Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω ακομα τιποτα σχετικα με 4.2...

Κανε ενα clear στο Google Services Framework...

Πολυ πολυ γρηγορη η 4.2.Μου αρεσαν τα πιο πολλα πραγματα που εγιναν αλλα το κυριοτερο ειναι η ταχυτητα που πλεον πραγματικα δεν πιανεται,δεν υπαρχει ιχνος κολληματος.Στα αρνητικα οτι αλλαξε λιγακι το εφε οταν κλειδωνεις το κινητο και οτι καποιες εφαρμογες δεν δουλευουν με κυριοτερη την don't panic, το gps που εδινε το πλαισιο.Ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε σε αυτη την περιπτωση?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να φλασαρεις την στοκ 4.1.2 ρομ της google.Μετα τον ξανακλειδωνεις και ειναι ολα κομπλε.Ολα αυτα γινονται με το toolkit και οι οδηγιες ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 .

Γύρισα σε default stock (4.2) την κατέβασα από την Google, Κλείδωσα και τον bootloader αλλα οταν ειμαι fastboot mode εκει που γραφει product name λέει tuna (ενω παλια ελεγε Maguro yakju εαν θυμαμαι καλα) και από κάτω variant γράφει maguro 16GB...

Στο google maps στο about γράφει yakju (όπως ηταν και παλια) ...

Στον bootloader γιατί άλλαξε; Και σε εσας ετσι το γραφει; Υπαρχει προβλημα με την εγγυηση;

Samsung S21 Ultra

Μόλις ήρθε ΟΤΑ η 4.2. Εγκατστάθηκε πάραυτα.

Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Lock screen πιστεύω πως θα βολέψει με τον καιρό. Δείχνει γρηγορότερο στις εναλλαγές μεταξύ των οθονών.

Μελανό σημείο το τρελλό lagging στην εναλλαγή μεταύ landscape/portrait στην κάμερα. Μιλάμε πως σπάει νεύρα. Beta test δεν κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;

Επίσης η καταναλώση μπαταρίας πρέπει να αυξήθηκε.

Γενικότερα όπως προ ανέφερα, θετικές εντυπώσεις.

Galaxy S8 / 8.0

πολυ φιγουρα να το πω ετσι και στο ξυπνητηρι ... εψαχνα μες στον υπνο μου να βρω πως κλεινει :!:

Παιδιά, δεν έχει νόημα να ρωτάτε για λύση εάν μια εφαρμογή δεν τρέχει μετά την αναβάθμιση.

Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της εφαρμογής, να μάθετε πότε θα την αναβαθμίσει. (εάν και εφόσον).

Αυτά τα πράματα λύνονται μόνο με αναβαθμίσεις τη εφαρμογής. Από εδώ τι να σας πούμε δλδ?

Άσε που είναι και επί πληρωμή εφαρμογές και δεν σηκώνουν πειράγματα.

Σόρρυ ρε παιδιά αλλά 3-4 σελίδες τώρα, αυτή η δουλειά γίνεται...

Να το ξαναπώ εγώ για άλλη μια φορά γιατί τα άλλα παιδιά βλέπω βαρέθηκαν να το λένε συνέχεια.

Ο Bootloder δεν έχει να κάνει με την OTA. Κλειδωμένος ή όχι, αν είναι να πάρεις την OTA θα την πάρεις.

Ούτε το root επηρεάζει. Μην σκάτε, το πολύ πολύ το χάνεται και το ξανακάνετε ή το κρατάτε με το OTA root keeper πριν να κάνετε την αναβάθμιση.

Αυτό που απαιτείται για να παίρνεται τις στοκ αναβαθμίσεις (OTA) είναι να έχετε στοκ recovery (ΟΧΙ CWM κτλπ) και φυσικά στοκ rom. ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

@xapos

Ναι, τόσο χάλια είναι, και χειρότερα αν διαβάσεις περισσότερες εμπειρίες.

Και εδώ θα αρχίσουν να τα λένε σιγά σιγά. Περίμενε και θα δεις.

@doganos

Όταν λες κατέβασες την 4.2 από την Google, για ποια έκδοση εννοείς; Και από που;

Έκανες όλα τα βήματα μέσω του toolkit, που είναι το πιο φιλικό για αρχάριους και το ποιο ασφαλές για τέτοια πράγματα;

Αν έκανες την διαδικασία μέσω toolkit και διάλεξες maguro και yakju τότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.

Αποστόλης

Με το προβλημα ασυμβατοτητας του don't panic του πλαισιου υπαρχει καμια λυση?

Κάντο εγκατάσταση από την αρχή αφού έχεις σβήσει και τα αρχεία από την SD και θα λειτουργεί...

Παιδιά, δεν έχει νόημα να ρωτάτε για λύση εάν μια εφαρμογή δεν τρέχει μετά την αναβάθμιση.

Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της εφαρμογής, να μάθετε πότε θα την αναβαθμίσει. (εάν και εφόσον).

Αυτά τα πράματα λύνονται μόνο με αναβαθμίσεις τη εφαρμογής. Από εδώ τι να σας πούμε δλδ?

Άσε που είναι και επί πληρωμή εφαρμογές και δεν σηκώνουν πειράγματα.

Σόρρυ ρε παιδιά αλλά 3-4 σελίδες τώρα, αυτή η δουλειά γίνεται...

Να το ξαναπώ εγώ για άλλη μια φορά γιατί τα άλλα παιδιά βλέπω βαρέθηκαν να το λένε συνέχεια.

Ο Bootloder δεν έχει να κάνει με την OTA. Κλειδωμένος ή όχι, αν είναι να πάρεις την OTA θα την πάρεις.

Ούτε το root επηρεάζει. Μην σκάτε, το πολύ πολύ το χάνεται και το ξανακάνετε ή το κρατάτε με το OTA root keeper πριν να κάνετε την αναβάθμιση.

Αυτό που απαιτείται για να παίρνεται τις στοκ αναβαθμίσεις (OTA) είναι να έχετε στοκ recovery (ΟΧΙ CWM κτλπ) και φυσικά στοκ rom. ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

@xapos

Ναι, τόσο χάλια είναι, και χειρότερα αν διαβάσεις περισσότερες εμπειρίες.

Και εδώ θα αρχίσουν να τα λένε σιγά σιγά. Περίμενε και θα δεις.

@doganos

Όταν λες κατέβασες την 4.2 από την Google, για ποια έκδοση εννοείς; Και από που;

Έκανες όλα τα βήματα μέσω του toolkit, που είναι το πιο φιλικό για αρχάριους και το ποιο ασφαλές για τέτοια πράγματα;

Αν έκανες την διαδικασία μέσω toolkit και διάλεξες maguro και yakju τότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.

Απο που βλέπουμε εάν έχουμε stocrecovery K'Οχι Cwm?

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Μπορείς να ξεκινήσεις σε recovery πατώντας ταυτόχρονα (από κλειστό) Power, Vol +, Vol -.

Αν δεις το ξεκοιλιασμένο ρομποτάκι με ένα κόκκινο θαυμαστικό, έχεις στοκ :)

Εμενα που μου ρθε χθες(ξεκλειδωτοε και root)και δεν ειχα μπαταρια και μετα οτι και να εχω κανει update γιοκ!:p

Τι καθαρισμα στο πλαισιο υπηρεσιων google εκανα ποσες φορες,τι unroot και κλειδωμα bootloader,τι restarts φυσικα και τελικα και 2 φορες ξαναπερασα τη στοκ yakju 4.1.2 αλλα update γιοκ!

Καμια ιδεα κανενας,να περιμενω κανα 2 μερες μπας και ξανα ρθει η υπαρχει κανια καλη custom να περασω,τι προτεινετε?:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αλλες φορες περιμενω ενημερωση συστηματος και δε μου ερχετε και τωρα που διαβαζουμε οτι κατι δε παει καλα με την 4.2 , τωρα ολο μου εμφανιζεται ενημερωση συστηματος...και χωρις εκκαθαριση στο πλαισιο!!! Δε το πιστευω που ριχνω ακυρο σε ενημερωση.Γιατι μας το κανει αυτο η Google;Μηπως οντως ειναι τα 1γιγα ραμ τελικα η προκειτε για προχειροδουλεια;

Την περασα το πρωι. Δεν μου αρεσε. Δεν μου φανηκε τοσο γρηγορη και εχει μια αισθηση σπασιματος, τρεμουλιασματος, αναμεσα στις οθονες. Στα benchmarks επιβεβαιωθηκα. Καθαρα χειροτερα αποτελεσματα. Το μεσημερι θα κανω restore την 4.1.2.

Κατέβασα την έκδοση 4.2 από την Google και μέσω toolkit έβαλα. Όλα καλά άλλα στο fast boot δείχνει αυτά που είπα πιο πάνω, ενώ εάν θυμάμαι καλά πριν πειραξω οτιδήποτε έδειχνε άλλα.

Για αυτό ρωτάω τι πρέπει να γράφει για maguro yakju. Το toro η turo δεν θυμάμαι ακριβώς , τι σημαίνει;

Samsung S21 Ultra

Την περασα το πρωι. Δεν μου αρεσε. Δεν μου φανηκε τοσο γρηγορη και εχει μια αισθηση σπασιματος, τρεμουλιασματος, αναμεσα στις οθονες. Στα benchmarks επιβεβαιωθηκα. Καθαρα χειροτερα αποτελεσματα. Το μεσημερι θα κανω restore την 4.1.2.

πως θα κανουμε restore σε 412?

All it takes is a swipe...

Καλημερα παιδια.Ειμαι ρουτ στην 4.1.2 μεσω τουλκιτ.

Αναβαθμιση σε 4.2 δεν εχει ερθει.Πρεπει να βγαλω το cwm και να ειμαι με στοκ recovery?

Για να κρατησω το ρουτ μπορω με rootkeeper?

Ευχαριστω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)