dimitrisOS Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 full wipe έχεις κάνει; για πιον λες ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifis3 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Kαλησπέρα παλικάρια έχω ένα πρόβλημα δεν μου κάνει εγκατάσταση εφαρμογές απο το market πατάω λήψη της κατεβάζει και στην εγκατάσταση κολλάει και κάνει reboot. Εκδοση android: 2.3.7 Eκδοση kernel: 2.6.29.6-nAa-06nobodyAtall@hydra #1 Mod version: Minicm7-2.1.5 x10 mini Τα φώτα σας,παρακαλώ :wacko: ευχαριστώ εκ των προτέρων καμια λυση για αυτο το προβλημα υπαρχει? Edited November 27, 2011 by sifis3 λυθηκε το προβλημα ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 για πιον λες ; Ήταν η απάντησή μου στο ακριβώς από πάνω post, αλλά to έκανε τροποποίηση εκ των υστέρων ότι βρήκε τη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Ολα καλα!Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ασχολουνται ακομα με τη συσκευη μας!Τωρα το προβλημα μου ειναι τα google.Ποιο απο ολα κατεβαζω?Γιατι ενα που κατεβασα μου εγραψε aborted. PS:Θα ηθελα να επισημανω οτι οσο περισσοτεροι ασχολουμαστε με τα κινητα μας και δοκιμαζουμε τις νεες ρομ τοσο πιο πολυ και τα παιδια που φτιαχνουν θα μας δινουν λυσεις και νεα πραγματα.Θελω απλα να παρακινησω και τους πλεον καχυποπτους σχετικα μη παθει κατι το κινητο τους,οτι εαν ακολουθησουν πιστα τα βηματα θα εχουν ενα καινουριο τηλεφωνο απροβληματιστο(παροτι εμενα μου πηρε γυρω στις 2 ωρες αλλα ευθυνομαι εγω αποκλειστικα ).Παει απιστευτα γρηγορα και ειναι εκσυγχρονισμενο πλεον.Γι αυτο μη φοβαστε σε κατι νεο και επιχειρηστε το και γραψτε μας εντυπωσεις ωστε να δωσουμε την ωθηση στον nobody, dark και λοιπους να συνεχισουν να δινουν ζωη στη συσκευη μας!Απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτα τα παιδια! Edited November 28, 2011 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsamis Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπέρα, Καταρχάς να ευχαριστήσω τα παιδιά που δίνουν νέα πνοή στην αγαπημένη μας συσκευή. Έκανα την εγκατάσταση χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα αλλά στη χρήση του έχω τα εξής δύο θεματάκια: 1. Δεν λειτουργεί η "απτική" αντίδραση, ότι και να έχω ρυθμίσει είτε μέσω του cyanogenmod settings είτε μέσω των ρυθμίσεων ήχου δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει. 2. Δεν έχω πρόσβαση ούτε στη μνήμη του τηλεφώνου ούτε στην SD παρόλο που τα windows τη "βλέπουν" ως αφαιρούμενο δίσκο. Μπορεί κάποιος να δώσει καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 την μετονομάζεις σε update.zip και μέσο recovery κάνεις apply update from sdcard απευθείας χωρίς καμία άλλη κίνηση (εννοείται ότι πρώτα παίρνεις buckup) την εβαλα αλλα δεν μου δουλευει η η δονηση.καποια λυση?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 την εβαλα αλλα δεν μου δουλευει η η δονηση.καποια λυση?ευχαριστω! ρυθμισεις-cyanogen settings-ηχος και μαρκαρισε την δονηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας στο πως να πραγματοποιησω buckup στο κινητο μου.Το προβλημα μου ειναι η δημιουργια ξεχωριστης περιοχης για buckup στην καρτα μνημης.Ευχαριστω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας στο πως να πραγματοποιησω buckup στο κινητο μου.Το προβλημα μου ειναι η δημιουργια ξεχωριστης περιοχης για buckup στην καρτα μνημης.Ευχαριστω..:) recovery>buckup&restore>buckup το recovery κάνει δικό του φάκελο στην κάρτα σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ρυθμισεις-cyanogen settings-ηχος και μαρκαρισε την δονηση Επιλεγμενο το εχω!αλλα δεν μου δουλευει!γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Υπαρχει βαθμονομηση στο λογισμικο αυτο γιατι δεν το βρισκω? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 recovery>buckup&restore>buckup το recovery κάνει δικό του φάκελο στην κάρτα σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ Κι όμως,απο το recovery προσπαθούσα κι εγώ και μου έβγαζε το σφάλμα..:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εχει βαλει κανεις την 2.1.5?του εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα?εμενα δεν μου δουλευει η δονηση κ πολλες φορες οταν παω να μπω στο ιντερνετ δεν μπαινει!καποιος ας πει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εχει βαλει κανεις την 2.1.5?του εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα?εμενα δεν μου δουλευει η δονηση κ πολλες φορες οταν παω να μπω στο ιντερνετ δεν μπαινει!καποιος ας πει κατι... Πρέπει να φλασάρεις και τον nAa-06 kernel ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Πρέπει να φλασάρεις και τον nAa-06 kernel ;) Σευχαριστω!Ειχα μεινει στον 03 εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 έχω κολλήσει εδώ Τοποθετήστε το MiniCM7-xxx.zip στην κάρτα μνήμης (όχι σε κάποιον υποφάκελο) και μετονομάστε το σε update.zip. Επιλεκτικά κατεβάστε το συνιστώμενο πακέτο google apps από εδώ ή κάποιο από τα υπόλοιπα διαθέσιμα νεότερα πακέτα απο εδώ και βάλτε το κι αυτό στην κάρτα μνήμης. στο 1ο εδώ δεν υπάρχει link,ενώ από το 2ο εδώ,δεν ξέρω τί να κατεβάσω.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) το zip έτσι;; Σε ευχαριστώ!!! Άψογο support! ναι και απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1256739 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553 θα βρεις οτι νεο υπαρχει για την ρομ :) Edited December 5, 2011 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 μια βοήθεια;Δεν μπορώ να το προχωρήσω.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataxas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 μια βοήθεια;Δεν μπορώ να το προχωρήσω.. Μετονομάζεις τον φακελο που εχεις ονομασει update.zip σε update σκετο..ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και με αυτο τον τροπο το διορθωσα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 (edited) Μετονομάζεις τον φακελο που εχεις ονομασει update.zip σε update σκετο..ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και με αυτο τον τροπο το διορθωσα..:) Κάνω unrar σε έναν φάκελο τα αρχεία του rar,και αυτόν τον φάκελο τον ονομάζω update και μετά τον ζιπάρω; το κάνω τώρα,αλλά μου λέεότι kernel nAa-06 not found....Αφού το έκανα πριν..Τί κάνω τώρα :S Αλλά μου το κάνει copy!και συνεχίζει! Έγινε χωρίς κάποιο σφάλμα.. MINIcm7-2.1.5 installed install from sdcard complete. Αλλά μου λέει να φλασάρω τα google apps.Δεν ξέρω πως να το κάνω.. Edited December 6, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 το κάνω τώρα,αλλά μου λέεότι kernel nAa-06 not found....Αφού το έκανα πριν..Τί κάνω τώρα :S Αλλά μου το κάνει copy!και συνεχίζει! Έγινε χωρίς κάποιο σφάλμα.. MINIcm7-2.1.5 installed install from sdcard complete. Αλλά μου λέει να φλασάρω τα google apps.Δεν ξέρω πως να το κάνω.. ελα φιλε εαν εκανες install την minicm7-2.1.5 μπαινεις παλι cmw-install zip from sd-choose zip from sd και βρησκεις το gapps και πατας οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ελα φιλε εαν εκανες install την minicm7-2.1.5 μπαινεις παλι cmw-install zip from sd-choose zip from sd και βρησκεις το gapps και πατας οκ ok!! Έγινε και αυτό!!! Τέλειωσα νομίζω!!!Χίλια ευχαριστώ και μπράβο στον κύριο που έφτιαξε τον οδηγό!!!Παιδεύτηκα λίγο,αλλά 1η φορά έκανα τέτοιο κόλπο!! Τώρα με το kernel τί παίζει;;Μου έβγαζε ότι δεν είναι το 6... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ok!! Έγινε και αυτό!!! Τέλειωσα νομίζω!!!Χίλια ευχαριστώ και μπράβο στον κύριο που έφτιαξε τον οδηγό!!!Παιδεύτηκα λίγο,αλλά 1η φορά έκανα τέτοιο κόλπο!! Τώρα με το kernel τί παίζει;;Μου έβγαζε ότι δεν είναι το 6... ποιο γραφει οτι εχεις??????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 ποιο γραφει οτι εχεις??????????????????? Να κάνω boot το κινητό;Φοβάμαι μη το χάλασα:ninja: ..Και θα το δω μέσα από εκεί;Γιατί πριν που περνούσε την rom έγραψε kernel nAa-06 not found Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Να κάνω boot το κινητό;Φοβάμαι μη το χάλασα:ninja: ..Και θα το δω μέσα από εκεί;Γιατί πριν που περνούσε την rom έγραψε kernel nAa-06 not found κανε μη φοβασαι και πηγαινε εκει που λεει στις ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο για να δεις ποιο εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts