verve77 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ολα καλά με την 8 και το ICS theme, το νέο modem παίζει καλύτερα το ακουστικό και το σήμα και στο τηλέφωνο και στο wifi, αλλά το μοναδικό θέμα που έχω αντιμετωπίσει είναι με την απόκριση της κάμερας. Απο την στιγμή που βγαζει την φωτο μέχρι να την επεξεργαστεί και να ξαναγίνει διαθέσιμη η κάμερα για νέα λήψη θέλει 2-3 δευτερόλεπτα. Πρώτη φορά βλέπω να αργεί τόσο. Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Sony Bravia Engine για SGS2 το εβαλα και εχει διαφορα..εχει καθαρη εικονα ειδικα σε προβολη βιντεο η ταινιες,και επισης σε gallery για φωτογραφιες! το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380094 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Sony Bravia Engine για SGS2 το εβαλα και εχει διαφορα..εχει καθαρη εικονα ειδικα σε προβολη βιντεο η ταινιες,και επισης σε gallery για φωτογραφιες! το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380094 Εγώ δεν κατάφερα να το περάσω, μήπως μπορεί κανένας να το κάνει zip για CWM να το δοκιμάσουμε; (συγνώμη για το off topic...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Sony Bravia Engine για SGS2 το εβαλα και εχει διαφορα..εχει καθαρη εικονα ειδικα σε προβολη βιντεο η ταινιες,και επισης σε gallery για φωτογραφιες! το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380094 Εγώ διαφορά δεν είδα.Υπόψιν ότι σου αλλάζει και το τι version εμφανίζει ότι έχει το κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Εγώ δεν κατάφερα να το περάσω, μήπως μπορεί κανένας να το κάνει zip για CWM να το δοκιμάσουμε; (συγνώμη για το off topic...) Δεν είναι off topic, αν το δοκιμάσετε και πραγματικά αξίζει θα μπει και στα Omega Files ή και μεσα στην ρομ. Θα το κάνω εγώ δώσε μου λιγο χρόνο. EDIT Bravia_for_Omega_v8.zip - το βάζετε με CWM Δοκιμάζετε και μου λέτε εντυπώσεις :) Edited December 7, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σχετικά με το πρόβλημα με την ακύρωση θορύβου, εκτός από το να προσθέσουμε κάποιον άλλον dialer (που είναι χάλια εμφανισιακά :P ) δεν μπορεί να γίνει κάποιο mod που να διατηρεί απενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου μόνιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σχετικά με το πρόβλημα με την ακύρωση θορύβου, εκτός από το να προσθέσουμε κάποιον άλλον dialer (που είναι χάλια εμφανισιακά :P ) δεν μπορεί να γίνει κάποιο mod που να διατηρεί απενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου μόνιμα? Ποιο mod εννοείς? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ποιο mod εννοείς? Το mod ίσως ήταν λάθος όρος :) , γενικά να γίνει κάποιο αρχείο το οποίο να περνιέται προεραιτικά από όποιον θέλει και να απενεργοποιεί μόνιμα την ακύρωση θορύβου. Το λέω γιατί είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα να μην σε ακούνε και να πρέπει κάθε φορά να το κλείνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το mod ίσως ήταν λάθος όρος :) , γενικά να γίνει κάποιο αρχείο το οποίο να περνιέται προεραιτικά από όποιον θέλει και να απενεργοποιεί μόνιμα την ακύρωση θορύβου. Το λέω γιατί είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα να μην σε ακούνε και να πρέπει κάθε φορά να το κλείνεις. Εγώ στην δική μου συσκευή εχω ήχο καμπάνα χωρίς κανένα θόρυβο (είμαι με wind και modem ΚΙ4) δεν μπορώ να φτιάξω κάτι γιατί δεν εχω το πρόβλημα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ok απλά είπα μήπως μπορεί να γίνει κάποιο extra το οποίο να το βάζουν όσοι θέλουν να έχουν μόνιμα κλειστό την ακύρωση θορύβου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό: Gingerbread Screen Rotation Animation Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό: Gingerbread Screen Rotation Animation Εγω κατεβασα απο την 3η σελιδα αυτό http://www.multiupload.com/SHW7BGXFNB που λεει οτι ειναι CWM flashable zip, αλλα δεν μου το κανει εγκατασταση, μου λεει installation aborted.. Edit: με kernel siyah δεν μου εκανε εγκατασταση, εβαλα speedfrey Κι εγινε κανονικα.. Edited December 7, 2011 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γιαννη σε βλεπω να πλακωνεσαι με το καινουριο firmware 2.3.6 XXKL1 που μολις κυκλοφορησε :lol::lol: επι την ευκαιρια που μπορω να βρω changelog??να δω τι αλλαγες περιεχει.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ειμαι της γνωμης η v9 να βγει με το KL1 και οχι με το KK5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ειμαι της γνωμης η v9 να βγει με το KL1 και οχι με το KK5 Ποτέ με το καλό θα βγει όμως,ήδη ο Γιαννης η καποιος αλλος απο το beta team είχε πει ότι δοκίμαζε την 9.Μάλλον για κκ5 μας βλέπω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 4)Δεν τα υποστηρίζει ο Launcher βαλε τον TouchWiz30Launcher Σου προτείνω να βαλεις την αγαπημενη μου Black Blue και νεα επιλεξεις για Launcher τον TouchWiz30Launcher και οχι τον Touch4Launcher μαλλον θα σου αρεσει πιο πολυ απο την ICS Γιάννη πως μπορώ να βάλω τον TouchWiz30Launcher στην Black Blue ? μου έχει μόνο 2 επιλογές TwLauncher και TwLauncher .... Για το KIES κάνε εγκατάσταση αυτό και πες μου :) Η υποστήριξη του KIES όμως να ξέρεις ότι μόνο φιλίες δε πιάνει με την μπαταρία σου :p Πως κάνω εγκατάσταση σε αυτό ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γιάννη πως μπορώ να βάλω τον TouchWiz30Launcher στην Black Blue ? μου έχει μόνο 2 επιλογές TwLauncher και TwLauncher .... Πως κάνω εγκατάσταση σε αυτό ? Διάλεξε τον 1ο. Από recovery mode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Διάλεξε τον 1ο. Από recovery mode. Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου... Γιάννη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το donate, ακόμα δεν έστησες την ρομ και έκανες donate, σ' ευχαριστώ και πάλι! Όσοι σε ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν είσαι άσχετος αλλά πολύ σχετικός :) Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή με το SG2, ότι άλλο θέλεις πες μου. Πως σου φαίνεται η αγαπημένη μου Black Blue? Ποτέ με το καλό θα βγει όμως,ήδη ο Γιαννης η καποιος αλλος απο το beta team είχε πει ότι δοκίμαζε την 9.Μάλλον για κκ5 μας βλέπω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Είναι έτοιμη η v9, έκανα τα themes σήμερα και αύριο τo Omega Files, παρασκευή θα την ανεβάσω! ειμαι της γνωμης η v9 να βγει με το KL1 και οχι με το KK5 Για το KL1 που το διάβασες, δώσε μου αν μπορείς Link να ενημερωθώ! EDIT Το βρηκα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380467 Edited December 7, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiMoSsid Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Επειδή σκέφτομαι να περάσω αυτή τη ROM, ποιο kernel προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Επειδή σκέφτομαι να περάσω αυτή τη ROM, ποιο kernel προτείνετε; Άσε αυτόν που έχει κι άμα δε σε ικανοποιεί δοκιμάζεις άλλον. Ο καθένας μας έχει και διαφορετική άποψη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 οριστε φιλε...ειναι full transparent http://www.sendspace.com/file/llldus Φίλε σε ευχαριστώ..... Προσπάθησα προτού να ζητήσω να ξαναανέβει απο κάποιον να κατεβάσω το widget απο κάποιο προηγούμενο σου Post που το έχεις ξαναανεβάσει όμως το link είχε σβηστεί..... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Η XXKL1 2.3.6 θα έχει και νέο modem, το I9100OXAKL1 Και έλεγα μετά την v9 να ξεκουραστώ για λίγο :lol: Μάλλον θα κάνουμε γιορτές με την v10 :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα. εχω καποια προβληματα με καποιες εφαρμογες στη v8. μου γινεται εξαναγκαστικο κλεισιμο ( βγαζει το αντιστοιχο μην). αυτες τις εχω κανει restore απο το myback up. αν τις σβησω και τις ξαναπερασω λειτουργουν. μηπως δεν κανει καλο να γινεται restore εφαρμογων μετα σπι εγκατασταση νεας rom; να κανω format και σεταρισμα απο την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Με titanium backup εμένα παίζουν όλες κανονικά.Μάλλον το myback up θα φταίει.Καμιά φορά συμβαίνει αυτό σε stock εφαρμογές όταν τις επαναφέρεις με τα δεδομένα τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts