johnS Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Αλησπερα παιδια, Ηθελα να ρωτησω αν σε κλησεις μεσω viber και Skype ειναι καλη η ποιοτητα συνομιλιας!! επισης ποση ειναι η ελευθερη μνημη για να βαλεις δικα σου αππ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Έκανα wipe cache αλλά τίποτα... δεν εχω εμπειρια με την συγκεκριμένη ρομ, αλλά μάλλον δεν το γλυτώνεις το ξαναφλασάρισμα... Τι έγινε με την κάρτα? παίζει? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Την έβαλα στο pc κ ήθελε format. Αλλιώς δεν διάβαζε τιποτα. Τέσπα της έκανα το format της πέρασα την Rom, την τοποθέτησα στο κινητό κ φλάσαρα ξανά....Όλα οκ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Οι γνωστοί chef ήδη μαγειρεύουν CM7 για το κινητό με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583959 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Οι γνωστοί chef ήδη μαγειρεύουν CM7 για το κινητό με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583959 :drool::w00t: καιρός ήταν... αν περιμέναμε από την Samsung... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris101 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδια καλησπερα,τι ακριβώς είναι το CM7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Παιδια καλησπερα,τι ακριβώς είναι το CM7 ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645025#post3645025 http://www.cyanogenmod.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonsde Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 τι λετε αυτο η το B5510 ? μονη διαφορα ειναι το πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 τι λετε αυτο η το B5510 ? μονη διαφορα ειναι το πληκτρολογιο? δες για συγκριση GSMarena Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Γειά σας παίδες!Μία ερώτηση...Η κοπέλα μου,όπως και εγώ έχουμε το Galaxy y.Έχοντας και οι δύο το 2.3.5 πρώτος εγώ το άλλαξα σε 2.3.6.Η πλάκα είναι πως ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία στην συσκευή της κοπέλας μου,δηλαδή πάω ρυθμίσεις->Πληροφορίες σχετικά με->Ενημέρωση λογισμικού->Ενημέρωση,μου βγάζει το μήνυμα ''Καμία διαθέσιμη ενημέρωση''.Πως μπορεί στην δικιά μου συσκευή να μου βρήκε ότι υπάρχει ενημέρωση και στην άλλη συσκευή όχι? Και άλλο ένα πρόβλημα πάλι στην συσκευή της κοπέλας μου.Η κάμερα ανοίγει όταν πατάω το εικονίδιο άλλά τα δείχνει όλα μαύρα.Βγαίνω και ξαναμπαίνω και μου βγάζει το μήνυμα ''Σφάλμα κάμερας ErrorMessageHandler.handleMessage (-1)''Καμιά ιδέα για το τι φταίει?Σκεφτόμουν πως το εν λόγω πρόβλημα θα λυνόταν αν το έκανα 2.3.6 μα όπως είπα παραπάνω δεν βρίσκει την ενημέρωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsoum Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδια καλησπερα. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το κινητο. Απλα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι. Κατεβαζοντας εφαρμογες απο το ιντερνετ, καποιες τις αποθηκευει στην καρτα μνημης και καποιες αλλες στη μνημη τηλεφωνου. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η μνημη του τηλεφωνου να εχει γεμισει σχεδον. Επομενως, μιας κ εχω παρα πολυ ελευθερο χωρο στην καρτα μνημης θα ηθελα ολες οι εφαρμογες να αποθηκευονται σε αυτην. Ποια ρυθμιση ή εντολη πρεπει να φτιαξω ετσι ωστε να αποθηκευονται στην καρτα μνημης???Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδια καλησπερα. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το κινητο. Απλα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι. Κατεβαζοντας εφαρμογες απο το ιντερνετ, καποιες τις αποθηκευει στην καρτα μνημης και καποιες αλλες στη μνημη τηλεφωνου. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η μνημη του τηλεφωνου να εχει γεμισει σχεδον. Επομενως, μιας κ εχω παρα πολυ ελευθερο χωρο στην καρτα μνημης θα ηθελα ολες οι εφαρμογες να αποθηκευονται σε αυτην. Ποια ρυθμιση ή εντολη πρεπει να φτιαξω ετσι ωστε να αποθηκευονται στην καρτα μνημης???Σας ευχαριστω εκ των προτερων...!!! δεν υπαρχει τετοια εντολή... κάποιες πάνε στην εσωτερική μόνο γιατί ετσι είναι φτιαγμένες. Το μόνο τρυκ που μπορεί να κάνεις είναι να βάλεις custom rom με app2sd ή hybrid2sd, τα οποία κλέβουν ένα μέρος της SD Κάρτας και ξεγελούν το κινητό ωστε να νομίζει οτι είναι εσωτερική μνήμη. Δεν νομίζω οτι έχει βγεί καποια custom αξιόπιστη 100% για το κινητό μας ακόμα. Αν γνωρίζει κάποιος φίλος σχετικά, ας ενημερώσει :-) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) την έχω δύο μέρες. Πολύ καλή rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1577648 Και κάτι διαφορετικό για το κινητάκι μας ;) MIUI http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602299 Edited April 17, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη!Έχετε καμία απάντηση για την ερωτησή μου παραπάνω ή να το πάω με την εγγύηση στην Samsung? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη!Έχετε καμία απάντηση για την ερωτησή μου παραπάνω ή να το πάω με την εγγύηση στην Samsung? Δεν πρέπει να έχει σχέση με αναβάθμηση. Προφανώς τα δύο τηλέφωνα έχουν διαφορετικό sales code δεν δεν παίρνουν την ίδια αναβάθμηση. Εγώ θα το πήγαινα στη Samsung. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη!Έχετε καμία απάντηση για την ερωτησή μου παραπάνω ή να το πάω με την εγγύηση στην Samsung? Για την αναβάθμιση λογικά είναι αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Όσο αφορά την κάμερα τώρα εγώ θα έκανα ένα factory reset (Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) για να δω αν θα έφτιαχνε και αν δεν γινόταν τίποτα τότε θα το πήγαινα απευθείας στη Samsung. Αν κάνεις factory reset θα χάσεις τα πάντα από επαφές, μηνύματα και εφαρμογές γι' αυτό κάνε οπωσδήποτε backup τις επαφές σου αν δεν τις έχεις ήδη κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papistanos Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 πως μπορω να λαμβανω τα mms χωρις να ειμαι συνδενδεμενος στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 πως μπορω να λαμβανω τα mms χωρις να ειμαι συνδενδεμενος στο ιντερνετ Δεν μπορείς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papistanos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Γιωργο ευχαριστω για την απαντηση σου.........Ουτε με wi-fi???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Γιωργο ευχαριστω για την απαντηση σου.........Ουτε με wi-fi???? Όχι, μην ξεχνάς ότι το MMS είναι μια υπηρεσία που χρεώνεται από τον πάροχο και γιαυτό απαιτεί το δικό του δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες!Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω!Όσο για το 2.3.5 της κοπέλας μου,δεν γίνεται με τίποτα 2.3.6 από την στιγμή που δεν το βγάζει στην ενημέρωση λογισμικού του κινητού,επίκειται να γίνει ή πρέπει να το κάνω μόνος μου μέσω υπολογιστή?Εάν απαντήσετε μην ξεχνάτε ότι μιλάτε σε ψιλοάσχετο άνθρωπο...:lol: Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τωρα που είναι να ερθει η επιδοτηση (την Τετάρτη :) ), πέραν του Note, θα πάρουμε και ενα κινητο για τη μητέρα.Το Υ είδα ότι ειναι το πιο φθηνο Samsung Android που δινει η Vodafone, οπότε κερδίζει.Διαβασα και τις 19 σελίδες του τόπικ,αλλά ομολογώ ότι δεν απαντήθηκαν οι απορίες μου.Θα ηθελα λοιπόν να ρωτησω τα εξής: α)παίρνει Skype? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα (βιντεο)κλήσης ? β)παίρνει Viber? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα κλήσης? γ) θα αναβαθμιστεί σε ICS? Ευχαριστώ :). Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τωρα που είναι να ερθει η επιδοτηση (την Τετάρτη :) ), πέραν του Note, θα πάρουμε και ενα κινητο για τη μητέρα.Το Υ είδα ότι ειναι το πιο φθηνο Samsung Android που δινει η Vodafone, οπότε κερδίζει.Διαβασα και τις 19 σελίδες του τόπικ,αλλά ομολογώ ότι δεν απαντήθηκαν οι απορίες μου.Θα ηθελα λοιπόν να ρωτησω τα εξής: α)παίρνει Skype? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα (βιντεο)κλήσης ? β)παίρνει Viber? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα κλήσης? γ) θα αναβαθμιστεί σε ICS? Ευχαριστώ :). 1. Ναι και είναι μια χαρά. 2. Ναι 3. Όχι επίσημα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ευχαριστώ πολύ ggazas. Αρα πάω για το Y , θα'ναι μια χαρα για τη μητερα μου,ακομη και χωρις ICS . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) α)παίρνει Skype? αν ναι,πώς είναι η ποιότητα (βιντεο)κλήσης ? skype μονο voice call οχι video (σε συσκευη με 2.3.5 unroot) εναλλακτικη λυση το Tango που "βλεπει" την πισω καμερα Edited April 27, 2012 by zxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts