Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντωμεταξυ παιδες ενα αλλο προβλημα που εχω παρατηρησει με τον golauncher ειναι οταν βαζω golocker καμια φορα ενεργοποιειται και ο default locker που ειχε αρχικα το κινητο οταν το αγορασα και μολις ξεκλειδωσω αυτον τοτε εμφανιζεται και ο αλλος .Δηλαδη πρεπει να κανω ξεκλειδωμα 2 φορες...Πολυ προβληματικο το ics τελικα ,παρολο που επι της ουσιας δεν παρουσιαζει καποιο σοβαρο προβλημα ωστοσο αυτα τα προβληματακια ειναι ενοχλητικα ..Πιστευω και οτι το θεμα με το wifi οφειλεται σε αυτο .

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου το εκανε δυο φορες.την πρωτη ηταν η πρωτη ημερα που εκανα την αναβαθμιση ,οπου κολησε εντελως και αφου εβγαλα μπαταρια και τα λοιπα του εριξα ενα hard reset.απο εκει και περα το εκανε ακομη μια φορα , οπου με τα απο επανεκκινηση ολα καλα.Ειναι Bug της rom μην ανυσηχεις.:)

εγω αλλαξα kernel και τελειώσαν τα προβλήματα... σε σωστη εγκατασταση με τα hard resets πριν και μετα δεν εξηγείται να κρασαρει wifi, καμερα και gps απο τα toggle, να κανει μονο του lock screen και λοιπα τρελα... unrooted δεν είχα θέμα... με το που φόρεσα cf root kernel αρχισε το χαος... ψαχτείτε λίγο...

Εντωμεταξυ παιδες ενα αλλο προβλημα που εχω παρατηρησει με τον golauncher ειναι οταν βαζω golocker καμια φορα ενεργοποιειται και ο default locker που ειχε αρχικα το κινητο οταν το αγορασα και μολις ξεκλειδωσω αυτον τοτε εμφανιζεται και ο αλλος .Δηλαδη πρεπει να κανω ξεκλειδωμα 2 φορες...Πολυ προβληματικο το ics τελικα ,παρολο που επι της ουσιας δεν παρουσιαζει καποιο σοβαρο προβλημα ωστοσο αυτα τα προβληματακια ειναι ενοχλητικα ..Πιστευω και οτι το θεμα με το wifi οφειλεται σε αυτο .

O Go Locker ειναι γενικα προβληματικος, μου το εκανε κι εμενα αυτο... Ξηλωσε τον...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θα παρω το κινητο μεταχειρησμενο .. Ο τωρινος κατοχος φοραει την Inside Omega Stock v11 . Προτεινεται να την κρατησω ή να περασω εργοστασιακη ?
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια θα παρω το κινητο μεταχειρησμενο .. Ο τωρινος κατοχος φοραει την Inside Omega Stock v11 . Προτεινεται να την κρατησω ή να περασω εργοστασιακη ?

Η omega ειναι πολύ καλή δοκιμασε την και αν δεν σου κάνει την αλλάζεις

ειναι το μονο εύκολο ;)

Samsung galaxy s21+

εμενα παλι σε σχεση με τους υπολοιπους φιλους , φτου να μην το ματιασω δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα μα κανενα και hard reset δεν εκανα και τιποτα αλλο το ιδιαιτερο πριν την αναβαθμιση. Σαν να μην ετρεχε τιποτα, το συνδεσα , αναβαθμιστηκε κι αυτο ηταν ολο. Ουτε γατα ουτε ζημια, να πω οτι δεν ηταν πειραγμενο ουτε πριν ουτε και σκοπευω να το πειραξω, οσο το σκαλιζεις τοσο προκαλεις την δυσλειτουργια. Οπως ειναι μου αρεσει οπως ειναι και τα εξτρα του τα βαζω και ρολοι δουλευει, ολα τα αλλα ειναι φρου φρου και αρωματα....

εμενα παλι σε σχεση με τους υπολοιπους φιλους , φτου να μην το ματιασω δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα μα κανενα και hard reset δεν εκανα και τιποτα αλλο το ιδιαιτερο πριν την αναβαθμιση. Σαν να μην ετρεχε τιποτα, το συνδεσα , αναβαθμιστηκε κι αυτο ηταν ολο. Ουτε γατα ουτε ζημια, να πω οτι δεν ηταν πειραγμενο ουτε πριν ουτε και σκοπευω να το πειραξω, οσο το σκαλιζεις τοσο προκαλεις την δυσλειτουργια. Οπως ειναι μου αρεσει οπως ειναι και τα εξτρα του τα βαζω και ρολοι δουλευει, ολα τα αλλα ειναι φρου φρου και αρωματα....

Εχω την εντυπωση οτι τα προβληματα τα παρουσιαζουν περισσοτερο ΚΑΠΟΙΕΣ εφαρμογες απο το market και λιγοτερο η ιδια η version... Αυτο βεβαια εξαρταται απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιει ο καθενας... Ισως εσυ να μην χρησιμοποεις (ακομη!!!:p) καποια... προβληματικη!!! Αυτο που θα ηθελα να τσεκαρεις, οχι μια φορα μονο σημερα, αλλα αρκετες μεσα στις επομενες ημερες ειναι το αν υπαρχει μια μικρη καθυστερηση, της ταξεως των εκατοστων δευτερολεπτου οταν ξεκειδωνεις το τηλεφωνοκαι πατας μια οποιαδηποτε επιλογη... Εχω διαπιστωσει οτι μετα απο πολλη ωρα κλειδωματος, η πρωτη επιλογη "χανει" ελαφρως... Θα ηθελα να το τσεκαρουν αυτο και οποιοι φιλοι διαβαζουν αυτο το post... Οχι οτι ειναι τιποτα σπουδαιο, απλα σας μιλαει ενας "ψειρας"!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω την εντυπωση οτι τα προβληματα τα παρουσιαζουν περισσοτερο ΚΑΠΟΙΕΣ εφαρμογες απο το market και λιγοτερο η ιδια η version... Αυτο βεβαια εξαρταται απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιει ο καθενας... Ισως εσυ να μην χρησιμοποεις (ακομη!!!:p) καποια... προβληματικη!!! Αυτο που θα ηθελα να τσεκαρεις, οχι μια φορα μονο σημερα, αλλα αρκετες μεσα στις επομενες ημερες ειναι το αν υπαρχει μια μικρη καθυστερηση, της ταξεως των εκατοστων δευτερολεπτου οταν ξεκειδωνεις το τηλεφωνοκαι πατας μια οποιαδηποτε επιλογη... Εχω διαπιστωσει οτι μετα απο πολλη ωρα κλειδωματος, η πρωτη επιλογη "χανει" ελαφρως... Θα ηθελα να το τσεκαρουν αυτο και οποιοι φιλοι διαβαζουν αυτο το post... Οχι οτι ειναι τιποτα σπουδαιο, απλα σας μιλαει ενας "ψειρας"!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

το μονο θεμα που παρατηρησα ειναι με το golocker, οπου στην αρχη ενω ανταποκρυνοταν ομαλα και σωστα, ξαφνικα αρχισε να αργει χαρακτηριστικα ομως , μεχρι που το εβγαλα, και χρησιμοποιω το κλειδωμα της διαφανειας απο την "μαμα"

το μονο θεμα που παρατηρησα ειναι με το golocker, οπου στην αρχη ενω ανταποκρυνοταν ομαλα και σωστα, ξαφνικα αρχισε να αργει χαρακτηριστικα ομως , μεχρι που το εβγαλα, και χρησιμοποιω το κλειδωμα της διαφανειας απο την "μαμα"

Καλα, το go locker οπως εγραψα και πιο πανω, ειναι για τα μπαζα... νομιζω μου δημιουργουσε προβληματα και στην Gingerbread, αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγάλο πρόβλημα είχα με την εγκατάσταση του ICS Lockscreen και ειδικά σε σχέση με τον APEX Launcher.
Φιλικά Γιώργος

Μεγάλο πρόβλημα είχα με την εγκατάσταση του ICS Lockscreen και ειδικά σε σχέση με τον APEX Launcher.

Τι σου παρουσίασε γιατί και σε μένα με το κλείδωμα μου κάνει κάτι νερά.Ενώ έχω ορίσει το ics lockscreen υπάρχουν στιγμές που μου εμφανίζει πρώτα το κλείδωμα του touch της samsung και καπάκι το ics.

Τι σου παρουσίασε γιατί και σε μένα με το κλείδωμα μου κάνει κάτι νερά.Ενώ έχω ορίσει το ics lockscreen υπάρχουν στιγμές που μου εμφανίζει πρώτα το κλείδωμα του touch της samsung και καπάκι το ics.

Μέχρι και κολλήματα! Μερικές φορές ήθελε reset.

Φιλικά Γιώργος

πηγα να κανω ενημερωση στο titanium σημερα και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρός.

πηγα στις ρυθμισεις κ ειδα οτι στη ΡΟΜ εχει 50μβ ελευθερα. τι πρεπει να κανω για να ελευθερωσω χωρο.?

μεταφορα εφαρμογων στην καρτα?και αν ναι οποιονδιποτε εφαρμογων?

Ναι και η λύση ποια ήταν;

Το ξήλωμα, πολύ απλά.

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
πηγα να κανω ενημερωση στο titanium σημερα και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρός.

πηγα στις ρυθμισεις κ ειδα οτι στη ΡΟΜ εχει 50μβ ελευθερα. τι πρεπει να κανω για να ελευθερωσω χωρο.?

μεταφορα εφαρμογων στην καρτα?και αν ναι οποιονδιποτε εφαρμογων?

Link2sd από το Google play. Μεταφέρεις τα πάντα εκτός των πληκτρολογίων, των εφαρμογών που έχουν widget στην home screen και φυσικά των launchers. Ενδείκνυνται και των εφαρμογών που τρέχουν στο start up.

Modpic.gif

Link2sd από το Google play. Μεταφέρεις τα πάντα εκτός των πληκτρολογίων, των εφαρμογών που έχουν widget στην home screen και φυσικά των launchers. Ενδείκνυνται και των εφαρμογών που τρέχουν στο start up.

οταν κανεις εγκατασταση ενα προγραμμα στην εσωτερικη μνημη που το αποθηεκυει?

εμενα ο στοχος μου ειναι να απελευθερωσω χωρο απο τη ρομ!

Μολις διαπιστωσα οτι το go sms δεν μου εμφανισε την φωτογραφια μιας επαφης οταν εστειλα μηνυμα... Την φωτογραφια την "διαβαζει" απο το facebook, αλλα στο μηνυμα βλεπω μια αδεια εικονα... Να σημειωσω οτι στο "μαμησιο" προγραμμα, η φωτογραφια εμφανιζεται... Ξερει κανενας γιατι? Ο συγχρονισμος ειναι ΟΚ, οπως και η συνδεση επαφων μεταξυ τους, στις επαφες τους βλεπω ολους... Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
οταν κανεις εγκατασταση ενα προγραμμα στην εσωτερικη μνημη που το αποθηεκυει?

εμενα ο στοχος μου ειναι να απελευθερωσω χωρο απο τη ρομ!

Αυτό που σου προτείνω κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

Αυτό που σου προτείνω κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς.

ναι το καταλαβα απλα θελω να μαθω κ πως λειτουργει ακριβως. δηλαδη η συσκευη εχει 14gb χωρο(χωρις την sd που εβαλα)

τα 10,5 γβ ειναι η συσκευη αποθηκευσης usb του κινητου και το 1,5gb η μνημη συσκευης. Η ρομ εχει 512μβ.

Οταν κανεις μια εγκατασταση στη συσκευη σε ποια απο ολες τις μνημες αποθηκευεται κ πως ακριβως γεμιζει η ρομ?

καλησμερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το gaalxy 2

εχω δειχνει να εχει κανονικα δικτυο ( gsm) μολις πατησης να κανει κληση λεει δεν ειστε εγγεγραμενοι στο δικτυο

επισης δεν μπορεις να λαβεις κλησησς η μηνυματα...

αυτο το εκανε και με τιν 2.3.5 και την 4.0.3

οχι συχνα αλλα.. ειναι σπαστικο να κοιτας συνεχεια μηπως και εχει κοληση..

υπαρχει καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? και τη πρπει να κανω ? τηλ στην samsung?

φιλε μου δεν εχω αντιπετωπισει το ιδιο προβλημα αλλα μηπως ειναι παλια η σιμ σου; Εχω κ εγω το κινητο αυτο με cosmote και σιμ με 2 νουμερα σε 1 και δεν εχω προβλημα...
mpanos

• Administrators
ναι το καταλαβα απλα θελω να μαθω κ πως λειτουργει ακριβως. δηλαδη η συσκευη εχει 14gb χωρο(χωρις την sd που εβαλα)

τα 10,5 γβ ειναι η συσκευη αποθηκευσης usb του κινητου και το 1,5gb η μνημη συσκευης. Η ρομ εχει 512μβ.

Οταν κανεις μια εγκατασταση στη συσκευη σε ποια απο ολες τις μνημες αποθηκευεται κ πως ακριβως γεμιζει η ρομ?

H rom δεν είναι 512ΜΒ αλλά 2GB. Τα υπόλοιπα αποτελούν την internal storage που θεωρείται ως ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής. Με το link2sd οι εφαρμογές μεταφέρονται εκεί.

Modpic.gif

καλησμερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το gaalxy 2

εχω δειχνει να εχει κανονικα δικτυο ( gsm) μολις πατησης να κανει κληση λεει δεν ειστε εγγεγραμενοι στο δικτυο

επισης δεν μπορεις να λαβεις κλησησς η μηνυματα...

αυτο το εκανε και με τιν 2.3.5 και την 4.0.3

οχι συχνα αλλα.. ειναι σπαστικο να κοιτας συνεχεια μηπως και εχει κοληση..

υπαρχει καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? και τη πρπει να κανω ? τηλ στην samsung?

Έχεις COSMOTE και εσύ;

Για κοίτα εδώ μήπως και βοηθηθείς.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4104057#post4104057

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έχεις COSMOTE και εσύ;

Για κοίτα εδώ μήπως και βοηθηθείς.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4104057#post4104057

ναι κοσμοτε εχω ... μμμ αλλα δεν ειναι με custom rom ειναι η επισημη και χωρις root .... δηλαδη πρπει να αλλαξω firmware modem? μμ αμα αλλαξω καρτα σιμ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)