sarpan Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 δεν εχει καμια σχεση με ελληνικο firmware(πληκτρολογια κτλ) γι αυτο δεν ειναι δεν μπορουμε να περασουμε ελληνικα μετα πανω της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 μπορουμε αλλα γιατι να μην βαλεις την KI8 που ταχει εξαρχης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 μπορουμε αλλα γιατι να μην βαλεις την KI8 που ταχει εξαρχης? Βασικα ηταν περισσοτερο ερωτηση απο περιεργεια.και μετα γιατι βλεπω να κυκλοφορουν διαφορα καλουδια για την KI3 στο νετ αλλα και η omega που σκεφτομαι να περασω βασιζεται σε αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 σε λιγο ειδικα μεχρι πεμπτη-παρασκευη που θα βγαλει ο leomar rom βασισμενη σε KI8 θα εχει γεμισει ο τοπος με KI8 mods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ειχα το ιδιο προβλημα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμ. και εφτιαξε Και εγω σκέφτηκα να κανω επαναφορά εργοστασιακών αλλα δεν θα σβηστούν ολα απο το S2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) Για να δεις αν τρεχει απο πισω πατα alt-control-delete και απο κει διαχειριση εφαρμογων.θα δεις αν τρεχει τιποτα σχετικο με το kies.ειναι 2-3 συνηθως.αμα βρεις κατι τερματισε τα και δοκιμασε παλι Τα ίδια κάνει δυστυχώς. Το είχα δοκιμάσει και παλιά τώρα που το θυμήθηκα. Έχω WINDOWS 7 στο σπίτι, ενώ στο γραφείο XP. Έκανα και factory reset και πάλι τα ίδια! Edited October 18, 2011 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 καλησπερα παιδια.. αυτη την εβδομαδα θα αποκτησω το s2.. θα ηθελα να ρωτησω ολους εσας που το χρησιμοποιητε αν ειναι αξιοπιστη συσκευη και αν σας εχει παρουσιασει προβληματα? τελος εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα? εχω καταληξει απο γερμανο.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 καλησπερα παιδια.. αυτη την εβδομαδα θα αποκτησω το s2.. θα ηθελα να ρωτησω ολους εσας που το χρησιμοποιητε αν ειναι αξιοπιστη συσκευη και αν σας εχει παρουσιασει προβληματα? τελος εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα? εχω καταληξει απο γερμανο.. ευχαριστω εκ των προτερων.. δεν νομιζω οτι υπαρχει συσκευη που να λεγεται αναξιοπιστη ! και ποσο μαλλον σε αυτο το ευρως τιμης που εχει ο γαλαξιας! προβληματα σε αλλους παρουσιαζει και σε αλλους οχι , οπως συμβαινει και με αλλες συσκευες! τωρα το απο που θα το παρεις δεν εχει σημασια αφου απο οπου και να το παρεις η samsung θα το εχει φτιαξει! αγορασε το απο εκει που σε συμφερει πιο πολυ για την τσεπη σου! προσωπικη μου αποψη : μην το παρεις απο το γερμανο διοτι ειναι ακριβος!! υπαρχουν τοσα φτηνα 'ανωνυμα μαγαζια' ! εγω το πηρα 450 ευρω ενω σε επωνυμα μαγαζια ειχε λιανικη 600! απλα το δικο μου δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας . αλλα εγγυηση εχω κανονικα εδω στην ελλαδα! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παιδιά άμα κάνουμε cfroot χάνουμε ρυθμίσεις και δεδομένα που έχουμε στην συσκευή,ή δεν σβήνει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Και εγω σκέφτηκα να κανω επαναφορά εργοστασιακών αλλα δεν θα σβηστούν ολα απο το S2? ναι..παντως εμενα εφτιαξε!!!!! τωρα για το αξιοπιστη συσκευη ...προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος οσο μπορω.λοιπον εχουμε να κανουμε εμφανισιακα με το πιο ωραιο κινητο για μενα προσωπικα ετσι.απο τεχνικης αποψης δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω και τιποτα να μην ξερεις η διαφορα φαινεται......εχει καποια προβληματακια βλεπε καμερα -κιτρινιλα οθονη(εφτιαξε αυτο)-κατι κολληματα με τις αναβαθμισεις(αυτο πολλα κινητα θα το παθαινουν).......για μενα προσωπικα πολλα δεν δικαιολογουνται λογο της αξιας του κινητου για καποιον αλλον μπορει να μην τον νιαζει........αν μπορεσει καποιος να ξεπερασει αυτα νομιζω θα απολαυσει μια πολυ ομορφη συσκευη..μακαρι να εισαι απ τους τυχερους και να μην εχει τιποτα !!να εισαι προετοιμασμενος απλα για κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ναι..παντως εμενα εφτιαξε!!!!! τωρα για το αξιοπιστη συσκευη ...προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος οσο μπορω.λοιπον εχουμε να κανουμε εμφανισιακα με το πιο ωραιο κινητο για μενα προσωπικα ετσι.απο τεχνικης αποψης δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω και τιποτα να μην ξερεις η διαφορα φαινεται......εχει καποια προβληματακια βλεπε καμερα -κιτρινιλα οθονη(εφτιαξε αυτο)-κατι κολληματα με τις αναβαθμισεις(αυτο πολλα κινητα θα το παθαινουν).......για μενα προσωπικα πολλα δεν δικαιολογουνται λογο της αξιας του κινητου για καποιον αλλον μπορει να μην τον νιαζει........αν μπορεσει καποιος να ξεπερασει αυτα νομιζω θα απολαυσει μια πολυ ομορφη συσκευη..μακαρι να εισαι απ τους τυχερους και να μην εχει τιποτα !!να εισαι προετοιμασμενος απλα για κατι τετοιο Φίλε μου στο παρελθόν είχα γράψει πολλά εναντίον του galaxy 2. Αγοράζοντας το και περνώντας απλά μια official rom 2.3.5 ΚΙ3, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ο Γαλαξιας μου δουλεύει απροβληματιστα χωρις ποτέ να κολλήσει. Αντίθετα το ipad2 με το iOS 5 άρχισε να τρώει κρασαρισματα στον browser και στο twitter. Σήμερα 4 φορές παρακαλώ. Μάλιστα τις 2 φορές χρειάστηκε να ξανά πληκτρολογησω μήνυμα που έγραφα για το φόρουμ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παιδά σε Samsung Galaxy S2, μέσα στα setting της οθόνης έχει μια επιλογή που γράφει "Αυτόματη ρύθμιση της ισχύος της οθόνης - εξοικονόμηση ενέργειας με ανάλυση εικόνας και ρύθμισης της φωτεινότητας της οθόνης LCD". Τι ακριβώς κάνει αυτό; Έχει κάποια επίπτωση στη ποιότητα της εικόνας; Απ ότι καταλαβαίνω δεν έχει καμία σχέση με την αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης, αφού πρόκειται για διαφορετική ρύθμιση... :confused: Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Φίλε μου στο παρελθόν είχα γράψει πολλά εναντίον του galaxy 2. Αγοράζοντας το και περνώντας απλά μια official rom 2.3.5 ΚΙ3, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ο Γαλαξιας μου δουλεύει απροβληματιστα χωρις ποτέ να κολλήσει. Αντίθετα το ipad2 με το iOS 5 άρχισε να τρώει κρασαρισματα στον browser και στο twitter. Σήμερα 4 φορές παρακαλώ. Μάλιστα τις 2 φορές χρειάστηκε να ξανά πληκτρολογησω μήνυμα που έγραφα για το φόρουμ. ελπιζω να μ ερθει και μενα η 2.3.5 :p:p:p.απλα νομιζω μερικα πραγματα δεν μπορεις να τα παραβλεψεις...δεν εχω κανενα παραπονο ειμαι ενθουσιασμενος απ το κινητο (και γκρινιαζα και γω πολυ στην αρχη) αν εφτιαχνε και η καμερα ............(τ ονειρο μου:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ελπιζω να μ ερθει και μενα η 2.3.5 :p:p:p.απλα νομιζω μερικα πραγματα δεν μπορεις να τα παραβλεψεις...δεν εχω κανενα παραπονο ειμαι ενθουσιασμενος απ το κινητο (και γκρινιαζα και γω πολυ στην αρχη) αν εφτιαχνε και η καμερα ............(τ ονειρο μου:p) Δες την φώτο για το ροζ που ρωτάς :-) . Είναι χωρίς φλας http://tapatalk.com/mu/59d27187-079a-306e.jpg Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ειχες προβλημα και εφτιαξε???ζηλευω μακαρι να γινει και μενα ετσι.....................:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παιδά σε Samsung Galaxy S2, μέσα στα setting της οθόνης έχει μια επιλογή που γράφει "Αυτόματη ρύθμιση της ισχύος της οθόνης - εξοικονόμηση ενέργειας με ανάλυση εικόνας και ρύθμισης της φωτεινότητας της οθόνης LCD". Τι ακριβώς κάνει αυτό; Έχει κάποια επίπτωση στη ποιότητα της εικόνας; Απ ότι καταλαβαίνω δεν έχει καμία σχέση με την αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης, αφού πρόκειται για διαφορετική ρύθμιση... :confused: συμφωνα με το εγχειριδιο χρησης : Ρύθμιση εξοικονόμησης ενέργειας με προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης. Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ειχες προβλημα και εφτιαξε???ζηλευω μακαρι να γινει και μενα ετσι.....................:lol: Δες απο το iPhone 4 πόσο ροζ είναι. http://tapatalk.com/mu/59d27187-08c7-e342.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 συμφωνα με το εγχειριδιο χρησης : Ρύθμιση εξοικονόμησης ενέργειας με προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης. Ναι, ξέρω τι γράφει, τι κάνει δε ξέρω. Δεν καταλαβαίνω από τη περιγραφή τι κάνει Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 δεν μου απαντας ομως ειχες προβλημα και εφτιαξε?? στο μηλο μπλε βλεπω οχι ροζ χαχαχαχαχαχαχα ειμαστε εκτος και δεν λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 υπαρχει κανενας player που να παιζει σχετικα ανετα τα φορμα που υποστηριζει το κινητο? με τον ενσωματωμενο δε μου παιζει αυτα που ανοιγω μεσω δικτυου απο υπολογιστη(χρησιμοποιω es manager) επισης, ξερει κανεις ποια ειναι η μεγιστη αναλυση που σηκωνει σε αναπαραγωγη video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (edited) Άνοιξα την εφαρμογή Samsung Apps, και ψάχνοντας βρήκα στα "Δημοφιλή" το εξής: Galaxy S2 Camera Firmware Update Έκδοση: 11.8.01 (27 Αυγούστουν2011) Ξέρει κανείς πως μπορώ να δώ τι firmware έχει τώρα η κάμερα; Έχει περάσει κάποιος αυτό το firmware; Οκ, το βρήκα Edited October 19, 2011 by gvala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 ειχες προβλημα και εφτιαξε???ζηλευω μακαρι να γινει και μενα ετσι.....................:lol: Καλημέρα. Όσοι έχετε πρόβλημα με την κάμερα δοκιμαστε η την ομεγκα ρομ η το πατς που έχει η συγκεκριμένη ρομ για την κάμερα.νομίζω οτι εξαφανίζεται το πρόβλημα παντελώς. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Άνοιξα την εφαρμογή Samsung Apps, και ψάχνοντας βρήκα στα "Δημοφιλή" το εξής: Galaxy S2 Camera Firmware Update Έκδοση: 11.8.01 (27 Αυγούστουν2011) Ξέρει κανείς πως μπορώ να δώ τι firmware έχει τώρα η κάμερα; Έχει περάσει κάποιος αυτό το firmware; Οκ, το βρήκα Το περάσαμε άλλα δεν είδαμε σημαντική διαφορά. Υπάρχουν πολλά μηνύματα για αυτό το θέμα στο 1ο forum του γαλαξία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Όσο για τη δεύτερη ερώτηση σου, απλά σου αναφέρω ότι φόρτωσα στην SD κάρτα ταινία 1080HD και την έπαιξε μια χαρά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καλημέρα. Όσοι έχετε πρόβλημα με την κάμερα δοκιμαστε η την ομεγκα ρομ η το πατς που έχει η συγκεκριμένη ρομ για την κάμερα.νομίζω οτι εξαφανίζεται το πρόβλημα παντελώς. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk απο που τα βρισκουμε αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts