nikos523 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Μάλιστα... Γιατί σε ένα φίλο που έχει το Ace και του γέμισε η μνήμη του τηλεφώνου δεν πήγαιναν στην εξωτερική με την μετακίνηση και είχε 1,5GB ελεύθερα. Βέβαια το κοίταξα στα πεταχτά οπότε θα το κοιτάξω καλύτερα την επόμενη φορά. Thanks for the tip! Οπότε ο φίλος κάνει μετακίνηση και όλα καλά! Είχε την 2αρα micro sd γι'αυτο έδειχνε τόσο free ;) Δεν πάνε όλες οι εφαρμογές στην sd και το ace έχει μηδαμινή ελεύθερη εσωτερική.. Βαλτου αυτο για να δεις Anyway, άκρη βγάλαμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Είχα αγοράσει το κινητό αυτό πριν από περίπου ένα μήνα. Σε μέρος που το ίδιο δίκτυο έχει καλό σήμα και σε διαφορετικά κινητά, μου βγάζει μόνο για επείγουσες κλήσεις. Και δεύτερον όταν κλειδώνω την οθόνη, αποσυνδέεται το Wi-Fi. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Είχα αγοράσει το κινητό αυτό πριν από περίπου ένα μήνα. Σε μέρος που το ίδιο δίκτυο έχει καλό σήμα και σε διαφορετικά κινητά, μου βγάζει μόνο για επείγουσες κλήσεις. Και δεύτερον όταν κλειδώνω την οθόνη, αποσυνδέεται το Wi-Fi. Καμιά βοήθεια; Λογικά τα άλλα μπορεί να έχουν άλλον πάροχο ή μπορεί να μη είναι σε λειτουργία 3g ktl Για το wifi -ρυθμίσεις - ασύρματες ρυθμίσεις και ρυθμίσεις δικτύου - ρυθμίσεις wifi. Πατάς το πλήκτρο αριστερά από το home button - για προχωρημένους - πολ. αδράνειας wifi και το βάζεις ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Λογικά τα άλλα μπορεί να έχουν άλλον πάροχο ή μπορεί να μη είναι σε λειτουργία 3g ktl Για το wifi -ρυθμίσεις - ασύρματες ρυθμίσεις και ρυθμίσεις δικτύου - ρυθμίσεις wifi. Πατάς το πλήκτρο αριστερά από το home button - για προχωρημένους - πολ. αδράνειας wifi και το βάζεις ποτέ. Όλη η οικογένεια έχει WIND. Σε ίδιο σημείο ένα κινητό Sony Ericsson W950i να έχει φυλλ σημα GPRS μεν, και το S5360 να μην εχει καθόλου. Για το Wi-Fi το έχω κάνει, αλλά ακόμη το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Όλη η οικογένεια έχει WIND. Σε ίδιο σημείο ένα κινητό Sony Ericsson W950i να έχει φυλλ σημα GPRS μεν, και το S5360 να μην εχει καθόλου. Για το Wi-Fi το έχω κάνει, αλλά ακόμη το ίδιο πρόβλημα. Βάλε και το y σε 2g και το δεις full :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Καλησπέρα Πρόσφατα πήρα ενα τηλέφωνο samsung galaxy Y S5360. Eπίσης αγόρασα και μια καινούργια κάρτα της Q. Η Q μου έστειλε ενα μήνυμα και μου έλεγε οτι σε επόμενο μήνυμα θα μου σταλούν οι ρυθμίσεις για το ίντερνετ και να της αποθηκεύσω. Ομως οι ρυθμίσεις δεν μπορούσαν να αποθηκευτούν. Ετσι προσπάθησα να το κάνω manual και μπήκα στο site της Q και βρήκα αυτό Ομως ψάχνω απο χτές απο πού τις κάνω τις ρυθμίσεις και δεν τις βρίσκω. Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Μενού και μετα πηγαινε ρυθμισεις -ασυρμ.επικοιν.και δικτυα -δικτυα κινητης τηλεφωνιας και τικαρισε το χρηση δεδομενων πακε και την περιαγωγη δεδομενων(η Q κανει περιαγωγη με την WIND και δεν εχεις χρεωση περιαγωγης);) Edited September 3, 2012 by giorgosstamatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Βάλε και το y σε 2g και το δεις full :) Με το σήμα δικτύου όλα εντάξει. Ευχαριστώ achillesgk. Μένει τώρα το πρόβλημα με το Wi-Fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα βρηκα επιτυχημενο τροπο για να μεγαλωσεις την εσωτερικη μνημη του κινητου. http://androidforums.com/galaxy-y-all-things-root/547697-increase-internal-memory-link2sd-tutorial.html . Χρειαζεται να γινει root και να εχεις μια sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Γειά σας παίδες!Πριν από λίγο καιρό σβήστηκαν χωρίς λόγο όλες οι εφαρμογές και όλα τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στην κάρτα sd.Παρατήρησα όμως ότι το κινητό μου ενώ οι εφαρμογές έχουν πλέον σβηστεί μου κρατάει περίπου 40mb χώρο στην εσωτερική μνήμη πιασμένο.Εννοώ τον χώρο που πιάνει στην εσωτερική μνήμη μια εφαρμογη παρόλο που μεταφέρεται στην sd.Τσέκαρα την sd στο pc και είναι άδεια,όπως και στο κινητό δεν μπορώ να εντοπίσω τις εφαρμογές,αλλά παρόλα αυτα μου πιάνει τον χώρο της εσωτερικής μνήμης σαν να υπάρχουν.Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fol3_ Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 καλησπέρα .. Είμαι καινούργιος στο forum και έχω ένα προβληματακι με ένα samsung galaxy y .. Θελω να κάνω αναβάθμιση απο 2.3.6 σε μια άλλη εκδόση για εχει μείνει πίσω και κολλάει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 επίσημα δεν υπάρχει κάτι. αν υπάρχουν ανεπίσημες ρομς, τότε ρουτάρεις τη συσκευή και "αναβθμιζεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fol3_ Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Τι ενοιεις ρουταρεις ??¨ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 να παρεις δικαιώματα χρήστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxos90 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Εχω ένα Samsung galaxy Y GT S5360 το οποίο το έκανα root σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ στο forum. Την κάρτα την έχω κάνει format σε FAT32 και έχω εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αρκετές φορές " χάνει" την κάρτα δηλαδή μου εμφανίζει την κάρτα κενή, και οι εφαρμογές δεν τρέχουν (αυτές που είναι εγκατεστημένες στην καρτα). Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν βγάλω και βάλω την κάρτα. Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό? υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστώ Ενημερωτικά για τους υπόλοιπους που τυχόν κάποτε αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα: H κάρτα που δημιούργουσε τα προβλήματα ήταν 32GB και Class 4. Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε βάζοντας 16 GB και Class 10!!!!! Mα αφού στις προδιαγραφές του η Samsung λεει ότι τρέχει 32 GB? Edited September 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Ίσως να ήταν ελαττωματική η κάρτα ή μπορεί να φταίει η χαμηλή της ταχύτητα (Class 4) αν και το βρίσκω λίγο δύσκολο αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Έχει κανένας κάποια συμβουλή για την ερώτησή μου στην προηγούμενη σελίδα;Μπορώ να κάνω κάτι όπως επαναφορά εργ. ρυθμίσεων και να φτιάξει; Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Σε όλα τα μέσα αποθήκευσης γίνεται το ίδιο. Πάντα δεσμεύεται ένας χώρος του μέσου αποθήκευσης ώστε να γραφτούν κάποια δεδομένα που χρειάζονται. Δοκίμασε να βάλεις και ένα άδειο USB Stick στον υπολογιστή σου και θα δεις ότι γίνεται το ίδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltosezio Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 παιδια καλησπερα... εχω το samsung galaxy y και μερχρι χθες μπορουσα να στελνω και να λαμβανω sms χωρις προβλημα.. Σημερα ομως μπορω να στειλω μηνυμα αλλα δεν μπορω να παρω... δηλαδη μου στελνουν μηνυματα αλλα δεν ερχεται καπια ειδοπηοιση απο την συσκευη... μπορειται να βοηθησεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellastron Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Χαίρετε.Η ιστορία έχει ως εξής:έχω καρτοκινητή cosmote ένα samsung galaxy y android 2.3.6 και απενεργοποίησα το daily pass της cosmote.Μετά θέλησα να εχω τη δυνατοτητα να μπαινω στο διαδικτυο εαν χρειαστει και χωρις το wifi αν δεν ειναι διαθεσιμο αλλα και να εκμεταλλευτω τα δωρεαν mb που δινει κατα καιρους η cosmote.ζητησα και μου εστειλαν τις παραμετρους,τα εθεσα ολα σε εφαρμογη (πακετο δεδομενων,δικτυο wcdma) αλλα δεν "μπαινω".Τι φταιει και τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Για πάτησε παρατετεμενα το on-off και κοίτα τα δεδομένα είναι "ανοιχτά"; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellastron Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 δεν καταλαβαινω καν πώς γινεται αυτο που προτεινεις.αν πατησω το on/off παρατεταμενα,θα βγει το πινακακι με το airplane mode και το σβησιμο.αν πατησω πιο παρατατεμενα θα σβησει εντελως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Παιδιά,παρατήρησε κανένας άλλος ότι το scroll στον internet explorer του κινητού κολλάει τον τελευταίο καιρό?Δεν με πολυενδιαφέρει γιατί χρησιμοποιώ opera μα το έκανε ταυτοχρόνως και στο δικό μου κινητό αλλά και στης κοπέλας μου το Y μετά από μία ενημέρωση λογισμικού που μας ήρθε από την Samsung. παιδια καλησπερα... εχω το samsung galaxy y και μερχρι χθες μπορουσα να στελνω και να λαμβανω sms χωρις προβλημα.. Σημερα ομως μπορω να στειλω μηνυμα αλλα δεν μπορω να παρω... δηλαδη μου στελνουν μηνυματα αλλα δεν ερχεται καπια ειδοπηοιση απο την συσκευη... μπορειται να βοηθησεται? Τσέκαρε το κέντρο μηνυμάτων σου και μια επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων που λέει κάτι περί αυτόματης λήψης εάν θυμάμαι καλά. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 15, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staaronis3 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Καλησπέρα Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος... Έχω κι εγώ το galaxy young GTS 5360..Σήμερα το πρωί είχε λίγη μπαταρία αλλα δεν είχε σβήσει...Το έκλεισα και πήγα να το ξανανοίξω και το μόνο που μου βγάζει είναι το σήμα της Samsung..Προσπάθησα να το ξανα απενεργοποιήσω και το μόνο που έκανε είναι να ξανα ξεκινάει..Απο εκείνη την ώρα το έχω φορτίσει και ξανά η ίδια ιστορία...Πατώ ενεργοποίηση και αναβοσβήνει το σήμα της samsung...Κλείσιμο μόνο με αφαίρεση μπαταρίας...Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου το παρουσιάζει συνήθως όποτε το ανάψω, και ειδικά όταν το χρειάζομαι άμεσα. Ξεκολάει αν πατήσω κάμποσες φορές το πλαϊνό κουμπί ή το κουμπί κάτω απο την οθόνη. Την τελευταία φορά το έκανε αυτό συνεχώμενα για 3-4 ώρες, και κάθε κάμποση ώρα ακουγόταν ήχος ειδοποίησης. Υπάρχουν φορές που το κάνει και στο άσχετο. Κοιτάω λίγο στο forum γιατί το δικό μου έχει και άλλα προβλήματα πέρα απο αυτό (κολάει το επιταχυνσιόμετρο, το σήμα του είναι χάλια -σε σύγκρηση με nokia 5800 και motorola v360-, κατα καιρούς δε του ρχοντε μηνύματα κλπ) μπας και βρω καμια λύση. EDIT: Σήμερα με νευρίασε απίστευτα. Όσο είχα ενεργοποιημένο το 3G δεν έκανε ΚΑΜΙΑ κλήση ενώ είχε σήμα, ούτε είχα ίντερνετ. Όταν το έκλεινα όλα καλά. Για μένα αυτό είναι κάτι το παράλογο (να πρέπει να κλείνω το 3G) και μου συμβαίνει πρώτη φορά. Γνωρίζει κανείς αν αυτό το θεμματάκι λύνετε με αναβάθμιση λογισμικού; Edited September 17, 2012 by staaronis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παιδια ,μου εβγαλε αναβαθμιση απο το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Εκανα μια αναβαθμιση στο κινητο απο το kies και μετα απο μια μερα δεν μου αναγνωριζει την εξωτερικη μνημη. Εχω transcend 32GB class 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts