Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειπα να φυγω κι εγω απο το gnex ... πηρα Note2 ... με επίσημη 4.3... Ουτε root δεν μπορω να κανω χωρις να χαθει η εγγυηση... Με βλεπω συντομα να το δινω για nexus5... Samsung σαν τα μουτρα της apple πας να γινεις...

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειπα να φυγω κι εγω απο το gnex ... πηρα Note2 ... με επίσημη 4.3... Ουτε root δεν μπορω να κανω χωρις να χαθει η εγγυηση... Με βλεπω συντομα να το δινω για nexus5... Samsung σαν τα μουτρα της apple πας να γινεις...

Όλα γίνονται αρκεί να ψαχτείς. Και το knox μηδενίζει και το τρίγωνο. Για κάνε μια έρευνα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλή χρονιά σε όλους αδέρφια

Καλή χρονιά ρε Σάκαρε! Ότι επιθυμείτε παιδιά και να χαίρεστε την κινητάρα σας!!!

Αντιμετωπίζω ένα χαζό, μικρό πρόβλημα.

Όταν μπαίνω από τον υπολογιστή μου στο Google Play δεν βρίσκει τη συσκευή μου για να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή.

Από το κινητό δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουν καλά. :wacko:

Χρειάζεται να σβήσω τα data κάποιας εφαρμογής? Έσβησα αυτά των Google Play Services αλλά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. :O

Χρησιμοποιώ Cyanogen nightly kitkat.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Google play. Ενώ τις άλλες δυο συσκευές μου τις βλέπει κανονικά, το galaxy nexus όχι. Μάλιστα δεν το βλέπει ούτε από την εφαρμογή διαχείρισης της συσκευής, στον χάρτη που σου δείχνει που ειναι το κινητό σου, ενώ και εκεί δεν έχω πρόβλημα με τις άλλες δύο. Είμαι stock σε όλα. Δοκίμασα διάφορα, όπως καθαρισμός μνήμης, ή διαγραφή από το Google play και επανεγγραφή, αλλά τίποτα. Αν δεν κάνω λάθος μου το παρουσίασε όταν βγήκε η 4.4 την οποία και δεν πήρε επίσημα το galaxy nexus.

Kαλη χρονια να χουμε παιδες!!

Παντα με υγεια, τυχη & πολυ ορεξη για φλασαρισματα!!

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Αν και άλλαξα κινητό δεν ξεχνάω πόσο βοήθεια βρήκα σε αυτό το νήμα όταν το χρειαζόμουν.

Να είστε καλά παιδιά καλή χρονιά να έχετε όλοι.... :)

Practice what you preach

Καλή χρονιά σε όλους/ες και με ένα nexus 5 όλοι μας :)

ΑΜΗΝ

10 χαρακτήρες

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Καλή χρονιά σε όλους/ες και με ένα nexus 5 όλοι μας :)

Αμήν και πότε, καταραμένη κρίση :(

Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7!

Καλη χρονια παιδες οτι επιθυμειτε να ερθει φετος

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Καλή τύχη και καλή χρονιά να έχουμε! :)

ας μας φέρει ο αγ.Βασίλης έναν οδηγό για κατέβασμα και εγκατάσταση 4.4 :p

--------------------------------------

S 20 +

Καλη Χρονια να εχουμε.

Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. απο χθες το βραδυ το κινητο δεν φορτιζει, ουτε με usb απο pc, ουτε απο το ρευμα ενω λειτουργει κανονικα, η μπαταρια μου ειναι καλη και σε αλλο κινητο φορτιζει. το εχει αντιμετωπισει κανεις; τι μπορει να συμβαινει;

Καλη Χρονια να εχουμε.

Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας. απο χθες το βραδυ το κινητο δεν φορτιζει, ουτε με usb απο pc, ουτε απο το ρευμα ενω λειτουργει κανονικα, η μπαταρια μου ειναι καλη και σε αλλο κινητο φορτιζει. το εχει αντιμετωπισει κανεις; τι μπορει να συμβαινει;

Δοκίμασε με ένα μαχαιράκι ή οδοντογλυφίδα να σηκώσεις την μεταλλική πλάκα στην υποδοχή του βύσματος στο τηλέφωνο...

Δοκίμασε με ένα μαχαιράκι ή οδοντογλυφίδα να σηκώσεις την μεταλλική πλάκα στην υποδοχή του βύσματος στο τηλέφωνο...

δυστυχως οχι, δεν λειτουργησε. λες να εχει καψει κατι;

Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector.

Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726

Τότε φίλε μου δοκίμασε πάλι με το μαχαιράκι μέχρι να μην εφάπτεται η μια πλευρά με την πλάκα ή αλλιώς στείλε το τηλέφωνό σου στην smartec αφού έχεις κάνει επαναφορά ρυθμίσεων γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει ξεκολλήσει ο usb connector.

Υ.Γ. Επειδή με έπιασε και εμένα το πνεύμα των Χριστουγέννων έστω και εταιροχρονισμένα έφτιαξα ένα οδηγό φλασαρίσματος της 4.4.2! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5115726#post5115726

Εισαι πρωτος. Μπραβο.

ΚΑΙ μπραβο σου.Να'σαι καλα.

ειδα οτι ειναι ακομα στην εγγυηση και το εστειλα samsung.

Αλλα πλεον ξερω μαλλον τι εχει, ειναι το δευτερο τηλ. μου.

Το δανεισα σε εναν φιλο και οταν μου το εφερε και μου ειπε οτι ξαφνικα σταματησε να φορτιζει, απο την παρεα ομως εμαθα οτι του εχει πεσει ποτο πανω στο τηλ.

Οποτε φοβαμαι παπαλα η εγγυηση.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)