jojo30 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Cyprus CM, Vodafone → 4.0.3 Update Available! (24/03) στην ελλαδα ακομα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Επειδη ειμαι κι εγω σε αναζητηση για s2, για καποιον που παιζει παιχνιδια 3D κτλ,ποιο απο τα δυο να προτιμησει αν υπαρχει επιλογη? I9100 ή I9100G? Για συμβατοτητες,μηπως δεν τα υποστηριζει δηλαδη. Ετσι κι αλλιως θα βαλω καποια custom rom, οποτε τον χρονισμο του επεξεργαστη,θα τον επιλεξω αναλογα την χρηση,και οι αλλες μικροδιαφορες δεν τις θεωρω σημαντικες. Κάποιος να γνωρίζει για τις παραπάνω απορίες;; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Κάποιος να γνωρίζει για τις παραπάνω απορίες;; :rolleyes: Για δες αυτο εδω: http://www.jayceooi.com/2011/10/17/samsung-galaxy-s2-i9100-vs-i9100g/ Ισως σε καλυψει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Κάποιος να γνωρίζει για τις παραπάνω απορίες;; :rolleyes: δες και εδω http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ αφου θα του κανεις root απο οσο γνωρίζω δεν υπαρχουν ακομα αρκετες custom rom για το i9100g το i9100 ειναι περισσότερο χρονο στην αγορα και συνεπώς με αυτο εχουν ασχοληθεί απο την αρχή οι developers Edited April 6, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 δες και εδω http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ αφου θα του κανεις root απο οσο γνωρίζω δεν υπαρχουν ακομα αρκετες custom rom για το 1900g το 1900 ειναι περισσότερο χρονο στην αγορα και συνεπώς με αυτο εχουν ασχοληθεί απο την αρχή οι developers εγω παντως ψηφιζω το 1900.. δεν ξερω οτι πιο παλιο καλυτερο. αναφερομαι παντα στα ιδια μοντελα. ειναι νεακι ακομι το G και δεν ξερω τι υποστηριξη θα εχει.. αφου το 1900/1900G ειναι 1/100 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 εγω παντως ψηφιζω το 1900.. δεν ξερω οτι πιο παλιο καλυτερο. αναφερομαι παντα στα ιδια μοντελα. ειναι νεακι ακομι το G και δεν ξερω τι υποστηριξη θα εχει.. αφου το 1900/1900G ειναι 1/100 Μηπως εννοεις Ι 9100? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Για δες αυτο εδω: http://www.jayceooi.com/2011/10/17/samsung-galaxy-s2-i9100-vs-i9100g/ Ισως σε καλυψει... δες και εδω http://10division.com/samsung-galaxy-s2-gt-i9100-vs-gt-i9100g-ultimate-comparison-guide-all-you-need-to-know/ αφου θα του κανεις root απο οσο γνωρίζω δεν υπαρχουν ακομα αρκετες custom rom για το i9100g το i9100 ειναι περισσότερο χρονο στην αγορα και συνεπώς με αυτο εχουν ασχοληθεί απο την αρχή οι developers εγω παντως ψηφιζω το 1900.. δεν ξερω οτι πιο παλιο καλυτερο. αναφερομαι παντα στα ιδια μοντελα. ειναι νεακι ακομι το G και δεν ξερω τι υποστηριξη θα εχει.. αφου το 1900/1900G ειναι 1/100 Στην αρχη ημουν 50/50 και λεω οτι μου τυχει στην παραγγελια, δεν με πειραζε. Αλλα τελικα καταληγω στο "παλιο", γιατι αφου θα βγει και το s3 σε λιγακι, τοτε σαν μεταχειρισμενο πιστευω την τιμη του θα την κρατησει πιο ψηλα σε σχεση με το g. Οχι οτι ειναι βασικος λογος, αλλα σε περιπτωση που με δυσκολεψει στην υποστηριξη roms κτλ, και θελω να το πουλησω γρηγορα. Ασε που λογικα οι προγραμματιστες θα δωσουν ολη τη προσοχη τους στο s3, και μεινει το s2 ως εχει, αρα το g δυσκολα να εξελιχθει. Αναμενω λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση: είμαι τρελά ψημμένος να το πάρω και το έχω βρει σε κάποια καταστήματα 420 ευρώ (αν skroutzάρετε θα δείτε ποια εννοώ) Επειδή όμως θέλω να φυλάω τον ποπό μου, λυστε μου μια απορία: γιατί αυτά τα καταστήματα το έχουν σε τοσο χαμηλή τιμή τιμή ενω αλλού παίζει πολύ ακριβότερα;; Είναι παραεισαγωγής, μήπως δεν ισχύουν εγγυήσεις, υπάρχει κίνδυνος άλλων προβλημάτων...;; Παρακαλώ διαφωτίστε με για να κινηθώ αναλόγως! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση: είμαι τρελά ψημμένος να το πάρω και το έχω βρει σε κάποια καταστήματα 420 ευρώ (αν skroutzάρετε θα δείτε ποια εννοώ) Επειδή όμως θέλω να φυλάω τον ποπό μου, λυστε μου μια απορία: γιατί αυτά τα καταστήματα το έχουν σε τοσο χαμηλή τιμή τιμή ενω αλλού παίζει πολύ ακριβότερα;; Είναι παραεισαγωγής, μήπως δεν ισχύουν εγγυήσεις, υπάρχει κίνδυνος άλλων προβλημάτων...;; Παρακαλώ διαφωτίστε με για να κινηθώ αναλόγως! Ευχαριστω. Προορίζονται για κάποια άλλη χώρα (ευρωπαική συνήθως αλλά καλό θα ήταν να στο διευκρινήσουν). Ισχύει πανευρωπαική εγγύηση εάν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή. Και εγώ εάν δεν είχα επιδότηση φέτος, από σκρουτζ θα έπαιρνα. Ειδικά από τα γνωστά μαγαζιά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση: είμαι τρελά ψημμένος να το πάρω και το έχω βρει σε κάποια καταστήματα 420 ευρώ (αν skroutzάρετε θα δείτε ποια εννοώ) Επειδή όμως θέλω να φυλάω τον ποπό μου, λυστε μου μια απορία: γιατί αυτά τα καταστήματα το έχουν σε τοσο χαμηλή τιμή τιμή ενω αλλού παίζει πολύ ακριβότερα;; Είναι παραεισαγωγής, μήπως δεν ισχύουν εγγυήσεις, υπάρχει κίνδυνος άλλων προβλημάτων...;; Παρακαλώ διαφωτίστε με για να κινηθώ αναλόγως! Ευχαριστω. Δες εδω για αρχή! http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I9100LKAEUR-dealerlocator Και δευτερον, εγω που ειχα ρωτησει αυτο το πραγμα, μου ειπαν πως επειδη δεν ειναι αλυσιδα και δεν εχει πολλα εξοδα το μαγαζι γι'αυτο τα ριχνουν τοσο. Ποιος ξερει ποια ειναι η πραγματικη αληθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Προορίζονται για κάποια άλλη χώρα (ευρωπαική συνήθως αλλά καλό θα ήταν να στο διευκρινήσουν). Ισχύει πανευρωπαική εγγύηση εάν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή. Και εγώ εάν δεν είχα επιδότηση φέτος, από σκρουτζ θα έπαιρνα. Ειδικά από τα γνωστά μαγαζιά:) Οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ετσι; Ούτε με ελληνικό μενου...; Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω όταν το δω (γιατί θα επισκεφτώ το μαγαζί για την αγορά, δεν εμπιστεύομαι ιντερνετικα κολπα); Χώρα κατασκευής ή κάτι που θα πρεπει να με αποτρέψει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ετσι; Ούτε με ελληνικό μενου...; Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω όταν το δω (γιατί θα επισκεφτώ το μαγαζί για την αγορά, δεν εμπιστεύομαι ιντερνετικα κολπα); Χώρα κατασκευής ή κάτι που θα πρεπει να με αποτρέψει;; Ναι, να μην ειναι κομμενη η ταινια. :p Δες εδω τι ειχα γραψει 2 σελιδες πισω: "Καλα, ποσο οτι να' ναι μπορει να ειναι στα μουλτιραμα? Πηγαμε να το παρει σημερα το σ2, και ενω παμε στο ταμειο, βλεπουμε να ετοιμαζει την αποδειξη και το κουτι ειχε κομμενη την ταινια απο την σαμσουνγκ που διχνει αν εχει ανοιχτοι το κουτι κτλ. Τον ρωταω εγω: Καλα, γιατι ειναι κομμενη η ταινια φιλε? Και μου λεει δεν υπαρχει προβλημα φιλε, απλα ειναι ανοιχτο γιατι το ειχαμε δειξει στον κοσμο (εκθεσιακο κομματι δλδ με λιγα λογια) και οπως ειναι, τον λεω τον φιλο μου, παρε τα λεφτα σου και παμε και τελικα φυγαμε χωρις να το παρουμε και τωρα θα το παρει απο τα παμπλικ μαλλον. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Όλα τα android έχουν ελληνικό μενού/πληκτρολόγιο προεγκατεστημένα. Στην πρώτη εκκίνηση λογικά θα είναι σε κάποια άλλη γλώσσα, κάτι το οποίο το αλλάζεις πολύ εύκολα από τις ρυθμίσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannart Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Καλησπερα παιδια και γω εντελως νεα στη λογικη samsung και adroid καθως ειχα iphone εχω 2 ερωτηματα. Το ενα ειναι πως βγαζω αυτο το συντομο μηνυμα που ερχεται στην οθονη μου πχ οταν μου στειλουν μηνυμα εμφανιζεται σα συντομο μηνυμα στην οθονη και μπορει να το διαβασει ο οποιοσδηποτε. Και 2 εχω περασει playlist στο κινητο μου οπου τα ελληνικα τραγουδια τα βγαζει αλλαμποθρνεζικα στη περιγραφη επειδη ειναι προφανως με ελληνικους χαρακτηρες αυτο πως το αλλαζω? Να πω πως εχω το samsung galaxy 2s και πως εχω πορωθει με τη συσκευη απλα ειναι καποια πραγματα που ειμαι ασχετη ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Καλησπερα παιδια και γω εντελως νεα στη λογικη samsung και adroid καθως ειχα iphone εχω 2 ερωτηματα. Το ενα ειναι πως βγαζω αυτο το συντομο μηνυμα που ερχεται στην οθονη μου πχ οταν μου στειλουν μηνυμα εμφανιζεται σα συντομο μηνυμα στην οθονη και μπορει να το διαβασει ο οποιοσδηποτε. Και 2 εχω περασει playlist στο κινητο μου οπου τα ελληνικα τραγουδια τα βγαζει αλλαμποθρνεζικα στη περιγραφη επειδη ειναι προφανως με ελληνικους χαρακτηρες αυτο πως το αλλαζω? Να πω πως εχω το samsung galaxy 2s και πως εχω πορωθει με τη συσκευη απλα ειναι καποια πραγματα που ειμαι ασχετη ευχαριστω εκ των προτερων Για το πρωτο σκελος δεν ξερω αλλα για τα ελληνικα κομματια, μηπως ειναι κατεβασμενα απο youtube? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Καλησπερα παιδια και γω εντελως νεα στη λογικη samsung και adroid καθως ειχα iphone εχω 2 ερωτηματα. Το ενα ειναι πως βγαζω αυτο το συντομο μηνυμα που ερχεται στην οθονη μου πχ οταν μου στειλουν μηνυμα εμφανιζεται σα συντομο μηνυμα στην οθονη και μπορει να το διαβασει ο οποιοσδηποτε. Και 2 εχω περασει playlist στο κινητο μου οπου τα ελληνικα τραγουδια τα βγαζει αλλαμποθρνεζικα στη περιγραφη επειδη ειναι προφανως με ελληνικους χαρακτηρες αυτο πως το αλλαζω? Να πω πως εχω το samsung galaxy 2s και πως εχω πορωθει με τη συσκευη απλα ειναι καποια πραγματα που ειμαι ασχετη ευχαριστω εκ των προτερων Σύρεις απλώς το σύντομο μήνυμα οπότε βλέπεις την αναπάντητη ή το μήνυμα. Στο δεύτερο δυστυχώς πίκρα. Δυστυχώς κάποιους ελληνικούς δίσκους τους δείχνει αλαμπουρνέζικα και δεν υπάρχει λύση. Δίσκοι φτιαγμένοι με τον ίδιο τρόπο του ίδιου καλλιτέχνη, στον ένα βλέπω ελληνικά και στον άλλο... Ελπίζω να λυθεί με το ICS. Το κακό είναι ότι όποιον Player και να κατεβάσεις κάνει το ίδια. Ψάξε στο internet και για το Google Music apk. Είναι μάλλον καλύτερο από το μανίσιο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τους σχετικούς οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ και αφού είσαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει την διαδικασία να προχωρήσεις. Στην παρούσα φάση είναι λίγο περίεργα τα πράγματα λόγο της αναβάθμισης σε ICS. Αν λοιπόν η συσκευή σου είναι με την αρχική της γνήσια ROM καλά είναι να περιμένεις ώστε να αναβαθμιστεί μέσω kies τις επόμενες μέρες. Αν θες οπωσδήποτε να φλασαρεις, τότε θα πρέπει να το κάνεις με cf-root (διάβασε τις σχετικές οδηγίες) και μετά να φλασαρεις την ROM του ioath που είναι συμφοροτμιτης και θα έχεις υποστήριξη και μάλιστα στα ελληνικά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Από οτι είδα στο τηλέφωνο μου τώρα, φοράω την έκδοση 4.0.3 και η έκδοση kernel είναι 3.0.15-19100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94#3 αυτά τι σημαίνουν οτι έχω την αρχική ROM? θα βγεί νέα αναβάθμιση ? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Από οτι είδα στο τηλέφωνο μου τώρα, φοράω την έκδοση 4.0.3 και η έκδοση kernel είναι 3.0.15-19100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94#3 αυτά τι σημαίνουν οτι έχω την αρχική ROM? θα βγεί νέα αναβάθμιση ? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Αυτη που φορας ειναι ICS ειναι η LPQ.δεν ειναι η αρχικη σου ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Eχω περάσει ICS εδω και περίπου 2 εβδομάδες. Παραθέτω τα στοιχεία απο το About Phone Android Version: 4.0.3 Baseband Version: I9100XXLPQ Kernel Version: 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505se.infra@SEP-94 #3 Build Number: IML74K.XXLPQ Η ROM είναι ταχύτατη, χωρίς lag. Εχω όμως ενα μικρό θεματάκι το οποίο χωρίς να είναι "deal breaker" είναι κάπως ενοχλητικό, γιατι δουλεύω αρκετά με emails. Και εξηγούμε. Οταν το WiFi είναι ανοιχτό και η οθόνη μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, το WiFi απ΄οτι καταλαβαίνω κάνει κάτι σαν sleep mode γιατί δεν το βλέπω ενεργό στην lock screen. Οταν πάλι ξεκλειδώνω και μπαίνω στο menu, γράφει κανονικά connected to X network και αρχίζουν να ερχονται κατά κοίματα τα notifications. Πήγα στις ρυθμίσεις του WiFi και είναι ως εξής: http://i40.tinypic.com/2liwnll.png http://i44.tinypic.com/5xppx5.png Απο την στιγμή που εχω το WiFi always on, γιατι "σβήνει"; Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Eχω περάσει ICS εδω και περίπου 2 εβδομάδες. Παραθέτω τα στοιχεία απο το About Phone Android Version: 4.0.3 Baseband Version: I9100XXLPQ Kernel Version: 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505se.infra@SEP-94 #3 Build Number: IML74K.XXLPQ Η ROM είναι ταχύτατη, χωρίς lag. Εχω όμως ενα μικρό θεματάκι το οποίο χωρίς να είναι "deal breaker" είναι κάπως ενοχλητικό, γιατι δουλεύω αρκετά με emails. Και εξηγούμε. Οταν το WiFi είναι ανοιχτό και η οθόνη μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, το WiFi απ΄οτι καταλαβαίνω κάνει κάτι σαν sleep mode γιατί δεν το βλέπω ενεργό στην lock screen. Οταν πάλι ξεκλειδώνω και μπαίνω στο menu, γράφει κανονικά connected to X network και αρχίζουν να ερχονται κατά κοίματα τα notifications. Πήγα στις ρυθμίσεις του WiFi και είναι ως εξής: http://i40.tinypic.com/2liwnll.png http://i44.tinypic.com/5xppx5.png Απο την στιγμή που εχω το WiFi always on, γιατι "σβήνει"; Κάνω κάτι λάθος; Μαλλον ειναι καπιο bug tις LPQ.και γω αυτη ειχα και μολις εβαλα τη νεωτερη LPS OLA καλα.σε μενα το wifi μενει ανοικτο στη lockscreen.molis το δοκιμασα. η lpq exei πολλα bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Eχω περάσει ICS εδω και περίπου 2 εβδομάδες. Παραθέτω τα στοιχεία απο το About Phone Android Version: 4.0.3 Baseband Version: I9100XXLPQ Kernel Version: 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505se.infra@SEP-94 #3 Build Number: IML74K.XXLPQ Η ROM είναι ταχύτατη, χωρίς lag. Εχω όμως ενα μικρό θεματάκι το οποίο χωρίς να είναι "deal breaker" είναι κάπως ενοχλητικό, γιατι δουλεύω αρκετά με emails. Και εξηγούμε. Οταν το WiFi είναι ανοιχτό και η οθόνη μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, το WiFi απ΄οτι καταλαβαίνω κάνει κάτι σαν sleep mode γιατί δεν το βλέπω ενεργό στην lock screen. Οταν πάλι ξεκλειδώνω και μπαίνω στο menu, γράφει κανονικά connected to X network και αρχίζουν να ερχονται κατά κοίματα τα notifications. Πήγα στις ρυθμίσεις του WiFi και είναι ως εξής: Απο την στιγμή που εχω το WiFi always on, γιατι "σβήνει"; Κάνω κάτι λάθος; Ενδεχομενως να ειναι bag της της συγκεκριμενης rom.. Εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα με αλλες isc.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ενδεχομενως να ειναι bag της της συγκεκριμενης rom.. Εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα με αλλες isc.. Παιδια επειδη η LPQειναι η πρωτη που βγηκε εχει και τα περισσοτερα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Δεν ξέρω τι το πιασε ξαφνικά το SGS ΙΙ μου αλλά δεν αναγνωρίζει τη SIM card. Το άνοιξα και δεν διαπίστωσα κάποια διάβρωση ή υγρασία αλλά η περιοχή του clip της SIM ζεσταίνεται. Το κινητό είναι αγορασμένο από Mediamarkt Θεσσαλονίκης πέρυσι τον Ιούνιο. Η κάρτα δουλεύει σε άλλο κινητό. - Που πρέπει/μπορώ να το πάω για επισκευή στη Θεσσαλονίκη (αντιπροσωπεία/Mediamarkt/μαγαζί επισκευής/...) ; - Το κινητό το έχω rooted με custom rom την RGUI (MIUI). Πρέπει να κάνω τίποτα πριν το δώσω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μαλλον ειναι καπιο bug tις LPQ.και γω αυτη ειχα και μολις εβαλα τη νεωτερη LPS OLA καλα.σε μενα το wifi μενει ανοικτο στη lockscreen.molis το δοκιμασα. η lpq exei πολλα bugs Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω επειδή έχω μπερδευτεί , πρέπει μέσο του προγράμματος KIES να κάνω update και να βάλω την νεότερη LPS ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω επειδή έχω μπερδευτεί , πρέπει μέσο του προγράμματος KIES να κάνω update και να βάλω την νεότερη LPS ? Thank you απλα πηγαινεις εδω μεσα http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona την κατεβαζεις και την περνας με odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts