GIANNAKIS75 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδια εχω βαλει την ics την επισημη , πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες . Επισης θα ηθελα να σβησω το κιτρινο τριγωνο στην αρχη επειδη εχω jig και θελω να σβησω το counter. Eχω κατεβασει τον old bootloader αλλα στο odin που το βαζουμε στο πεδιο bootloader ή στο pda ??? pda φιλε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδιά τώρα που δεν έχω cwm στο τηλέφωνο με την επίσημη πως θα περάσω τον root-kernel.zip? Με το odin θέλει .tar και δεν βρίσκω πουθενα... Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εδω εισαι φιλε http://download.chainfire.eu/151/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.zip αλλα προσοχη θα εχεις το γνωστο προβλημα με την sd card και δεν θα μπορεις να μετακινησεις αρχεια στην καρτα με εφαρμογες οπως app2sd. Το εχω και εγω αυτο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εχει βρει κανενας κανα βιντεακι(youtube)απο καποιον που να πηρε την ICS επισημα?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_XEH.zip αυτό είναι? Υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά και τα μηνύματα 160 χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Και πως το διορθώνουμε? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Και πως το διορθώνουμε? βαζεις ξανα τον στοκ κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εδω εισαι φιλε http://download.chainfire.eu/151/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-v5.3-CWM5.zip αλλα προσοχη θα εχεις το γνωστο προβλημα με την sd card και δεν θα μπορεις να μετακινησεις αρχεια στην καρτα με εφαρμογες οπως app2sd. Το εχω και εγω αυτο το προβλημα Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδια καλησπερα . μια ερωτηση . αν περασουμε την ics καποια χωρας απο το odin και μετα θελουμε να ξαναπερασουμε την 2.3.5 την ελληνικη μπορουμε η θα εχουμε προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν θα χαθει το root με τον στοκ κερνελ ομως; Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εχω την 2.3.3 rooted και κάποιες απορίες σχετικά με την επικείμενη επίσημη αναβάθμιση.. 1) Θα πρέπει να κάνω πρώτα unroot το κινητό ή όπως είναι μέσω Kies θα μπορέσω να αναβαθμίσω απευθείας ; 2) Εχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες. Μου προτείνετε να κάνω clean install τη νέα αναβάθμιση και να τις περάσω μετά από την αρχή μία μία ; Μήπως να χρησιμοποιήσω πχ το Titanium backup και να κάνω restore μετά στο ICS ή θα μείνουν ‘‘υπολείματα‘‘ από την 2.3.3 ; 3) Αφού περάσω στο ICS 4 μπορώ να ξανακάνω root ; 4) Πώς κάνω format το κινητό ; Δηλαδή να καθαρίσουν τα πάντα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Μία ερώτηση έχω : Έχει εδώ και 4 ημέρες που βγαίνει η δόνηση από μόνη της και αναγκάζομαι να την περνάω ξανά και ξανά από τις ρυθμίσεις... :confused::confused: Δεν έχω κάνει κάτι περίεργο στο κινητό και το έχω με τις δικές του ρυθμίσεις, ούτε root ούτε άλλες rom... Ξέρει μήπως κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό ; Ευχαριστώ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Τι εννοεις; Αν ανοιξεις στον Απριλιο, δεν σου δειχνει οτι στις 8 και 9 ειναι κατι ιδιαιτερο; Και οταν πατησεις πανω σου δειχνει το γεγονος... Δε μου δείχνει τπτ.. Τεσπα, έχω βάλει το εορτολόγιο που λέει και αυτές τις γιορτές οπότε μικρό το κακό.. Εσύ έχεις συγχρονίσει με το ημ/γιο Google? Εγώ όχι, ίσως εκεί να ευθύνεται.. Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε ics σβήνονται όλα? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Κάνε backup τα δεδομένα σου και προχώρησε σε factory reset Aν εννοιεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τοτε το εχω κανει κ παλι το ιδιο δεν ξερω εχω μεγαλι απορια :!::!::!: το τι κανει αυτο μεσα σε 10-15 εφτασε τα 500 κβ!!!!:worry::worry::worry::blink::blink: αλλα κ μεγαλη ανυσυχια φιλε μου μου εχουν κοπει τα φτερα εδω κ 4-5 κ δεν ειναι λυση αυτη να κοψω να απενεργοποιησω το 3g υπαρχει κατι καπου να το παω η κατι να κανω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδια να ρωτησω ξερουμε αν η ανάβμιση θα βγει και over the air ? Γιατι οταν συνδεω το τηλ με το KIES μου λεει πως το κινητο δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδια να ρωτησω ξερουμε αν η ανάβμιση θα βγει και over the air ? Γιατι οταν συνδεω το τηλ με το KIES μου λεει πως το κινητο δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω KIES. Ναι θα βγει και over the air Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδια την εχει περασει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ηρεμηστε λιγο για το update μεσω kies η ΟΤΑ το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι για Σουηδια Ουγγαρια και Πολωνια μην κανετε συνεχεια την ιδια ερωτηση αν του εβγαλε σε κανεναν το update ειναι ενοχλητικο.Αυτη την στιγμη μεσω Odin γινεται μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδια την εχει περασει κανενας? Μεσω odin και φυσικα περασα και τον cf-root kernel που βγηκε. Πολυ πολυ γρηγορη και ομορφη.Προς το παρον δεν μπορω να πω κατι αλλο.Το πρωτο που με εντυπωσιασε,ειναι η δυνατοτητα ταυτοχρονου login στο talk παραπανω απο εναν λογαριασμο. Η απενεργοποιηση ειναι αστραπιαια.Αυτα.Ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο το screenshot που δεν καταφερα να βγαλω με τον συνδιασμο πληκτρων volume down+power και ενα ακομη,δε μου δουλευει η εκκινηση του search πατωντας παρατεταμενα το softkey των ρυθμισεων. Χρειαστηκε market enabler για να κατεβασω τον κορυφαιο chrome beta. *χωρις Data reset και πριν την τελικη οθονη του πρωτου Boot,Κανει απο μονο του βελτιστοποιηση των ηδη εγκατεστημενων εφαρμογων. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Μεσω odin και φυσικα περασα και τον cf-root kernel που βγηκε. Πολυ πολυ γρηγορη και ομορφη.Προς το παρον δεν μπορω να πω κατι αλλο.Το πρωτο που με εντυπωσιασε,ειναι η δυνατοτητα ταυτοχρονου login στο talk παραπανω απο εναν λογαριασμο. Η απενεργοποιηση ειναι αστραπιαια.Αυτα.Ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο το screenshot που δεν καταφερα να βγαλω με τον συνδιασμο πληκτρων volume down+power και ενα ακομη,δε μου δουλευει η εκκινηση του search πατωντας παρατεταμενα το softkey των ρυθμισεων. Χρειαστηκε market enabler για να κατεβασω τον κορυφαιο chrome beta. *χωρις Data reset και πριν την τελικη οθονη του πρωτου Boot,Κανει απο μονο του βελτιστοποιηση των ηδη εγκατεστημενων εφαρμογων. μπορεις να δειξεις καποιο βιντεο με παρομοια?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 μπορεις να δειξεις καποιο βιντεο με παρομοια?? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις:confused: Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις:confused: Να δειξεις την τελικη ICS που περασες μεσω odin να δουμε περιπου πως ειναι.....μια παρομοια πχ. απο youtube.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Να δειξεις την τελικη ICS που περασες μεσω odin να δουμε περιπου πως ειναι.....μια παρομοια πχ. απο youtube.... αλλα μην αγχωνεσαι.:) Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) ποια περασες φιλε nekisia την ουγγρικη η καποια αλλη ? εχει ελληνικα ? Edited March 13, 2012 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts