Jump to content

drnekpit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by drnekpit

  1. Καλησπέρα.... έχω GT-I9100 2.3.3 ANDROID Με χαρακτηριστικά I9100BOKG1 2.6.35.7-i9100BOKG2-CL255512 root@DELL104#2 GINGERBREAD.BOKG2 Προσπάθησα αναβάθμιση με kies χωρίς αποτέλεσμα Σχετικός - άσχετος με την αναβάθμιση θα ήθελα βοήθεια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  2. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... την ipsw την κατεβαζω σαν αρχείο στο pc και την περναω από εκεί ή την κατεβάζω κατευθείαν στο τηλ? ποια ακριβώς να κατεβάσω γιατί με μπέρδεψε τόσες που είναι. το itunes μου λέει ότι η νέα αναβάθμιση είναι η 5.1..... έχει 4 διαφορετικές!!!!
  3. δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με το διακομιστεί ενημέρωσης..... Βεβαιωθείται ότι οι ρυθμίσεις δικτύου σας είναι σωστές και η συνδεση του δικτύου σας ενεργή ή δοκιμάστε ξανά αργότερα
  4. Ελληνικό το τηλ και χωρις jail... κατέβασα πάλι τι itunes αλλία και πάλι δε μπορεί να βρει διακομιστή...
  5. Καλησπέρα παιδιά... ήρθε στα χέρια μου μεταχειρισμένο iphone 4, μπαίνοντας στα apps μου αναφερει ότι θέλω αναβάθμιση λογισμικού. Μπαίνω στο itunes πατάω για αναβάθμιση και βγαζει όλο πρόβλημα με τον server. Έχω την 4.2.1 Υπάρχει άλλος τρόπος αναβάθμισης? ή κάτι δεν κάνω σωστά? Ευχαριστώ!!!
  6. Καλημέρα παιδιά.... μετά το πρόβλημα που είχα στο τηλ που αναφέρω στη σελ 451 και το οποίο μετά από διπλό χαρντ ρεσέτ επανήλθε στα φυσιολογικά του μέχρι ώρας, το μόνο που πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι είτε δέχομαι είτε κάνω κλήσεις ανοίγει αυτόματα το ηχείο σε ανοικτή ακρόαση... ξέρει κάποιος πως διορθώνεται????? Επειδή έχω την 2.3.3 και δεν ξέρω να κάνω αναβάθμιση θα μπορούσα να ακολουθησω κάποια βήματα (που?) ή να το πάω σε γερμανό που το πήρα να γίνει από εκεί???? Ποια είναι η καλύτερη τελευταία αναβάθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
  7. GT-I9100 2.3.3 I9100BOKG1 αυτά τα στοιχεία βρίσκω αν βοηθάνε... που κοιταζω για λειτουργικο?
  8. Καλημέρα στη παρέα.... Έχοντας το Galaxy s2 εδώ και 10 μήνες με άψογη λειτουργία ... εδώ και 2 ημέρες μου κάνει τα εξής παράξενα Μου πετάει στην αρχική οθόνη ή σε όποια άλλη σελίδα είμαι το voice talk με αποτέλεσμα να μου κολλαέι το κινητό (και να θέλει επανεκίνηση...όχι πάντα) να ζεστένεται και να τρώει πολύ γρήγορα τη μπαταρία... όπως επίσης πετάγεται και το kies air λέγοντας να πατησω το μεσαίο πλήκτρο για να βγω στο κεντρικό μενού. Ρωτησα τον γερμανό που το πήρα μου είπε πιθανώς για αναβάθμιση. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών χωρίς αποτέλεσμα. Τι μπορώ να κάνω???? Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Έτρεξα και αντιικό χωρίς αποτέλεσμα..... Καμιά βοήθεια βρε παίδες?????
  9. Η αναβάθμιση για σατιο πως γινεται τελικα? Μέσω vodafone? Μέσω sony ericsson? Μέσω internet????????? Βοήθεια.... !!!!!!
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΑΤΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΑΤΙΟ-ΒΟΝΤΑΦΟΝ. ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ, ΜΕΣΩ ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ Η ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? ΕΧΩ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 1218-9500_R1BB041.
  11. Τι ειναι το python και που το βρίσκω? Είναι free?
  12. Βρήκα το garmin στο pirate... ποιο όμως πρέπει να κατεβάσω ακριβως για εγκατάσταση στο satio?
  13. Καλησπέρα στην παρέα του satio. Εδώ και 10 μέρες εχω το satio εκ των οποίων τις 4 μέρες εκανε διακοπές στο service της εταιρίας λόγω προβλημάτων. Μετά απο επανεκίνηση του της συσκευής δουλεύει ρολόι... Απλά τρελαμένος ... :lol: Εκτός του garmin που έχω ήδη διαβασει απο εσάς οδηγίες κλπ. τι άλλα τρελά προγραμματάκια προτείνεται μιας και είμαι καινούργιος σε αυτή την κατηγορία κινητων? Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Create New...