baspats Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ειπα να φυγω κι εγω απο το gnex ... πηρα Note2 ... με επίσημη 4.3... Ουτε root δεν μπορω να κανω χωρις να χαθει η εγγυηση... Με βλεπω συντομα να το δινω για nexus5... Samsung σαν τα μουτρα της apple πας να γινεις... Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ειπα να φυγω κι εγω απο το gnex ... πηρα Note2 ... με επίσημη 4.3... Ουτε root δεν μπορω να κανω χωρις να χαθει η εγγυηση... Με βλεπω συντομα να το δινω για nexus5... Samsung σαν τα μουτρα της apple πας να γινεις... Όλα γίνονται αρκεί να ψαχτείς. Και το knox μηδενίζει και το τρίγωνο. Για κάνε μια έρευνα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους αδέρφια Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους αδέρφια Καλή χρονιά ρε Σάκαρε! Ότι επιθυμείτε παιδιά και να χαίρεστε την κινητάρα σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αντιμετωπίζω ένα χαζό, μικρό πρόβλημα. Όταν μπαίνω από τον υπολογιστή μου στο Google Play δεν βρίσκει τη συσκευή μου για να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή. Από το κινητό δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουν καλά. :wacko: Χρειάζεται να σβήσω τα data κάποιας εφαρμογής? Έσβησα αυτά των Google Play Services αλλά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. :O Χρησιμοποιώ Cyanogen nightly kitkat. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Google play. Ενώ τις άλλες δυο συσκευές μου τις βλέπει κανονικά, το galaxy nexus όχι. Μάλιστα δεν το βλέπει ούτε από την εφαρμογή διαχείρισης της συσκευής, στον χάρτη που σου δείχνει που ειναι το κινητό σου, ενώ και εκεί δεν έχω πρόβλημα με τις άλλες δύο. Είμαι stock σε όλα. Δοκίμασα διάφορα, όπως καθαρισμός μνήμης, ή διαγραφή από το Google play και επανεγγραφή, αλλά τίποτα. Αν δεν κάνω λάθος μου το παρουσίασε όταν βγήκε η 4.4 την οποία και δεν πήρε επίσημα το galaxy nexus. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Kαλη χρονια να χουμε παιδες!! Παντα με υγεια, τυχη & πολυ ορεξη για φλασαρισματα!! Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά κι από εμένα παιδιά με υγεία πάνω απόλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αν και άλλαξα κινητό δεν ξεχνάω πόσο βοήθεια βρήκα σε αυτό το νήμα όταν το χρειαζόμουν. Να είστε καλά παιδιά καλή χρονιά να έχετε όλοι.... :) Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους/ες και με ένα nexus 5 όλοι μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους/ες και με ένα nexus 5 όλοι μας :) ΑΜΗΝ 10 χαρακτήρες Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους παιδιά με υγεία και ευτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλη χρονια και χρονια πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους/ες και με ένα nexus 5 όλοι μας :) Αμήν και πότε, καταραμένη κρίση :( Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονια παιδες οτι επιθυμειτε να ερθει φετος Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονία...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλή τύχη και καλή χρονιά να έχουμε! :) ας μας φέρει ο αγ.Βασίλης έναν οδηγό για κατέβασμα και εγκατάσταση 4.4 :p Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη Χρονια να εχουμε. Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. απο χθες το βραδυ το κινητο δεν φορτιζει, ουτε με usb απο pc, ουτε απο το ρευμα ενω λειτουργει κανονικα, η μπαταρια μου ειναι καλη και σε αλλο κινητο φορτιζει. το εχει αντιμετωπισει κανεις; τι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη Χρονια να εχουμε. Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. απο χθες το βραδυ το κινητο δεν φορτιζει, ουτε με usb απο pc, ουτε απο το ρευμα ενω λειτουργει κανονικα, η μπαταρια μου ειναι καλη και σε αλλο κινητο φορτιζει. το εχει αντιμετωπισει κανεις; τι μπορει να συμβαινει; Δοκίμασε με ένα μαχαιράκι ή οδοντογλυφίδα να σηκώσεις την μεταλλική πλάκα στην υποδοχή του βύσματος στο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δοκίμασε με ένα μαχαιράκι ή οδοντογλυφίδα να σηκώσεις την μεταλλική πλάκα στην υποδοχή του βύσματος στο τηλέφωνο... δυστυχως οχι, δεν λειτουργησε. λες να εχει καψει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ο υπολογιστής στο αναγνωρίζει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 μερικες φορες ναι,και μερικες φορες βγαζει συνεχεις ηχους συνδεσης αποσυνδεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector. Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector. Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726 Εισαι πρωτος. Μπραβο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector. Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726 ΚΑΙ μπραβο σου.Να'σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector. Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726 ειδα οτι ειναι ακομα στην εγγυηση και το εστειλα samsung. Αλλα πλεον ξερω μαλλον τι εχει, ειναι το δευτερο τηλ. μου. Το δανεισα σε εναν φιλο και οταν μου το εφερε και μου ειπε οτι ξαφνικα σταματησε να φορτιζει, απο την παρεα ομως εμαθα οτι του εχει πεσει ποτο πανω στο τηλ. Οποτε φοβαμαι παπαλα η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts