baiosss Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μιας και συζητατε σχετικα με την μπαταρια, να κανω μια ερωτηση και γω. Διαβαζω συνεχως απο διαφορα ατομα με διαφορετικα κινητα μεσα στο forum, πως οταν το τηλεφωνο τους πεφτει σε deep sleep mode την διαρκεια της νυχτας, χανουν μεσα σε ενα οχταωρο το πολυ 1%. Εγω επειδη δεν εχω παρατηρησει ποτε τοσο μικρη καταναλωση σε τετοιο διαστημα, αντιθετως εχω δει να πεφτει 2% στο οχταωρο και στο 10ωρο, μπορει και 3 η ισως και 4%. Πως το επιτυγχανουμε αυτο, πρεπει να βαζουμε τη συσκευη και σε airplane mode η οχι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μα αν είναι να το βάλεις σε airplane mode γιατί δεν το κλείνεις αφού δεν θα μπορείς να δεχτείς κλήσεις? Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μιας και συζητατε σχετικα με την μπαταρια, να κανω μια ερωτηση και γω. Διαβαζω συνεχως απο διαφορα ατομα με διαφορετικα κινητα μεσα στο forum, πως οταν το τηλεφωνο τους πεφτει σε deep sleep mode την διαρκεια της νυχτας, χανουν μεσα σε ενα οχταωρο το πολυ 1%. Εγω επειδη δεν εχω παρατηρησει ποτε τοσο μικρη καταναλωση σε τετοιο διαστημα, αντιθετως εχω δει να πεφτει 2% στο οχταωρο και στο 10ωρο, μπορει και 3 η ισως και 4%. Πως το επιτυγχανουμε αυτο, πρεπει να βαζουμε τη συσκευη και σε airplane mode η οχι? εγω παντως σε airplane mode εχω 1-2% καταναλωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Μα αν είναι να το βάλεις σε airplane mode γιατί δεν το κλείνεις αφού δεν θα μπορείς να δεχτείς κλήσεις? εγω παντως σε airplane mode εχω 1-2% καταναλωση. Επομενως το 1% στις οχτω ωρες, ειναι παραμυθι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Επομενως το 1% στις οχτω ωρες, ειναι παραμυθι. Κανενος το κινητο δεν ειναι ιδιο με του αλλου.Και τι διαφορα κανει το 1% στο 8ωρο;; Μην παθαινετε ψυχωση με την μπαταρια. Ακομα και 2 ή και 3% να χανετε σε ενα 8ωρο μικρο το κακο. Εγω με 1 και 2% ειμαι ικανοποιημενος.Ολα μου τα κινητα τοσο καταναλωναν. Και για μενα, ειναι χειροτερο να κλεισεις το κινητο και να το ανοιξεις γιατι καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απο το να το αφησεις ανοιχτο και σε airplane mode.(καταναλωση στο boot, καταναλωση για επαναφορτωση των widgets και τον εφαρμογων και λοιπα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδια γεια σας...επειδη πηρα τωρα το κινητοι και δεν ξερω κ πολλα να ρωτησω κατι για αρχη?τα δυο 'λαμπακια' ή οτι ειναι αυτα διπλα στο προστινη καμερα τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Φωτοανιχνευτής και Αισθητήρας φωτεινότητας. Εγχειρίδιο χρήσης συσκευής, σελίδα 19. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 δηλαδη σε τι ακριβως χρησιμευουν?? συγνμη αν γινομαι κουραστικος...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Ανιχνεύουν το πόσο φως υπάρχει ώστε αν έχεις βάλει στις ρυθμίσεις την Αυτόματη φωτεινότητα να προσαρμοστεί η φωτεινότητα της οθόνης. Επίσης ανιχνεύουν αν το κινητό κατά την διάρκεια μιας κλήσης πλησιάζει το αυτί σου (η οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια) ώστε να σβήσει η οθόνη για να μην πατηθεί κανένα κουμπί. Edited October 10, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Ανιχνεύουν το πόσο φως υπάρχει ώστε αν έχεις βάλει στις ρυθμίσεις την Αυτόματη φωτεινότητα να προσαρμοστεί η φωτεινότητα της οθόνης. Επίσης ανιχνεύουν αν το κινητό κατά την διάρκεια μιας κλήσης πλησιάζει το αυτί σου (η οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια) ώστε να σβήσει η οθόνη για να μην πατηθεί κανένα κουμπί. Πς επαθα πλακα τωρα....χαχαχα σε ευχαριστω πολυ! Edited October 10, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Πς επαθα πλακα τωρα....χαχαχα σε ευχαριστω πολυ! Aν και το σβήσιμο της οθόνης είναι περισσότερο για την κατανάλωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και δε με λες ρε μάκη το supersu είναι καλύτερο από το superuser? Σίγουρα πάντως έχει πιο ωραίο εικονίδιο..:lol: Δεν έχω παρατηρήσει καμμία διαφορά ανάμεσα στα δυο, αν ξέρει κάποιος να μας πει.. και τα δύο μου δούλεψαν μια χαρά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 σχετικα με τη μπαταρια που αναφερατε παραπανω, απο τις 2 το βραδυ εως τις 8 το πρωι, μεσα σε ενα 6ωρο δηλαδη, εχασε 7%. αρκετα περισσοτερο απο το 1-5%. πως μπορω να δω τι καταναλωνει την μπαταρια; εχω την 4.0.3 με Apex Launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 σχετικα με τη μπαταρια που αναφερατε παραπανω, απο τις 2 το βραδυ εως τις 8 το πρωι, μεσα σε ενα 6ωρο δηλαδη, εχασε 7%. αρκετα περισσοτερο απο το 1-5%. πως μπορω να δω τι καταναλωνει την μπαταρια; εχω την 4.0.3 με Apex Launcher. Βαλε το gsam battery https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nc2FtbGFicy5iYm0iXQ.. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Βαλε το gsam battery https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nc2FtbGFicy5iYm0iXQ.. πρωτος, και με διαφορα στην καταναλωση μπαταριας, στη χρηση cpu κλπ, εμφανιζεται ο kernel, και ακολουθει το συστημα android. τι σημαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 σχετικα με τη μπαταρια που αναφερατε παραπανω, απο τις 2 το βραδυ εως τις 8 το πρωι, μεσα σε ενα 6ωρο δηλαδη, εχασε 7%. αρκετα περισσοτερο απο το 1-5%. πως μπορω να δω τι καταναλωνει την μπαταρια; εχω την 4.0.3 με Apex Launcher. Εντελως σοβαρα, βαλε την 4.0.4...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 σχετικα με τη μπαταρια που αναφερατε παραπανω, απο τις 2 το βραδυ εως τις 8 το πρωι, μεσα σε ενα 6ωρο δηλαδη, εχασε 7%. αρκετα περισσοτερο απο το 1-5%. πως μπορω να δω τι καταναλωνει την μπαταρια; εχω την 4.0.3 με Apex Launcher. Η αληθεια ειναι οτι ειναι παρα πολυ. Θα ελεγα οτι ισως εχανε το σημα του εκει που το ειχες αλλα στα στατιστικα δεν λεει πουθενα για κυψελη ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Εντελως σοβαρα, βαλε την 4.0.4...!!! ειτε μεσω του κινητου, ειτε μεσω kies, δε βρισκει αναβαθμιση για 4.0.4. Η αληθεια ειναι οτι ειναι παρα πολυ. Θα ελεγα οτι ισως εχανε το σημα του εκει που το ειχες αλλα στα στατιστικα δεν λεει πουθενα για κυψελη ε? οχι δε λεει κατι. μαλιστα εχει full 3G, οποτε σιγουρα δεν εμεινε χωρις σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ειτε μεσω του κινητου, ειτε μεσω kies, δε βρισκει αναβαθμιση για 4.0.4. οχι δε λεει κατι. μαλιστα εχει full 3G, οποτε σιγουρα δεν εμεινε χωρις σημα. Λογικό, ΔΕΝ έχει βγει ακόμα επίσημα για την Ελλάδα η 4.04 Βάλε την nordic 4.04 από to samfirmware να ξεπερδεύεις Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Kαλησπερα να ρωτησω και εγω κατι ακομα?Εβαλα εχθες το root uninstaller και εκανα freeze το voice comand μετα πηγα να το κανω unfreeze και δεν γινοτανε κανω επαναφορα εργ.ρυθμ. ξαναπερναω την ρομ 4.0.4 & rootarw το αποτελεσμα τζιφος δουλεει το voice command αλλα μονο απο το widget του με διπλο πατημα home button τιποτα καμια ιδεα?:(:( Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Για να σου ερθει μεσω Kies, θα πρεπει το κινητο να φοραει της Cosmote την 4.0.3 και να εχει ελληνικο csc.. Και αυτο, διοτι η μονη 4.0.4 στην Ελλαδα ειναι αυτη της Cosmote.. Πολυ απλα, φλασαρε μια απο τις γνωστες 4.0.4, Αγγλικη η Nordic.. μεσω Odin.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Kαλησπερα να ρωτησω και εγω κατι ακομα?Εβαλα εχθες το root uninstaller και εκανα freeze το voice comand μετα πηγα να το κανω unfreeze και δεν γινοτανε κανω επαναφορα εργ.ρυθμ. ξαναπερναω την ρομ 4.0.4 & rootarw το αποτελεσμα τζιφος δουλεει το voice command αλλα μονο απο το widget του με διπλο πατημα home button τιποτα καμια ιδεα?:(:( Υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις (μου φαίνεται στο μενού κίνηση πρέπει να είναι) για το διπλό πάτημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Λογικό, ΔΕΝ έχει βγει ακόμα επίσημα για την Ελλάδα η 4.04 Βάλε την nordic 4.04 από to samfirmware να ξεπερδεύεις Για να σου ερθει μεσω Kies, θα πρεπει το κινητο να φοραει της Cosmote την 4.0.3 και να εχει ελληνικο csc.. Και αυτο, διοτι η μονη 4.0.4 στην Ελλαδα ειναι αυτη της Cosmote.. Πολυ απλα, φλασαρε μια απο τις γνωστες 4.0.4, Αγγλικη η Nordic.. μεσω Odin.. ;) με root, custom roms κλπ, δεν εχω ιδεα, μιας και δεν εχω ασχοληθει ακομα. το κινητο ειναι αγορασμενο απο το Πλαισιο. αν ειναι θεμα εκδοσης του λειτουργικου, δεν εχω προβλημα να περιμενω την 4.0.4 ή την JB, για να δω αν παει καλυτερα. περισσοτερο με ενοιαζε μηπως ειναι καποια εφαρμογη, ωστε να επαιρνε δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 με root, custom roms κλπ, δεν εχω ιδεα, μιας και δεν εχω ασχοληθει ακομα. το κινητο ειναι αγορασμενο απο το Πλαισιο. αν ειναι θεμα εκδοσης του λειτουργικου, δεν εχω προβλημα να περιμενω την 4.0.4 ή την JB, για να δω αν παει καλυτερα. περισσοτερο με ενοιαζε μηπως ειναι καποια εφαρμογη, ωστε να επαιρνε δρομο. To πρόβλημα σου είναι καθαρά θέμα λειτουργικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 To πρόβλημα σου είναι καθαρά θέμα λειτουργικού. οποτε, το αφηνω ετσι για την ωρα. οσοι εχετε την επισημη 4.0.4, υπαρχει αρκετη διαφορα προς το καλυτερο στην αυτονομια του κινητου; επισης, εφοσον η 4.0.4 δεν εχει βγει ακομα επισημα στην Ελλαδα, θα βγει απευθειας η JB, ή θα γινουν και τα δυο update μαζεμενα; ξερουμε περιπου τι πρεπει να περιμενουμε απο τη JB οταν με το καλο γινει διαθεσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts