Jump to content

nikos_desire_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About nikos_desire_s

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikos_desire_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πες τα ρε Αργυρω! ! Αναβαθμιση Τωρααα!
  2. Οοοοοκ! ευχαριστώωω! και χαίρομαι που δεν με έχεις βρίσει ακόμα!
  3. το εγκατεστησα! εκανε και ενημερωση στην τελευταια εκδοση του Kies. ρε συ που παω για να δω αν εχ ενημερωση λογισμικου;
  4. σωστος!!! τωρα το θυμηθηκα!! κατι πειραζα σχετικα με καρτα μνημης και εγω! με το app 2 SD και εγω εχω μεταφερει οσες εφαρμογες μεταφερονται στην καρτα! και εκει εκανε το restart!!! καρτα εχω την transcend 8 gb class 10 , οποτε καλο θα ειναι αν εχουμε τις εφαρμογες στο τηλεφωνο και στην καρτα μνημης μονο φωτο και βιντεο και mp3
  5. και τα 2 λίνκ που έδωσες δεν βγάζανε download link... θα το δω και θα σου πωωω....
  6. η ονομασία του αρχείου ξεκινάει kies_2_0_2 οπότε κάνει θαρρώ! :P
  7. τώρα κατέβασα και εγκαθιστώ αυτό http://softaya.com/samsung-galaxy-s2-pc-suite-sync-usb-driver-connect-to-computer-windows.html λες να μην κάνει?
  8. κατι αναλογο και σε μενα!!! βασικα δεν θυμαμαι αν ηταν απο επανεκκινηση ή απο κλεισιμο χειροκινητο και ξανανοιγμα! παντως πριν κλεισει ηταν περιπου 40% η μπαταρια ... οπως λες εσυ και οταν ανοιξε ειχε πεσει κατα πολυ! και νομιζω μετα ανεβηκε επι % οπως λες εσυ! :confused:
  9. to link pou mou edwses bgazei la8os.
  10. με κλησεις κανα μισαωρο...+40 μηνυματακια...+ιντερνετ καμια ωριτσα...= 1+ μερα!!! ενταξει αυτα τα τερατα καθε βραδυ πριν κοιμηθεις θελουν πριζα!!! :lol:
  11. οχι ευκολο ειναι!!! κατεβασε το kies απο εδω! πατα download for windows.....http://www.samsung.com/in/support/mobilesoftwaremanual/mobilesoftwaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL ,καντο εγκατασταση και μετα απλα συνδεσε το κινητο με το καλωδιο usb που ειχε η συσκευασια! στο λινκ απο πανω θα δεις και τι μπορεις να κανεις με το kies!
  12. δεν το έχω συνδέσει ποτε με kies! είναι δύσκολη η διαδικασία;
  13. άσπρο κι εγώ,φυσικά!
×
×
  • Create New...