panaras21 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Έχω την 4.1.2 αυτήν την στιγμή. Ωστόσο, η απάντηση σε αυτό που με ρωτάς είναι ναι, έρχονται κανονικά. Απλώς βγάζει error όταν πάει να κάνει την αναβάθμιση. (δοκιμασμένο αυτό που σου λέω, πριν βάλω την 4.1.2 γινόταν αυτό στο τηλέφωνο μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδιά, εγώ σε αντίθεση με όλους βρίσκω την 4.1.1 με milestone 6 σε εμφανή βαθμό καλύτερη από την 4.1.2 με τον ίδιο πυρήνα. Από την άλλη, παρόλο που θελω πολύ να γυρίσω στην 4.1.1 δεν θέλω να έχω το πρήξιμο της αναβάθμισης. Αν την βάλω και κάνω disable στο Google services framework, θα σταματήσει αυτό το spamαρισμα για να ενημερώσω; Θα εξαφανιστεί τελείως το check for update από τις ρυθμίσεις αν το κάνεις disable Το επαναφέρεις οπότε θες , οπότε καντο Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κουφό :wacko: αφού δεν έχεις πρόβλημα να μείνεις ντε και καλά στοκ, έχεις αλλάξει ήδη recovery, kernel γιατί δεν φλασάρεις μια custom rom και αν σου αρέσει η στοκ, υπάρχουν όσο πιο στοκ γίνεται και deodexed αν θες (παίρνουν μόντες) και δεν θα σου σκάνε και τα ενοχλητικά μηνύματα. Αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα για custom rom έλα στο άλλο με τις τροποποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κρατάω το κινητό με την στοκ ρομ γιατί είναι σίγουρα πιο σταθερή από οποιαδήποτε καστομ ρομ, και πραγματικά πολύ γρήγορη(χωρίς να μπαίνω σε σύγκρισημε αλλη για ταχύτητα, ίσως υπάρχει γρηγορότερη αλλά αυτές τις μέρες με νοιάζει η σταθερότητα - και η μπαταρία που πάλι με καλύπτει η στοκ με τον μ6- ) Δεν έχω ψάξει καν για deodexed μέχρι τώρα γιατί έχοντας στοκ ρομ με όσα προανέφερες, έχω την κρατήσει ένα nandroid backup πριν το ρουταρω και πριν αλλάξω πυρήνα, οπότε με ένα restore, αλλά ένα φλασαρισμα του στοκ recovery και μετά κλείδωμα του bootloader είμαι σε ελάχιστο χρόνο σε στοκ κατάσταση! Αυτή είναι η λογική! Ευχαριστώ ωστόσο για τις απαντήσεις σου και εσένα και τον φίλο qsis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Αφού έχεις πάρει nandroid backup, μπορείς να δοκιμάσεις ότι θες. Πάντως έχω την αίσθηση ότι η στοκ 4.1.1 είναι ένα κλικ πιο σβέλτη από την custom 4.1.1 που έχω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Μ@λ@κια του superuser (το οποίο την πίνει γενικώς, και έχε χάρη που δεν ξέρω πως να το ξηλώσω και να περάσω το superSU...) Κι εγώ χθες ήθελα να κάνω αυτή την αλλαγή και βρήκα ότι διαγράφοντας το apk του superuser από το system/app έμεινε μόνο το SuperSU και δουλεύει κανονικά :) edit: δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά πρώτα πέρασα το SuperSU και μετά έσβησα το apk του superuser Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Με το καινούριο toolkit 1.5.4, για να γίνω root, πρέπει να είναι unlock το bootloader? Κι επίσης ένα full backup με ποιά εφαρμογή μου προτείνετε? Titanium ή nandroid? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τιβηματα ακολουθουμε για να κανουμε root με το 1.5.4?Οποιος το εκανε ας γραψει δυο λογια. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Με τη σειρα μου να ενημερωσω οτι πηρα την 4.1.2.Ειμαι με την μετατροπη,οχι ροοτ και στοκ ολα.Απλα εκανα 2 φορες clear στο «google services framework» η αλλιως πλαίσιο διαδικασιών google και μου ηρθε.Χαιρομαι αφανταστα!!!Η πρωτη εντυπωση εχει να κανει με την ακομα καλυτερη αποκριση.Θα ψαχτω και θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες. Βλέπω το κινητό να είναι λίγο πιο σβέλτο,στο μενού στις εφαρμογές .Το γενικό ρολαρισμα δηλαδή .Η απόκριση οπως ειπα παραπάνω ειναι πιο καλή , αποφορτίζει λίγο πιο αργά και το πιο σημαντικό που παρατήρησα είναι ότι το ghosting είναι κατά πολύ μειωμένο και με χαροποιεί. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) για οποιον θελει το νεο τουλκιτ 1.5.4: http://goo.gl/1LGGt και η επισημη σελιδα του:http://www.wugfresh.com/dev/nexus-root-toolkit/ Edited October 18, 2012 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Κι εγώ χθες ήθελα να κάνω αυτή την αλλαγή και βρήκα ότι διαγράφοντας το apk του superuser από το system/app έμεινε μόνο το SuperSU και δουλεύει κανονικά :) edit: δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά πρώτα πέρασα το SuperSU και μετά έσβησα το apk του superuser Φυσικά και παίζει ρόλο. Αν δεν είχες περάσει πρώτα τον SuperSU και έσβηνες τον superuser θα έχανες το root. Με το καινούριο toolkit 1.5.4, για να γίνω root, πρέπει να είναι unlock το bootloader? Κι επίσης ένα full backup με ποιά εφαρμογή μου προτείνετε? Titanium ή nandroid? Για το καινούριο toolkit που ρωτάς δεν ξέρω. Το nandroid backup το παίρνεις μέσω cwm recovery και σου παίρνει αντίγραφο του συστήματος (rom, recovery, kernel) και ότι άλλο είχες περάσει στο τηλέφωνο. Εαν κάνεις restore, ότι εφαρμογές έχεις περάσει μετά το nandroid τις χάνεις. Με το Titanium παίρνεις backup μόνο τις εφαρμογές που πέρασες εσύ και τα data τους. Edited October 18, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 ότι το ghosting είναι κατά πολύ μειωμένο και με χαροποιεί. τωρα που το λες, οντως :) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τι εννοείς όταν λες ghosting; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τι εννοείς όταν λες ghosting; Εμφανιζονται απομειναρια περιγραματος απο την προηγουμενη διεργασια που κανεις...δηλ:πες οτι εισαι σ ενα home screen σου και μπαινεις στο ιντερνετ στην σελιδα της google...ε...τοτε στο ασπρο φοντο της σελιδας θα δεις αχνα αυτα που ειναι στο home screen σου.Ενα παραδειγμα στις retina για να καταλαβεις. Αυτο μειωθηκε κατα πολυ με την 4.1.2 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το κάνει σ΄εμένα, δεν το έχω δει ποτέ γι αυτό και δεν το καταλάβαινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά sorry..έχω τη 4.1.2 σε samsung yakju με build JZO54K στο νεο toolkit 1.5.4 στο "choose your current model and android version" ποιά από τις 2 προφανείς(λόγο του 4.1.2)επιλογές διαλέγω; α)TAKJU-MAGURO:ANDROID 4.1.2-BUILD JZO54K β)YAKJU/TAKJU-MAGURO:ANDROID***-ANY BUILD είχα βάλει το β. όμως στο "create nandroid backup" μου βγάζει error για την any build.. να θεωρήσω το takju εφάμιλλο με το δικό μας yakju;; Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Το takju είναι το ίδιο με το yakju + το google wallet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Το takju είναι το ίδιο με το yakju + το google wallet. Sorry αλλά και πάλι δεν διαφωτιστηκα ως προς το τι να επιλέξω... Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά sorry..έχω τη 4.1.2 σε samsung yakju με build JZO54K στο νεο toolkit 1.5.4 στο "choose your current model and android version" ποιά από τις 2 προφανείς(λόγο του 4.1.2)επιλογές διαλέγω; α)TAKJU-MAGURO:ANDROID 4.1.2-BUILD JZO54K β)YAKJU/TAKJU-MAGURO:ANDROID***-ANY BUILD είχα βάλει το β. όμως στο "create nandroid backup" μου βγάζει error για την any build.. να θεωρήσω το takju εφάμιλλο με το δικό μας yakju;; Γιατι να βαλεις το β αφου στην α επιλογη εχει ιδιο build με το δικο σου?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Αν δε κάνω λάθος τα takju είναι αυτά που πωλούνται μέσω google play και έχουν και το wallet όπως είπε και ο leftis69 Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Γιατι να βαλεις το β αφου στην α επιλογη εχει ιδιο build με το δικο σου?:blink: μπορεί να έχει το ίδιο διο build όμως αναφέρει takju αντί για yakju.. Εξου και η απορία ενός ψαρωμενου που λύνεται από πιο ψημενους users:-P @noiz thanks! Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν το κάνει σ΄εμένα, δεν το έχω δει ποτέ γι αυτό και δεν το καταλάβαινα. εγω το εβλεπα γιατι εχω κανει το tapatalk καταμαυρο κι εκει κυριως αποτυπωνοταν οι εικονες απο τη προηγουμενη εφαρμογη , οποτε το παρατηρουσα συχνα πυκνα σε γενικες γραμμες δε το κανει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Οι περισσότερς εφαρμογές που έχω είναι inverted. Το δοκίμασα δεν βλέπω κάτι, μάλλον δεν το κάνει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ουτε εγω ειδα κατι στο δικο μου.. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ουτε εγω ειδα κατι στο δικο μου.. Βρε παιδια απτη στιγμη που εκανα ροοτ, μου παρουσιαζει καποια μικρα λαγκαρισματα μετα το ξεκλειδωμα. Και νομιζω οτι εχει γινει λιγο πιο αργο σε προγραματα που ανοιγω. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts