Jump to content

lakis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About lakis21

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1975

lakis21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστηχώς δεν είχα καμμία τύχη ακόμα; Ξέρουμε κάνενα μαζαγί μου τα το επαναφέρουν το IMEI?
  2. Τα δοκίμασα αυτά τα βήματα αλλά δεν είχα τύχη.... τιποτα αλλό καμμιά ιδέα; Υπάρχει περίπτωση κάποιος στο forum να έχει smart sambox?
  3. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μετά απο μήνες με Nordic 4.1.2 και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, χθες μετά απο ένα restart δεν έβλεπε την κάρτα Sim. Μέτα από λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι το IMEI είχε γίνει κένο!!! Το κινητό δεν ήταν root. Μέτα απο ψάξιμο έκανα τα παρακατώ χωρίς επιτυχεία. Έκανα root στο 4.1.2 και έκανα backup to EFS Folder. Μετα μέ διαφορα προγραμμάτα το έκανα restore αρκετές φόρες αλλα τιποτα. Επίσης γύρισα στην μαμα 4.0.3 αλλά πάλι τίποτα... :( Το imei είναι κένο... μάλλον το EFS Folder που έκανα backup ήταν ήδη corrupted.... :( Υπάρχει κάνενα τρόπος να επαναφέρω το imei χωρίς Smart SamBox? Σας ευχαριστώ!
  4. Καλημέρα, έχεις ένας φίλος μου ένα l5. Προσπαθώ να συνδέσω ένα OTG Cable που σε samsung sii δουλεύει κανονικά. Τα περισσότερα που δοκίμασα δεν δουλεύουν. Γνωρίζει κανείς φίλος που μπορώ να βρω OTG καλώδιο για LG Optimus L5? Υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίζει και να μην μπορώ να συνδέσω usb συσκευές; Ευχαριστώ εκ' το προταίρων
  5. Η μπαταρία είναι μαμά, δεν είμαι μανιώδεις με παιχνιδιά, το κινητό το έχω κυρίως για να μιλάω, να πέρνω και να στέλνω email και να ρυθμιζώ πολυκόπτερα με προγράμματα απο το android μέσω bluetooth... Λίγο facebook κτλ.. Δεν είναι όλη τη μέρα με το κινητό στο χέρι... Συνολικά με ομηλία και internet κτλ το Κινητό συνολικά σε χρήση δεν περνάω τι 2.00 ή maximum 2 1/2 με το ζόρι.
  6. Παιδιά απίστευη η έκδοση , αλλα κινητό!! Είμαι στις 2η μέρα 1 ώρα και 35 λέπτα και έχω ακόμα 37%!!!! Αυτά με 1 ώρα περίπου Wifi, 45 λεπτά wifi σε paltalk και browsing και περίπου 50 λέπτα ομιλίας, αρκετή χρήση Bluetooth!!! Κανένα τετάρτακι angry bird... Super αυτονομία! Και επίσης αυτό που με έχει εντυπωσίασει μέρα από το νέο look είναι η αναγνώρισης περιοχής στις κλήσεις απο σταθέρα!!! πολύ καλό!!! Όσο είχα απογητευτεί με την 4.03 όταν το είχα πάρει που το έβρισκα συνέχεια κλειστό και έπρεπε να βγάζω μπαταρίες κτλ... τόσο έχω ενθουσιαστεί τώρα!!! Σαν καινούργιο κινητό!!!! Να περνάτε όμορφα!! :)
  7. Τελικά όλα καλά! Και έλεγα το Σαββάτο να την περάσω με ODIN! :) χα χα Άλλο κινητό! :) Εντυπώσεις ή προβλήματα σε μερικές μέρες (αν υπάρξουν):worry: Έκδοση Android : 4.1.2 Έκδοση Βασικού φάσματος Άγνωστο Έκδοση Kernel 3.0.3188955 dpi@DELL228#3 SMP PREEMPT Thu Jan 31 14:48:54 KST 2013 Αριθμός Κατασκευής JZO54K.I9100XWLSD Να είστε καλά!
  8. Καλησπέρα, είμαι με nordic 4.04 και πριν λίγο μου ήρθε αναβάθμιση, την κάτεβασα (20 λέπτα περίπου έκανε) και τώρα γίνεται η αναβάθμιση... :) Θα ενημερώσω.
  9. Κοίτα δεν σβήνονται... αλλα κάνε backup πρώτα!! Μετά κάνε erase και μετά θα επανέλθουν τα περισσότερα απο το google play (εφαρμογές κτλ) και καλό θα είναι γενικά πάντα να κάνεις syncrhonize τις επαφές σου με outlook με κάποιο πρόγραμμα όπως το MyPhoneExplorer! Προσοχή σε μένα μετά το erase δούλεψε κανονικά. Φιλικά πάντα
  10. Το χειρότερο από όλα είναι έτρωγε την μπαταρία σε χρόνο dt και έκλεινε απο μονό του χωρίς προειδοποιήση, και μετά για να ανοίξει, έπρεπε να βγάλεις την μπαταρία... Ευτυχώς τώρα όλα αυτά τέλος!!!!! Πάω στην Τέταρτη μέρα με normal χρήση! ;) 30 - 40 Λεπτά ομιλίας /ημέρα και χρήση εφαρμοφών με Bluetooth για ρυθμίση άλλων συσκευών πέριπου 1 1/2 ημέρα, 3g internet 10-12 λεπτά ημέρα, wifi 15λέπτα ανα ημέρα. :) Ολά αυτά μετά από την 4.0.4 ποιο πριν με το ζόρι κράταγε 1 - 1 1/2 μέρα αν δεν έκλεινε απο μόνο μετά απο μία ομιλία > 10 λεπτών. Τζάμπα 1 μηνα ταλαιπωριόμουν!! :)
  11. Τελικά την Παρασκεύη έβαλα 4.0.4 και έκανα και erase. και απο την Παρασκευή ακόμα έχω μπαταρία, πολύ χρήση bluetooth και ακόμα ανοικτό κτλ , κανένα πρόβλημα πια!!!! και είχα αρχισει να ανυσιχώ κανένα μήνα που έχω το κινητό. Άλλο κινητό και κανένα πρόβλημα πια! το γράφο για τα αλλά παιδιά που έχουν αντίστοιχα προβλήματα με την 4.0.3 :):):):):):)
  12. Μία από τα ίδια και έδω το εχω και εγώ το πρόβλημα και κάποιο άλλο παλικάρι, ευχομαι να είναι η προβληματική 4.0.3. μαμα.... μολις βρω λίγο χρόνο θα βάλω 4.0.4
×
×
  • Create New...