tasosp1984 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) λοιπον παιδες.εδω http://www.megaupload.com/?d=BU1F0G1H ειναι η 2.3.6.το κανετε extract και μετα το αρχειο που μενει το βαζετε στο pda στο odin.το pass ειναι pan24@myphone.gr εχει ελληνικα παντου. Υ.Γ.saliez αν μπορεις βαλτο στον οδηγο σου ευχαριστουμε !!! να σε ρωτησω ξερεις τι παραπανω εχει η 2.3.6 ;; επισης πιανης χωρας ειναι η ρομ ; τι sales code εχει ; επισης το deluxe settings τι ειναι ; Edited November 29, 2011 by tasosp1984 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 παιρνε root deluxe settings.το λινκ δεν δουλευει γιατι η megaupload κανε αναβαθμισεις και μεχρι να ενημερωθουν οι dns σου δεν μπορεις να δεις το site.αυτο θα διαρκεσει maximum 24 ωρες.αν βιαζεσαι αλλαξε τα dns σου με τα google dns(8.8.8.8) για βοηθα λιγο εδω γιατι ειμαι λιγο ασχετος! :lol: σοβαρα βγηκε κιολας root και deluxe settings?? ουαουυ εντυπωσιάστηκα!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 εχει βγει ηδη jkay,και cf-root βγαιενει οπου ναναι η βαζεις εναν insecure kernel και εισαι ok.αυτο που δεν καταλαβες αστο.εχει να κανει με ρυθμισεις τις συνδεσης σου αλλα αν δεν το ξερεις μην παιδευτεις να το μαθεις.απλα περιμενε μερικες ωρες και θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 παιρνε root deluxe settings.το λινκ δεν δουλευει γιατι η megaupload κανε αναβαθμισεις και μεχρι να ενημερωθουν οι dns σου δεν μπορεις να δεις το site.αυτο θα διαρκεσει maximum 24 ωρες.αν βιαζεσαι αλλαξε τα dns σου με τα google dns(8.8.8.8) Πάνο με ποιο kernel γίνεται root? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 εχει βγει ηδη jkay,και cf-root βγαιενει οπου ναναι η βαζεις εναν insecure kernel και εισαι ok.αυτο που δεν καταλαβες αστο.εχει να κανει με ρυθμισεις τις συνδεσης σου αλλα αν δεν το ξερεις μην παιδευτεις να το μαθεις.απλα περιμενε μερικες ωρες και θα εισαι οκ οκ thanks! για πες την δοκίμασες εσυ? ειδες καποια αισθητη διαφορά η οτιδήποτε? Πάνο με ποιο kernel γίνεται root? και εγω το ιδιο ακριβως ηθελα να ρωτησω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ο αριθμός κατασκευής μου είναι GINGERBREAD.BOKK1 στις σελίδες που παραπέμπει το άλλο topic για να κατεβάσω κάποια αρχεία δεν έχουν το αντίστοιχο αρχείο για την έκδοσή μου. Κοιτάω λάθος ή έχω πολύ καινούρια έκδοση? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 η εκδοση 2.3.6 περιεχει αυτες τις αλλαγες Android 2.3.6 Update Changelog: Lockscreen hang bug fixed Some Changes on the Camera Interface Increase of the HSPA conectivity speed Security & Performance improvments Faster booting-up αυτο με την καμερα μου ακουγεται ενδιαφερον... γνωριζει κανεις αν ειναι η ρομ no wipe η full wipe?? αν την περασω πανω απο την custom rom που εχω θα τα διαγραψει ολα η θα μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα χωρις προβλημα?? Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 εγω αλλο θελω να ρωτησω!:) γινεται τελικα ροοτ η τελευταια εκδοση?? γιατι αν δεν γινεται δεν εχει νοημα ακομη να την περασουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Να κάνω μια ερώτηση ,πήρα στη γυναίκα το galaxy y ,προσπαθώ να εισάγω τον λογαριασμό gmail για εισαγωγή στο μαρκετ και στο gmail αλλά μάταια..Τι να συμβαίνει?Από το Pc μπαίνει κανονικά στο gmail αλλά στο κινητό δεν το δέχεται με τίποτα..Γιατί?Στο gs2 δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 εγω αλλο θελω να ρωτησω!:) γινεται τελικα ροοτ η τελευταια εκδοση?? γιατι αν δεν γινεται δεν εχει νοημα ακομη να την περασουμε:) Δεν χρειαζεται να βιαστούμε. Ήδη κυκλοφόρησε και άλλο test build. Ας περιμένουμε να βγει CF-root κλπ. Εγω την κατεβάζω ίσως την περάσω για δοκιμη αλλα όχι να την κρατησω αν δεν βγουν τα αναγκαία. Αν και εδω που τα λέμε ακόμα και real stock οι τελευταίες rom δουλεύουν τέλεια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Δεν χρειαζεται να βιαστούμε. Ήδη κυκλοφόρησε και άλλο test build. Ας περιμένουμε να βγει CF-root κλπ. Εγω την κατεβάζω ίσως την περάσω για δοκιμη αλλα όχι να την κρατησω αν δεν βγουν τα αναγκαία. Αν και εδω που τα λέμε ακόμα και real stock οι τελευταίες rom δουλεύουν τέλεια. κοιτα εχεις δικιο! εγω ειμαι με ομεγκα το εχω στήσει το κινητο τέλεια:lol:(οπως ακριβως θελω με go και ολα τα σχετικα) και πανω που πηγα να ηρεμησω βγηκε η kk2..:lol: ξερεις ειναι το μικρόβιο που λεμε:p οταν λες βγηκε και αλλο test build εννοείς? διαφορετικο απο αυτο που ανεβασε ο παν πιο πανω? πιο καινούργιο? oimeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 κοιτα εχεις δικιο! εγω ειμαι με ομεγκα το εχω στήσει το κινητο τέλεια:lol:(οπως ακριβως θελω με go και ολα τα σχετικα) και πανω που πηγα να ηρεμησω βγηκε η kk2..:lol: ξερεις ειναι το μικρόβιο που λεμε:p οταν λες βγηκε και αλλο test build εννοείς? διαφορετικο απο αυτο που ανεβασε ο παν πιο πανω? πιο καινούργιο? oimeee κατι πηρε το ματι μου για I9100XWKK5 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 κατι πηρε το ματι μου για I9100XWKK5 :) :lol::lol::lol: ωχχχχ καταλαβα...:lol::lol: καθε τρεις μερες θα φλασαρουμε χαχαχαχα ας περιμενουμε τοτε γιατι αυτοι ειναι ικανοι μεχρι αυριο να φτασουμε το kk16:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Ο αριθμός κατασκευής μου είναι GINGERBREAD.BOKK1 στις σελίδες που παραπέμπει το άλλο topic για να κατεβάσω κάποια αρχεία δεν έχουν το αντίστοιχο αρχείο για την έκδοσή μου. Κοιτάω λάθος ή έχω πολύ καινούρια έκδοση? Κι εγώ έχω την ίδια απόρια! Πάντως το ζητήσανε και από xda. Edited November 30, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλησπερα. Ειμαι με custom rom και ψαχνω να βρω τον φακελο \efs να τον κανω ενα back up (μιας και εχουν ακουστει πολλα γιαυτο το θεμα). Ελα ομως δεν βρισκω αυτον τον φακελο με τπτ... Δεν χρησιμοποιω τον root explorer αλλα τον es εξερευνηση αρχειων ο οποιος εχει root permision. Υπαρχει περιπτωση να εχει σβηστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλησπερα. Ειμαι με custom rom και ψαχνω να βρω τον φακελο \efs να τον κανω ενα back up (μιας και εχουν ακουστει πολλα γιαυτο το θεμα). Ελα ομως δεν βρισκω αυτον τον φακελο με τπτ... Δεν χρησιμοποιω τον root explorer αλλα τον es εξερευνηση αρχειων ο οποιος εχει root permision. Υπαρχει περιπτωση να εχει σβηστει? Oχι, αν ειχε σβηστει θα το ειχες καταλαβει. The hard way :X Ειναι στο root filesystem παντως, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ES, αλλα ειναι σιγουρα εκει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Oχι, αν ειχε σβηστει θα το ειχες καταλαβει. The hard way :X Ειναι στο root filesystem παντως, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ES, αλλα ειναι σιγουρα εκει. Πετρο καλησπερα! (εχουμε γνωριστει αν θυμασαι...). Τικαρω την επιλογη να εχει rooτ permision ο manager αλλα ουτε αυτον τον φακελο τον βρισκω... Κατι πρεπει να κανω λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Οποίος θέλει να πάρει μια γεύση από windows phone mango μέσα από το galaxy ας μπει στο παρακάτω link. http://aka.ms/wpdemo Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πετρο καλησπερα! (εχουμε γνωριστει αν θυμασαι...). Τικαρω την επιλογη να εχει rooτ permision ο manager αλλα ουτε αυτον τον φακελο τον βρισκω... Κατι πρεπει να κανω λαθος... Θυμαμαι man :D Μολις εβαλα τον Εs για να δω τι γινεται και κατα εναν περιεργο λογο ουτε εγω το βρηκα με αυτον. Εκτος αν εχει καποιο setting ο Εs που θα μας το πει καποιος που τον χρησιμοποιει συνεχεια. Αλλιως βαλε τον root explorer και καθαρισες :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Θυμαμαι man :D Μολις εβαλα τον Εs για να δω τι γινεται και κατα εναν περιεργο λογο ουτε εγω το βρηκα με αυτον. Εκτος αν εχει καποιο setting ο Εs που θα μας το πει καποιος που τον χρησιμοποιει συνεχεια. Αλλιως βαλε τον root explorer και καθαρισες :) Απλα δεν ειναι δωρεαν... (κανω πολυ παρεα με τον κυριο τσαμπα):lol::lol::lol: Διαβασα σε ενα post οτι με τον es (πρεπει να τικαρεις στις ρυθμισεις το root permision) καποιος υποστηριζε οτι εμφανιζεται ο φακελος αυτος, οποτε αγχωθηκα λιγο που δεν τον εβρισκα (με θυμασαι ειμαι λιγο αγχωδης με αυτα τα πραγματα):O. Anyway θα το κατεβασω το root expl. να γινει η δουλεια... Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Απλα δεν ειναι δωρεαν... (κανω πολυ παρεα με τον κυριο τσαμπα):lol::lol::lol: Διαβασα σε ενα post οτι με τον es (πρεπει να τικαρεις στις ρυθμισεις το root permision) καποιος υποστηριζε οτι εμφανιζεται ο φακελος αυτος, οποτε αγχωθηκα λιγο που δεν τον εβρισκα (με θυμασαι ειμαι λιγο αγχωδης με αυτα τα πραγματα):O. Anyway θα το κατεβασω το root expl. να γινει η δουλεια... Thanks! Μην αγχεσαι, ειδικα αν ελειπε ο efs θα ειχες σοβαρο θεμα :) Τσεκαρε και τα ΠΜ σου.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Παιδια υπαρχουν ακομα παιχνιδια στο market τα οποια θελουν τρεξιμο με chainfire (αρα root) ή πλεον υποστηριζονται κανονικα απο τη συσκευη; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ξέρει κανείς πως παρακάμπτουμε το παρακάτω μήνυμα του KIES για να κάνουμε αναβάθμιση; "Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω Kies" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ξέρει κανείς πως παρακάμπτουμε το παρακάτω μήνυμα του KIES για να κάνουμε αναβάθμιση; "Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω Kies" :rolleyes:ποια ρομ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Οποίος θέλει να πάρει μια γεύση από windows phone mango μέσα από το galaxy ας μπει στο παρακάτω link. http://aka.ms/wpdemo Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μ'αναψες τα αιματα πρωι-πρωι...το θελω ολε:cry:-----> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts