Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα να κάνω μια άσχετη ερώτηση? Πατάω το λινκ που δίνεις και δεν με βγάζει πουθενά. Γιατι?

Δεν μπορει...σε βγαζει στην αγγελια ,και στις φωτογραφιες που την συνοδευουν....

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μπορει...σε βγαζει στην αγγελια ,και στις φωτογραφιες που την συνοδευουν....

απο tapatalk που προσπαθώ μου βγάζει security error. Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

απο tapatalk που προσπαθώ μου βγάζει security error. Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι.

Σάκη από ταπατοκ δεν μπορείς να μπείς στις αγγελίες του myphone. Μόνο από browser...:)

Σάκη από ταπατοκ δεν μπορείς να μπείς στις αγγελίες του myphone. Μόνο από browser...:)

Έγινε Βλάση μόλις το τσεκάρισα. Ευχαριστώ.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Ουτε εμενα με αφηνει αν δω αγγελιες...Υπαρχει οριο στα ποστ????

Ναι, δεν ξέρω μετά από πόσα posts μπορείς να βλέπεις τις αγγελίες, ας απαντήσει σε αυτό κάποιος mod. Πρέπει να γίνεις ''παλιός" που λέγαμε και στο στρατό. Και εγώ μένω με το galaxy nexus προς το παρόν. Εάν μπορέσω οικονομικά να πάρω κάποιο άλλο, αυτό δεν θα το πουλήσω όπως έκανα μέχρι τώρα, αλλά θα ξεκινήσω τα ''πειράγματα'' γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν λίγο μήπως κάνω κάποιο λάθος και μείνω χωρίς τηλέφωνο.

παιδια παιρνει μεγαλυτερη μπαταρια απο κανενα αλλο samsung το κινητακι? ξερει κανεις?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια παιρνει μεγαλυτερη μπαταρια απο κανενα αλλο samsung το κινητακι? ξερει κανεις?

Για μεγαλύτερη μπαταρία, μπορείς να δεις εδώ

Ναι, δεν ξέρω μετά από πόσα posts μπορείς να βλέπεις τις αγγελίες, ας απαντήσει σε αυτό κάποιος mod. Πρέπει να γίνεις ''παλιός" που λέγαμε και στο στρατό.

Το ρημαδι απο το 09 παρακαλουθω το φορουμ...τι πρεπει να κανω δηλαδη??? Ποσταρισμα του στυλ "ναι συμφωνω" για να μαζεψω ποστ...Ελπιζω να μου απαντησει καποιος αδμιν

Το ρημαδι απο το 09 παρακαλουθω το φορουμ...τι πρεπει να κανω δηλαδη??? Ποσταρισμα του στυλ "ναι συμφωνω" για να μαζεψω ποστ...Ελπιζω να μου απαντησει καποιος αδμιν

Νομίζω είναι κάποιο στρογγυλό νούμερο, και βλέποντας τα posts σου μπορεί να είναι το 100 :p

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

SAMSUNG GALAXY CORE ή HTC DESIRE 300??

Καλημέρα ,ποιό από τα δυο ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ?;)

Το θέμα εδώ ασχολείται μόνο για το Galaxy nexus... Θα σου πρότεινα να πας στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς για να βρεις λύση στο δίλημμα σου...

Κάποιο φορτιστή που να παίρνει σκέτη την μπαταρία υπάρχει; έχετε κάποιο λινκ που να τον έχετε δοκιμάσει;

Κάποιο φορτιστή που να παίρνει σκέτη την μπαταρία υπάρχει; έχετε κάποιο λινκ που να τον έχετε δοκιμάσει;

http:// http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-nexus-i9250-epitrapezio-stand-dock-fortistis-deyteris-mpatarias-Battery-Charging-Station-EBH-1F2S.778346.html

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Αν είσαι Root μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτό το εργαλείο

Δεν είμαι Root προσπαθω με το recuva αλλα δεν το βλεπει καθολου το κινητο σαν αποθηκευτικο χωρο.Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση.

καλημέρα παιδία,

έχει πάρει κανείς αυτη την μπαταρία? λέτε να γίνει κανένα μπαμ? :P :)

Edited by xlidas

--------------------------------------

S 20 +

καλημέρα παιδία,

έχει πάρει κανείς αυτη την μπαταρία? http://dx.com/p/replacement-3-7v-2450mah-li-ion-battery-for-samsung-galaxy-nexus-i9250-golden-215299 λέτε να γίνει κανένα μπαμ? :P :)

S 20 +

Αν είσαι Root μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτό το εργαλείο

Δεν είμαι Root προσπαθω με το recuva αλλα δεν το βλεπει καθολου το κινητο σαν αποθηκευτικο χωρο.Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση.

Το να μην βλεπει ο υπολογιστής το κινητο σημαινει οτι κανεις κατι λαθος..Σε τι mode το συνδεεις?ΜΤP ή PTP? Δοκίμασε το αντίθετο..Δοκίμασε επίσης στο Developer Options να ενεργοποιησεις και το Usb Debugging και θα το δει

καλημέρα παιδία,

έχει πάρει κανείς αυτη την μπαταρία? http://dx.com/p/replacement-3-7v-2450mah-li-ion-battery-for-samsung-galaxy-nexus-i9250-golden-215299 λέτε να γίνει κανένα μπαμ? :P :)

Αν μπεις στο τοπικ με τα κινεζικα κινητα, θα σε αποθαρρυνουν για την αγορα κινεζικων μπαταριων.

Δε γνωριζω τη συγκεκριμενη αλλα αν θες την γνωμη μου ( μπορει να ειναι και λαθος) δωσε κατι παραπανω αν μπορεις για την οριτζιναλ.

Γι αυτη ρωτα με διοτι την εχω;)

Αν μπεις στο τοπικ με τα κινεζικα κινητα, θα σε αποθαρρυνουν για την αγορα κινεζικων μπαταριων.

Δε γνωριζω τη συγκεκριμενη αλλα αν θες την γνωμη μου ( μπορει να ειναι και λαθος) δωσε κατι παραπανω αν μπορεις για την οριτζιναλ.

Γι αυτη ρωτα με διοτι την εχω;)

πήρα έναν εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας και με την ευκαιρία πήρα και την μπαταρία.. με 4 ευρώ έτσι κ αλλίως δεν περιμένω και πολλά.

S 20 +

Κι εγώ έχω πάρει απο ebay ενα φορτιστη με 2.5 ευρώ και μια μπαταρία OEM με 4 ευρώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και 8 μηνες που τα χρησιμοποιο.Απο τοτε δεν έχω ξαναβάλει φορτιστη στο nexus

εδω και καποιες μερες σε εφαρμογες που θελουν SuperUser access αλλα και μετα απο επανεκκινηση του κινητου μου βγανει μηνυμα για Binary Update ... οταν παταω βγαινει η παρακατω εικονα ... Οταν ομως επιλεξω Recovery Install , bootαρει το κινητο βγαινει το ανθρωπακι του android και μετα απο λιγο θαυμαστικο και μηνυμα λαθους (αποτελεσμα κανενα δηλαδη)

http://i41.tinypic.com/33c14j6.png

πως διορθωνεται αυτο ??? :wacko:

Edited by ikskarda

εδω και καποιες μερες σε εφαρμογες που θελουν SuperUser access αλλα και μετα απο επανεκκινηση του κινητου μου βγανει μηνυμα για Binary Update ... οταν παταω βγαινει η παρακατω εικονα ... Οταν ομως επιλεξω Recovery Install , bootαρει το κινητο βγαινει το ανθρωπακι του android και μετα απο λιγο θαυμαστικο και μηνυμα λαθους (αποτελεσμα κανενα δηλαδη)

http://i41.tinypic.com/33c14j6.png

πως διορθωνεται αυτο ??? :wacko:

Πιθανότατα δεν είσαι root, και έχει περάσει η stock recovery μετά από αναβάθμιση. Φλασαρε custom recovery και το zip του supersu.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Έχει παρατηρήσει κανένας να κλείνει το κινητό του εξαιτίας απότομης μεταβολής θερμοκρασίας ;

Χθές και σήμερα το πρωί, βγαίνοντας από τους 22 βαθμούς του γραφείου στους 8 βαθμούς που είχε έξω, βρήκα μετά από μερικά λεπτά το κινητό κλειστό. Ο μόνος τρόπος να το κάνω power on ήταν βγάζοντας και βάζοντας τη μπαταρία. Δεν άνοιγε με το power on button.

Έχω την πλέον πρόσφατη official rom & kernel

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)