stefan_city Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 γεια σας πηρα μολις σημερα μεταχειρισμενο το samsung galaxy s2 το κινητο μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα εχω μονο μια απορια υπαρχει στο κινητο καποιο φωτακι ειδοποιησης που να αναβει οταν το φορτιζεις η οταν εχει καποιο μνμ η κληση ??? ευχαριστω πολυ !! καλοριζικο. δυστυχως οχι, δεν υπαρχει λεντακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangkos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 ελεος ολα τα κανει ενα λαμπακι δεν μπορουσαν να βαλουν?? :-D ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 ελεος ολα τα κανει ενα λαμπακι δεν μπορουσαν να βαλουν?? :-D ευχαριστω!! το διορθωσαν στη συνεχεια. το S3 εχει.:p στην αρχη κι εμενα δε μ' αρεσε η ελλειψη led, αλλα το συνηθισα, κι εφοσον η οθονη αναβει και με το home button, ειναι ευκολο να δεις για τυχον ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 ελεος ολα τα κανει ενα λαμπακι δεν μπορουσαν να βαλουν?? :-D ευχαριστω!! Κατεβασε απο το play store την εφαρμογη NOLED. Ψαξε την λιγο και Θα σου ερθει κουτι γι' αυτα που θες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Για την ιστορία.. και ενημέρωση με τα φωτάκια (soft keys) μπορείς να έχεις για αναπάντητες/μηνυματα/mail κτλ και τον χρόνο για να ανάψει η οθόνη όταν ξυπνάει ο επεξεργαστής από deep sleep (βαθύ υπνο) μπορείς να μειώσεις αισθητά και χίλια δυο άλλα μπορείς να κάνεις με το συγκεκριμένο τηλέφωνο ΑΝ είσαι διατεθιμενος να ακολουθήσεις το δρόμο του root, του διαβάσματος και των kernel (custom και official). Απλά η Samsung επέλεξε κάποιες δυνατότητες να μην τις δώσει "εργοστασιακα" ας το πω έτσι, γιατί οι απλοί καθημερινοί χρήστες θα έμεναν με το S2 για 2-3 χρόνια.. Αυτοί που το σκαλιζουν και λίγο παραπάνω (άνεργοι/δυνατό κεφάλαιο διαλεξτε) θα βρουν πως το hardware του κινητού όλα τα υποστηρίζει.. Edited December 1, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για την ιστορία.. και ενημέρωση με τα φωτάκια (soft keys) μπορείς να έχεις για αναπάντητες/μηνυματα/mail κτλ και τον χρόνο για να ανάψει η οθόνη όταν ξυπνάει ο επεξεργαστής από deep sleep (βαθύ υπνο) μπορείς να μειώσεις αισθητά και χίλια δυο άλλα μπορείς να κάνεις με το συγκεκριμένο τηλέφωνο ΑΝ είσαι διατεθιμενος να ακολουθήσεις το δρόμο του root, του διαβάσματος και των kernel (custom και official). Απλά η Samsung επέλεξε κάποιες δυνατότητες να μην τις δώσει "εργοστασιακα" ας το πω έτσι, γιατί οι απλοί καθημερινοί χρήστες θα έμεναν με το S2 για 2-3 χρόνια.. Αυτοί που το σκαλιζουν και λίγο παραπάνω (άνεργοι/δυνατό κεφάλαιο διαλεξτε) θα βρουν πως το hardware του κινητού όλα τα υποστηρίζει.. δωσε μας τα φωτα σου. ή τελος παντων υπαρχει καποιος οδηγος για ολα αυτα???? με official 4.0.4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Υπαρχει καποιος οδηγος για ολα αυτα???? με official 4.0.4 . Με επίσημη Samsung rom ΜΗ rooted όχι δεν γίνεται, άλλωστε το γράφω παραπάνω. Αν είσαι rooted (Samsung, aosp, aokp roms κτλ) υπάρχουν οδηγοί στο xda και διάφοροι custom kernel (οι οποίοι έχουν ήδη σε εφαρμογή τους οδηγούς αυτους) για διαφορετικους χρονισμούς του επεξεργαστή ώστε και να ανάβει η οθόνη πιο γρήγορα και σε deep sleep να πέφτει αλλά παίζει όπως προείπε και ένα άλλο παλικάρι και το S-voice να δημιουργεί αυτή τη καθυστέρηση (έχει επιλογή βέβαια αν θυμάμαι καλά για απ ενεργοποίηση). Εν το μεταξύ για να επιμένεις τόσο πολύ μάλλον όντως σου καθυστερεί αρκετά για να ανοίξει :-$ (έχεις δίκιο, το δοκίμασα τώρα σε ενός φίλου που έχει εργοστασιακή και όντως μια μικρή καθυστέρηση την εχει) Edited December 1, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Για την ιστορία.. και ενημέρωση με τα φωτάκια (soft keys) μπορείς να έχεις για αναπάντητες/μηνυματα/mail κτλ το να φωτίζουν τα φωτάκια είναι θέμα του λεγόμενου bln. Δυστυχώς, το ξαναλέω το δυστυχώς...... κανείς μα κανείς δεν λέει να βγάλει ένα kernel με όχι βγαλμένα τα μάτια και τα σωθικά με το bln. Υποχρεωτικά λοιπόν πρέπει να παίζεις με τους kernel που κάνουν 9999999999999999 που τελικά δεν τα θες για να έχεις το bln και μόνο. Ανέφερα ότι τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα ποτέ μα ποτέ να έχω την ίδια αυτονομία με έναν μαμα kernel με τους πειραγμένους? Ο μαμα για μένα είναι πολύ καλύτερος στην μπαταρία. και τον χρόνο για να ανάψει η οθόνη όταν ξυπνάει ο επεξεργαστής από deep sleep (βαθύ υπνο) μπορείς να μειώσεις αισθητά και χίλια δυο άλλα μπορείς να κάνεις με το συγκεκριμένο τηλέφωνο ΑΝ είσαι διατεθιμενος να ακολουθήσεις το δρόμο του root, του διαβάσματος και των kernel (custom και official). Το να μειωθεί ο χρόνος που κάνει ο soc του galaxy s2 να ξυπνήσει απο deep sleep είναι 650ms. Δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι για αυτό εκτός αν φτιάξει ένα νέο επεξεργαστή. Μην παραπληροφορούμε. Απο την αρχή λέω ότι εκτός απο αυτό το delay υπάρχει και ακόμα ένα delay που έχει σχέση με το software.Στην ICS το άνοιγμα του κινητού ήταν πολύ πιο αργό. Πιο αργό απο ginger ή απο την jelly bean. Αυτό ναι στην ICS φτιάχνεται (αυτό μπορείς να φτιάξεις με kernel και δεν συμμαζεύεται). Το άλλο με του επεξεργαστή όχι. Βέβαια λέγοντας ότι δεν φτιάχνεται δεν είμαι και απόλυτα σωστός. Αν και θα έλεγα φτιάχνεται αν δεν χάλαγε κάτι άλλο. Αν λοιπόν με κάποιο τρόπο κάνεις ένα wakelock και σταματήσεις το deep sleep (να το πρόβλημα που δημιουργείται, χαλάς πολύ περισσότερο μπαταρία όταν δεν κάνεις χρήση του κινητού, απλά για να ανάβει πιο γοργά η οθόνη...), πχ όσο δουλεύει το BLN (ανάβουν δηλαδή τα λαμπάκια γιατί έχετε κάποια ειδοποίηση, το κινητό θα ανάβει πιο γρήγορα. hint: όσο ανάβουν τα λαμπάκια απο το bln bye bye deep sleep). Το ίδιο πράγμα μπορείς να κάνεις και με μία εφαρμογή που λέγεται wake lock Ξαναλέω ότι θα έχετε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας όσο το κινητό είναι με σβηστή οθόνη. Η οθόνη βέβαια θα ανάβει ταχύτατα (εκτός και αν έχετε καμία ICS που έχει και έξτρα wakeup delay, αλλά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω υπάρχει λύση) Την καλησπέρα μου.........πάει να χιονίσει εδώ ρε γμτ, τι κρύο είναι αυτό.... Edited December 2, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 με 4.0.3 μαμα συχνα απενεργοποιειται απο μονο του. τι μπορεθ να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 παιδια αν ξερεται λυστε μου την απορια. το κινητο μου ηρθε με μια Αυστριακή official ROM 4,0,4 με csc ATOLP8 (open Austria) . περασα με ODIN την τελευταια σκανδιναβικη η οποια περασε μια χαρα ΑΛΛΑ το csc ενω εγινε LP6 παρεμεινε το sale code ΑΤΟ παρ'ολο που εκανα απο recovery restore ... το θεμα ειναι οτι Δεν μπορω να αλλάξω sale code σε NEE γιατι μου βγαζει ΜΟΝΟ την επιλογη ΑΤΟ .... Βεβαια το κινητο δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης αλλα γιατι δεν με αφηνει ???? τι εχει κατσει στραβα????? NA επανελθω παιδια... μηπως ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 με 4.0.3 μαμα συχνα απενεργοποιειται απο μονο του. τι μπορεθ να φταιει? Το ίδιο πρόβλημα έχω και έγω, είναι απο την 4.0.3 ή κάτι τρέχει με καμμια συγκεκριμένη παρτίδα; Εγω το αγόρα απο το Πλαίσιο πρίν 1 1/2 μήνε...:worry: Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 NA επανελθω παιδια... μηπως ξερει κανεις?? Δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί το firmware που πέρασες δεν είναι MultiCSC( εχει επιλογή μόνο για ενα csc). Μπορείς να περάσεις ξανα την rom με επαναφορά εργοστασιακών και ίσως αλλάξει και το scs .Διαφορετικά βάζεις μια rom με multi csc ,το αλλάζεις σε αυτό που θέλεις (NEE ) και μετά περνάς το firmware(σκανδιναβική). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το ίδιο πρόβλημα έχω και έγω, είναι απο την 4.0.3 ή κάτι τρέχει με καμμια συγκεκριμένη παρτίδα; Εγω το αγόρα απο το Πλαίσιο πρίν 1 1/2 μήνε...:worry: αυτο ακριβως. εγω το πηρα απο αλλο μαγαζι πριν 1μηνα περιπου. και οταν κλεισει πρεπει να παταω πολυ ωρα το power για να νιωσει. καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το ίδιο πρόβλημα έχω και έγω, είναι απο την 4.0.3 ή κάτι τρέχει με καμμια συγκεκριμένη παρτίδα; Εγω το αγόρα απο το Πλαίσιο πρίν 1 1/2 μήνε...:worry: αυτο ακριβως. εγω το πηρα απο αλλο μαγαζι πριν 1μηνα περιπου. και οταν κλεισει πρεπει να παταω πολυ ωρα το power για να νιωσει. καμια ιδεα; Τι να σας πω βρε παιδιά. Το δικό μου το έχω περίπου ένα μήνα, αγορασμένο απ'το Πλαίσιο, και δεν έχω διαπιστώσει τίποτε απ'τα δύο που αναφέρετε. Ούτε ανάβει μόνο του, ούτε και μεγάλη καθυστέρηση έχω καιτά την αφύπνιση (έπειτα από deep sleep). - Μιλάμε πάντα για την 4.0.3-. Να υποθέσω πως μπορεί να φταίει κάποια κακογραμμένη εφαρμογή που έχετε περάσει; Αν είστε root προσπαθήστε να παγώσετε κάποια διεργασία που έχετε και τρέχει στο παρασκήνιο (είτε με το AntTek App Manager, είτε με το ES File Explorer File Manager). Επίσης, για το weakup, δοκιμάστε την συσκευή χωρίς να έχετε ενεργοποιημένο το wifi και το 3G. Αλλάξτε φόντο (και όχι με κάποιο live wallpaper). Ειδικά τα φόντα τα οποία συλλέγουν πληροφορίες για τον καιρό μπορεί να είναι η αιτία για κάποια weakup της συσκευής ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Διαβάστε πολύ προσεκτικά αυτά που λέει ο GnF. Έτσι ακριβώς είναι. Με την ίσως μικρή επιφύλαξη για το θέμα του bln. Μου ανέφεραν κάποιο workaround, που μέχρι να το ελέγξω δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.Μέχρι να το διαπιστώσω ιδίοις πράγμασι, νομίζω ότι και εκεί όμως έχει δίκιο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 αυτο ακριβως. εγω το πηρα απο αλλο μαγαζι πριν 1μηνα περιπου. και οταν κλεισει πρεπει να παταω πολυ ωρα το power για να νιωσει. καμια ιδεα; Εγώ βγάζω- βάζω μπαταρία....:worry: Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 http://www.autoomobile.com/news/samsung-galaxy-s2-jelly-bean-update-5/1008935/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 http://www.autoomobile.com/news/samsung-galaxy-s2-jelly-bean-update-5/1008935/ Great ! :) αντε να δουμε Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 http://www.autoomobile.com/news/samsung-galaxy-s2-jelly-bean-update-5/1008935/ Έχει γύρω στις 3 εβδομάδες που κυκλοφόρησε αυτό το leak.Το φοράω ήδη και σκέφτομαι πώς θα είναι η τελική του έκδοση αφού αυτό αν και leak είναι ήδη άψογο ;) Αργά η γρήγορα θα το έχουμε με το καλό Δεκέμβριο-Ιανουάριο Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 αυτο ακριβως. εγω το πηρα απο αλλο μαγαζι πριν 1μηνα περιπου. και οταν κλεισει πρεπει να παταω πολυ ωρα το power για να νιωσει. καμια ιδεα; τι ακριβως προβλημα εχεις ???? φιλε m7ixalis ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δεν θα το πειραξω ... Ετσι και αλλιως με ΟΔΙΝ θα περασω την 4,1,2 οποτε μικρο το κακο. Φιλε StratosGR δεν προκειτε να πειραξω τιποτα. εδω το ONLED εβαλα με το ρολογακι ενεργο συνεχως και μου ξεπατωσε την μπαταρια ,,,, φανταζομαι οταν δεν δουλευει το deep sleep τι θα γινετε. Απλα εχω διαβασει στο net οτι ειναι πολυ ευαισθητο σε κακες εφαρμογες και μπορει να το ξερυθμισουν και να τρωει τρελη μπαταρια... εξαλου δεν εχω και μεγαλη καθυστερηση στο αναμα της οθονης. ειναι όπως των αλλων παιδιων. πιστευω οτι με την 4,1,2 ισως βελτιωθει το κουσουρι. παντως με το ONLED κανω την δουλεια που χρειαζομαι και ετσι δεν με απασχολεί καθολου. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλησπέρα σε ξέρω αν ρωτάω στο σωστό μέρος.... Έβαλα την pulse rom 2.1 και μετά με το my backup pro μαζικά τα προγράμματα μου όλα καλά αλλά μετά από 2 ώρες χρήσης κολλάει συχνά και μου πετάει αυτό..... Ξέρει κανείς γιατί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλησπέρα σε ξέρω αν ρωτάω στο σωστό μέρος.... Έβαλα την pulse rom 2.1 και μετά με το my backup pro μαζικά τα προγράμματα μου όλα καλά αλλά μετά από 2 ώρες χρήσης κολλάει συχνά και μου πετάει αυτό..... Ξέρει κανείς γιατί;; Δοκίμασε να σβήσεις τα δεδομένα του gmail, μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών. Μάλλον με το backup επανέφερες δεδομένα παλιότερης έκδοσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Έχει γύρω στις 3 εβδομάδες που κυκλοφόρησε αυτό το leak.Το φοράω ήδη και σκέφτομαι πώς θα είναι η τελική του έκδοση αφού αυτό αν και leak είναι ήδη άψογο ;) Αργά η γρήγορα θα το έχουμε με το καλό Δεκέμβριο-Ιανουάριο Οντως! Και γω την φοραω εδω και δυο βδομαδες περιπου και δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο προβλημα. Η μπαταρια του παει πολυ καλα, θα μπορουσα να πω πως κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με την 4.0.4 Σκανδιναβικη. Απο οτι εχω ακουσει μαλιστα, στην τελικη εκδοση της η μπαταρια θα βελτιωθει. Η συσκευη εκτος οτι απεκτησε αλλον αερα με το καινουριο UI και τον νεο touchwiz η ακομα και εμφανιση, εγινε και αρκετα πιο γρηγορη και smooth. Για οσους δεν την εχουν δοκιμασει ακομα και μπριζωνονται να το κανουν, τους την προτεινω ανεπιφυλακτα, εκτος αν δουν οτι τα πραγματα δεν πηγαινουν πολυ καλα μιας και πολλες συσκευες διαφερουν σε καποιες περιπτωσεις! Αλλες δουλευουν σωστα και αλλες τρωνε σκαλωματα. Κατα τ αλλα, ειμαι υπερευχαριστημενος με αυτην. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1187 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) καλησπέρα παιδία!εχω το s2 εδω και 2 μήνες περιπου και απο χθες έχει αρχίσει να μου κάνει κόλπα με το internet!Συγκεκριμένα μολις μπαίνω στο internet είτε απο wifi είτε απο το 3g με πετάει εξω!δειχνει οτι δεν μπορει να φορτώσει μέχρι τέλους τις σελίδες!Να σημειώσω οτι ο χώρος τις ram εκεινη την στιγμή ειναι περίπου στα 450mb ελεύθερα!Επίσης δεν έχω κατεβάσει εφαρμογές πρόσφατα!Οποιος γνωρίζει κατι ας με βοηθήσει!ευχαριστω! Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων υπάρχει περιπτωση να διορθωθεί? Edited December 2, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Δοκίμασε να σβήσεις τα δεδομένα του gmail, μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών. Μάλλον με το backup επανέφερες δεδομένα παλιότερης έκδοσης. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση μάλλον αυτό ήταν έκανα ότι μου ειπες και από τότε όλα οκ δε συνέβη τίποτα ξανά έχω να πω ότι η ρομ είναι απίστευτα γρηγορη κ όμορφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts