Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους, έβαλα κι εγώ την official έκδοση της Ισπανίας, κι έχω δύο ερωτήσεις

1. Έχω το insane chip, τώρα που πέρασα την επίσημη 4.1.2 εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με factory reset από recovery?

2. Επειδή χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της μαμας Samsung, παρατηρώ ότι δεν υπάρχει τρόπος όταν πληκτρολογείς με την έξυπνη πληκτρολόγηση, αν δεν υπάρχει η λέξη που θέλεις να γράψεις, να την καταχωρήσεις κάπως στο λεξικό, όπως σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις rom. Κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ ή απλά καταργήθηκε;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους, έβαλα κι εγώ την official έκδοση της Ισπανίας, κι έχω δύο ερωτήσεις

1. Έχω το insane chip, τώρα που πέρασα την επίσημη 4.1.2 εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με factory reset από recovery?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Κι εγω το εχω ή καλυτερα το ειχα διοτι συμφωνα με ορισμενους στην 4.1.2 δεν υπαρχει πλεον φοβος για wipes με τον στοκ κερνελ. Αλλωστε μετα την εγκατασταση της ls8 εκανα κανονικα wipe data reset απο recovery και ολα κυλουν τελεια :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Δηλαδη αυτα τα μπλε εικονιδια που βλεπω παντου ειναι ολα custom rom?! Δεν γινεται να αλλαξω το χρωμα τους με καποιο ευκολο τροπο?

πηγαινε στους οδηγους και διαβασε στην ρομ nicpapacos,παντα για 4.0.4

:ninja:

Καλημερα.ξερει κανεις αν μπορουμε στην 4.1.2 να γραψουμε μηνυμα με μικρα γραμματα?

Καλη ερωτηση αυτη!

Κατι αλλο απο εμενα.. Σε 4.0.4 της Cosmote μου σκαλωνει πολυ συχνα το ξεκλειδωμα με μοτιβο. Σαν να μην δουλευει καλα ο αισθητηρας στην οθονη, κανει κατι τρελα. Κανεις αλλος το αντιμετωπιζει? Αν και κατι μου λεει οτι παιζει ρολο ποσες δαχτυλιες εχει πανω η οθονη :)

Shit Happens!!!

Αργοτερα μεσα στη μερα, ή το Σ.Κ, ισως δοκιμασω να περασω κι εγω την 4.1.2. Γενικο backup δεν με ενδιαφερει να παρω, μιας και δε χρησιμοποιω παρα πολλες εφαρμογες, οποτε θα τις περασω και θα κανω τις ρυθμισεις απο την αρχη. Αυτο που θα ηθελα, ειναι να κρατησω τα saves απο ενα δυο παιχνιδια. Ξερουμε που βρισκονται, ωστε να αντιγραψω τα αρχεια, και με το περασμα της νεας ρομ να τα ξαναβαλω στη θεση τους;

Αργοτερα μεσα στη μερα, ή το Σ.Κ, ισως δοκιμασω να περασω κι εγω την 4.1.2. Γενικο backup δεν με ενδιαφερει να παρω, μιας και δε χρησιμοποιω παρα πολλες εφαρμογες, οποτε θα τις περασω και θα κανω τις ρυθμισεις απο την αρχη. Αυτο που θα ηθελα, ειναι να κρατησω τα saves απο ενα δυο παιχνιδια. Ξερουμε που βρισκονται, ωστε να αντιγραψω τα αρχεια, και με το περασμα της νεας ρομ να τα ξαναβαλω στη θεση τους;

noob here.. δηλαδη χανονται οοοοοοολα με την αναβαθμιση?

Shit Happens!!!

νομιζω πως δε χανεται τιποτα. απλα, για να μην εχεις τυχον προβληματα, ειναι καλυτερο να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την εγκατασταση.

νομιζω πως δε χανεται τιποτα. απλα, για να μην εχεις τυχον προβληματα, ειναι καλυτερο να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την εγκατασταση.

Χωρις να εχω τεραστια εμπειρια απο αναβαθμησεις, θεωρω οτι ΠΡΙΝ χρειαζεται factory reset. ΜΕΤΑ και αφου επανελθουν (ΑΝ επανελθουν) οι εφαρμογες απο το Gmail, ΙΣΩΣ και να μην χρειαζεται... Βλεποντας και κανοντας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χωρις να εχω τεραστια εμπειρια απο αναβαθμησεις, θεωρω οτι ΠΡΙΝ χρειαζεται factory reset. ΜΕΤΑ και αφου επανελθουν (ΑΝ επανελθουν) οι εφαρμογες απο το Gmail, ΙΣΩΣ και να μην χρειαζεται... Βλεποντας και κανοντας...

Δε χάνεται τίποτα.

Εγώ δε κάνω ποτέ πριν και σχεδόν ποτέ ούτε μετά.

Κάνω μετά μόνο αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.

Δε χάνεται τίποτα.

Εγώ δε κάνω ποτέ πριν και σχεδόν ποτέ ούτε μετά.

Κάνω μετά μόνο αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.

Δηλαδη Στρατο,εγω πχ που θελω να την βαλω την ισπανικη(ειμαι με 4.0.3 XWLP7 και μονο ρουτ τιποτα αλλο) και δεν με ενδιαφερουν οι εφαρμογες που κατεβασα εγω καθολου(τις ξανακατεβαζω σιγα το πραμα) αλλα ΜΕ ενδιαφερουν οι εφαρμογες που ειχε το κινητο απο την μανα του(επανερχονται απο το gmail?δεν με ενδιαφερουν οι ρυθμισεις των εφαρμογων αυτων),να την περασω κατευθειαν απο πανω χωρις factory reset(ουτε πριν ουτε μετα)?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δηλαδη Στρατο,εγω πχ που θελω να την βαλω την ισπανικη(ειμαι με 4.0.3 XWLP7 και μονο ρουτ τιποτα αλλο) και δεν με ενδιαφερουν οι εφαρμογες που κατεβασα εγω καθολου(τις ξανακατεβαζω σιγα το πραμα) αλλα ΜΕ ενδιαφερουν οι εφαρμογες που ειχε το κινητο απο την μανα του(επανερχονται απο το gmail?δεν με ενδιαφερουν οι ρυθμισεις),να την περασω κατευθειαν απο πανω χωρις factory reset(ουτε πριν ουτε μετα)?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Tις μαμά εφαρμογές δε τις χάνεις, μιας και υπάρχουν σε κάθε ρομ :)

Βάλτην έτσι και κάνε factory reset αν διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα.

Tις μαμά εφαρμογές δε τις χάνεις, μιας και υπάρχουν σε κάθε ρομ :)

Βάλτην έτσι και κάνε factory reset αν διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα.

Α ωραια κομπλε....υποψην δεν εχω το insane chip..οποτε την βαζω απο πανω..και ριχνω και ενα φορματ την sd(αφου κρατησω backup αυτα που θελω)

Να σαι καλα..:)

Α ωραια κομπλε....υποψην δεν εχω το insane chip..οποτε την βαζω απο πανω..και ριχνω και ενα φορματ την sd(αφου κρατησω backup αυτα που θελω)

Να σαι καλα..:)

Χμμμμμ.... σχετικα με αυτο, μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα, γενικοτερα για τις αναβαθμησεις...

Αν ΔΕΝ κανω factory reset ουτε πριν, ουτε μετα και ΔΕΝ εχω προβλημα...

Κανω ομως format την external sd... Τα παιχνιδια που εχω μεταφερει εκει ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ή χανονται τα saved games και τα πολλα mbytes που κατεβαζουν κατα την εγκατασταση τους?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ξαναρωτησω μιας και δεν πηρα καποια απαντηση.γινετε να γραψουμε με μικρα γραμματα μηνυμα στν 4.1.2? Το μονο που βρηκα ειναι η αλλαγη μεγεθους με το κουμπι της εντασης.

Παιδιά ερώτηση!! Το KIES μου δίνει αναβάθμιση το PDA:LP7 / PHONE: LPS / CSC:LPH (EUR).

Ποια έκδοση είναι αυτή;; Η 4.0.4 ή η JB;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά ερώτηση!! Το KIES μου δίνει αναβάθμιση το PDA:LP7 / PHONE: LPS / CSC:LPH (EUR).

Ποια έκδοση είναι αυτή;; Η 4.0.4 ή η JB;

Ακόμα χειρότερα.

4.0.3

Γιατι επιλεγοντας στο KIES το "firmware upgrade & initialization" μου βγαζει "GT-I9100 does not support initialization"??? To κινητο ειναι αθικτο με 4.0.3 EUR...

Μηπως πρεπει πρωτα να μπει σε download/recovery mode?? Και με ποιο συνδυασμο πληκτρων γινεται αυτο???

Sony logo.gif

Γιατι επιλεγοντας στο KIES το "firmware upgrade & initialization" μου βγαζει "GT-I9100 does not support initialization"??? To κινητο ειναι αθικτο με 4.0.3 EUR...

Μηπως πρεπει πρωτα να μπει σε download/recovery mode?? Και με ποιο συνδυασμο πληκτρων γινεται αυτο???

Δεν χρειαζεται να μπει σε download mode .

Μήπως δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το τηλεφωνώ σου ??

Samsung galaxy s21+

Ναι φυσικα και δεν ειναι διαθεσιμη...τυπικα περιμενουμε JB, αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτο.

Γιατι δεν προχωραει στο επομενο βημα της διαδικασιας του "initializing" δηλ. ολικης διαγραφης, άσχετα της μη αναβαθμισης?? Στην τελική υποτιθεται κατεβαζει την τελευταια επίσημη, δηλ. διαγραφη και download της 4.0.3

Sony logo.gif

Το ιδιο εγραφε και σε εμενα με 4.0.4 lq2 αλλα περασα τελικα με odin την 4.1.2 :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Οκ, sorry μολις ειδα το guide που εχει το KIES...απλά πρεπει αρχικα η συσκευη να ΜΗΝ ειναι συνδεδεμενη και μετα η διαδικασια προχωραει κανονικα :O

BTW, ποιος ο συνδυασμος πληκτρων για download/recovery mode?

Edited by dbal

Sony logo.gif

Οκ, sorry μολις ειδα το guide που εχει το KIES...απλά πρεπει η συσκευη να ΜΗΝ ειναι συνδεδεμενη και προχωραει κανονικα :O

BTW, ποιος ο συνδυασμος πληκτρων για download/recovery mode?

Download mode : ταυτόχρονα vol down/home/power .

Recovery mode : vol up/home/power .

Samsung galaxy s21+

Ακόμα χειρότερα.

4.0.3

Ήμαρτον!!! Είναι δυνατόν;;;;;;;;; Και εγώ ο χαζός περιμένω την JB!!!!:mad:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εγω θα σου προτεινα αφου σου βγαλει το μηνυμα, να δεις από την notification bar τις ρυθμισεις συνδεσης πατωντας πανω στο σχετικο εικονιδιο. θα βγεις σε ενα μενου "connect as media device" και κατι άλλο που δεν θυμαμαι...το default παντως που δουλευει ειναι το MTP

Άκυρο...γυρνώντας το σε camera δεν με είχε μια ώρα στο να περιμένω να φορτώσει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)