pektis7 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Είχε πρόβλημα το ηχείο του. Κατά τα άλλα δούλευε κανονικά. Δεν κατάλαβαν τίποτα ή έκαναν τα στραβά μάτια. Sent from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 και με πλακετα καμενη δε το καταλαβαινουν δε θυμασαι με το 1? εγω εχω ακουσει περιπτωσεις που δεν το καταλαβαν.τι να σου πω ισως ειναι θεμα αν κατσει καποιος να το εξετασει διεξοδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Είχε πρόβλημα το ηχείο του. Κατά τα άλλα δούλευε κανονικά. Δεν κατάλαβαν τίποτα ή έκαναν τα στραβά μάτια. Sent from my Galaxy S2 εγω εχω ακουσει περιπτωσεις που δεν το καταλαβαν.τι να σου πω ισως ειναι θεμα αν κατσει καποιος να το εξετασει διεξοδικα. Δεν νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουν ,απλώς την χαρίζουν σε μερικούς:happy: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Και γω από internet μαψαζί το έχω αγοράσει και είχε firmware της Cosmote. Κάποια στιγμή και μένα δεν το αναγνώριζε το kies και έκανα οτι σου έγραψα και δούλεψε... Μπές recovery σημαίνει όταν έχεις σβηστό το κινητό πάτα ταυτόχρονα το home button, το πλήκτρο άυξησης έντασης και το power on. Κράτα πατημένα και περίμενε να σε βγάλει σε ένα μπλέ μενού. Πλοήγηση στα μενού με πλήκτρα ένρασης και επιλογή με home button Εκεί θα βρείς επιλογές για factory reset/ wipe data/wipe cache. αφού τα κάνεις, ξεκίνα κανονικά το τηλέφωνο, άνοιξε την εφαρμογή τηλέφωνο και γράψε ακριβώς τον συνδυασμό που σου είπα. Θα ξαναξεκινήσει μόνο του. Σύνδεσέ το στο kies και θα δουλέψει οκ, για να κάνω αυτά που λές θα πάρω backup. Αν δεν δουλέψει τι επιλογές έχω: 1. το πάω πίσω όπωε είναι χωρίς να χρειάζεται να κάνα κάτι ακόμα 2: κατεβάζω αυτή που έχω καιο μετά περνάω όπως λέει ο psycho σε προηγούμενο post την official? αν ναι στο λινκ που λέει ο psycho είναι η official ή αυτή που έχω? σορρυ που πρίζω, αλλά θέλω να είμαι προσεκτικός μιας και δεν είχα ξανά android και δεν είμαι familiar. Μην το π..ξω το κινητάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Είχα ένα ατύχημα με το κινητό μου, έσπασε η οθόνη και θέλω να σας ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να μεταφέρω της επαφές από το τηλέφωνο στο υπολογιστή. Έχω το kies και το προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει συγχρονισμό και βέβαια είχα αφαιρέσει την κάρτα sim. Αν δεν μπορέσω να πάρω της επαφές εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα θα έλεγαν ολοι. Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει παρακαλείται να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Στο gmail σου δεν υπαρχουν οι επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Στο gmail σου δεν υπαρχουν οι επαφες? Δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αν δεν δουλέψει γυρνα το πισω. Αν δεν εισαι σίγουρος μη "μπλέκεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν, μπορείς να τις κάνεις restore πάντως μέσα από το gmail (στον υπολογιστή σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δεν βρίσκω λόγο να αναλύουμε αυτό το θέμα τόσο πολύ. Ας το πάει ο άνθρωπος στο service και αν θέλει να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα. Αυτό αρκεί. Όλα τα άλλα αποτελούν off topic συζήτηση. Παρακαλώ να επανέλθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν βρίσκω λόγο να αναλύουμε αυτό το θέμα τόσο πολύ. Ας το πάει ο άνθρωπος στο service και αν θέλει να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα. Αυτό αρκεί. Όλα τα άλλα αποτελούν off topic συζήτηση. Παρακαλώ να επανέλθουμε. Σόρρυ αλλά τι είναι "on topic"? Θέλουμε και μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε τέτοια πράγματα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Οισιαστικα η μετάφραση των δικών μας (ελληνικών φράσεων) , Εντός θέματος=on topic. Εκτός θέματος=off topic. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roentgen Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Σημερα μετα το ανοιγμα της συσκευης επειτα απο φορτιση το βραδυ, ολες οι επαφες μου (της sim) εμφανιστηκαν ξανα με κεφαλαια γραμματα...ενω τις ειχα μετατρεψει με μικρα και τονους προ 3μηνου...καμμια ιδεα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited January 6, 2012 by Roentgen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παιδια καλησπερα. Ειχα καποτε την τυχη να δουλευει ενα φαλαρακι σε καποιο service κινητων. οποτε σας λεω επισημα μπορουν να κανουν οτι θελουν σε λογικα πλαισια παντα . εννοειτε οτι μπορουν να σου αλλαξουν πλακετα η οθονη δωρεαν και ας μην εισαι στην εγγυηση για τον οποιοδηποτε λογο. τωρα για τον φιλο μας ας βαλει την επισημη εκδοση που ειχε το κινητο του και ας το παει γιατι αλλιως δεν εχει καμια τυχη. Απλως θα τους δωσει το δικαιωμα να μην τον καλυψουν δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Δεν βρίσκω λόγο να αναλύουμε αυτό το θέμα τόσο πολύ. Ας το πάει ο άνθρωπος στο service και αν θέλει να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα. Αυτό αρκεί. Όλα τα άλλα αποτελούν off topic συζήτηση. Παρακαλώ να επανέλθουμε. θα διαφωνήσω, καθώς προβλήματα firmware ή θέματα που προκύπτουν μετά από το σερβις είναι σοβαρά. Αν είναι, σε κάθε πρόβλημα (κάμερα οθόνη κτλ) είναι εύκολη η απάντηση πήγαινέ το στο σέρβις και βλέπουμε. Και γω από internet μαψαζί το έχω αγοράσει και είχε firmware της Cosmote. Κάποια στιγμή και μένα δεν το αναγνώριζε το kies και έκανα οτι σου έγραψα και δούλεψε... Μπές recovery σημαίνει όταν έχεις σβηστό το κινητό πάτα ταυτόχρονα το home button, το πλήκτρο άυξησης έντασης και το power on. Κράτα πατημένα και περίμενε να σε βγάλει σε ένα μπλέ μενού. Πλοήγηση στα μενού με πλήκτρα ένρασης και επιλογή με home button Εκεί θα βρείς επιλογές για factory reset/ wipe data/wipe cache. αφού τα κάνεις, ξεκίνα κανονικά το τηλέφωνο, άνοιξε την εφαρμογή τηλέφωνο και γράψε ακριβώς τον συνδυασμό που σου είπα. Θα ξαναξεκινήσει μόνο του. Σύνδεσέ το στο kies και θα δουλέψει φίλε μου τα έκανα αυτά, αλλά τίποτα. Όπως βλέπεις και στην εικόνα τα ίδια..any other ideas? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 6, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παιδιά συγχρονίζω τις επαφές m με τις επαφές από facebook αλλα δεν μπαίνει η φωτογραφία τους. Ξέρει κάποιος τι να κάνω? φοράω την μαμά 2.3.5 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παιδιά συγχρονίζω τις επαφές m με τις επαφές από facebook αλλα δεν μπαίνει η φωτογραφία τους. Ξέρει κάποιος τι να κάνω? φοράω την μαμά 2.3.5 τι εννοεις δεν μπαινουν οι photos? δεν περνανε στις επαφες?? με social hub το κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παιδιά συγχρονίζω τις επαφές m με τις επαφές από facebook αλλα δεν μπαίνει η φωτογραφία τους. Ξέρει κάποιος τι να κάνω? φοράω την μαμά 2.3.5 δοκιμασε αυτο , ανοιξε μια επαφη και πατα μενου , σημανση ως προεπιλογη, θα σου βγαλει να επιλεξεις ποια φωτο να εμφανιζει κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 θα διαφωνήσω, καθώς προβλήματα firmware ή θέματα που προκύπτουν μετά από το σερβις είναι σοβαρά. Αν είναι, σε κάθε πρόβλημα (κάμερα οθόνη κτλ) είναι εύκολη η απάντηση πήγαινέ το στο σέρβις και βλέπουμε. φίλε μου τα έκανα αυτά, αλλά τίποτα. Όπως βλέπεις και στην εικόνα τα ίδια..any other ideas? Το ενδιαφέρον είναι οτι έχεις μία μίξη από τα δύο firmwares της Cosmote. Δηλαδή PDA και CSC από το πρώτο και PHONE από το δεύτερο. Πως τα καταφέρανε οι τύποι στο service είναι άγνωστο. Και πιθανόν αυτό να δημιουργεί το πρόβλημα. Έχεις έναν συνδυασμό που για τη Samsung δεν υπάρχει. Επί της ουσίας: Αν νοιώθεις άνετα να περάσεις επίσημο formware της Samsung, που δεν θα σου πειράξει ούτε flash counters ούτε κάτι άλλο, ούτε θα φαίνεται αν χρειαστεί να το πάς service, κάντο. Θα περάσεις ένα από τα δύο της Cosmote και φυσιολογικά θα είσαι εντάξει. Και αν χρειαστεί service δεν θα έχεις πρόβλημα, αφού αυτό που έχεις είναι επίσημο firmware. Αν δεν νοιώθεις άνετα (που μάλλον ισχύει και ίσως να κάνεις καλά) τότε κατευθείαν service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 τι εννοεις δεν μπαινουν οι photos? δεν περνανε στις επαφες?? με social hub το κανεις? δοκιμασε αυτο , ανοιξε μια επαφη και πατα μενου , σημανση ως προεπιλογη, θα σου βγαλει να επιλεξεις ποια φωτο να εμφανιζει κλπ στο contacts οι επαφές απο facebook δεν ειχαν την profile picture που εχουνε οι φίλοι μου στο facebook .Oυτε οταν ένωνα 2 επαφές πχ απο facebook και google contact.βρήκα κάτι στο google και τώρα όλα καλά. στο facebook πας Account Settings >Security Settings> Edit-Secure Browsing>uncheck Browse Facebook on a secure connection (https) when possible >save changes. Tώρα στο mobile επανεκκινηση >contacts>menu>sunc contacts περιμενεις λιγο και οι φωτοφραφίες εμφανίζονται. Mετά στο facebook κλικαρεις ξανά το Browse Facebook on a secure connection (https) when possible Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παιδια απο που αλλαζουμε ηχο για τα mail που λαμβανουμε? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Μια ερωτηση για την Μειωση Θορυβου στην κληση.Ποια ειναι η default κατασταση? Οταν μιλας κανονικα στο τηλεφωνο εξαρχης σας την εχει ενεργοποιημενη την Μειωση Θορυβου? Αν πατησω το αριστερο πληκτρο παντα λεει "Απενεργοποιηση Μειωσης Θορυβου".Αν πατησω την επιλογη λεει "Η μειωση θορυβου ενεργοπ.." κ κοβεται το υπολοιπο απο την οθονη. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Την υπογραφη δεν την εμφανιζει και το δικο μου tapatalk, το οποιο ειναι απο το samsung apps. Το περιεργο ειναι οτι εχω τρια φορουμ, και στο ενα εμφανιζεται κανονικα ενω στα αλλα δυο οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Οπως εγραψα και στο προηγουμενο ποστ, ειναι περιεργο το οτι σε ενα φορουμ την εμφανιζει κανονικα. Αν ηταν καποιο λαθος μεσα στην εφαρμογη, θα ηταν πιο κατανοητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Οπως εγραψα και στο προηγουμενο ποστ, ειναι περιεργο το οτι σε ενα φορουμ την εμφανιζει κανονικα. Αν ηταν καποιο λαθος μεσα στην εφαρμογη, θα ηταν πιο κατανοητο... το ποιο περιεργο απο ολα για μενα ειναι σε μερικους να μην εμφανιζεται σε καμια συσκευη και σε αλλους να μην υπαρχει κανενα προβλημα! δεν ειναι προφανώς θεμα της εφαρμογης αλλα του myphone.. εγω απλα κόλλησα γιατι νομιζα οτι δεν πηγαινε κατι καλα με την συσκευη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts