als2008 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγω εχω ls6 leaked νομιζω.εχει βγει μια ls8 ισπανικη απο οτι ειδα.αυτη ειναι tested? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 και αν θελουμε να βγαλουμε το ροοτ του PHIL πως το κανουμε? υπαρχει κατι ή ξαναφλασαρουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 και αν θελουμε να βγαλουμε το ροοτ του PHIL πως το κανουμε? υπαρχει κατι ή ξαναφλασαρουμε??? Εγώ να πω την αλήθεια την ξαναπέρασα από την αρχή με Odin για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (είναι κι αυτά τα υποχθόνια μηνύματα του Στράτου...:lol: ) και μόλις πριν λίγο τελείωσα το σετάρισμα για τρίτη φορά σήμερα, ο πιο αργόσχολος του κόσμου πρέπει να είμαι απ'το πρωί! :lol: Φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να περιμένω τον Phil ή κάποιον Syiah για μερικές μέρες ακόμα αλλά προτίμησα να μείνω "καθαρός" για λίγο..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisvas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 παιδιά γειά σας, το δεκέμβριο πήρα εγώ και η σύζυγος από πλαίσιο δύο galaxy s2 με επιδότηση. το δικό μου λειτουργεί κανονικά, αλλά της συζύγου σβήνει και χρειάζεται να βγάλει την μπαταρία για να λειτουργήσει ξανά. Στην αρχή το έκανε αραιά, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιό έντονο το πρόβλημα. Να το στείλω για service (λόγω εγγυήσεως), ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 xreiazetai να κανουμε wipes ή την περνα με απο πανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) παιδιά γειά σας, το δεκέμβριο πήρα εγώ και η σύζυγος από πλαίσιο δύο galaxy s2 με επιδότηση. το δικό μου λειτουργεί κανονικά, αλλά της συζύγου σβήνει και χρειάζεται να βγάλει την μπαταρία για να λειτουργήσει ξανά. Στην αρχή το έκανε αραιά, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιό έντονο το πρόβλημα. Να το στείλω για service (λόγω εγγυήσεως), ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? ευχαριστώ Και οταν της εχει κολλησει το κινητο αν την παρεις τηλεφωνο καλει κανονικα ετσι δεν ειναι? Δεν χρειαζεται να βγαζει την μπαταρια καθε φορα μπορει να κραταει πατημενο το power μεχρι να ξανανοιχει το κινητο. Επειδη ειχα και εγω αλλα και πολυς κοσμος το ιδιο προβλημα που μαλλον οφειλετε στην 4.0.3 εκδοση android που εχει το κινητο της γυναικας σου απο την πολυ λιγη πειρα μου θα σου προτεινα ειτε να περιμενεις να βγει η τελικη ελληνικη 4.1.2 λογικα μεχρι τελος φεβρουαριου θα εχει βγει αφου ηδη ξεκινησε η διανομη της σε αλλες χωρες ή περνα του την τελικη 4.1.2 αλλης χωρας που ηδη εχει βγει μεσω odin. Αν κι εγω θα προτεινα να περιμενεις να περασεις την ελληνικη. Ας σου απαντησουν ομως οι ποιο εμπειροι του φορουμ να σου πουν τι να κανεις και κατα ποσο εισαι διατεθημενως να ασχοληθεις και με τους "ανεπισημους" τροπου για να περασεις αλλες ρομ(επισημες ή οχι) Edited January 23, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μιας και η 4,1 δεν θα είναι λογικά διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ αποφάσισα να εγκαταστήσω το Kies για όταν έρθει η ελληνική. Το θέμα είναι ότι με το που συνδέω το κινητό μου λέει: "Επανασυνδέστε το κινητό σε λειτουργία Samsung KIES (PC studio). Η τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης δεν υποστηρίζεται από το KIES, ελέγξτε τις ρυθμίσεις usb. (Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ανάπτυξη>Εντοπισμός Σφαλμάτων USB(x)). Τώρα στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές δεν βρίσκω πουθενά το επόμενο βήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 παιδιά γειά σας, το δεκέμβριο πήρα εγώ και η σύζυγος από πλαίσιο δύο galaxy s2 με επιδότηση. το δικό μου λειτουργεί κανονικά, αλλά της συζύγου σβήνει και χρειάζεται να βγάλει την μπαταρία για να λειτουργήσει ξανά. Στην αρχή το έκανε αραιά, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιό έντονο το πρόβλημα. Να το στείλω για service (λόγω εγγυήσεως), ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? ευχαριστώ Έχοντας το ίδιο πρόβλημα, το πήγα στο service. Από ότι μου είπαν του έκαναν μια 'αναβάθμιση λογισμικού'. Έκτοτε δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μιας και η 4,1 δεν θα είναι λογικά διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ αποφάσισα να εγκαταστήσω το Kies για όταν έρθει η ελληνική. Το θέμα είναι ότι με το που συνδέω το κινητό μου λέει: "Επανασυνδέστε το κινητό σε λειτουργία Samsung KIES (PC studio). Η τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης δεν υποστηρίζεται από το KIES, ελέγξτε τις ρυθμίσεις usb. (Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ανάπτυξη>Εντοπισμός Σφαλμάτων USB(x)). Τώρα στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές δεν βρίσκω πουθενά το επόμενο βήμα... ρυθμισεις->επιλογες προγραμματιστη->εντοπισμος σφαλματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ρυθμισεις->επιλογες προγραμματιστη->εντοπισμος σφαλματων @@@ Δεν βλέπω διαφορά σε κάτι, πόσο μάλλον επίλυση του θέματος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 @@@ Δεν βλέπω διαφορά σε κάτι, πόσο μάλλον επίλυση του θέματος.... τσεκαρες τον εντοπισμο σφαλματων usb, και συνεχιζει να μην το αναγνωριζει το kies; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 τσεκαρες τον εντοπισμο σφαλματων usb, και συνεχιζει να μην το αναγνωριζει το kies; Ακριβώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγώ να πω την αλήθεια την ξαναπέρασα από την αρχή με Odin για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (είναι κι αυτά τα υποχθόνια μηνύματα του Στράτου...:lol: ) και μόλις πριν λίγο τελείωσα το σετάρισμα για τρίτη φορά σήμερα, ο πιο αργόσχολος του κόσμου πρέπει να είμαι απ'το πρωί! :lol: Φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να περιμένω τον Phil ή κάποιον Syiah για μερικές μέρες ακόμα αλλά προτίμησα να μείνω "καθαρός" για λίγο..:p Makis πρεπει να κανουμε τα wipes για να την ξαναπερασω ή την περναω απο πανω για να φυγει το ροοτ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μιας και η 4,1 δεν θα είναι λογικά διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ αποφάσισα να εγκαταστήσω το Kies για όταν έρθει η ελληνική. Το θέμα είναι ότι με το που συνδέω το κινητό μου λέει: "Επανασυνδέστε το κινητό σε λειτουργία Samsung KIES (PC studio). Η τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης δεν υποστηρίζεται από το KIES, ελέγξτε τις ρυθμίσεις usb. (Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ανάπτυξη>Εντοπισμός Σφαλμάτων USB(x)). Τώρα στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές δεν βρίσκω πουθενά το επόμενο βήμα... Εγω θα σου προτεινα αφου σου βγαλει το μηνυμα, να δεις από την notification bar τις ρυθμισεις συνδεσης πατωντας πανω στο σχετικο εικονιδιο. θα βγεις σε ενα μενου "connect as media device" και κατι άλλο που δεν θυμαμαι...το default παντως που δουλευει ειναι το MTP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Με custom kernel δηλαδή; Κατεβάζουμε τα δύο αρχεία (του kernel και του cwm) και τα φλασάρουμε απ'το recovery; Αυτό είναι όλο; Α έχω κι άλλη ερώτηση, το triangle away δουλεύει στην 4.1.2;:p Θα προτιμούσα απλό root πάντως.. :D EDIT: Μόλις έκανα root αντιγράφοντας αυτό το αρχείο στην εξωτερική sd και φλασάροντάς το από recovery, όμορφα και απλά χωρίς τριγωνάκια και νούμερα στον counter..! :D Δεν περίμενα να μην βρείς την λύση. Αλάνι είσαι ;) Χάχαχα. Άντε μεγεία φίλε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μόλις πέρασα την 4.1.2 στο S2 μου. Μπορώ να πω ότι τρέχει πιο γρήγορα και από το Nexus μου. Φοβερό update! Μπράβο στη Samsung! Εννοείται πως έχω κανονικά ελληνικό μενού και ελληνικά στο πληκτρολόγιο, ενώ δεν έχασα τίποτα από δεδομένα, ούτε καν το αρχείο κλήσεων :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μεσω Odin το εκανες? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι με αυτη την μεθοδο γινεται παντα wipe και χανονται ολα τα δεδομενα στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μεσω Odin το εκανες? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι με αυτη την μεθοδο γινεται παντα wipe και χανονται ολα τα δεδομενα στο κινητο... Λάθος εντύπωση έχεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Απλα δηλαδη το προτεινουν οι περισσοτεροι για καλυτερη ενσωματωση του νεου firmware??? Χμμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 εγω μετα απο επαναφορα εργοστασιακω ν ρυθμησεων σε ενος φιλου το SII ειναι στην 2.3. κανονικα δεν επρεπε να ητραν στην 4.0.4 ???σε αυτη ηταν πριν την επαναφορα.... λογικα δεν θα παρει και αυτος την αναβαθμηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλημέρα. Αν και βάση των χρημάτων που έδωσα (270) το κινητό ειναι σούπερ δύο πράγματα είναι που σε απογοητεύουν πλήρως. Το πρώτο έχει να κάνει με την κάκιστη σε διάρκεια μπαταρία. Με μηδαμινή σχεδόν ομιλία , το πολύ μίση ώρα παιχνίδι, αλλά σχετικά αρκετή πλοήγηση με 3G σχεδόν 2.5 ώρες σύνολο η μπαταρία πηγαίνει το πολύ 20 ώρες!! απαράδεκτο. Το δεύτερο έχει να κάνει με το Gps. οποίο πρόγραμμα και να εχω δοκκμασει για να βρει δορυφόρο κάνει μια αιωνιότητα. αυτα είναι τα προβλήματα που εχω βγάζοντας εκτός τα θέματα που έχει γενικά η 4.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλημέρα. Αν και βάση των χρημάτων που έδωσα (270) το κινητό ειναι σούπερ δύο πράγματα είναι που σε απογοητεύουν πλήρως. Το πρώτο έχει να κάνει με την κάκιστη σε διάρκεια μπαταρία. Με μηδαμινή σχεδόν ομιλία , το πολύ μίση ώρα παιχνίδι, αλλά σχετικά αρκετή πλοήγηση με 3G σχεδόν 2.5 ώρες σύνολο η μπαταρία πηγαίνει το πολύ 20 ώρες!! απαράδεκτο. Το δεύτερο έχει να κάνει με το Gps. οποίο πρόγραμμα και να εχω δοκκμασει για να βρει δορυφόρο κάνει μια αιωνιότητα. αυτα είναι τα προβλήματα που εχω βγάζοντας εκτός τα θέματα που έχει γενικά η 4.0.3 Γενικώς η 4.0.3 έχει πολλά προβλήματα. Θα σου πρότεινα να πας σε οποιαδήποτε 4.0.4 καθώς θα σταματήσεις να έχεις τα προβλήματα με το wifi και θα αποκτήσεις λίγο καλύτερη μπαταρία. Γενικά όμως η διάρκεια είναι βία μια μέρα, πειραζοντας το αρκετά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εγω που χρησιμοποιω για πλοηγηση το Sygic, το GPS κλειδωνει σε dt. Για την μπαταρια δεν θα σχολιασω γιατι θεωρω παντα οτι ειναι ενα πολυ σχετικο θεμα, εφοσον εμπλεκεται η ατομικη χρηση του καθενος και πολλοι σχετικοι παραγοντες οπως σημα περιοχης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Το πρόβλημα με το wi fi δεν με ενοχλεί πολύ γνωρίζοντας ότι θα διορθωθεί. αυτό όμως με τη μπαταρία είναι απαράδεκτο. δεν νοείται να το φορτιζεις πλήρως Το πρωί και με χαλαρό σκαλισμα λόγο δουλειάς να μην αντέχει μέχρι το βράδυ. δηλαδή πρεπει να κουβαλάμε φορτίστηκε στη δουλειά; όσον αφορά το Gps μπορεί να κάνει και 20 λεπτό να βρει δορυφόρο. όταν ενεργοποιώ το 3G βρίσκει πολύ γρήγορα όμως!!! Εντάξει δεν ειναι το πρώτο μου κινητό ούτε το πρώτο μου android smartphone . γνωρίζω πως το χειρίζομαι και γνωρίζω πως ένας πελάτης απαιτεί από τον κατασκευαστή. το εν λόγο κινητό δεν είναι για 1650 μπαταρία. είναι απαράδεκτη η επιλογή της και η διάρκεια της . Edited January 24, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Το πρόβλημα με το wi fi δεν με ενοχλεί πολύ γνωρίζοντας ότι θα διορθωθεί. αυτό όμως με τη μπαταρία είναι απαράδεκτο. δεν νοείται να το φορτιζεις πλήρως Το πρωί και με χαλαρό σκαλισμα λόγο δουλειάς να μην αντέχει μέχρι το βράδυ. δηλαδή πρεπει να κουβαλάμε φορτίστηκε στη δουλειά; όσον αφορά το Gps μπορεί να κάνει και 20 λεπτό να βρει δορυφόρο. όταν ενεργοποιώ το 3G βρίσκει πολύ γρήγορα όμως!!! Εντάξει δεν ειναι το πρώτο μου κινητό ούτε το πρώτο μου android smartphone . γνωρίζω πως το χειρίζομαι και γνωρίζω πως ένας πελάτης απαιτεί από τον κατασκευαστή. το εν λόγο κινητό δεν είναι για 1650 μπαταρία. είναι απαράδεκτη η επιλογή της και η διάρκεια της . Γνωριζεις φανταζομαι οτι υπαρχει μπαταρια 2χιλιαρη, επισημη απο την Samsung... Βεβαια θα μου πεις γιατι να σκασουμε αλλα 30-35 ευρα ενω θα μπορουσε να την εχει ηδη μεσα... Τι να κανουμε, ετσι ειναι η κατασταση... Υπαρχουν τροποι να "ανεβασεις" ελαφρα την αποδοση της, πρωτα απ'ολα ξηλωνοντας την 4.0.3 & στην συνεχεια απενεργοποιωντας λειτουργειες που δεν χρησιμοποιεις συνεχεια... π.χ. ο συγχρονισμος ρουφαει απιστευτα... τα data οταν δεν τα χρειαζεσαι δεν ειναι αναγκη να ειναι σε λειτουργια... Καταλαβαινω οτι ολα αυτα ισως δεν σε καλυπτουν, τουλαχιστον οχι οσο θα'θελες (ουτε κι εμενα) αλλα οπως ειπα και πιο πανω... Τι να κανουμε???!!!!!!!!! Υ.Γ. Εγω κουβαλαω φορτιστη στη δουλεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts