλο ποσοστο εχει η συλλογη αλλα εχω βγει απο το μενου και αυτο συνεχιζει να τρωει μπαταρια.. ?? κανε reboot Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 κανε reboot ευχαριστω . εκανα και τωρα το ξαναφορτιζω να δω πως θα παει Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TJvlre-BM4A Ποιο να βγει? Το ICS theme? Αυτο εχει βγει ηδη. Fake ειναι το βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts