keeperas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Προφανως γι αυτο.:p Αφου κανω την εγκατασταση μπορω να το ξετικαρω μετα ετσι...?? Προφανως πρεπει να το κανω συνεχεια οταν κατεβαζω απο το samsung apps.... Edited May 12, 2012 by keeperas Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Αφου κανω την εγκατασταση μπορω να το ξετικαρω μετα ετσι...?? Προφανως πρεπει να το κανω συνεχεια οταν κατεβαζω απο το samsung apps.... Ηταν η πρωτη κινηση που εκανα οταν εστησα την ICS!!!:lol::lol::lol: Και το εχω συνεχεια ετσι...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ηταν η πρωτη κινηση που εκανα οταν εστησα την ICS!!!:lol::lol::lol: Και το εχω συνεχεια ετσι...:p Τικαρισμενο εννοεις ετσι...?? Γιατι φιλε...?? Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Τικαρισμενο εννοεις ετσι...?? Γιατι φιλε...?? Ναι, για να μπορω να εγκαθιστω οτι θελω καινα μην με κοβει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ναι, για να μπορω να εγκαθιστω οτι θελω καινα μην με κοβει... Καταλαβα...Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος ομως να ειναι συνεχεια τικαρισμενο...?? Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καταλαβα...Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος ομως να ειναι συνεχεια τικαρισμενο...?? Κοιτα, οταν λεω "οτι θελω", δεν εννοω "οτι να'ναι"!!! Κινδυνος πιθανον να υπαρξει, αλλα οταν το ειχα ξετικαρει δεν με αφηνε να βαλω αρκετες εφαρμογες... Και μιλαω για απλες, "καθημερινες" εφαρμογες, οχι τιποτα... πονηρο! Στην τελικη, τι μπορω να παθω? Οπως την εχω πατησει 3-4 φορες στο pc, ας την πατησω και στο κινητο... Αφου τα κινητα εφτασαν σε αυτο το σημειο, θα εχουν και τα αρνητικα τους! Μεχρι στιγμης, παρακολουθωντας διαφορα forums (και κυριως αυτο!) δεν εχω διαβασει να εχει παθει καποιος "χοντρη" ζημια... Εκτος κι αν οι "επιπτωσεις" ειναι απλα διαρροες στοιχειων, κλησεων, μηνυματων... Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα, δεν επικοινωνω με τον Ομπαμα!!! Αν μπορει να συμβει κατι "αρκετα κακο" και καποιος φιλος το γνωριζει καλα, ας μας το πει, με αφορμη αυτη τη συζητηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Κοιτα, οταν λεω "οτι θελω", δεν εννοω "οτι να'ναι"!!! Κινδυνος πιθανον να υπαρξει, αλλα οταν το ειχα ξετικαρει δεν με αφηνε να βαλω αρκετες εφαρμογες... Και μιλαω για απλες, "καθημερινες" εφαρμογες, οχι τιποτα... πονηρο! Στην τελικη, τι μπορω να παθω? Οπως την εχω πατησει 3-4 φορες στο pc, ας την πατησω και στο κινητο... Αφου τα κινητα εφτασαν σε αυτο το σημειο, θα εχουν και τα αρνητικα τους! Μεχρι στιγμης, παρακολουθωντας διαφορα forums (και κυριως αυτο!) δεν εχω διαβασει να εχει παθει καποιος "χοντρη" ζημια... Εκτος κι αν οι "επιπτωσεις" ειναι απλα διαρροες στοιχειων, κλησεων, μηνυματων... Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα, δεν επικοινωνω με τον Ομπαμα!!! Αν μπορει να συμβει κατι "αρκετα κακο" και καποιος φιλος το γνωριζει καλα, ας μας το πει, με αφορμη αυτη τη συζητηση... :lol::lol::lol:...Εχεις δικιο...Καλα κι εγω δεν εννοουσα οτι καταβαζεις οτι να'ναι, απλα επειδη ειμαι λιγο επιφυλακτικος ρωτησα.... Να σε ρωτησω και κατι αλλο μηπως το γνωριζεις φιλε μου.....Ειναι λογικο να προσπαθω να τικαρω τις 2 επιλογες που υπαρχουν στην ευρεση του τηλεφωνου μου στην διαδρομη ρυθμισεις->τοποθεσια και ασφαλεια->ευρεση του τηλεφωνου μου και να μου βγαζει σφαλμα δικτυου...?? Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 :lol::lol::lol:...Εχεις δικιο...Καλα κι εγω δεν εννοουσα οτι καταβαζεις οτι να'ναι, απλα επειδη ειμαι λιγο επιφυλακτικος ρωτησα.... Να σε ρωτησω και κατι αλλο μηπως το γνωριζεις φιλε μου.....Ειναι λογικο να προσπαθω να τικαρω τις 2 επιλογες που υπαρχουν στην ευρεση του τηλεφωνου μου στην διαδρομη ρυθμισεις->τοποθεσια και ασφαλεια->ευρεση του τηλεφωνου μου και να μου βγαζει σφαλμα δικτυου...?? Χμμμμμμ.... δεν το ειχα προσεξει, μου το κανει κι εμενα..... δεν ξερω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Χμμμμμμ.... δεν το ειχα προσεξει, μου το κανει κι εμενα..... δεν ξερω! Παλι καλα που δεν ειναι μονο σε μενα.....