Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που μπορω να βρω συμβατα themes για Slim ICS 3.3 ROM ή αυτα τα Black apps που λες ?

Ευχαριστω

Εδώ έχει τα inverted gapps για ICS:

http://rootzwiki.com/topic/15092-invertedtotally-inverted-apps-4-22-contacts-and-mms-updated/

Τα έχω περάσει στη Slim 3.3 και δουλεύουν μια χαρά

Μονο οι Stock ROM's ειναι για μενα αξιοπιστες, που τις φτιαχνουν οι εταιριες επι μηνες και τις ελεγχουν επι μηνες, πριν βγουν στην αγορα.

Μακαρι καποιος απο τους Developers να επαιρνε μια Stock ROM και απλα να την εκανε ποιο γρηγορη και να τις εβαζε τα ελαχιστα καλουδια που δεν εχουν απο μονες τους αυτες οι ROM. Για αυτο προτιμω τις Light ή Slim εκδοσεις των developers.

Μα, αυτό ακριβώς δε κάνουν οι developers στο XDA? Αν εξαιρέσεις το ICS που δεν υπάρχει επίσημα ακόμα, όλες οι υπόλοιπες rom στο XDA προέρχονται από τις stock της Samsung στις οποίες ο κάθε developer μοντάρει και τις δίνει με τις δικές του βελτιστοποιήσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι αρκετοί από αυτούς απλά κάνουν copy/paste σκριπτάκια που μαζεύουν δεξιά και αριστερά χωρίς να ξέρουν τι κάνουν ακριβώς και αντί να λύνουν προβλήματα, δημιουργούν νέα... Και επίσης το ότι μια rom έρχεται από τη samsung, δε σημαίνει ότι είναι bug free :p

Καλησπερα, ειναι καλυτερος λετε ο Nova απο τον Zeam ?

Επισης ειναι καλυτερο να απεκατασταθει τελειως ο Zeam με το titanium Backup και να μεινει μονο ο Nova?

Ευχαριστω

Εγώ δοκίμασα Nova και Apex και κατέληξα στο Nova γιατί ο Apex μου ψιλοκολούσε σε διαστήματα. Αν επιλέξεις κάποιον άλλο launcher, μπορείς να απεγκαταστήσεις τον Zeam με ασφάλεια.

Το έγραψα και στο θέμα της CM9 αλλά το γράφω και εδώ επειδή είναι σημαντικό αν ισχύει το ίδιο και στις υπόλοιπες ICS.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν έχετε το κινητό στην φόρτιση μην κάνετε wipe cache/dalvik cache. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε σε bootloop στο bootlogo χωρίς να μπορείτε να μπείτε σε CWM Recovery με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φλασάρετε μία Gingerbread και μετά πάλι την CM9.

Όποιος θέλει να το επιβεβαιώσει ας το δοκιμάσει με δική του ευθύνη. Φυσικά όποιος έχει το θάρρος να το δοκιμάσει ας κάνει και ένα Nandroid για να μην στήνει πάλι από την αρχή αν ισχύει το πιο πάνω.

Ούτε και εγώ είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Έχω κάνει πολλές φορές wipe cache/dalvik-cache με το κινητό στη πρίζα σε Slim και semaphore/devil kernels και ποτέ δεν είχα bootloops.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θεωρω τον apex τον καλυτερο αυτη τη στιγμη αρκει να ρυθμιστει. Ειδικα η τελεταια εκδοση 1.1.0 beta4 ειναι ακομη καλυτερη. Τον nova τον πεταξα. Οποιος θελησει μπορω να ανεβασω το backup των ρυθμισεων μου να το δοκιμασει

Καλησπερα, ειναι καλυτερος λετε ο Nova απο τον Zeam ?

Επισης ειναι καλυτερο να απεκατασταθει τελειως ο Zeam με το titanium Backup και να μεινει μονο ο Nova?

Ευχαριστω

Αν δεν θέλεις να σου τύχει ότι και σε μένα, άσε τον zeam να βρίσκεται ;)

Nova launcher απο μένα.

Ο apex είναι καλύτερος μπορώ να πω, αλλά έχει μικρά κολλήματα/spikes αρκετές φορές. Εκτός αν βγάλεις διάφορα εφέ, πράγμα που δεν θα έκανα ποτέ.

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

Καλησπερα.ειμασε 2.3.6 jw1 με semaphore κ λεω να παω σε 3.3.εκανα nandroid μεσω cwm.αν παω να περασω την 3.3 θα κανει factory reset;τα χανω ολα;κ αν ναι μετα τα επαναφερω μεσω titanium ή restore απο nandroid;

Καλησπερα.ειμασε 2.3.6 jw1 με semaphore κ λεω να παω σε 3.3.εκανα nandroid μεσω cwm.αν παω να περασω την 3.3 θα κανει factory reset;τα χανω ολα;κ αν ναι μετα τα επαναφερω μεσω titanium ή restore απο nandroid;

Καλησπέρα...

Να σου πω τι είναι το nandroid backup: Είναι backup όλου του συστήματος σου με τα αρχεία και τις εφαρμογές τόσο τις δικές σου οσο και του συστήματος... Ως εκ τούτου εαν κάνεις restore αυτό το backup αργότερα θα ξαναβρεθείς με jw1!!!

Οπότε

αν παω να περασω την 3.3 θα κανει factory reset;τα χανω ολα;

Ναι, τα χάνεις όλα! Όπως συμβαίνει πάντα, μην ξεχνάς αλλάζεις έκδοση λειτουργικού (απο 2.3 σε 2.4 ή 4.0 όπως προτιμάς).

κ αν ναι μετα τα επαναφερω μεσω titanium ή restore απο nandroid;

Μέσω titanium backup, ποτέ με το nandroid (εξήγησα στην αρχή γιατί)!

Βασίλης!

απο gingerbread σε ics εννοειται οτι πρεπει να κανεις wipe data (κοινως factory reset) χανεις τα παντα απο εφαρμογες

νομιζω ομως οτι λεει να κανεις format και την εσωτερικη μνημη οποτε χανεις οτι εχεις αποθηκευμενο μεσα στη συσκευη σου

θες να τα επαναφερεις στην gb η στην ics?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Όχι, δεν υπάρχει λόγος να κάνει format την sd :)

το format system στο Mounts and storage δεν κανει φορματ την sd?

καλησπερα εχω βαρεθει την gingerbread και θελω να βαλω μια ice cream και ειμαι αναμεσα σε Open Kang Project Build 33---Infinitum v2.2---Slim 3.4 ποια ειναι πιο καλη απο πλευρα αποδοσης και απο πλευρας καθημερινοτητας?

Όχι.

Κάνει μόνο το /system

α οκ...

ps ασε ενα αβαταρ να σε ξεζωριζουμε... :p:lol:

Εάν στη SLIM 3.4 αλλάξω τον αρχικό kernel με το semaphore, υπάρχει τρόπος επανέλθω εάν θέλω στον αρχικό Kernel (χωρίς να ξαναστήσω το τηλέφωνο από την αρχή) ?
Γιάννης

Εάν στη SLIM 3.4 αλλάξω τον αρχικό kernel με το semaphore, υπάρχει τρόπος επανέλθω εάν θέλω στον αρχικό Kernel (χωρίς να ξαναστήσω το τηλέφωνο από την αρχή) ?

Wipe cache/dalvik και περνάς την ρομ (ο γρήγορος τρόπος).

ps ασε ενα αβαταρ να σε ξεζωριζουμε... :p:lol:

Δεν προλαβαίνω να τα αλλάζω :lol:

Σε κανένα μήνα θα μπεί το τελικό για φέτος :p

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

''καλησπερα εχω βαρεθει την gingerbread και θελω να βαλω μια ice cream και ειμαι αναμεσα σε Open Kang Project Build 33---Infinitum v2.2---Slim 3.4 ποια ειναι πιο καλη απο πλευρα αποδοσης και απο πλευρας καθημερινοτητας? ''

Infinitum v2.2 κανένα πρόβλημα....αυτή έχω μια εβδομάδα τώρα χωρίς το παραμικρό bug.;)

Edited by dsgeo
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Wipe cache/dalvik και περνάς την ρομ (ο γρήγορος τρόπος).

Νομιζω οτι αρκει να φλασαρει μονο το αρχειο essentialls χωρις την ρομ.:rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Νομιζω οτι αρκει να φλασαρει μονο το αρχειο essentialls χωρις την ρομ.:rolleyes:

Ορθός!

Εκεί είναι ο kernel :)

Ωραία, ευχαριστώ πολύ. :)

Υπάρχει κάποια εκτίμηση για την αυτονομία με τον semaphore και τον default kernel ? Ήδη με τον default έχει μειωθεί η αυτονομία σε σχέση με τις 2.3.x :(

Γιάννης

ρe οπαιδια στην ICS δεν εχει αυτοματη απαντηση ? gia na apantaei se 2-4 sec? οπως ειχε σε ολες τις αλλες ρομς.δεν μπορω να την βρω πουθενα????

Ρε παιδια δεν ξερει κανεις να μας απαντηση??

userbar.gif

''καλησπερα εχω βαρεθει την gingerbread και θελω να βαλω μια ice cream και ειμαι αναμεσα σε Open Kang Project Build 33---Infinitum v2.2---Slim 3.4 ποια ειναι πιο καλη απο πλευρα αποδοσης και απο πλευρας καθημερινοτητας? ''

Infinitum v2.2 κανένα πρόβλημα....αυτή έχω μια εβδομάδα τώρα χωρίς το παραμικρό bug.;)

Εγω με slim +semaphore 12 μερουλες τωρα ολα κυλουν τελεια...γρηγορα,smooth και απροβληματιστα..την συνιστω ανεπιφυλακτα !!!

Ισως η καλυτερη ρομ που εχει φορεθει μεχρι τωρα στον γαλαξια μου:)

Ηρακλής!

Εγω με slim +semaphore 12 μερουλες τωρα ολα κυλουν τελεια...γρηγορα,smooth και απροβληματιστα..την συνιστω ανεπιφυλακτα !!!

Ισως η καλυτερη ρομ που εχει φορεθει μεχρι τωρα στον γαλαξια μου:)

Καλημερα, συμφωνω και εγω, σαν να αγορασα καινουργιο τηλεφωνο ειναι !

Samsung Galaxy J5 (2016)

Καλημερα, συμφωνω και εγω, σαν να αγορασα καινουργιο τηλεφωνο ειναι !

Γενικά από αυτονομία πως τα πάει, πόσο κρατάει με αυτό το συνδιασμό και λογική χρήση ?

Γιάννης

Γενικά από αυτονομία πως τα πάει, πόσο κρατάει με αυτό το συνδιασμό και λογική χρήση ?

Μιαμιση μερα μου την βγαζει ανετα, με αρκετο σερφαρισμα, μυνηματα και κλησεις :)

Ηρακλής!

Δεν μπορω να πω ακομα σιγουρα, αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με ανοιχτο το Wifi και χρηση προγραμματων που θελουν Internet Connection, την τρωει την μπαταρια αρκετα. Με Semaphore Kernel ειμαι σχετικα καλα με την μπαταρια, αλλα πριν με Devil αστα να πανε, με ανοιχτο Wifi και χρηση προγραμματων που θελουν Internet Connection μου ετρωγε 1% καθε 3 λεπτα. Με τον Default Kernel νομιζω οτι ηταν καλυτερα, δεν ειμαι σιγουρος. Αλλα προσεχε, οταν μιλαμε για αυτονομια μπαταριας, πρεπει να λαμβανουμε υποψη τα εγκατεστημενα προγραμματα και τα Settings που εχει ο καθενας για το Performance κ.λ.π.

Edited by km1121

Samsung Galaxy J5 (2016)

Τι απο ολα αυτα πρεπει να κατεβασω για να εγκαταστησω την 3.4;

http://slimics.haxer.org/Slim_ICS/404/3.4/

Διαβασα καπου οτι πρεπει να κατεβασω το base.zip κ το i9000 essentials.zip.θελω κ τα αντιστοιχα

md5;

Edited by xronis80

Δεν μπορω να πω ακομα σιγουρα, αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με ανοιχτο το Wifi και χρηση προγραμματων που θελουν Internet Connection, την τρωει την μπαταρια αρκετα. Με Semaphore Kernel ειμαι σχετικα καλα με την μπαταρια, αλλα πριν με Devil αστα να πανε, με ανοιχτο Wifi και χρηση προγραμματων που θελουν Internet Connection μου ετρωγε 1% καθε 3 λεπτα. Με τον Default Kernel νομιζω οτι ηταν καλυτερα, δεν ειμαι σιγουρος. Αλλα προσεχε, οταν μιλαμε για αυτονομια μπαταριας, πρεπει να λαμβανουμε υποψη τα εγκατεστημενα προγραμματα και τα Settings που εχει ο καθενας για το Performance κ.λ.π.

Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση χθες όπου σε 2 ώρες που δεν το χρησιμοποίησα καθόλου (σβηστή η οθόνη) και ήταν απλά ανοιχτά τα δεδομένα μου έφαγε 14% ! Γι αυτό δεν πέρασα αμέσως τον semaphore γιατί θυμάμαι στην gingerbread είχε αυξήσει λίγο την κατανάλωση της μπαταρίας...

Γιάννης

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich