Jump to content

monaxos90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by monaxos90

  1. Εχω ένα Samsung galaxy Y GT S5360 το οποίο το έκανα root σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ στο forum. Την κάρτα την έχω κάνει format σε FAT32 και έχω εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αρκετές φορές " χάνει" την κάρτα δηλαδή μου εμφανίζει την κάρτα κενή, και οι εφαρμογές δεν τρέχουν (αυτές που είναι εγκατεστημένες στην καρτα). Το πρόβλημα λύνεται μόνο αν βγάλω και βάλω την κάρτα. Γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό? υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστώ Ενημερωτικά για τους υπόλοιπους που τυχόν κάποτε αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα: H κάρτα που δημιούργουσε τα προβλήματα ήταν 32GB και Class 4. Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε βάζοντας 16 GB και Class 10!!!!! Mα αφού στις προδιαγραφές του η Samsung λεει ότι τρέχει 32 GB?
  2. Σε ευχαριστώ :):) Την SD κάρτα την βλέπω , αλλά απο την στιγμή που έχω κάνω root την συσκευή δεν θα έπρεπε να βλέπω και τα αρχεία της συσκευής?
  3. παιδια καλησπέρα, αγανάκτησα με ενα samsung Galaxy y GT-S5360 :mad::mad: Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν μπορώ να δώ να την SD card μέσα απο τα windows vista? :wacko::wacko: επίσης ενώ έκανα root την συσκευή και πάλι δεν μπορώ να δώ ούτε την βάσικη μονάδα του τηλεφώνου!!! Απο ότι κατάλαβα χρειάζονται τα vista κάποια drivers, που μπορώ να τα βρώ αυτά και ποιά βήματα πρέπει να κάνω? Επίσης μου κάνει εντύπωση να αγοράζεις συσκευή και να έχει κάποιος τέτοιου είδους προβλήματα!!! Ευχαριστώ και αναμένω στην βοήθεια σας :worry::worry::worry:
×
×
  • Create New...