Ειχα διαβασει γι'αυτο το θεμα πιο πισω και ηθελα να το δοκιμασω αλλα το ειχα ξεχασει και το εκανα σημερα...... Ελπιζω αυριο, σημερα δηλαδη καποιος να ξερει κατι παραπανω γι'αυτο το θεμα..... Σ'ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου φιλε, καλο ξημερωμα..... Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 καλημερα, θελω να περασω την ICS wanamlite που εχω βρει στο xda. ηθελα να ρωτησω ενα πραγμα. πριν κανω αναβαθμιση θα πρεπει να κανω wipe data/factory reset & wipe cache partition η μονο το πρωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Θα κάνεις Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache και Wipe Battery Stats (Τα 2 τελευταία βρίσκονται στο advanced). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 καλημερα, θελω να περασω την ICS wanamlite που εχω βρει στο xda. ηθελα να ρωτησω ενα πραγμα. πριν κανω αναβαθμιση θα πρεπει να κανω wipe data/factory reset & wipe cache partition η μονο το πρωτο? αμα θελεις ενα γενικο και πληρες φορματ, μπες μεσα στο κινητο και απο τις ρυθμισεις τικαρε να γινει διαμορφωση της εσωτερικης μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 το wipe data δεν κανει το ιδιο? ευχαριστω djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Παιδια επειδη μεσα στην επομενη βδομαδα θα το εχω , εχω 2 ερωτησεις.. Σε ποση ωρα φορτιζει πληρως? :) Ευχαριστω Όταν είναι κάτω από το 20%, μου φορτίζει σε +3 ώρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) [quote=baiosss;4107864 Αν το εκανες root με τον πρωτο τροπο, τον απλο για ICS, αποκλειται να μην εχεις superuser. Και εγω με αυτον το εκανα root. /QUOTE] Κι όμως με αυτό τον έκανα όλα πήγαν καλά αλλα superuser πουθενά! Έχω LPB με sales code ORA (Orange) αλλά έλεγε LPx οπότε θεωρώ δεν είναι αυτό το θέμα. EDIT: Ξανακατέβασα και τα δύο αρχεία, ξαναέκανα την διαδικασία και δούλεψε. Δεν ξέρω τί έφταιγε πιθανών κάποιο αρχείο δεν κατέβηκε σωστά. Στη διαδικασία δεν άλλαξε κάτι. Ευχαριστώ πάντως Edited May 12, 2012 by Nikro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAMOS82 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Παιδιά στο θεμα με το galaxy s 2 που δεν εχει δονηση στα sms υπάρχει καμιά λύση εκτός από τα γνωστά sms app από το play store ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Τι theme ηταν αυτο? Θυμασαι το ονομα του? Δώσε κανένα link να το δούμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Έκανα φλας την στοκ ρομ αλλά δεν μου βγαίνει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Άλλες γλώσσες εμφανίζονται κανονικά. http://img841.imageshack.us/img841/4905/nogreek.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 κάνε ένα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Παιδιά στο θεμα με το galaxy s 2 που δεν εχει δονηση στα sms υπάρχει καμιά λύση εκτός από τα γνωστά sms app από το play store ????? Ποιος σου είπε ότι δεν έχει δόνηση στα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 κάνε ένα hard reset. έκανα αλλα πάλι δεν βγαίνει ελληνικο Keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Ξερει κανεις πως κανουμε wipe battery stats? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Με το battery calibration Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAMOS82 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Ποιος σου είπε ότι δεν έχει δόνηση στα sms? εγώ το δοκίμασα και δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Παιδιά στο θεμα με το galaxy s 2 που δεν εχει δονηση στα sms υπάρχει καμιά λύση εκτός από τα γνωστά sms app από το play store ????? εγώ το δοκίμασα και δεν κάνει Ρυθμίσεις -ήχος- ήχοι κλήσης και ειδοποιήσεις και τίκαρε το vibrieren und klingeln (δόνηση και μελωδία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts