Jump to content

Samsung Galaxy Y (S5360)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλησπερα παιδια,

Ηθελα να ρωτησω αν σε κλησεις μεσω viber και Skype ειναι καλη η ποιοτητα συνομιλιας!!

επισης ποση ειναι η ελευθερη μνημη για να βαλεις δικα σου αππ?

• Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκανα wipe cache αλλά τίποτα...

δεν εχω εμπειρια με την συγκεκριμένη ρομ, αλλά μάλλον δεν το γλυτώνεις το ξαναφλασάρισμα...

Τι έγινε με την κάρτα? παίζει?

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Την έβαλα στο pc κ ήθελε format. Αλλιώς δεν διάβαζε τιποτα. Τέσπα της έκανα το format της πέρασα την Rom, την τοποθέτησα στο κινητό κ φλάσαρα ξανά....Όλα οκ τώρα

Οι γνωστοί chef ήδη μαγειρεύουν CM7 για το κινητό με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583959

Οι γνωστοί chef ήδη μαγειρεύουν CM7 για το κινητό με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583959

:drool::w00t:

καιρός ήταν...

αν περιμέναμε από την Samsung...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Παιδια καλησπερα,τι ακριβώς είναι το CM7 ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645025#post3645025

http://www.cyanogenmod.com/

τι λετε αυτο η το B5510 ?

μονη διαφορα ειναι το πληκτρολογιο?

δες για συγκριση GSMarena

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Γειά σας παίδες!Μία ερώτηση...Η κοπέλα μου,όπως και εγώ έχουμε το Galaxy y.Έχοντας και οι δύο το 2.3.5 πρώτος εγώ το άλλαξα σε 2.3.6.Η πλάκα είναι πως ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία στην συσκευή της κοπέλας μου,δηλαδή πάω ρυθμίσεις->Πληροφορίες σχετικά με->Ενημέρωση λογισμικού->Ενημέρωση,μου βγάζει το μήνυμα ''Καμία διαθέσιμη ενημέρωση''.Πως μπορεί στην δικιά μου συσκευή να μου βρήκε ότι υπάρχει ενημέρωση και στην άλλη συσκευή όχι?

Και άλλο ένα πρόβλημα πάλι στην συσκευή της κοπέλας μου.Η κάμερα ανοίγει όταν πατάω το εικονίδιο άλλά τα δείχνει όλα μαύρα.Βγαίνω και ξαναμπαίνω και μου βγάζει το μήνυμα ''Σφάλμα κάμερας ErrorMessageHandler.handleMessage (-1)''Καμιά ιδέα για το τι φταίει?Σκεφτόμουν πως το εν λόγω πρόβλημα θα λυνόταν αν το έκανα 2.3.6 μα όπως είπα παραπάνω δεν βρίσκει την ενημέρωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Παιδια καλησπερα. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το κινητο. Απλα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι. Κατεβαζοντας εφαρμογες απο το ιντερνετ, καποιες τις αποθηκευει στην καρτα μνημης και καποιες αλλες στη μνημη τηλεφωνου. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η μνημη του τηλεφωνου να εχει γεμισει σχεδον. Επομενως, μιας κ εχω παρα πολυ ελευθερο χωρο στην καρτα μνημης θα ηθελα ολες οι εφαρμογες να αποθηκευονται σε αυτην. Ποια ρυθμιση ή εντολη πρεπει να φτιαξω ετσι ωστε να αποθηκευονται στην καρτα μνημης???Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!!!

Παιδια καλησπερα. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το κινητο. Απλα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι. Κατεβαζοντας εφαρμογες απο το ιντερνετ, καποιες τις αποθηκευει στην καρτα μνημης και καποιες αλλες στη μνημη τηλεφωνου. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η μνημη του τηλεφωνου να εχει γεμισει σχεδον. Επομενως, μιας κ εχω παρα πολυ ελευθερο χωρο στην καρτα μνημης θα ηθελα ολες οι εφαρμογες να αποθηκευονται σε αυτην. Ποια ρυθμιση ή εντολη πρεπει να φτιαξω ετσι ωστε να αποθηκευονται στην καρτα μνημης???Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!!!

δεν υπαρχει τετοια εντολή...

κάποιες πάνε στην εσωτερική μόνο γιατί ετσι είναι φτιαγμένες.

Το μόνο τρυκ που μπορεί να κάνεις είναι να βάλεις custom rom με app2sd ή hybrid2sd, τα οποία κλέβουν ένα μέρος της SD Κάρτας και ξεγελούν το κινητό ωστε να νομίζει οτι είναι εσωτερική μνήμη.

Δεν νομίζω οτι έχει βγεί καποια custom αξιόπιστη 100% για το κινητό μας ακόμα.

Αν γνωρίζει κάποιος φίλος σχετικά, ας ενημερώσει :-)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

την έχω δύο μέρες. Πολύ καλή rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1577648

Και κάτι διαφορετικό για το κινητάκι μας ;) MIUI

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602299

Edited by kosmasgr

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη!Έχετε καμία απάντηση για την ερωτησή μου παραπάνω ή να το πάω με την εγγύηση στην Samsung?

Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη!Έχετε καμία απάντηση για την ερωτησή μου παραπάνω ή να το πάω με την εγγύηση στην Samsung?

Δεν πρέπει να έχει σχέση με αναβάθμηση. Προφανώς τα δύο τηλέφωνα έχουν διαφορετικό sales code δεν δεν παίρνουν την ίδια αναβάθμηση. Εγώ θα το πήγαινα στη Samsung.

Φιλικά Γιώργος

Για την αναβάθμιση λογικά είναι αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω.

Όσο αφορά την κάμερα τώρα εγώ θα έκανα ένα factory reset (Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) για να δω αν θα έφτιαχνε και αν δεν γινόταν τίποτα τότε θα το πήγαινα απευθείας στη Samsung. Αν κάνεις factory reset θα χάσεις τα πάντα από επαφές, μηνύματα και εφαρμογές γι' αυτό κάνε οπωσδήποτε backup τις επαφές σου αν δεν τις έχεις ήδη κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

πως μπορω να λαμβανω τα mms χωρις να ειμαι συνδενδεμενος στο ιντερνετ

Δεν μπορείς.

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
Γιωργο ευχαριστω για την απαντηση σου.........Ουτε με wi-fi????

Όχι, μην ξεχνάς ότι το MMS είναι μια υπηρεσία που χρεώνεται από τον πάροχο και γιαυτό απαιτεί το δικό του δίκτυο.

Modpic.gif

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες!Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω!Όσο για το 2.3.5 της κοπέλας μου,δεν γίνεται με τίποτα 2.3.6 από την στιγμή που δεν το βγάζει στην ενημέρωση λογισμικού του κινητού,επίκειται να γίνει ή πρέπει να το κάνω μόνος μου μέσω υπολογιστή?Εάν απαντήσετε μην ξεχνάτε ότι μιλάτε σε ψιλοάσχετο άνθρωπο...:lol:

Τωρα που είναι να ερθει η επιδοτηση (την Τετάρτη :) ), πέραν του Note, θα πάρουμε και ενα κινητο για τη μητέρα.Το Υ είδα ότι ειναι το πιο φθηνο Samsung Android που δινει η Vodafone, οπότε κερδίζει.Διαβασα και τις 19 σελίδες του τόπικ,αλλά ομολογώ ότι δεν απαντήθηκαν οι απορίες μου.Θα ηθελα λοιπόν να ρωτησω τα εξής:

α)παίρνει Skype? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα (βιντεο)κλήσης ?

β)παίρνει Viber? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα κλήσης?

γ) θα αναβαθμιστεί σε ICS?

Ευχαριστώ :).

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Τωρα που είναι να ερθει η επιδοτηση (την Τετάρτη :) ), πέραν του Note, θα πάρουμε και ενα κινητο για τη μητέρα.Το Υ είδα ότι ειναι το πιο φθηνο Samsung Android που δινει η Vodafone, οπότε κερδίζει.Διαβασα και τις 19 σελίδες του τόπικ,αλλά ομολογώ ότι δεν απαντήθηκαν οι απορίες μου.Θα ηθελα λοιπόν να ρωτησω τα εξής:

β)παίρνει Viber? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα κλήσης?

γ) θα αναβαθμιστεί σε ICS?

Ευχαριστώ :).

1. Ναι και είναι μια χαρά.

2. Ναι

3. Όχι επίσημα.

Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστώ πολύ ggazas. Αρα πάω για το Y , θα'ναι μια χαρα για τη μητερα μου,ακομη και χωρις ICS .

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

skype μονο voice call οχι video (σε συσκευη με 2.3.5 unroot)

εναλλακτικη λυση το Tango που "βλεπει" την πισω καμερα

Edited by zxgr

• The title was changed to Samsung Galaxy Y (S5360)