spyrosrotary Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Samsungapps>(μενού)Λήψεις από ΄κει έκανα ενημέρωση κατεβάζοντας την νέα έκδοση.Δοκίμασε το. Σ'ευχαριστω πολυ!Το ειχα βρει παλια και δεν θυμομουν που ειχα παει και ειχα κανει την αναβαθμιση.Εψαχνα ποση ωρα και δεν ειχα βρει τιποτα...Να εισαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milenec11 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 ηθελα να ρωτησω πως να εγκαταστησω το mod Noise reduction Off και να ρωτησω επεισης αν το κανω αν χανω την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Και εγώ είμαι σίγουρος ότι τα δεδομένα του δεν είναι αρκιβή. Αλλά δεν είχα βρει αντικαταστάση. Θα δοκιμάσω και εγώ το data manager Που λέει ο φίλος παραπάνω. Ερώτηση μήπως αυτό έπρεπε να το συζητάμε σε άλλο forum; Ναι, εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Όχι στο σωστό thread είμαστε. Έχω διαβάσει ότι το 3g watchdog έχει κάποιο θέμα με το s2. Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MFUR Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 οταν ανοίγω το KIES μου γράφει : η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω KIES πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Θα πας ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη και θα ξετικαρεις τον εντοπισμο σφαλματων μεσω usb και θα εισαι οκ. Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 οταν ανοίγω το KIES μου γράφει : η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω KIES πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα????? Ποια ROM έχει το κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Γεια σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με το LG camcorder. Υπάρχει μια μικρή καθηστέρησης 5-10" πριν την έναρξη της βιντεοσκόπισης. Είναι φυσιολογικό; Η SD card είναι class 10. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας με disable fast dormancy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Γεια σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με το LG camcorder. Υπάρχει μια μικρή καθηστέρησης 5-10" πριν την έναρξη της βιντεοσκόπισης. Είναι φυσιολογικό; Η SD card είναι class 10. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας με disable fast dormancy! αν πριν την εναρξη εγγραφης πατησεις στην οθονη για να κανει καπου ζουμ θα ξεκινησει να γραφει κατευθειαν. Αυτο το προβλημα το εχω και εγω. Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλημέρα ,είμαι καινούργιος κάτοχος του κινητού και έχω ένα μικρό πρόβλημα ,θέλω να μου πείτε αν το έχετε και εσείς η αν ξέρετε κάποια λύση .Φτιάχνω στο λαπτοπ ένα ασύρματο δίκτυο και προσπαθώ να συνδέσω το κινητό ασύρματα για να έχω ιντερνέτ αλλά δεν το βρίσκει ,όλα τα αλλά κινητά (iphone -Lg) με wifi το βρίσκουν ,το δικό μου όχι,τη μπορεί να παίζει ????????? αλλά σε ρουτερ ασύρματα μπορεί να συνδεθεί. ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας με disable fast dormancy! Μπορεί αν γνωρίσει κάποιος να μας πει αν το χρησιμοποιεί η Cosmote; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Μπορεί αν γνωρίσει κάποιος να μας πει αν το χρησιμοποιεί η Cosmote; Όχι. Δε το χρησιμοποιεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Όχι. Δε το χρησιμοποιεί. Από που το απενεργοποιούμε; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MFUR Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 οταν ανοίγω το KIES μου γράφει : η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω KIES πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα????? Θα πας ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη και θα ξετικαρεις τον εντοπισμο σφαλματων μεσω usb και θα εισαι οκ. το έκανα αλλά δεν ειναι τσεκαρισμένο Πως βρίσκουμε την ROM στο κινητό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Καλημέρα ,είμαι καινούργιος κάτοχος του κινητού και έχω ένα μικρό πρόβλημα ,θέλω να μου πείτε αν το έχετε και εσείς η αν ξέρετε κάποια λύση .Φτιάχνω στο λαπτοπ ένα ασύρματο δίκτυο και προσπαθώ να συνδέσω το κινητό ασύρματα για να έχω ιντερνέτ αλλά δεν το βρίσκει ,όλα τα αλλά κινητά (iphone -Lg) με wifi το βρίσκουν ,το δικό μου όχι,τη μπορεί να παίζει ????????? αλλά σε ρουτερ ασύρματα μπορεί να συνδεθεί. ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Η λύση: Connectify για WINDOWS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 μερικες φορες όταν ανοίγω το κινητο δεν μου δειχνει την οθόνη για να βάλω τον κωδικο της sim αυτο γινότανε με την μαμα rom αλλα και με την pulse.Ξέρει καπιος πώς βάλω τον κωδικο μετά ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Πως βρίσκουμε την ROM στο κινητό???? Εννοείς ποια rom φοράει; Δίνεις στον dialer... *#1234# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα και από μένα Έχω την έκδοση 2.3.4.android από Πλαίσιο αγορασμένο το κινητό.Αυτή είναι η τελευταία? Και τέλος πώς στο καλό πρέπει να φορτίζουμε την μπαταρία?Πρέπει να πέσει στο 10-15% και μετά?Πρέπει να σβήνει εντελώς το τηλέφωνο?Και μετά την ένδειξη πλήρους φόρτισης πρέπει να το αφήνουμε ακόμα λίγο για φόρτιση? Έχω διαβάσει τόσα posts και άκρη δε βγάζω. Όποιος μπορεί ας πει τί έχει καταλάβει ότι είναι καλύτερο για τη συσκευή γιατί εγώ την έχω μία εβδομάδα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα και από μένα Έχω την έκδοση 2.3.4.android από Πλαίσιο αγορασμένο το κινητό.Αυτή είναι η τελευταία? Και τέλος πώς στο καλό πρέπει να φορτίζουμε την μπαταρία?Πρέπει να πέσει στο 10-15% και μετά?Πρέπει να σβήνει εντελώς το τηλέφωνο?Και μετά την ένδειξη πλήρους φόρτισης πρέπει να το αφήνουμε ακόμα λίγο για φόρτιση? Έχω διαβάσει τόσα posts και άκρη δε βγάζω. Όποιος μπορεί ας πει τί έχει καταλάβει ότι είναι καλύτερο για τη συσκευή γιατί εγώ την έχω μία εβδομάδα μόνο. Τελευταία επίσημη είναι η 2.3.4 για αγορασμένα από Πλαίσιο. Για την μπαταρία λένε ότι δεν πρέπει να την αφήνεις να ξελιγωθεί τελείως. Όταν τελειώνει η φόρτηση το βγάζουμε από την μπρίζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milenec11 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 πως να αλλαξω την προελευση του κατασκευαστη απο kor σε europe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 πως να αλλαξω την προελευση του κατασκευαστη απο kor σε europe Δίνοντας στον dialer *#272*ΙΜΕΙ# όπου ΙΜΕΙ το IMEI της συσκευής σου που το βρίσκεις δίνοντας στον dialer *#06#. XEU είναι το open europe / αγγλικό. EUR είναι το ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλησπέρα και από μένα Έχω την έκδοση 2.3.4.android από Πλαίσιο αγορασμένο το κινητό.Αυτή είναι η τελευταία? Και τέλος πώς στο καλό πρέπει να φορτίζουμε την μπαταρία?Πρέπει να πέσει στο 10-15% και μετά?Πρέπει να σβήνει εντελώς το τηλέφωνο?Και μετά την ένδειξη πλήρους φόρτισης πρέπει να το αφήνουμε ακόμα λίγο για φόρτιση? Έχω διαβάσει τόσα posts και άκρη δε βγάζω. Όποιος μπορεί ας πει τί έχει καταλάβει ότι είναι καλύτερο για τη συσκευή γιατί εγώ την έχω μία εβδομάδα μόνο. Τάσο καλησπέρα! Σε αυτό που ρωτάς σχετικά με την μπαταρία, η απάντηση είναι ότι καλό θα ήταν να μην αφήνεις τη μπαταρία σου να πέφτει κάτω από το 5%.. Μετά την ένδειξη πλήρους φόρτισης άφησε το μέχρι να ακούσεις τον ήχο που κάνει για να σε ειδοποιήσει ότι είναι έτοιμο :D Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Από που το απενεργοποιούμε; *#9900# Και θα το δεις σαν επιλογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 μερικες φορες όταν ανοίγω το κινητο δεν μου δειχνει την οθόνη για να βάλω τον κωδικο της sim αυτο γινότανε με την μαμα rom αλλα και με την pulse.Ξέρει καπιος πώς βάλω τον κωδικο μετά ? Κατά πάσα πιθανότητα έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα που απενεργοποιεί το κλείδωμα (π.χ. NOLOCK) και όταν κάνεις reboot ή γενικά ανοίγεις το κινητό δεν προλαβαίνεις να βάλεις τον κωδικό. Στην περίπτωση αυτή αν ενεργοποιήσεις το κλείδωμα στο πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει θα εμφανίσει αμέσως την οθόνη για να βάλεις τον κωδικό. Οπότε μετά το απενεργοποιείς και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Η λύση: Connectify για WINDOWS Φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα και παλι δεν συνδεετε??τι παιζει?????εσενα συνδεετε μ αυτο το προγραμμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts