Jump to content

nikos_desire_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos_desire_s

  1. Πες τα ρε Αργυρω! ! Αναβαθμιση Τωρααα!
  2. σωστος!!! τωρα το θυμηθηκα!! κατι πειραζα σχετικα με καρτα μνημης και εγω! με το app 2 SD και εγω εχω μεταφερει οσες εφαρμογες μεταφερονται στην καρτα! και εκει εκανε το restart!!! καρτα εχω την transcend 8 gb class 10 , οποτε καλο θα ειναι αν εχουμε τις εφαρμογες στο τηλεφωνο και στην καρτα μνημης μονο φωτο και βιντεο και mp3
  3. κατι αναλογο και σε μενα!!! βασικα δεν θυμαμαι αν ηταν απο επανεκκινηση ή απο κλεισιμο χειροκινητο και ξανανοιγμα! παντως πριν κλεισει ηταν περιπου 40% η μπαταρια ... οπως λες εσυ και οταν ανοιξε ειχε πεσει κατα πολυ! και νομιζω μετα ανεβηκε επι % οπως λες εσυ! :confused:
  4. με κλησεις κανα μισαωρο...+40 μηνυματακια...+ιντερνετ καμια ωριτσα...= 1+ μερα!!! ενταξει αυτα τα τερατα καθε βραδυ πριν κοιμηθεις θελουν πριζα!!! :lol:
  5. οχι ευκολο ειναι!!! κατεβασε το kies απο εδω! πατα download for windows.....http://www.samsung.com/in/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL ,καντο εγκατασταση και μετα απλα συνδεσε το κινητο με το καλωδιο usb που ειχε η συσκευασια! στο λινκ απο πανω θα δεις και τι μπορεις να κανεις με το kies!
  6. Μακάρι φίλε!! Για να δούμε!!!
  7. Μπα ούτε με καλώδιο θα σου βγάλει τίποτα! Θα περιμένουμε όλοι παρειτσα το android 4 αρχές Μαρτίου έχουν πει!!
  8. Και μένα και σε πολλούς!! Ανάλογα από που το έχεις αγοράσει..μερικά έχουν πάρει ενημερώσεις 2.3.5 και 2.3.6. εμείς περιμένουμε το ics τώρα Μάρτη λένε! Οπότε υπομονή φίλε
  9. Σωστός φίλε απλά ψιλοβαριεμαι το root,φλασαρισμα..είναι λίγο μανουρα! ! Θα περιμένω την 3.2 αν και οποτε την δώσουν..
  10. Και εγώ κάτι τετοιο έχω ακούσει!!! Μακάρι! !! Για να δούμε!
  11. Αντε αργει ακόμα το παγωτακι?? Κολησαμε στην 2.3.4 ! :/
  12. αντε συντομα να την δουμε στους γαλαξιες μας!!!:)
  13. και εγω απο πλαισιο το χω παρει και ακομα 2.3.4 εχω!!! θα παμε κατευθειαν στο ICS :p :p
  14. καλη εφαρμογη οντως!!! χρησιμη!!! οπως και το sms scheduler !!! :p αντι να ξυπναω καθε πρωι 7 να στελνω μηνυμα στην κοπελα μου εβαλα την εφαρμογουλα και ησυχασα!!! το ρυθμιζω απο το βραδυ και ειμαι αρχοντας!!! εχει σωσει πολλους!! για επετειους κτλ!!! χαχαχα γλυτωνεις την παντοφλα! :p :p :p :p :p
  15. εφαρμογη ειναι φιλε! Cool Tool λεγεται ...δωρεαν στο market, προσαρμοζεις το τι θες να εμφανιζει με τι χρωμα κτλ! εχει και κατι μπαρες διπλα να δειχνει αλλα τις εβγαλα! επισης το βαζεις οπου θες στην οθονη! εγω το ''κολλησα΄΄ στην μπαρα!
  16. Nα και το δικο μου....απλο [ATTACH]23793[/ATTACH]
  17. ευχαριστω φιλε για την συμβουλη! τωρα εχω το galaxy s2 και δεν το παρουσιαζει! το εκανε στο desire s οταν το ειχα! παιζει να εφταιγε και αυτο που λες! ειχα αυτο το mp3 downloader! απο οτι ειχα διαβασει εδω στο φορουμ το παρουσιαζαν αρκετα desire ! χμμμ εμφανιστηκε και σε galaxy s2 τωρα:wacko: ειναι λιγο σπαστικο γιατι νομιζεις οτι σου ηρθε μηνυμα ή αναπαντητη οταν βλεπεις οτι αναψε η οθονη! πας και τρως ΑΚΥΡΟ!!! χαχα ας δει ο φιλος πιο πανω αν εχει το mp3 downloader που λες και ας το απεγκαταστησει να δει μηπως φταιει αυτο!
  18. εμενα ειναι ξεχασμενο με 3.0.1 :p :p μας ξεχασε η samsung-vodafone! :mad:
  19. και μενα το εκανε αυτο στο HTC DESIRE S ....και σε αλλους απο οτι θυμαμαι! στο S2 δεν μου το χει κανει ! μικροπροβλημα ...του android θα ναι!!! :p
  20. και εγω το παρελαβα σημερα!! αρκετα ελαφρυ!!! σε σχεσυ με acer iconia A500 πολυ πιο ελαφρυ και πιο ευχρηστο στο χερι!!! οθονη πολυ καλη,ευκρινεια,ζωντανα χρωματα! γενικα αρκετα γρηγορο και ευχρηστο!:)
  21. ε μια μερα υπομονη !!! δεν πειραζει!!!:wink:
×
×
  • Create New...