Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καμια καλη εφαρμογη για εκαθαριση μνημης???

με τοση ραμ δεν χρειαζεται.το μονο που κανει ειναι να επιβαρυνει το κινητο και την μπαταρια

με τοση ραμ δεν χρειαζεται.το μονο που κανει ειναι να επιβαρυνει το κινητο και την μπαταρια

Εδω τα τωρινα κορυφαια εχουν 1gb θα εχει προβλημα το s2; Τα task killers μονο κακο κανουν.

Εδω τα τωρινα κορυφαια εχουν 1gb θα εχει προβλημα το s2; Τα task killers μονο κακο κανουν.

Τρεχουν συνεχεια??

IPhone 15 Pro 

Το hard κάνει φορματ και την εσωτερική 16άρα κάρτα. Όσο για το Kies, κάνει κάποιο backup ναι, εγώ του λέω πάντα να ΜΗΝ κάνει γιατί είναι τραγικά κακογραμμένο και δεν το εμπιστεύομαι.

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, έπρεπε να κάνεις factory reset και μετά την εγκατάσταση. Η αποφυγή του "κόπου" του ξαναστησίματος είναι ένα από τα πολλά καλά του root...

Καθαρα για ενημερωτικους λογους, εκανα factory reset ξανα, περασα εφαρμογες κλπ.κλπ. και τα πρωτα δειγματα ειναι θετικοτατα. Το wifi το βρισκει πλεον στο δευτερολεπτο κι οχι "σπρωχνοντας" οπως πριν, δεν φαινεται να κολλαει στο πρωτο πατημα εφαρμογης μετα το ξεκλειδωμα... Ο Touchiz launcher εξακολουθει να εχει τα χαλια του (δεν περιμενα τιποτα καλυτερο, εδω που τα λεμε!) οποτε Apex και ξανα Apex και για οτι νεωτερο θα επανελθω... Αν ειχα ορεξη θα ξαναεστηνα τον Go για να εβλεπα πως θα πηγαινε...

Παντως, οποιος φιλος βρεθει στην ιδια φαση μ'εμενα, να μην ξεχασει το δευτερο factory reset!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρω ότι έχει χιλιοαπαντηθεί αλλά ψάχνω εδώ και ώρα και έχω ζαλιστεί, παρακαλώ πολύ για βοήθεια!

Που βρίσκεται το τόπικ με το πως μπορώ να περάσω custom rom και απο που να κατεβάσω κάποια; Ευχαριστω πολυ!

Ξέρω ότι έχει χιλιοαπαντηθεί αλλά ψάχνω εδώ και ώρα και έχω ζαλιστεί, παρακαλώ πολύ για βοήθεια!

Που βρίσκεται το τόπικ με το πως μπορώ να περάσω custom rom και απο που να κατεβάσω κάποια; Ευχαριστω πολυ!

Όλοι οι οδηγοί βρίσκονται στο My Guides.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Πήρε ένας φίλος το SGS 2 σε μαύρο και παρατήρησα οτι η οθόνη του έχει ποιο ζεστά χρώματα απ οτι έχει το δικό μου... Είναι καθαρά θέμα οθόνης η μήπως παίζει ρόλο και η ROM? Γιατί εγώ έχω βάλει custom.

Πήρε ένας φίλος το SGS 2 σε μαύρο και παρατήρησα οτι η οθόνη του έχει ποιο ζεστά χρώματα απ οτι έχει το δικό μου... Είναι καθαρά θέμα οθόνης η μήπως παίζει ρόλο και η ROM? Γιατί εγώ έχω βάλει custom.

Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο η κοστουμ ρομ, αυτο που μπορω να σου πω, ειναι να δεις στις ρυθμισεις-οθονη-λειτουργια οθονης, άμα εχεις επιλεξει την επιλογη "Δυναμικό" και όχι "τυπική" ή "ταινία".

Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο η κοστουμ ρομ, αυτο που μπορω να σου πω, ειναι να δεις στις ρυθμισεις-οθονη-λειτουργια οθονης, άμα εχεις επιλεξει την επιλογη "Δυναμικό" και όχι "τυπική" ή "ταινία".

Το εχω Δυναμικο εγω και το αλλο ειναι Τυπικη.... Παρόλα αυτα ομως εξακολουθούν τα χρώματα στην αλλη συσκευη να ειναι ποιο "ζεστα"

Το εχω Δυναμικο εγω και το αλλο ειναι Τυπικη.... Παρόλα αυτα ομως εξακολουθούν τα χρώματα στην αλλη συσκευη να ειναι ποιο "ζεστα"

Δεν ξέρω αν πραγματικά μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά τότε, αφού κι αυτή η επιλογή δεν ισχύει, τότε ΊΣΩΣ να φταίει το λειτουργικό, ΊΣΩΣ ξαναλέω.

Εχω το ιδιο θεμα.. Κ ο φιλος φοραει την ιδια custom που εχω κ εγω οποτε εμενα τουλαχιστον δεν ειναι software issue. Δοκιμασα χιλιαδυο πραγματα αλλα μπα.. Προκειται για αλλοιωση χρωματων στη δικη μου περιπτωση.

Αν πειραξες τιποτα σχετικα με το fw της καμερας μπορει να σου χαλασει τα χρωματα αλλα επαναφερετε (σε περιπτωση οπου εκανες κατι τετοιο), επισης κατεβασε και το Screen Adjuster απ' το market και αν παρατηρησεις πως με μειωση φωτεινοτητας κ αυξηση του μπλε χρωματος μοιαζει λιγο με του φιλου σου.. Περαστικα.. Κ εσυ θεμα με τα χρωματα εχεις.

Δεν ξερω αν ειναι γενικο το κακο με τις amoled μετα απο καποιους μηνες.

Το πλαισιο γυρω γυρω απο το κιντητο εχει ξεφλουδισει σε καποια σημεια , ξερει κανεις , ποσο στοιχιζει περιπου η αλλαγη του?

• Administrators
Το πλαισιο γυρω γυρω απο το κιντητο εχει ξεφλουδισει σε καποια σημεια , ξερει κανεις , ποσο στοιχιζει περιπου η αλλαγη του?

Θα χρειαστεί να γίνει η αλλαγή σε ολόκληρο το housing και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει από την αντιπροσωπεία αν δεν θέλεις να χάσεις την εγγύηση. Επικοινώνησε μαζί τους για λεπτομέρειες.

Modpic.gif

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αυτο περιλαμβανει και οθονη και στοιχιζει 150€!!!!!!!!!!! . Καλα πανε καλα . Για το πλαστικο γυρω γυρω 150€ .

Απορω πως ξεφλουδισε? το κιντητο οχι απλως δεν μου εχει πεσει ποτε , αλλα και στο τσαντακι μου οταν το βαζω το τυλιγω με χαρτομαντηλα .

Απαιτησε τους τοτε να στο αλλαξουν μεσω εγγυησης! Εξηγησε την χρηση που του κανεις και οτι δεν ειναι λογικο να ξεφλουδιζει αφου το προσεχεις σαν τα ματια σου!!!

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Παιδια καλημερα...Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με το σημα wifi σε ics ? Στο σπιτι μου που το router ειναι στο σαλονι εχω καλο σημα ,αλλα στο γραφειο που ειμαι στον πανω οροφο και το ρουτερ στον κατω το σημα ειναι μια μολις γραμμη .Διαβασα και σε αλλα forums οτι υπαρχει καποιο θεμα σε πολλους με το s2 στο ics με wifi σημα.

Παιδια καλημερα...Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με το σημα wifi σε ics ? Στο σπιτι μου που το router ειναι στο σαλονι εχω καλο σημα ,αλλα στο γραφειο που ειμαι στον πανω οροφο και το ρουτερ στον κατω το σημα ειναι μια μολις γραμμη .Διαβασα και σε αλλα forums οτι υπαρχει καποιο θεμα σε πολλους με το s2 στο ics με wifi σημα.

Αναφεροντας την baseband version που εχει η rom που φορας,ισως βγαλουμε καποιο γενικο συμπερασμα.:)

Π.χ η I9100ZSLPE που εχει η rom που φοραω,δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα.

Αυτο που προσεξα εγω ειναι οτι ηθελε λιγο... "σπρωξιμο" για να συνδεθει, ακομα και οταν ημουν διπλα... το προβλημα ΜΑΛΛΟΝ λυθηκε μετα απο ενα (ακομα) factory reset που εκανα ΜΕΤΑ το update... Το δικο μου το βρηκε με την μια, δεν δοκιμασα ομως αλλου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχοντας πάρα πολλά προβλήματα με την ICS στο συγκεκριμένο θέμα είδα διόρθωση του bug στο σήμα του WiFi μια και έπρεπε να κάνω reboot το router στη δουλειά κάθε φορά που ήθελα να ξανασυνδεθώ.

Φιλικά Γιώργος

Εγώ έχοντας πάρα πολλά προβλήματα με την ICS στο συγκεκριμένο θέμα είδα διόρθωση του bug στο σήμα του WiFi μια και έπρεπε να κάνω reboot το router στη δουλειά κάθε φορά που ήθελα να ξανασυνδεθώ.

Καθε φορα??????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καθε φορα??????????????

Ναι δυστυχώς κάθε φορά. Τώρα είμαι ok σε WiFi και σκ@τ@ σε όλα τα υπόλοιπα.

Φιλικά Γιώργος

Θελεις να μου δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες μηπως βοηθησω? Ειχα κι εγω προβληματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις συγκεκριμένο χρόνο στο ip release time? (αν είναι στο unlimited)? Υποτίθεται αυτό λύνει το πρόβλημα στους περισσότερους

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)