AlexVag Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) παιδια σημερα πηρα το galaxy nexus και ειδα οτι δεν εχει επανω jelly bean...πηγα να κανω αναβαθμιση χειροκινητα αλλα δεν βρηκε τιποτα...ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο το jelly bean? που μπορω να βρω το jelly bean και να το περασω μονος μου? Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να βγαλω τη μπαρα αναζητησης της google απο την οθονη και αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο ελληνικο πληκτρολογιο ευχαριστω... Edited August 30, 2012 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ok Κατάλαβα. τώρα αν τελικά κάνω ρουτ δεν θα σβήσουν τα πάντα στο τηλέφωνο ε?Δεν θα φλασαρω κάτι απλά θα το ρουταρω. Και κάτι ακόμα ποια ειναι η extended battery ρε παιδιά και απο που μπορώ να προμηθευτώ?Καλο θα ηταν απο ελλαδα καποιο μαγαζι. Όχι τίποτα δε σβήνεται (κι εγώ πρόσφατα το έκανα). Wipe γίνεται μόνο σε ξεκλείδωμα bootloader, factory reset ή flashάρισμα rom. Η extended battery είναι αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/120833110002?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_5363wt_1166 Δύσκολα θα την βρεις φθηνότερα με free delivery (στο φθηνότερο ελληνικό την βρήκα 45 ευρώ). Παρήγγειλα μία χθες και ο πωλητής είναι πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Αν του ζητήσεις να στο στείλει ως gift, θα το κάνει για να γλιτώσεις σε κάθε περίπτωση τελωνείο. παιδια σημερα πηρα το galaxy nexus και ειδα οτι δεν εχει επανω jelly bean...πηγα να κανω αναβαθμιση χειροκινητα αλλα δεν βρηκε τιποτα...ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο το jelly bean? που μπορω να βρω το jelly bean και να το περασω μονος μου? Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να βγαλω τη μπαρα αναζητησης της google απο την οθονη και αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο ελληνικο πληκτρολογιο ευχαριστω... Διάβασε τον οδηγό του djkostas20. Πληκτρολόγιο το καλύτερο είναι το swiftkey x που έχει trial έκδοση 1 μήνα και κοστίζει 3,99 ευρώ. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πληκτρολόγιο το καλύτερο είναι το swiftkey x που έχει trial έκδοση 1 μήνα και κοστίζει 3,99 ευρώ. Το swiftkey x μάλλον δεν είναι συμβατό με 4.1.1 Με τίποτα δε γράφει αγγλικά.. παρά μόνο Ελληνικά.. κρίμα γιατι στα sms δεν υπήρχε ανταγωνιστής και ήταν μακράν η καλύτερη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 κανονικα γραφει το swiftkey σε JB.Ψαξτο λιγο Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Το swiftkey x μάλλον δεν είναι συμβατό με 4.1.1 Με τίποτα δε γράφει αγγλικά.. παρά μόνο Ελληνικά.. κρίμα γιατι στα sms δεν υπήρχε ανταγωνιστής και ήταν μακράν η καλύτερη εφαρμογή Μία χαρά γράφει, κάτι δεν έχεις καλά στις ρυθμίσεις σου Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Τελικά αποφάσισα.. Ο καλύτερος player παρά τα προβλήματά του είναι o bs Είναι ο μόνος που παίζει τα πάντα και ο μόνος στον οποίο μπορείς να ελπίζεις σε ένα καλό resize στη τηλεόραση Το dice τον έχουν κάνει χάλια Μου έδωσε ελπίδα η beta λειτουργία να στέλνει υπότιτλους από το hdmi στη τηλεόραση με hw decoding , αλλά δε δουλεύει σε μας Πλέον εναποθέτω τις ελπίδες μου στην εξέλιξη του bs και σε ένα καλύτερο ui γιατί τελικά μόνο αυτός παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (μέχρι 720 μιλάω πάντα , για 1080 δεν έχω δοκιμάσει ) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες πήρε φίλος το κινητό από Πλαίσιο. Όυτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα, δείχνει να παίρνει OTA update αν και φοράει το 4.0.4. Δεν θα πάρει με κάποιο τρόπο την αναβάθμιση κάποια στιγμή; Ή μήπως χρειάζεται κάποια χειροκίνητη επέμβαση; Ευχαριστώ. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες πήρε φίλος το κινητό από Πλαίσιο. Όυτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα, δείχνει να παίρνει OTA update αν και φοράει το 4.0.4. Δεν θα πάρει με κάποιο τρόπο την αναβάθμιση κάποια στιγμή; Ή μήπως χρειάζεται κάποια χειροκίνητη επέμβαση; Ευχαριστώ. Ειτε θα περιμενει μεχρι να βγει ειτε θα κανει χειροκινητη παρεμβαση. Απλα καλο ειναι να τσεκαρετε τις τελευταιες 5 σελιδες ενος thread μηπως και δειτε τη λυση του προβληματος σας. Το συγκεκριμενο που ζητας : απαντηθηκε πριν 2-3 σελιδες ξαναρωτηθηκε στη προηγουμενη σελιδα υπαρχει παραθεση της ερωτησης σε αυτη εδω τη σελιδα Φιλικα παντα ;) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες πήρε φίλος το κινητό από Πλαίσιο. Όυτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα, δείχνει να παίρνει OTA update αν και φοράει το 4.0.4. Δεν θα πάρει με κάποιο τρόπο την αναβάθμιση κάποια στιγμή; Ή μήπως χρειάζεται κάποια χειροκίνητη επέμβαση; Ευχαριστώ. Το έχετε χαλάσει το θέμα όλοι εσείς που ρωτάτε πως θα πάρετε την 4.1.1 χωρίς να μπαίνετε καν στον κόπο να διαβάσετε λίγες σελίδες πιο πίσω για να μπείτε στο νόημα. Έχουν απαντηθεί τα πάντα χίλιες φορές και η ερώτηση σου βρίσκεται σε κάθε σελίδα (και στη συγκεκριμένη αν κοίταγες λίγο πιο πάνω). Έχει καταντήσει κουραστικό για όσους παρακολουθουν το παρών θέμα να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Επειδή είστε όλοι βιαστικοί εδώ πέρα και καίγεστε, θα πω το εξής: διάβασα 6-7 σελίδες πίσω. Στην προηγούμενη σελίδα δεν υπάρχει σχετική ερώτηση. Είσαι φάουλ λοιπόν. Πρόσεχε σε παρακαλώ στις εκτιμήσεις σου. Στις προηγούμενες 6-7 βρήκα κάποιες αναφορές σε ένα toolkit για χειροκίνητες επεμβάσεις, αλλά καμία ΣΑΦΗ αναφορά αν θα έρθει έστω και αργότερα το update αν κάποιος απλά περιμένει και δεν κάνει καμία επέμβαση. Μήπως πρέπει να διαβάσω τώρα και 30 σελίδες πίσω, post προς post για άσχετα θέματα; ΥΓ1 ευχαριστώ για την απάντηση ΥΓ2 η βιαστική γκρίνια χωρίς τεκμηρίωση - όπως αποδείχτηκε διαψεύστηκαν οι 2 παραπάνω τοποθετήσεις - χαλάνε περισσότερο το θέμα από τις ίδιες τις ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται ανά κάποιες σελίδες, γιατί πολύ απλά 1 thread για ένα κινητό για 2-3 χρόνια είναι ο χειρότερος τρόπος οργάνωσης τεχνικών συζητήσεων .............. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλημέρα παιδιά, μετά από μικροατύχημα που είχε το Nexus, η Steinhill ultra oleophobic που είχα γρατσουνίστηκε. Ψάχνω τώρα νέο screen protector. Άκουσα για κάποια Sentio από το πλαίσιο. Τα παιδιά που τα έχουν είναι ικανοποιημένα; Σε σχέση με άλλες που είχατε πως είναι; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 οηγούμενες 6-7 βρήκα κάποιες αναφορές σε ένα toolkit για χειροκίνητες επεμβάσεις, αλλά καμία ΣΑΦΗ αναφορά αν θα έρθει έστω και αργότερα το update αν κάποιος απλά περιμένει και δεν κάνει καμία επέμβαση. Το κινητό του είναι Samsung branded (yakjuxw). Κάποια στιγμή κάποτε θα ρθει το update για 4.1.1 Jelly Bean. Αν το μετατρέψει σε Google branded (yakju) ακολουθώντας αυτό τον οδηγό θα πάει κατευθείαν σε 4.1.1 Jelly Bean αλλά θα σβηστεί κάθε δεδομένο ακόμη και το περιεχόμενο της SD Card. Επίσης, θα παίρνει κάθε update κατευθείαν από την Google και δε θα χρειάζεται να περιμένει τη Samsung. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Επειδή είστε όλοι βιαστικοί εδώ πέρα και καίγεστε, θα πω το εξής: διάβασα 6-7 σελίδες πίσω. Στην προηγούμενη σελίδα δεν υπάρχει σχετική ερώτηση. Είσαι φάουλ λοιπόν. Πρόσεχε σε παρακαλώ στις εκτιμήσεις σου. Στις προηγούμενες 6-7 βρήκα κάποιες αναφορές σε ένα toolkit για χειροκίνητες επεμβάσεις, αλλά καμία ΣΑΦΗ αναφορά αν θα έρθει έστω και αργότερα το update αν κάποιος απλά περιμένει και δεν κάνει καμία επέμβαση. Μήπως πρέπει να διαβάσω τώρα και 30 σελίδες πίσω, post προς post για άσχετα θέματα; ΥΓ1 ευχαριστώ για την απάντηση ΥΓ2 η βιαστική γκρίνια χωρίς τεκμηρίωση - όπως αποδείχτηκε διαψεύστηκαν οι 2 παραπάνω τοποθετήσεις - χαλάνε περισσότερο το θέμα από τις ίδιες τις ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται ανά κάποιες σελίδες, γιατί πολύ απλά 1 thread για ένα κινητό για 2-3 χρόνια είναι ο χειρότερος τρόπος οργάνωσης τεχνικών συζητήσεων .............. Πλάκα πλάκα πάντως , αν κι εσύ παρακολουθούσες το θέμα κάποιο καιρό μάλλον τα ίδια θα λεγες , μάλλον πρέπει να γίνει καμιά επισήμανση ώστε να καταλάβει ο κόσμος τι παίζει πριν μπει εδώ να ρωτήσει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 επισης οσον αφορα τη μετατροπη σε google branded συσκευη, στο νημα με τους οδηγους εχει τι πρεπει να κανεις. για το toolkit και για τη μετατροπη μεσα απο τερματικο εχει γινει λογος ουκ ολιγες φορες εδω. δε λεω, να ρωτησει ο καθενας οτι θελει, αλλα ας κανει μια απλη αναζητηση πριν ρωτησει, γιατι γλυτωνει και αυτος χρονο κανοντας το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Γιατί δεν ενημερώνεται το πρώτο post, ώστε οι νέοι χρήστες να βρίσκουν εύκολα, όλες τις πληροφορίες; Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Εγώ το μόνο που έχω να πω σε αυτή την κόντρα είναι το εξής! Όχι δεν χρειάζεται να διαωάσει κανείς 30 σελιδες πίσω. 10 ομως ναι! Αν δε βρει αυτο που ψάχνει σε αυτες ή εστω όχι σαφείς απαντήσεις κάνει έστω ένα πρόχειρο search με λέξεις κλειδιά! Π.χ. toolkit ,jelly bean, 4.1.1 κλπ κλπ κλπ Ε αν δε βρεί τίποτα ούτε στην αναζήτηση τότε ρωτάει! Πόσοι το κάνουν αυτο? Θα απαντήσω! Απο τισ 10 τελευταίες σελίδες από ότι φαίνεται κανενας!!!! Τελείως φιλικά προς όλους! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλημέρα παιδιά, μετά από μικροατύχημα που είχε το Nexus, η Steinhill ultra oleophobic που είχα γρατσουνίστηκε. Ψάχνω τώρα νέο screen protector. Άκουσα για κάποια Sentio από το πλαίσιο. Τα παιδιά που τα έχουν είναι ικανοποιημένα; Σε σχέση με άλλες που είχατε πως είναι; Εγω εχω μονο αυτη του Πλαισιου. Ειναι μια χαρα. Την προτεινω. Πιανει ολη την οθονη, δεν χαλαει τα χρωματα και ειναι σε καλουτσικη τιμη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ναι είναι λίγο κουραστικό να γίνεται συνέχεια η ίδια ερώτηση. Και γω πήρα πρόσφατα το κινητό από Πλαίσιο, αλλά με μια απλή αναζήτηση στο thread βρήκα τα βασικά και τα έκανα. Πάντως, επειδή σε αυτό το thread έρχονται όλοι πρώτο από όλα, καλό είναι να μπει στο πρώτο post κάτι σχετικό. Επίσης νομίζω είναι ώρα να "καθαριστεί" λίγο το πρώτο ποστ γιατί είναι αρκετά μεγάλο και μάλλον δεν του δίνει κανείς την δέουσα σημασία. Αν έχουν την καλοσύνη και οι Διαχειριστές... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ενημερώθηκε το OP με τον οδηγό Μετατροπής από yakjuxw σε yakju. Το OP δεν χρειάζεται καθάρισμα διότι περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για το κινητό του. Δεν φταίει το μέγεθος του μηνύματος για το ότι δεν διαβάζεται από ορισμένους αλλά από το γεγονός ότι σχεδόν κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ρίξει μια γρήγορη ματιά στο OP. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 και για να ξαναμπουμε λιγο στο θεμα, το data counter που υπαρχει στην 4.1.1 (μαμα) ειναι ακριβες; δε ρωταω και για το τελευταιο bit αλλα να ξερω που βρισκομαι στη χρηση του mobile internet μιας και βαριεμαι να στελνω στη vodafone να με ενημερωνει για το υπολοιπο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Εγω εχω μονο αυτη του Πλαισιου. Ειναι μια χαρα. Την προτεινω. Πιανει ολη την οθονη, δεν χαλαει τα χρωματα και ειναι σε καλουτσικη τιμη. ειναι oleophobic; ειναι διαφανης σα να μην υπαρχει; :p και για να ξαναμπουμε λιγο στο θεμα, το data counter που υπαρχει στην 4.1.1 (μαμα) ειναι ακριβες; δε ρωταω και για το τελευταιο bit αλλα να ξερω που βρισκομαι στη χρηση του mobile internet μιας και βαριεμαι να στελνω στη vodafone να με ενημερωνει για το υπολοιπο μου το θεωρω πολυ ακριβες, συμφωνα με τον λογαριασμο και τη χρηση που κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 και για να ξαναμπουμε λιγο στο θεμα, το data counter που υπαρχει στην 4.1.1 (μαμα) ειναι ακριβες; δε ρωταω και για το τελευταιο bit αλλα να ξερω που βρισκομαι στη χρηση του mobile internet μιας και βαριεμαι να στελνω στη vodafone να με ενημερωνει για το υπολοιπο μου Κι εγώ το βρίσκω αρκετά ακριβές η διαφορά στο τελευταίο λογαριασμό δεν ήταν ούτε 1.5 ΜΒ , δε χρειάζεται κάτι επιπλέον από άποψη εφαρμογών και sms Τσεκαρε το λίγο να βεβαιωθείς βέβαια Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 και για να ξαναμπουμε λιγο στο θεμα, το data counter που υπαρχει στην 4.1.1 (μαμα) ειναι ακριβες; δε ρωταω και για το τελευταιο bit αλλα να ξερω που βρισκομαι στη χρηση του mobile internet μιας και βαριεμαι να στελνω στη vodafone να με ενημερωνει για το υπολοιπο μου Και εγώ ακριβες όπως οι υπόλοιποι το βρίσκω! Ωστόσο γιατι στέλνεις μήνυμα στη voda? Η εφαρμογή της είναι πολύ καλή! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 θα ηθελα και εγω να ρωτησω καποια πραγματα... 1) υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλουμε τη μπαρα αναζητησης της google που υπαρχει στην οθονη? 2) και εγω ειμαι απο αυτους που πηραν nexus για να εχω αμεσα τις ενημερωσεις αλλα δυστυχως το κινητο μου ειναι samsung branded...εχω διαβασει οτι εαν το κανω google branded δεν θα εχω θεμα με εγγυηση...ωστοσο μεσω του ΙΜΕΙ της συσκευης δεν θα μπορουν να καταλαβουν οτι το εχω γυρισει απο samsung σε google με τις αναλογες συνεπειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 θα ηθελα και εγω να ρωτησω καποια πραγματα... 1) υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλουμε τη μπαρα αναζητησης της google που υπαρχει στην οθονη? 2) και εγω ειμαι απο αυτους που πηραν nexus για να εχω αμεσα τις ενημερωσεις αλλα δυστυχως το κινητο μου ειναι samsung branded...εχω διαβασει οτι εαν το κανω google branded δεν θα εχω θεμα με εγγυηση...ωστοσο μεσω του ΙΜΕΙ της συσκευης δεν θα μπορουν να καταλαβουν οτι το εχω γυρισει απο samsung σε google με τις αναλογες συνεπειες? Με τον stock launcher οχι,παρα μονο αν απενεργοποιησεις τελειως το google search απο ρυθμισεις-εφαρμογες και στο tab Ολες βρισκεις το google search και το απενεργοποιεις. Για το ερωτημα σου απο sam σε google το βρισκω σχεδον απιθανο να αντιμετωπισεις προβλημα.Αρκει ο bootloader να ειναι κλειδωμενος και να ειναι unrooted το κινητο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts