Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το μονο που θα σου πω, (αν θεωρειτε ελλατωμα) προσεχε την υγρασια στο κατω μερος, στην micro usb θυρα. παιρνει πολυ ευκολα υγρασια, και κανει διαφορα προβληματα μετα. (κοστος αλλαγης πλακετας usb= 100 ευρω)

Άστο καλό ?? πιάνει υγρασία και τι φάση δλδ χαλάει η θύρα ουτε φόρτιση τπτ ?? οπότε προσοχή είχαμε πολλά κρούσματα γενικά? :confused:

να ρωτήσω σχετικά με την αναβάθμιση έβαλα το kies το συνδεσα όλα καλά να δω κ πως είναι γενικά το πρόγραμμα, κ μου έβγαλε ειδοποίηση για update αλλά δ μπορώ να καταλάβω για πια εκδοσή λέει η τι διορθώνει κλπ, απ ότι ξέρω η τελευταία είναι η 2.3.6 αν δεν κάνω λάθος ?? δεν έκανα update είμαι με 2.3.3 την αρχική στην οποία όλα λειτουργούν ρολόι. Διορθώνουν τπτ τα updates η θα το κάνουν χειρότερα? είχα διαβάσει κ για κάποια προβλήματα που είχε κ με το ακουστικό γινόταν ποιο χαμηλό σε ένταση, και η μπαταριά να κρατάει πιο λίγο? διορθώστε με αν κάνω λάθος. Πάντως λέω να περιμένω καλύτερα να βγει η ICS να δοκιμαστεί κ να τότε να κάνω το update μια καλή σε Ics!

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άστο καλό ?? πιάνει υγρασία και τι φάση δλδ χαλάει η θύρα ουτε φόρτιση τπτ ?? οπότε προσοχή είχαμε πολλά κρούσματα γενικά? :confused:

να ρωτήσω σχετικά με την αναβάθμιση έβαλα το kies το συνδεσα όλα καλά να δω κ πως είναι γενικά το πρόγραμμα, κ μου έβγαλε ειδοποίηση για update αλλά δ μπορώ να καταλάβω για πια εκδοσή λέει η τι διορθώνει κλπ, απ ότι ξέρω η τελευταία είναι η 2.3.6 αν δεν κάνω λάθος ?? δεν έκανα update είμαι με 2.3.3 την αρχική στην οποία όλα λειτουργούν ρολόι. Διορθώνουν τπτ τα updates η θα το κάνουν χειρότερα? είχα διαβάσει κ για κάποια προβλήματα που είχε κ με το ακουστικό γινόταν ποιο χαμηλό σε ένταση, και η μπαταριά να κρατάει πιο λίγο? διορθώστε με αν κάνω λάθος. Πάντως λέω να περιμένω καλύτερα να βγει η ICS να δοκιμαστεί κ να τότε να κάνω το update μια καλή σε Ics!

Μπορει να ηταν αναβαθμιση για το προγραμμα του kies.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μπορει να ηταν αναβαθμιση για το προγραμμα του kies.

όχι για το κινητό ήτανε έλεγε να βάλω την πιο πρόσφατη ενημέρωση κλπ για το kies μου έβγαλε άλλο παραθυράκι κ το αναβάθμισα θα το ξαναβάλω να δω ίσως άμα πατήσω συνέχεια να λέει λεπτομέρειες έκδοση κλπ σορυ αλλά πρώτη φορά παίζω το προγαμματακι κ το είδα λίγο γρήγορα! αλλά φοβάμαι να κάνω το update μην έχω τπτ bugs!

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαγκες καλησπερα σε ολους.Ειχα για 2 χρονια το galaxy s και πραγματικα του ειχα βγαλει τα ματια.Ηταν ενα απο τα κινητα που πραγματικα καταευχαριστηθηκα και αν δεν μου το εκλεβαν εχθες θα το κρατουσα ακομα.Σημερα λοιπον παρηγγειλα το gs2 και αναμενω να ερθει.Απο android λειτουργικο γνωριζω καλα μιας και σκαλιζα συνεχεια τον πρωτο γαλαξια μου.Θα ηθελα να μου πειτε απλα τα ελατωματα που εχετε εντοπισει οι παλιοτεροι χρηστες κα την γενικη αποψη σας για το τηλ.Δεν ξερω ανα επρεπε να ανοιξω αλλο τοπικ η αν σωστα γραφω εδω.

Όσο και να σου φανεί παράξενο ,το μοναδικό πρόβλημα που είχα ήταν όταν με το που το πηρα έβαλα θήκη σιλικονης και μου δημιούργησε προβλήματα στις συνομιλίες.φυσικά μέχρι να καταλάβω τι φταίει είδα και έπαθα.

Με το καλό να σου έρθει και να του βγάλεις και αυτού τα ματιά.

αν θελω να στειλω πολλα μηνυματα μαζι μπορω? εχω δοκιμασει και στελνω μεχρι 10.

υπαρχει λυση η κατι δεν κανω σωστα?

αν θελω να στειλω πολλα μηνυματα μαζι μπορω? εχω δοκιμασει και στελνω μεχρι 10.

υπαρχει λυση η κατι δεν κανω σωστα?

Αν εισαι rooted υπαρχει mod το οποιο σου επιτρεπει να προσθεσεις οσους παραληπτες θες, με stock rom απ'οσο θυμαμαι δεν ειναι εφικτο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6

Όσο και να σου φανεί παράξενο ,το μοναδικό πρόβλημα που είχα ήταν όταν με το που το πηρα έβαλα θήκη σιλικονης και μου δημιούργησε προβλήματα στις συνομιλίες.φυσικά μέχρι να καταλάβω τι φταίει είδα και έπαθα.

Με το καλό να σου έρθει και να του βγάλεις και αυτού τα ματιά.

τι πρόβλημα σου δημιούργησε και πως το διόρθωσες;;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

τι πρόβλημα σου δημιούργησε και πως το διόρθωσες;;

Όχι μονο σε εμένα αλλα και σε αλλα παιδιά εδώ μέσα δημιούργησε πρόβλημα στο να ακούει ο συνομιλητής.Πως διορθώθηκε; Πολυ απλα έβαλα άλλη θήκη μη σιλικονουχα.

Όχι μονο σε εμένα αλλα και σε αλλα παιδιά εδώ μέσα δημιούργησε πρόβλημα στο να ακούει ο συνομιλητής.Πως διορθώθηκε; Πολυ απλα έβαλα άλλη θήκη μη σιλικονουχα.

θα δοκιμάσω κι εγώ λοιπόν.

ευχαριστώ

Androidoθαυμάστρια.

Καλησπερα,

Έχω 3-4 μερες που αποκτησα το galaxy. Το έκανα update σε 2.3.5.Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Μόνο κάτι προγραμματάκια - χαζομάρες.

Παρατηρώ το εξής κουλό.

Αφου το κλείδωσω απο το πλαϊνό κουμπί, κάποιες φορές η οθόνη ξαναναβει..........;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλησπερα,

Έχω 3-4 μερες που αποκτησα το galaxy. Το έκανα update σε 2.3.5.Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Μόνο κάτι προγραμματάκια - χαζομάρες.

Παρατηρώ το εξής κουλό.

Αφου το κλείδωσω απο το πλαϊνό κουμπί, κάποιες φορές η οθόνη ξαναναβει..........;;;;;;;;;;;;;;;;

Κάποια από τις εφαρμογές που του έκανες εγκατάσταση το "ξυπνάει". Άρχισε να αφαιρείς μια-μια. Μόλις την βρεις να μας το ανακοινώσεις να ξέρουμε.

Φιλικά Γιώργος

Μετά από αναβάθμιση σε 4.0.3, όταν συνδέω το κινητό στο PC, δεν συνδέεται σε Kies PC Studio mode, αλλά σε USB mode. Δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να αλλάξει αυτό, ώστε να συνδεθώ στο Kies. Πριν την αναβάθμιση, αν σύνδεα το καλώδιο χωρίς να κανω καμία επιλογή, συνδεόταν σε Kies mode. Μετά αν ήθελα, πήγαινα στο menou και επέλεγα USB Mode. Τώρα τι πρέπει να κάνω;

Να κάνω και μια χαζη ερωτηση.

Υπαρχει η πιθανοτητα στο σ2 να εχει τοποθετηθει η οθονη να πω και να μην ειναι ακριβως ισια και στις ιδιες αποστασεις?

Ρωταω, γιατι εχω προσεξει, πως επειδη βαζω κωδικο Pin για ξεκλειδωμα οθονης, οπως βγαινουν τα νουμερα για να βαλεις το πιν, το αριστερο κενο απο τους αριθμους 1,4,7 ειναι περισσοτεροι απ'οτι την αλλη μεργια.

ρε παιδιά μια βοήθεια. έχω την έκδοση csc: I9100OXXKI2 (PDA: I9100XWKI4). Στο sammobile δεν την βλέπω να είναι ελληνική αλλά other europe. Εγω από voda το πήρα. τί παίζει?

επίσης μου κάνει συχνά restart και 1-2 φορές στο restart λέει "ασφαλής λειτουργία" και έχει πετάξει όλα τα apps από τα φακελάκια που τα έχω. γιατί?

παιδιά ξέρει κανείς κάτι? γιατί είμαι στην 2.3.4 και επίσημα δεν κάνει update.

μιλάω με samsung

-Γιατί ενώ κυκλοφορεί η 2,3,6 εδω και 3 μήνες έχουμε ακόμα την 2.3.4 ; Πρέπει να τρέχω στο service σώνει και καλά κάθε λίγο για αναβάθμιση ή να με αναγκάσετε να το κάνω root και να βγω απο την εγγύηση;

- Γιατί το κινητό σας το πήρατε απο την ελεύθερη αγορά (πλαίσιο) και όχι απο κατάστημα κινητής (vodafone)

- Δηλαδή εγώ δεν έχω αγοράσει galaxy S2; Έχω κανένα αντίγραφο ή κάνετε διάκριση, και δημιουργείτε αθέμιτο ανταγωνισμό, μεταξύ εταιριών (α ρε μίζα αθάνατη) και συνεπώς και μεταξύ των πελατών σας;;;

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ

Τι; επρεπε να το παρουμε απο βονταφον δηλαδη;; παμε καλα;;;

Androidoθαυμάστρια.

Τι; επρεπε να το παρουμε απο βονταφον δηλαδη;; παμε καλα;;;

Πες τα ρε Αργυρω! ! Αναβαθμιση Τωρααα!

Razer mamba :respect:

μιλάω με samsung

-Γιατί ενώ κυκλοφορεί η 2,3,6 εδω και 3 μήνες έχουμε ακόμα την 2.3.4 ; Πρέπει να τρέχω στο service σώνει και καλά κάθε λίγο για αναβάθμιση ή να με αναγκάσετε να το κάνω root και να βγω απο την εγγύηση;

- Γιατί το κινητό σας το πήρατε απο την ελεύθερη αγορά (πλαίσιο) και όχι απο κατάστημα κινητής (vodafone)

- Δηλαδή εγώ δεν έχω αγοράσει galaxy S2; Έχω κανένα αντίγραφο ή κάνετε διάκριση, και δημιουργείτε αθέμιτο ανταγωνισμό, μεταξύ εταιριών (α ρε μίζα αθάνατη) και συνεπώς και μεταξύ των πελατών σας;;;

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ

Γενικά η Samsung έχει θέματα με τα updates!!! Όσο για την Samsung Hellas...καληνύχτα:zzz::zzz::zzz:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μία εταιρία που έχει ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ την καλύτερη συσκευή δεν φροντίζει να την υποστηρίξει...

Συγγνωμη βρε παιδια, αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα που και ποιο ειναι το προβλημα... Ισως να φταιει που ειμαι ολοκαινουργιος κατοχος Γαλαξια, αλλα τι συμβαινει με την υποστηριξη της Samsung? Χαλασε καποιου το κινητο και δεν του το εφτιαξε? Γιατι κολλαμε ολοι τοσο με το θεμα της αναβαθμησης? Εχει κανενας συσκευη χωρις λειτουργικο? Οταν με το καλο βγει η επομενη version, θα την βαλουμε... Υπαρχει καποιος λογος που την θελουμε ΤΩΡΑ? Δεν τα λεω ολα αυτα ειρωνικα, εχω αναρωτηθει και στο παρελθον... Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει σωστό είναι κι αυτό που λες αλλά πολλοί θέλουν το τελευταίο λογισμικό για τη συσκευή τους για να είναι up to date. Χωρίς απαραίτητα να έχει και μεγάλες διαφορές. Δεν είναι κακό, έχουν πληρώσει και θέλουν το καλύτερο για τη συσκευή τους

Εντάξει σωστό είναι κι αυτό που λες αλλά πολλοί θέλουν το τελευταίο λογισμικό για τη συσκευή τους για να είναι up to date. Χωρίς απαραίτητα να έχει και μεγάλες διαφορές. Δεν είναι κακό, έχουν πληρώσει και θέλουν το καλύτερο για τη συσκευή τους

Κι εγω το ιδιο!!! Αλλα δεν χρειαζεται να τρελαινομαστε κιολας!!! Τι να πουν οι κατοχοι LG που πριν λιγους μηνες πηραν την... 2.3!!!!!!!:lol:

Να κανω κι εγω 3 ερωτησεις μετα απο μερικες εβδομαδες χρησης...! :p

1. Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωθουν οι φωτογραφιες των επαφων? Προκειται για αρκετα καλης ποιοτητας φωτογραφιες, "κροπαρισμενες", με μειωμενο το μεγεθος (οχι πολυ χαμηλα, πανω κατω 600Χ600 pixels), περασμενες στο gmail και απο εκει με συγχρονισμο στο τηλεφωνο... Δεν φαινονται ιδιαιτερα καλα... Προσφατα ειχα διαβασει ενα θεμα για το Note, οτι εχει δηλ. το ιδιο "προβλημα"... Μπορω να κανω κατι? Διαφορετικη αναλυση/ποιοτητα, κατι αλλο ισως???

2. Εχω παρατηρησει οτι ενω βρισκομαι σε καποια εφαρμογη (οποιαδηποτε, οχι απαραιτητα "βαρια", π.χ. facebook, browser, ακομα και μετα απο κληση), αν πατησω γρηγορα & πολλες φορες το πληκτρο back, ναι μεν με "πεταει" στην αρχικη οθονη, αλλα δειχνει σαν να εκανε restart ο launcher (τα widgets εμφανιζονται μετα απο μερικα κλασματα δευτερολεπτου... με τα εικονιδια κανενα προβλημα). Να σημειωσω οτι αυτο συμβαινει και στο Touchwiz και στο Launcher Pro (που επισης χρησιμοποιω μερικες φορες)...

Ποσο "φυσιολογικο" ειναι αυτο? Δεν εχω εγκαταστησει τιποτα "βαρυ" και "παραξενο" εκτος απο τον Launcher Pro που προανεφερα... Γενικα δεν εχω "λαγκαρισματα"(:lol::lol::lol:), αλλα αυτο με εχει ανησυχησει ελαφρως... Ενημερωτικα, η "Διαθεσιμη μνημη" της συσκευης ειναι 1,09 gb, ενω ο "Διαθεσιμος χωρος συσκευης USB" ειναι 8,04 gb... Τι λετε, οι πιο εμπειροι???:D

3. Τι ακριβως σημαινει "κανω freeze μια εφαρμογη"? Δεν της επιτρεπω να "τρεχει απο πισω" και να μου βαραινει την συσκευη αλλα οταν θελω μπορω να την εκτελεσω εγω και να την "ανοιξω", ή την "κοβω" εντελως και μετα θελει... "ξεπαγωμα"???!!!???:p (παντως δεν ειμαι root)

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

Σταυρος(:lol:), αλλα αυτο με εχει ανησυχησει ελαφρως... Ενημερωτικα, η

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω το ιδιο!!! Αλλα δεν χρειαζεται να τρελαινομαστε κιολας!!! Τι να πουν οι κατοχοι LG που πριν λιγους μηνες πηραν την... 2.3!!!!!!!:lol::lol::lol:

Μην ξεχνας ομως οτι για αυτόν ακριβως τον λόγο ,αρκετοί μένουν μακριά απο lg .

Μην ξεχνας ομως οτι για αυτόν ακριβως τον λόγο ,αρκετοί μένουν μακριά απο lg .

Ε, δεν νομιζω να ειναι τοοοοοσο χαλια η Samsung!!! Κι επισης δεν νομιζω να εχει βγαλει ΤΕΤΟΙΟ smartphone η LG...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε, δεν νομιζω να ειναι τοοοοοσο χαλια η Samsung!!! Κι επισης δεν νομιζω να εχει βγαλει ΤΕΤΟΙΟ smartphone η LG...!!!

Συμφωνώ μαζι σου ,για αυτο άλλωστε και δεν αποχωριζομαι το s2.

Δεν ξέρω τι το πιασε ξαφνικά το SGS ΙΙ μου αλλά δεν αναγνωρίζει τη SIM card. Το άνοιξα και δεν διαπίστωσα κάποια διάβρωση ή υγρασία αλλά η περιοχή του clip της SIM ζεσταίνεται. Το κινητό είναι αγορασμένο από Mediamarkt Θεσσαλονίκης πέρυσι τον Ιούνιο. Η κάρτα δουλεύει σε άλλο κινητό.

- Που πρέπει/μπορώ να το πάω για επισκευή στη Θεσσαλονίκη (αντιπροσωπεία/Mediamarkt/μαγαζί επισκευής/...) ;

- Το κινητό το έχω rooted με custom rom την RGUI (MIUI). Πρέπει να κάνω τίποτα πριν το δώσω έτσι;

Η απαντηση στο προβλημα σου (εκτος απροοπτου) ισως να ειναι εδω :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4035749#post4035749

ετυχε σε μενα και το αντιμετωπισα με τον τροπο που περιγραφω. ευχομαι και σε σενα να λυθει.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)