Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμενα, επειδη δεν μπορω να διαβασω τοοοσες σελιδες θα μπορουσε αναφορικα να μου πει καποιος για το κινητο? το εχω βρει στα 420ε και λεω να το χτυπησω. η δουλεια που θα κανω θα ειναι ήπια, ουτε πολλες εφαρμογες ουτε ταινιες. τα απαριατηα με λιγα λογια.

κολλαει καθολου? η μπαταρια κραταει? και γενικως ειναι κινητο το οποιο αντεχει ή μετα απο 1 χρονο 8α πεσει η αποδοση του?

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! SOS! Ένα φιλαράκι ξύπνησε με το τηλέφωνο στην πρίζα και κλειστό.. Δεν ανοίγει με τίποτα.. Έχουμε δοκιμάσει άλλη μπαταρία, άλλο φορτιστή, να βγάλουμε την μπαταρία κτλ Το μόνο που δεν έχουμε δοκιμάσει είναι το jig.. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει? Έχει κανένας να μας δανείσει για εντός Αθήνας..?

Δεν θα σου κανει τιποτα το usb jig δυστυχως.. Τουλαχιστον ετσι πιστευω. Ασ'το κανενα 10λεπτο χωρις μπαταρια κ μετα βαλτο να φορτισει κ δες στο δεκαλεπτο αν εχει ζεσταθει καθολου. Για πλακετα ομως μου μυριζει δυστυχως.. Η χαλασμενη θυρα usb και δεν παιρνει απλα ρευμα (αλλα λες οτι δοκιμασατε κ αλλη φορτισμενη μπαταρια οποτε.. Πλακετα)

@Zspanos Στα 420 ελπιζω καινουργιο αλλιως μπορεις να το βρεις κ φθηνοτερα μεταχειρισμενο. Το κινητο δεν κολλαει, οσες εφαρμογες κ αν εχεις, οτι κ αν κανεις ταυτοχρονα, οσες ταινιες κ αν δεις. Ποσο μαλλον για τα βασικα. Με τετοιου ειδους κινητα πλεον για τις βασικες αναγκες και την ενημερωση σου δεν ανοιγεις καν υπολογιστη. Η μπαταρια με μετρια χρηση, συγκεκριμενες ρυθμισεις συγχρονισμους κτλ μπορει να σε παει απο 2-3 μερες. Με σκληρη χρηση μια κ με χρηση απλου τηλεφωνου για μηνυματα κ τηλεφωνα ακομα και 4+ αλλα εχει λιγο διαβασμα για το θεμα μπαταριας. Εχει οδηγο καπου εδω μεσα. Και ναι θα σου κρατησει ανετα στο χρονο επανω. Εγω τουλαχιστον στο προτεινω ανεπιφυλακτα, προσωπικη αποψη παντα.

Edited by Sofos_5

καλησπερα σε ολους.

εχω 2 θεματακια αν μπορειτε να βοηθησετε.

1) ολες οι εγγραφες μου στον τηλ. καταλογο ειναι διπλες. μπορουν με καποιο τροπο γρηγορα να γινουν 1;

2) χρησιμοποιω handcent για τα μηνυματα.αν παω να συνταξω καινουργιο μηνυμα και για παραληπτη πατησω τα γραμματα για να βγει με συντομευση δεν βγαινει τιποτα. επιπλεον αν παω να ρον βαλω χειροκινητα,τα ελληνικα ονοματα ειναι κατω απο το Υ. ολα τα υπολοιπα ειναι τα ξενα ονοματα μονο.

ευχαριστω

καλησπέρα,

ξέρει κάποιος αν υπάρχουν market σαν το google play που βρίσκεις τις εφαρμογές και παιχνίδια που έιναι δωρεάν χωρίς τις διαφημήσεις;

Έχω ακούσει κάτι τέτοιο,ισχύει ;

Αν ναι που μπορώ να την βρω αυτή την εφαρμογή και να την περάσω στο SII ;

Και κάτι άλλο να ρωτήσω.

Στο omnia i900 είχα περάσει ένα cab αρχείο(threaded sms) νομίζω το λέγανε και μου εμφάνιζε κανονικά τα μηνύματα όχι σε μορφή σα να κάνω διάλογο,στο SII υπάρχει κάτι αντίστοιχο να μου εμφανίζει έτσι τα μηνύματα ;

Ευχαριστώ πολύ

Edited by giorgakis28

καλησπέρα,

ξέρει κάποιος αν υπάρχουν market σαν το google play που βρίσκεις τις εφαρμογές και παιχνίδια που έιναι δωρεάν χωρίς τις διαφημήσεις;

Απαγορεύεται η αναφορά σε παράνομες εφαρμογές σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ.

Αν θες οι εφαρμογές σου να μην έχουν διαφημίσεις θα πρέπει να τις αγοράσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Φίλε superuser μην αρπάζεσαι μάλλον παρεξήγησες τον Γιωργάκη.

Υπάρχουν αγορές σαν το Market της Samsung όπου κάποιος μπορεί να βρει εφαρμογές που πουλιούνται στο Android play δωρεάν.;)

Φιλικά Γιώργος

παιδιά έχει κανείς το igo στο κινητό του ???? πως δουλεύει είστε ευχαριστημένοι ?

γιατί εγώ έχω ένα θεματάκι ....

έχω σε sg sii το igo (και αν κατάλαβα καλά το θωρείτε πολλοί εδώ μέσα από της κορυφαίες εφαρμογές), σε εμένα αν ποτέ κλειδώση κλειδώνει σε 2-3 δορυφόρους

πέρασα το gps test και δείχνει 6-8 δορυφόρους και 4-5 σε χρήση, μέτρα(acurracy) 30 με 60 έπαιζε που οφείλετε αυτή η διαφορά στους δορυφόρους μεταξύ των 2 προγραμμάτων ? ???

μου είπαν ότι Accuracy 30-60 δείχνει προβληματικό δεκτή.

Κανονικά πρέπει να είναι κάτω από 10 είναι έτσι και αν ναι έχετε καμιά λύση ??

ποια η χρήση του test gps ? το τρέχουμε μόνο μια φορά ? η κάθε φορά που ανοίγω το igo το αφήνω να τρέχει και αυτό ???

δηλαδή το ένα βοηθάει το άλλο ???

προτείνετε να κάνω εγκατάσταση και το sygic ?? είναι καλύτερο τελικά ?

συγνώμη αν σας κούρασα καθό την άσχετος

Καλύτερα είναι να απευθυνθείς στην ενότητα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση
Φιλικά Γιώργος

Καλύτερα είναι να απευθυνθείς στην ενότητα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση

φίλε από εκεί μου απάντησαν αυτό

Accuracy 30-60 δείχνει προβληματικό δεκτή.

Κανονικά πρέπει να είναι κάτω από 10.

Δες στο topic της συσκευής σου για τυχόν λύσεις

Φίλε superuser μην αρπάζεσαι μάλλον παρεξήγησες τον Γιωργάκη.

Υπάρχουν αγορές σαν το Market της Samsung όπου κάποιος μπορεί να βρει εφαρμογές που πουλιούνται στο Android play δωρεάν.;)

Το είπα με κάθε φιλική διάθεση ώστε αν εννοεί τις παράνομες εφαρμογές (τύπου Market) να μην συνεχίσει για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.

Αν φυσικά εννοεί κάτι νόμιμο και σύμφωνο με τους Ο.Π.Χ. μπορεί να συνεχίσει να ρωτάει.:)

Βέβαια είναι και Off Topic η συζήτηση για εφαρμογές σ' αυτό το θέμα.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μου ειχαν πει οτι το galaxy ii εχει hdmi αν το συνδεσεις με 1 ανταπτορα.

Απ οτι καταλαβα αυτος ο ανταπτορας δεν υπαρχει στην συσκευασια, σωστα?

Οπωσδηποτε θελει και συνδεση με τον φορτιστη οποτε συνδεεται με το hdmi?

Mε αυτον τον ανταπτορα 'η αλλον υπαρχει και δυνατοτητα συνδεσης με stickακια 'η σκληρο δισκο?

Οκ,ευχαριστώ για την απάντηση,δεν είχα πρόθεσή να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο forum.

Για το θέμα με τα μηνύματα ξέρει κάποιος κάτι ;

Ευχαριστώ

παιδιά έχει κανείς το igo στο κινητό του ???? πως δουλεύει είστε ευχαριστημένοι ?

γιατί εγώ έχω ένα θεματάκι ....

έχω σε sg sii το igo (και αν κατάλαβα καλά το θωρείτε πολλοί εδώ μέσα από της κορυφαίες εφαρμογές), σε εμένα αν ποτέ κλειδώση κλειδώνει σε 2-3 δορυφόρους

πέρασα το gps test και δείχνει 6-8 δορυφόρους και 4-5 σε χρήση, μέτρα(acurracy) 30 με 60 έπαιζε που οφείλετε αυτή η διαφορά στους δορυφόρους μεταξύ των 2 προγραμμάτων ? ???

μου είπαν ότι Accuracy 30-60 δείχνει προβληματικό δεκτή.

Κανονικά πρέπει να είναι κάτω από 10 είναι έτσι και αν ναι έχετε καμιά λύση ??

ποια η χρήση του test gps ? το τρέχουμε μόνο μια φορά ? η κάθε φορά που ανοίγω το igo το αφήνω να τρέχει και αυτό ???

δηλαδή το ένα βοηθάει το άλλο ???

προτείνετε να κάνω εγκατάσταση και το sygic ?? είναι καλύτερο τελικά ?

συγνώμη αν σας κούρασα καθό την άσχετος

Στις τροποποιήσεις βελτιώσεις έχω Τo PATCH για ΤΟ GPS (ICS) και το mod για gingerbread(αν και σε ics έχουμε ποιο καλο gps) ... κλειδώνει ΑΚΑΡΙΑΙΑ και indoor... flash απο CWM και δεν θα ξαναασχοληθείτε ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΚΑΛΙΣΕΤΕ το GPS με τίποτα ΑΚΥΡΕΣ εφαρμογές (πχ fasterfix, gpsaids κτλ.... ) οποτε θα θελετε παλι φλασαρισμα το patch...

Μου ειχαν πει οτι το galaxy ii εχει hdmi αν το συνδεσεις με 1 ανταπτορα.

Απ οτι καταλαβα αυτος ο ανταπτορας δεν υπαρχει στην συσκευασια, σωστα?

Οπωσδηποτε θελει και συνδεση με τον φορτιστη οποτε συνδεεται με το hdmi?

Mε αυτον τον ανταπτορα 'η αλλον υπαρχει και δυνατοτητα συνδεσης με stickακια 'η σκληρο δισκο?

Μη μπερδεύεσαι, άλλο το hdmi άλλο το usb.

1. Για το hdmi σωστά το ξέρεις. Ο αντάπτορας είναι από micro usb σε hdmi και για να δουλέψει χρειάζεται να συνδεθεί πάνω του και ο φορτιστής.

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-MHL-HDTV-Adapter/dp/B0051D3KQW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1340001817&sr=8-2

2. Για usb χρειάζεσαι micro usb σε usb.

http://www.amazon.co.uk/Samsung-USB-Gender-Adapter-Galaxy/dp/B004ULZD7U/ref=pd_bxgy_ce_text_b

Να ξέρεις πάντως ότι εργοστασιακά αναγνωρίζει usb flash μόνο σε διαμόρφωση fat.

καλησπέρα,

Και κάτι άλλο να ρωτήσω.

Στο omnia i900 είχα περάσει ένα cab αρχείο(threaded sms) νομίζω το λέγανε και μου εμφάνιζε κανονικά τα μηνύματα όχι σε μορφή σα να κάνω διάλογο,στο SII υπάρχει κάτι αντίστοιχο να μου εμφανίζει έτσι τα μηνύματα ;

Ευχαριστώ πολύ

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγετε adfree το περνάς και σου κόβει τις διαφημίσεις. Πρέπει να είσαι root υπάρχει στο play αλλά το σωστό θέμα γι αυτά είναι εδώ.

Όλα καλά.

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα.Εχω εδω και 2 χρονια τη συγκεκριμένη συσκευή,και ενω μεχρι τωρα δεν είχα κανενα πρόβλημα,Εδω και καμποσες μέρες το κινητό ξαφνικά μονο του κάνει restart,και πολλές είναι οι φορές κατα τη διάρκεια της νύχτας που σβήνει,και αναγκάζομαι να το ξαναανοίγω το πρωί.Επίσης μου κάνει και η μπαταρία κατι περίεργα οπως π.χ. να το φορτίζω στο Full το απογευμα,και μετα απο 3-4 ωρες να με ειδοποιεί οτι θέλει πάλι φορτιση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Εκδοση firmware 2.3.3

Eκδοση Kernel 2.6.35.7-I9000BUJVA-CL220544

root@DELL102#2

Κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο ή πρόγραμμα (δεν θυμάμαι....) που δημοσίευσε κάποιο μέλος είχα απενεργοποιήσει την επιλογή του 3g. Πλέον κρατώντας το πλήκτρο on/off μου βγάζει την επιλογή ''ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ'', την επιλέγω αλλά δεν κάνει τίποτε. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 3G;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα.Εχω εδω και 2 χρονια τη συγκεκριμένη συσκευή,και ενω μεχρι τωρα δεν είχα κανενα πρόβλημα,Εδω και καμποσες μέρες το κινητό ξαφνικά μονο του κάνει restart,και πολλές είναι οι φορές κατα τη διάρκεια της νύχτας που σβήνει,και αναγκάζομαι να το ξαναανοίγω το πρωί.Επίσης μου κάνει και η μπαταρία κατι περίεργα οπως π.χ. να το φορτίζω στο Full το απογευμα,και μετα απο 3-4 ωρες να με ειδοποιεί οτι θέλει πάλι φορτιση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Εκδοση firmware 2.3.3

Eκδοση Kernel 2.6.35.7-I9000BUJVA-CL220544

root@DELL102#2

Αποκλείεται αρχικά να το έχεις 2 χρόνια! Κατα δευτερον κανε update γιατί έχεις παρα πολύ παλιο λειτουργικό!

Δυστυχώς προσπαθώ μέσω KIES να κάνω update αλλα μου βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει νεότερη εκδοση.Το δοκίμασα παλι προχτες το βράδυ.Μηπως μπορεί καποιος φίλος να βοηθήσει?

Δυστυχώς προσπαθώ μέσω KIES να κάνω update αλλα μου βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει νεότερη εκδοση.Το δοκίμασα παλι προχτες το βράδυ.Μηπως μπορεί καποιος φίλος να βοηθήσει?

Φιλε μου συγνώμη ! ποιο samsung εχεις ? το s ή το s2 ?

Samsung galaxy s21+

Φιλε μου συγνώμη ! ποιο samsung εχεις ? το s ή το s2 ?

Kωδικός μοντέλου

GALAXY S

GT-I9000

Ωπα παιδιά ζητώ συγνώμη.Εχω το S και επέλεξα λάθος section.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τώρα τελευταία όταν γεμίζω την μπαταρία ενώ μου δείχνει 100% μόλις βγάλω τον φορτιστή πέφτει αμέσως στο 98%. Φοράει την 4.0.3. Είναι φυσιολογικό?

Καλημέρα παιδιά.... μετά το πρόβλημα που είχα στο τηλ που αναφέρω στη σελ 451 και το οποίο μετά από διπλό χαρντ ρεσέτ επανήλθε στα φυσιολογικά του μέχρι ώρας, το μόνο που πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι είτε δέχομαι είτε κάνω κλήσεις ανοίγει αυτόματα το ηχείο σε ανοικτή ακρόαση... ξέρει κάποιος πως διορθώνεται?????

Επειδή έχω την 2.3.3 και δεν ξέρω να κάνω αναβάθμιση θα μπορούσα να ακολουθησω κάποια βήματα (που?) ή να το πάω σε γερμανό που το πήρα να γίνει από εκεί???? Ποια είναι η καλύτερη τελευταία αναβάθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Καλημέρα παιδιά.... μετά το πρόβλημα που είχα στο τηλ που αναφέρω στη σελ 451 και το οποίο μετά από διπλό χαρντ ρεσέτ επανήλθε στα φυσιολογικά του μέχρι ώρας, το μόνο που πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι είτε δέχομαι είτε κάνω κλήσεις ανοίγει αυτόματα το ηχείο σε ανοικτή ακρόαση... ξέρει κάποιος πως διορθώνεται?????

Επειδή έχω την 2.3.3 και δεν ξέρω να κάνω αναβάθμιση θα μπορούσα να ακολουθησω κάποια βήματα (που?) ή να το πάω σε γερμανό που το πήρα να γίνει από εκεί???? Ποια είναι η καλύτερη τελευταία αναβάθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Μπορείς να κατεβάσεις το Kies http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/JSP να συνδέσεις το τηλεφωνο και να κάνεις την αναβαθμίσει .

Ή μπορείς να το κάνεις μονος σου με odin και περνώντας οποιο firmware θελεις .

Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Το ποιο πρόσφατο και αρκετά καλό ειναι το LPG

Samsung galaxy s21+

Στις τροποποιήσεις βελτιώσεις έχω Τo PATCH για ΤΟ GPS (ICS) και το mod για gingerbread(αν και σε ics έχουμε ποιο καλο gps) ... κλειδώνει ΑΚΑΡΙΑΙΑ και indoor... flash απο CWM και δεν θα ξαναασχοληθείτε ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΚΑΛΙΣΕΤΕ το GPS με τίποτα ΑΚΥΡΕΣ εφαρμογές (πχ fasterfix, gpsaids κτλ.... ) οποτε θα θελετε παλι φλασαρισμα το patch...

Το patch για ics που αναφέρεις θέλει root? Μπορείς να δώσεις link γιατί δεν το βρήκα ;

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)