mindfield Δημ. December 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Αυτά ειναι Αν θες να δεις πως είναι τώρα η ICS για το κινητό μας (γιατί αυτή στο βίντεο που έβαλες είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο) δες εδώ Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Αν θες να δεις πως είναι τώρα η ICS για το κινητό μας (γιατί αυτή στο βίντεο που έβαλες είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο) δες εδώ Ποτε θα την εχουμε και εμεις;Επισημα η ανεπισημα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ποτε θα την εχουμε και εμεις;Επισημα η ανεπισημα;:) Μπορείς να την έχεις και τώρα αμέσως αν θες, απλά δεν είναι stable. Για stable αν και κανένας δε λέει πότε προβλέπεται, εγώ περιμένω τέλη Ιανουαρίου....... :p Για επίσημα δεν έχει ακουστεί τίποτα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Επίσημα θα συνιστούσα να μην τη περιμένετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Έτσι λέγαμε και για την Gingerbread αλλά την πήραμε και μάλιστα με συνεχείς βελτιώσεις. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα μήπως γίνει για άλλη μια φορά η έκπληξη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Έτσι λέγαμε και για την Gingerbread αλλά την πήραμε και μάλιστα με συνεχείς βελτιώσεις. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα μήπως γίνει για άλλη μια φορά η έκπληξη! κι εγω πιστευω πως μπορει να γινει το θαυμα :) οχι πως με καιει,παλι με custom θα ειμαι, απλα θα εχουν μια καλη βαση οι developers ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ερωτηση....ποση ωρα κανει το πρωτο boot η beta 2; προσπαθησα να την περασω συμφωνα με τις οδηγιες τους αλλα δεν με μπουταρει.....το αφησα πανω απο 15 λεπτα και τοποτα.....μου βγαζει εικονιδιο κατι σαν πυροτεχνημα.... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 στην alpha εκδοση που ειχα βαλει επρεπε αφου σου κολλησει,να μπεις παλι σε cwm και να κανεις παλι τα wipe απο την αρχη και μετα εμπαινε Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Αν θες να δεις πως είναι τώρα η ICS για το κινητό μας (γιατί αυτή στο βίντεο που έβαλες είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο) δες εδώ Ευχαριστώ είναι πολύ ωραίο. όταν βγει η επίσημη ελπίζω να μην έχουμε θέματα με battery drain .:) Επίσημα θα συνιστούσα να μην τη περιμένετε. Εγώ πιστεύω ότι θα την βγάλουν την επίσημη και κάτι μου λέει ότι θα δουλεύει και καλά . Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 στην alpha εκδοση που ειχα βαλει επρεπε αφου σου κολλησει,να μπεις παλι σε cwm και να κανεις παλι τα wipe απο την αρχη και μετα εμπαινε Εκανα και παλι τα wipes αλλα τζιφος.....θα περιμενω μια stable εκδοση και θα ξαναδοκιμασω....ευχαριστω παντως..... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εκανα και παλι τα wipes αλλα τζιφος.....θα περιμενω μια stable εκδοση και θα ξαναδοκιμασω....ευχαριστω παντως..... Κι εγώ με την alpha 7 είχα πρόβλημα και στο τέλος μου την έδωσε και το παρατησα. Μου κόλλαγε όμως στο φουσκοψαρο fugu και δεν έβλεπα καν boot animation. Βρε ξαναπερναγα κερνελ, ξαναπερναγα ρομ τίποτα αυτό... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 τι διαφορα εκτος απ το μενου εχει το ics απο gingerbread?σε θεμα ταχυτητας θα ειναι τα ιδια?ή εχει τιποτα μεγαλυτερες απαιτησεις απο εμας τους SGS i9000? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Πέρασα τη BETA 2 αλλά δεν λειτουργεί καθόλου το home button και τη δουλεία του την κάνει το back. Είναι γνωστό issue ή υπάρχει κάποια ρύθμιση να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Πέρασα τη BETA 2 αλλά δεν λειτουργεί καθόλου το home button και τη δουλεία του την κάνει το back. Είναι γνωστό issue ή υπάρχει κάποια ρύθμιση να το κάνει αυτό; Πως τη περασες φιλε; εγω προσπαθησα πανω απο τρεις φορες αλλα τιποτα!!!! Δεν λεει να κανει μπουτ το.ατιμο!!! Παρολο που διαβασα προσεκτικα τις οδηγιες.....πανω απο τη ρομ το περασες; εγω προσπαθησα πανω απο jvu με semaphore 1.9.0.... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Πως τη περασες φιλε; εγω προσπαθησα πανω απο τρεις φορες αλλα τιποτα!!!! Δεν λεει να κανει μπουτ το.ατιμο!!! Παρολο που διαβασα προσεκτικα τις οδηγιες.....πανω απο τη ρομ το περασες; εγω προσπαθησα πανω απο jvu με semaphore 1.9.0.... Εγώ ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό που έχει στο xda ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362092 ). Φλάσαρα, ξαναφλάσαρα, έκανα τα wipe και πέρασα κερνελ. Δε ξέρω μήπως παίζει ρόλο το οτι φλάσαρα πάνω από cm7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εγώ ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό που έχει στο xda ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362092 ). Φλάσαρα, ξαναφλάσαρα, έκανα τα wipe και πέρασα κερνελ. Δε ξέρω μήπως παίζει ρόλο το οτι φλάσαρα πάνω από cm7. ακριβως αυτο.λιγο πιο κατω στις οδηγιες λεει οτι για να πετυχει η εγκατασταση καλο ειναι να φλασαρει καποιος cm7 και μετα την beta 2 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ακριβως αυτο.λιγο πιο κατω στις οδηγιες λεει οτι για να πετυχει η εγκατασταση καλο ειναι να φλασαρει καποιος cm7 και μετα την beta 2 Ευχαριστω πολυ, θα δοκιμασω μετα Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Λοιπόν, το "παγωτό" γίνεται όλο και πιο ελκυστικό. Κυκλοφόρησε το teamhacksung's ICS Port for Galaxy S (BUILD 10) με αρκετές σημαντικές βελτιώσεις. Τα πράγματα όπως φαίνεται επιταχύνονται μετά την κυκλοφορία του ICS για το Nexus S και μάλλον θα πάρουμε μια σταθερή έκδοση του ICS αρκετά σύντομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ξέρετε γιατί υπάρχουν δύο projects για το PORT του ICS στο Galaxy S; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ξέρετε γιατί υπάρχουν δύο projects για το PORT του ICS στο Galaxy S; Το ενα θα καταληξει σε cyanogenmod 9 και το αλλο ειναι οτι να 'ναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 μολις εβαλα την beta 3 του onecosmic που βασιζεται στη νεα ics 4.0.3 αναβαθμιση και ειναι πραγματικα τελεια.ολα δουλεουν σωστα,wifi,gps,3g,gmail,hotmail,root κανονικα και adobe flash.μεγαλη βελτιωση στην ταχυτητα παντου και στις εφαρμογες και στην κινηση των οθονων.μονο η αυτοματη φωτεινοτητα δε λειτουργει,αλλα σε ολα τα αλλα ειναι οτι πρεπει για καθημερινη χρηση. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 κσαι γω περιμενω την cm9 πως και πως αλλα απο οτι βλεπω το αλλο "project" ειναι πιο μπροστα...ε? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 μολις εβαλα την beta 3 του onecosmic που βασιζεται στη νεα ics 4.0.3 αναβαθμιση και ειναι πραγματικα τελεια.ολα δουλεουν σωστα,wifi,gps,3g,gmail,hotmail,root κανονικα και adobe flash.μεγαλη βελτιωση στην ταχυτητα παντου και στις εφαρμογες και στην κινηση των οθονων.μονο η αυτοματη φωτεινοτητα δε λειτουργει,αλλα σε ολα τα αλλα ειναι οτι πρεπει για καθημερινη χρηση. Πού βρήκες την beta 3? αφου το thread ειναι κλειστό! Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) την είχε δώσει απο το πρωί μέσω του twitter account του. Δες και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398223 Βγήκε και η cm10 με πολλές βελτιώσεις. Θα πέσει φλασάρισμα σήμερα! Edited December 18, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 μολις εβαλα την beta 3 του onecosmic που βασιζεται στη νεα ics 4.0.3 αναβαθμιση και ειναι πραγματικα τελεια.ολα δουλεουν σωστα,wifi,gps,3g,gmail,hotmail,root κανονικα και adobe flash.μεγαλη βελτιωση στην ταχυτητα παντου και στις εφαρμογες και στην κινηση των οθονων.μονο η αυτοματη φωτεινοτητα δε λειτουργει,αλλα σε ολα τα αλλα ειναι οτι πρεπει για καθημερινη χρηση. με ποιο kernel την έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts