dimourinho1 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ok.Το εστειλα..Αλλα ρε παιδια τωρα αν δεν εχω wifi δεν μπορω να συνδεθω...? Πως γινεται να ενεργοποιω 3G, να μπαινει κανονικα στο ιντερνετ αλλα μην χρεωνομαι χωρις να το χρησιμοποιω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδια συμβαινει κατι περιεργο με το κινητο μου. Εχω εγκαταστησει το modern combat 3 το οποιο οταν το εγκατεστησα επαιζε κανονικα. Παω σημερα να το ανοιξω και μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος για να εγκατασταθει το παιχνιδι και ζηταει περιπου 1,6 γιγα και να σβισω μερικες εικονες και βιντεο. Το θεμα ομως ειναι οτι στο τηλεφωνο εχω 5,κατι γιγα ελευθερα και στη sd πανω απο 24 καμια σκεψη πως μπορει να λυθει το προβλημα? Ρε παιδια ξερει κανεις κατι γι αυτο? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ok.Το εστειλα..Αλλα ρε παιδια τωρα αν δεν εχω wifi δεν μπορω να συνδεθω...? Πως γινεται να ενεργοποιω 3G, να μπαινει κανονικα στο ιντερνετ αλλα μην χρεωνομαι χωρις να το χρησιμοποιω... κατεβασε το apndroid, βαλτο σαν wigdet και οποτε θελεις να μπεις στο Internet το ανοιγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αυτό δεν το ήξερα! ΜΜΣ όμως φαντάζομαι λαμβάνουμε κανονικά, έτσι; Ναι, κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 κατεβασε το apndroid, βαλτο σαν wigdet και οποτε θελεις να μπεις στο Internet το ανοιγεις Ή το DroidWall αν είναι root, στο οποίο του ορίζεις εσύ -με πολύ εύκολο τρόπο- το ποιά προγράμματα θέλεις να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, επιλέγοντας μάλιστα αν θα τους επιτραπεί το 3G ή/και το Wifi. https://market.android.com/details?id=com.googlecode.droidwall.free&hl=en Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Μήπως ξέρει κανείς γιατί στην επιλογή "υπειρεσίες που εκτελούνται" μου τρέχει η "φωνητικές εντολές"? Είσοδος και έξοδος φωνής έχω Google. Λειτουργία οδήγησης, έβγαλα ότα τα τικ από κάτω και την απενεργοποίησα. Και συγκεκριμένα μου αρχίζει τρέχει όταν παίρνω κάποια μήνυμα έχω προσέξει. Τρέχει safe reader και ένα TTS λέει αν δεν κάνω λάθος. Άν πάω "όλα" τα προγράμματα και κάνω διαγραφή δεδομένων σταματάει/φεύγει από τις υπειρεσίες που εκτελούνται και στο επόμενο μήνυμα πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παιδια χωρις να θελω να ανοιξω πολεμο κτλ κτλ κτλ! ειμαι κατοχος του note εδω και 2 μερες παρολο που το note εχει την ιδια καμερα με τον γαλαξια 2 το πρόβλημα στην καμερα με το focus οταν εγραφες βιντεο δειχνει να εχει(σχεδον) εξαφανιστεί:X!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παιδια χωρις να θελω να ανοιξω πολεμο κτλ κτλ κτλ! ειμαι κατοχος του note εδω και 2 μερες παρολο που το note εχει την ιδια καμερα με τον γαλαξια 2 το πρόβλημα στην καμερα με το focus οταν εγραφες βιντεο δειχνει να εχει(σχεδον) εξαφανιστεί:X!!!!! :blink:και τι προβλημα ειχε δηλαδη στην εγγραφη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) καλημέρα παιδιά.Τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο κινητό.Μαυρίζει η οθόνη,σαν να ειναι κλειστό το κινητό και ενώ ακούω ήχους δεν επανέρχεται παρά μόνο αν βγάλω τη μπαταρία.Φοράω Omega 10.4.Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον το πρόβλημα?Είναι θέμα launcher? Edited February 22, 2012 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) :blink:και τι προβλημα ειχε δηλαδη στην εγγραφη ? Αργει να κανει focus Edited February 22, 2012 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 καλημέρα παιδιά.Τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο κινητό.Μαυρίζει η οθόνη,σαν να ειναι κλειστό το κινητό και ενώ ακούω ήχους δεν επανέρχεται παρά μόνο αν βγάλω τη μπαταρία.Φοράω Omega 10.4.Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον το πρόβλημα?Είναι θέμα launcher? Δεν εχω τετοιο προβλημα. Επισης δεν ξερω αν σε βοηθαει, αλλα χρησιμοποιω τον go launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 καλημέρα παιδιά.Τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο κινητό.Μαυρίζει η οθόνη,σαν να ειναι κλειστό το κινητό και ενώ ακούω ήχους δεν επανέρχεται παρά μόνο αν βγάλω τη μπαταρία.Φοράω Omega 10.4.Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον το πρόβλημα?Είναι θέμα launcher? Εχεις κανει καθολου underclocking? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Το ποιο πιθανό είναι να είναι θέμα κερνελ (και OC/UV οπως είπε ο παραπάνω φίλος) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos30 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 για να το κανω root το κινητο πρεπει να βρω το ιδιο με το αριθμο κατασκευης του κινητου? εχω αυτο ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ 4.0.3 Εκδοση βασικου φασματος 19100ΧΧP6 EKDOSH KERNEL 3.0.15-19100XXLP6-CL72050 SE.infra@SEP-53#3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ IML74K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 για να το κανω root το κινητο πρεπει να βρω το ιδιο με το αριθμο κατασκευης του κινητου? εχω αυτο ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ 4.0.3 Εκδοση βασικου φασματος 19100ΧΧP6 EKDOSH KERNEL 3.0.15-19100XXLP6-CL72050 SE.infra@SEP-53#3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ IML74K Τον αρθμό κατασκευής πρέπει να βρεις, δηλαδή "IML74K". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για εξοικονόμιση ενέργειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos30 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο..εκανα root την συσκευη μου εβγαλε αυτα cwm kai to superuser τωρα κανω κατι αλλο? τωρα δηλ τι μπορω να κανω? που το εκανα root? χαζες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα τα κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο..εκανα root την συσκευη μου εβγαλε αυτα cwm kai to superuser τωρα κανω κατι αλλο? τωρα δηλ τι μπορω να κανω? που το εκανα root? χαζες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα τα κανω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Εχεις κανει καθολου underclocking? αν κατάλαβα καλά κάποιες ρυθμίσεις ώστε να μη συμβαδίζουν με τον kernel?Δεν έχω πειράξει κάτι,έχω τη rom όπως την κατέβασα..Τι ακριβώς είναι το underlocking? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) αν κατάλαβα καλά κάποιες ρυθμίσεις ώστε να μη συμβαδίζουν με τον kernel?Δεν έχω πειράξει κάτι,έχω τη rom όπως την κατέβασα..Τι ακριβώς είναι το underlocking? :rolleyes: εννοει λοιπον γενικα εαν εχεις παιξει με την ταχυτητα - ρευματα του S2 . Το οποιο απ'οτι λες δεν το γνωριζεις . Αρα κατι αλλο ειναι :shifty: Edited February 22, 2012 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δεν εχω τετοιο προβλημα. Επισης δεν ξερω αν σε βοηθαει, αλλα χρησιμοποιω τον go launcher Φίλε μου σε εμένα και σε αρκετούς άλλους o go launcher τελευταία κάνει αρκετά νερά.Άλλαξε τον και δες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) αν κατάλαβα καλά κάποιες ρυθμίσεις ώστε να μη συμβαδίζουν με τον kernel?Δεν έχω πειράξει κάτι,έχω τη rom όπως την κατέβασα..Τι ακριβώς είναι το underlocking? Αν εχεις περασμενο το SetCPU δες λιγο τι governor εχεις με το που θα σου ανοιξει το προγραμμα. Ποιον kernel φορας? Κανε κ τα κλασσικα wipes cache k Dalvik. Επισης αν πατας πχ κρατημενο το home button κ σε βαζει στη διαχ. εργασιων κ αναβει η οθονη φταιει ο launcher αλλιως η ρυθμισεις kernel η καποια εφαρμογη η δεν περαστηκε καλα η rom και πρεπει να τη ξαναφλασαρεις. Edited February 22, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καλημερες! χωρις να θελω να δωσω τροφη για διαμαχη, ειδα αυτο.. και τα συμπερασματα δικα σας.. :):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καλημερες! χωρις να θελω να δωσω τροφη για διαμαχη, ειδα αυτο.. και τα συμπερασματα δικα σας.. :):) Εϊναι παλιό φίλε. Από τη στιγμή που το iPhone είναι γυαλί μπρος-πίσω έχει διπλάσιες πιθανότητες να σπάσει. Από την άλλη είναι και πιο ελαφρύ το GSII. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 20 million Samsung Galaxy S II sold in 10 months νομιζω οτι θα πιασει και τα 30 Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts