Jump to content

Dimitris_GS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimitris_GS

  1. Ναι από την πρώτη μέρα πήρε 4.2.1. Δε ξέρω και τι να κάνω γιατί είναι στοκ. Αυτό με το wifi το κάνει αρκετά συχνά. Η κάμερα ευτυχώς έχει αρκετές μέρες να παρουσιάσει κόλλημα.
  2. Μετά από 2 εβδομάδες με το Ν4 σε στοκ μορφή θέλω να επισημάνω 1-2 προβληματάκια που έχω δει σε συστηματική βάση και αφορούν καθαρά το λογισμικό. Και να μου πείτε αν έχει κανείς τα ίδια! Το πρώτο έχει να κάνει με το WiFi. Αν το κλείσω και το ξανανοίξω αμέσως, κάνει αρκετή ώρα να εμφανίσει τα δίκτυα και καμιά φορά δε συνδέεται. Το δεύτερο έχει να κάνει με την κάμερα. Πας να βγάλεις φωτογραφία και απλά δεν κάνει τίποτα.. Δείχνει κανονικά απλά δε βγάζει! Συν οτι μένει ανοιχτό το φλας. Κλείνω την εφαρμογή ξανανοίγω, πάλι τα ίδια.. Μόνο με reboot στρώνει.
  3. Όταν είσαι stock και πας να μπείς σε cwm τι πρέπει να βγάζει??
  4. Πριν 2 χρόνια περίπου την αγόρασα..δε ξέρω τι είναι.. :blink: Πάντως σε άλλες ρομ που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς δεν είχα πρόβλημα. Αυτό που κάνει συγκεκριμένα είναι να μην συνδέεται με τους servers της google καμιά φορά, να κολλάνε τα data, ή ακόμα και πτώση σήματος. Έχω κοιτάξει και τις επιλογές που έχει για το power saver mode και είτε είναι on είτε off τα ίδια κάνει....
  5. Κι εμένα μου συμβαίνει το ίδιο αλλά εγώ είμαι με AOKP rom.. παίζει να είναι θέμα κάποιας ρύθμισης της ρομ??
  6. Έχει κι άλλες χρησιμότητες το rom manager αλλά νομίζω στην προκειμένη εσύ θες να εγκαταστήσεις αυτό το μενού (το cwm) στην τελευταία του έκδοση οπότε αυτό θα το κάνεις μέσα από το rom manager.
  7. edit: το ROM Manager κατά καιρούς για πιο λόγο κολλάει και δεν κάνει ClockworkMod? το κάνει γενικός αυτό? εμενα μου το κάνει λίγο πριν τελειώσει το φόρτωμα στο τέλος. Λίγο πριν το τέλος το rom manager ζηταει su permissions. Είσαι σίγουρος οτι είσαι σωστά rooted?
  8. να τον έχει δοκιμάσει κάποιος..να τρέχει απροβλημάτιστα. το ξέρω οτι μπορείς να φλασάρεις όποιον θες. θέλω να φτιάξω τα χρώματα γιατι είναι χάλια και το κιτρίνισμα στο άσπρο και το οτι μωβίζει στα σκούρα σε χαμηλή φωτεινότητα..
  9. Υπάρχει κάποιος kernel που να συμβαδίζει με την στοκ 4.0.4 και να έχει και ρυθμίσεις για τα χρώματα?
  10. Πώς μπορώ να κάνω root όταν έχω ήδη ξεκλείδωτο bootloader στην 4.0.4? για όποιον ενδιαφέρεται, όταν πάς να ρουτάρεις την 4.0.4 με τη μέθοδο του WugFresh δεν γίνεται σωστά το root. Πρέπει να αλλάξεις το su.zip με ένα άλλο που κατεβάζεις απο εδώ: http://www.mediafire.com/?kr2gi5br1tkdo4z
  11. Δηλαδή με ξεκλείδωτο bootloader θα γίνονται τα ota updates? ή πρεπει να τον κλειδώσεις?
  12. Τρόποι?? τι τρόποι?? Για πες... :p
  13. Σας εμφανίζει κι εσάς ένα φαινόμενο burn in στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει μείνει για ώρα σε μια εικόνα?? πχ. όταν έχω ανοιχτο το πληκτρολόγιο και το κλείσω για λίγα δευτερόλεπτα αχνοφαίνονται τα πλαίσια από τα γράμματα..και μετά καθαρίζει. έχει να κάνει οτι το κινητό είναι καινούριο? 2 ημερών
  14. Κι εγω 7 64-bit εχω.. δοκιμασα κ με κατι αλλους οδηγους απο xda που βρηκα που εγκαθιστουν απο μονοι τους τους drivers. ειδε τη συσκευη αλλα οταν τη βαζει σε fastboot δε με ρωταει για τον bootloader! εκει κολλαω... edit: ok!το ελυσα.. τωρα ειναι root με 5.5.0.2 cwm και unlocked bootloader. θελω να το κανω yakju. Κατεβασα απο εδω ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20843237&postcount=1 ) το IMM76D from ICL53F (που ειμαι τωρα) εχω παει να το περασω και με τη μεθοδο 1 και με τη 2 που εχει στο site. Και στις δυο οταν παει να το φλασαρει μου λεει aborted. Καμια ιδεα??? thnx για τη βοηθεια!!!
×
×
  • Create New...