vadergr Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Αρα για τους ξεκλειδωτους και root ποιος ειναι ο σωστος/ασφαλης τροπος? edit:Ο Δεκεμβρης υπάρχει τελικά ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 οχι στις επαφες ο Δεκεμβρης δεν υπαρχει :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Εγω ακομα τιποτα σχετικα με 4.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Εγω ακομα τιποτα σχετικα με 4.2... Κανε ενα clear στο Google Services Framework... Πολυ πολυ γρηγορη η 4.2.Μου αρεσαν τα πιο πολλα πραγματα που εγιναν αλλα το κυριοτερο ειναι η ταχυτητα που πλεον πραγματικα δεν πιανεται,δεν υπαρχει ιχνος κολληματος.Στα αρνητικα οτι αλλαξε λιγακι το εφε οταν κλειδωνεις το κινητο και οτι καποιες εφαρμογες δεν δουλευουν με κυριοτερη την don't panic, το gps που εδινε το πλαισιο.Ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Edited November 21, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 παιδες, πως παμε πισω στο 4.1.2? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να φλασαρεις την στοκ 4.1.2 ρομ της google.Μετα τον ξανακλειδωνεις και ειναι ολα κομπλε.Ολα αυτα γινονται με το toolkit και οι οδηγιες ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τελικά τόσο χάλια είναι η 4.2; Με έχετε μπερδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Γύρισα σε default stock (4.2) την κατέβασα από την Google, Κλείδωσα και τον bootloader αλλα οταν ειμαι fastboot mode εκει που γραφει product name λέει tuna (ενω παλια ελεγε Maguro yakju εαν θυμαμαι καλα) και από κάτω variant γράφει maguro 16GB... Στο google maps στο about γράφει yakju (όπως ηταν και παλια) ... Στον bootloader γιατί άλλαξε; Και σε εσας ετσι το γραφει; Υπαρχει προβλημα με την εγγυηση; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Κανένα νέο για το Ndrive ρε παιδιά? Δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μόλις ήρθε ΟΤΑ η 4.2. Εγκατστάθηκε πάραυτα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Lock screen πιστεύω πως θα βολέψει με τον καιρό. Δείχνει γρηγορότερο στις εναλλαγές μεταξύ των οθονών. Μελανό σημείο το τρελλό lagging στην εναλλαγή μεταύ landscape/portrait στην κάμερα. Μιλάμε πως σπάει νεύρα. Beta test δεν κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;; Επίσης η καταναλώση μπαταρίας πρέπει να αυξήθηκε. Γενικότερα όπως προ ανέφερα, θετικές εντυπώσεις. Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Η κάμερα δουλεύει καλά σε εμένα πάντως Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Με το προβλημα ασυμβατοτητας του don't panic του πλαισιου υπαρχει καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 πολυ φιγουρα να το πω ετσι και στο ξυπνητηρι ... εψαχνα μες στον υπνο μου να βρω πως κλεινει :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά, δεν έχει νόημα να ρωτάτε για λύση εάν μια εφαρμογή δεν τρέχει μετά την αναβάθμιση. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της εφαρμογής, να μάθετε πότε θα την αναβαθμίσει. (εάν και εφόσον). Αυτά τα πράματα λύνονται μόνο με αναβαθμίσεις τη εφαρμογής. Από εδώ τι να σας πούμε δλδ? Άσε που είναι και επί πληρωμή εφαρμογές και δεν σηκώνουν πειράγματα. Σόρρυ ρε παιδιά αλλά 3-4 σελίδες τώρα, αυτή η δουλειά γίνεται... Να το ξαναπώ εγώ για άλλη μια φορά γιατί τα άλλα παιδιά βλέπω βαρέθηκαν να το λένε συνέχεια. Ο Bootloder δεν έχει να κάνει με την OTA. Κλειδωμένος ή όχι, αν είναι να πάρεις την OTA θα την πάρεις. Ούτε το root επηρεάζει. Μην σκάτε, το πολύ πολύ το χάνεται και το ξανακάνετε ή το κρατάτε με το OTA root keeper πριν να κάνετε την αναβάθμιση. Αυτό που απαιτείται για να παίρνεται τις στοκ αναβαθμίσεις (OTA) είναι να έχετε στοκ recovery (ΟΧΙ CWM κτλπ) και φυσικά στοκ rom. ΚΑΙ ΜΟΝΟ! @xapos Ναι, τόσο χάλια είναι, και χειρότερα αν διαβάσεις περισσότερες εμπειρίες. Και εδώ θα αρχίσουν να τα λένε σιγά σιγά. Περίμενε και θα δεις. @doganos Όταν λες κατέβασες την 4.2 από την Google, για ποια έκδοση εννοείς; Και από που; Έκανες όλα τα βήματα μέσω του toolkit, που είναι το πιο φιλικό για αρχάριους και το ποιο ασφαλές για τέτοια πράγματα; Αν έκανες την διαδικασία μέσω toolkit και διάλεξες maguro και yakju τότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Με το προβλημα ασυμβατοτητας του don't panic του πλαισιου υπαρχει καμια λυση? Κάντο εγκατάσταση από την αρχή αφού έχεις σβήσει και τα αρχεία από την SD και θα λειτουργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά, δεν έχει νόημα να ρωτάτε για λύση εάν μια εφαρμογή δεν τρέχει μετά την αναβάθμιση. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της εφαρμογής, να μάθετε πότε θα την αναβαθμίσει. (εάν και εφόσον). Αυτά τα πράματα λύνονται μόνο με αναβαθμίσεις τη εφαρμογής. Από εδώ τι να σας πούμε δλδ? Άσε που είναι και επί πληρωμή εφαρμογές και δεν σηκώνουν πειράγματα. Σόρρυ ρε παιδιά αλλά 3-4 σελίδες τώρα, αυτή η δουλειά γίνεται... Να το ξαναπώ εγώ για άλλη μια φορά γιατί τα άλλα παιδιά βλέπω βαρέθηκαν να το λένε συνέχεια. Ο Bootloder δεν έχει να κάνει με την OTA. Κλειδωμένος ή όχι, αν είναι να πάρεις την OTA θα την πάρεις. Ούτε το root επηρεάζει. Μην σκάτε, το πολύ πολύ το χάνεται και το ξανακάνετε ή το κρατάτε με το OTA root keeper πριν να κάνετε την αναβάθμιση. Αυτό που απαιτείται για να παίρνεται τις στοκ αναβαθμίσεις (OTA) είναι να έχετε στοκ recovery (ΟΧΙ CWM κτλπ) και φυσικά στοκ rom. ΚΑΙ ΜΟΝΟ! @xapos Ναι, τόσο χάλια είναι, και χειρότερα αν διαβάσεις περισσότερες εμπειρίες. Και εδώ θα αρχίσουν να τα λένε σιγά σιγά. Περίμενε και θα δεις. @doganos Όταν λες κατέβασες την 4.2 από την Google, για ποια έκδοση εννοείς; Και από που; Έκανες όλα τα βήματα μέσω του toolkit, που είναι το πιο φιλικό για αρχάριους και το ποιο ασφαλές για τέτοια πράγματα; Αν έκανες την διαδικασία μέσω toolkit και διάλεξες maguro και yakju τότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Απο που βλέπουμε εάν έχουμε stocrecovery K'Οχι Cwm? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μπορείς να ξεκινήσεις σε recovery πατώντας ταυτόχρονα (από κλειστό) Power, Vol +, Vol -. Αν δεις το ξεκοιλιασμένο ρομποτάκι με ένα κόκκινο θαυμαστικό, έχεις στοκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εμενα που μου ρθε χθες(ξεκλειδωτοε και root)και δεν ειχα μπαταρια και μετα οτι και να εχω κανει update γιοκ!:p Τι καθαρισμα στο πλαισιο υπηρεσιων google εκανα ποσες φορες,τι unroot και κλειδωμα bootloader,τι restarts φυσικα και τελικα και 2 φορες ξαναπερασα τη στοκ yakju 4.1.2 αλλα update γιοκ! Καμια ιδεα κανενας,να περιμενω κανα 2 μερες μπας και ξανα ρθει η υπαρχει κανια καλη custom να περασω,τι προτεινετε?:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αλλες φορες περιμενω ενημερωση συστηματος και δε μου ερχετε και τωρα που διαβαζουμε οτι κατι δε παει καλα με την 4.2 , τωρα ολο μου εμφανιζεται ενημερωση συστηματος...και χωρις εκκαθαριση στο πλαισιο!!! Δε το πιστευω που ριχνω ακυρο σε ενημερωση.Γιατι μας το κανει αυτο η Google;Μηπως οντως ειναι τα 1γιγα ραμ τελικα η προκειτε για προχειροδουλεια; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 δεν νομιζω να εχει να κανει με μνημη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Την περασα το πρωι. Δεν μου αρεσε. Δεν μου φανηκε τοσο γρηγορη και εχει μια αισθηση σπασιματος, τρεμουλιασματος, αναμεσα στις οθονες. Στα benchmarks επιβεβαιωθηκα. Καθαρα χειροτερα αποτελεσματα. Το μεσημερι θα κανω restore την 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Κατέβασα την έκδοση 4.2 από την Google και μέσω toolkit έβαλα. Όλα καλά άλλα στο fast boot δείχνει αυτά που είπα πιο πάνω, ενώ εάν θυμάμαι καλά πριν πειραξω οτιδήποτε έδειχνε άλλα. Για αυτό ρωτάω τι πρέπει να γράφει για maguro yakju. Το toro η turo δεν θυμάμαι ακριβώς , τι σημαίνει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Την περασα το πρωι. Δεν μου αρεσε. Δεν μου φανηκε τοσο γρηγορη και εχει μια αισθηση σπασιματος, τρεμουλιασματος, αναμεσα στις οθονες. Στα benchmarks επιβεβαιωθηκα. Καθαρα χειροτερα αποτελεσματα. Το μεσημερι θα κανω restore την 4.1.2. πως θα κανουμε restore σε 412? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 πως θα κανουμε restore σε 412? Πριν αναβαθμισω, μεσω toolkit ειχα κανει nandroid backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλημερα παιδια.Ειμαι ρουτ στην 4.1.2 μεσω τουλκιτ. Αναβαθμιση σε 4.2 δεν εχει ερθει.Πρεπει να βγαλω το cwm και να ειμαι με στοκ recovery? Για να κρατησω το ρουτ μπορω με rootkeeper? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts