djkostas20 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι ολο και μειωνονται οι pure android προτασεις και μας αναγκαζει η google να παμε για αλλα λιμανια βλεπε lg,htc κτλ. Δεν αρκει να βγαζει μονο αξιολογα updates βλεπε jelly bean. Πρεπει να δωσει και αξιολογες συσκευες. Καλος ο μεγαλος αδερφος nexus4 αλλα εχει ορισμενα αποτρεπτικα στοιχεια πανω του. Τωρα, αν και το 5 δεν μας καλυψει, δυσκολα τα πραματα. Ευχομαι το νεξους 6 (παω μακρια το ξερω) να ειναι motorola και να μην εχει τα τερτιπια των κατασκευαστων σε στυλ lg που δε την συμφερει να δωσει αναλογη οθονη του optimus g και στο nexus4. Θα χαλαστω πολυ αν και δευτερη χρονια η νεα γενια nexus δε με καλυψει. Τωρα που το λειτουργικο ειναι στο πιο ωριμο σταδιο και βγαζει κυριολεκτικα knock out τα αλλα δυο, δε 'βρισκουμε' συσκευες. Τι το λες και αυτο:) +100000000 Για μένα ο μεγάλος φραγμός ειναι η οθόνη. Και δυστυχώς μονο Samsung βγαζει amoled στσ κινητά πλεον... Προσωπικά η lcd με χαλάει! Το δευτερο ειναι οτι θεκω η συσκευη μου να εχει καπακι μπαταριας και οχι να ειναι στυλ iphone. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι ολο και μειωνονται οι pure android προτασεις και μας αναγκαζει η google να παμε για αλλα λιμανια βλεπε lg,htc κτλ. Δεν αρκει να βγαζει μονο αξιολογα updates βλεπε jelly bean. Πρεπει να δωσει και αξιολογες συσκευες. Καλος ο μεγαλος αδερφος nexus4 αλλα εχει ορισμενα αποτρεπτικα στοιχεια πανω του. Τωρα, αν και το 5 δεν μας καλυψει, δυσκολα τα πραματα. Ευχομαι το νεξους 6 (παω μακρια το ξερω) να ειναι motorola και να μην εχει τα τερτιπια των κατασκευαστων σε στυλ lg που δε την συμφερει να δωσει αναλογη οθονη του optimus g και στο nexus4. Θα χαλαστω πολυ αν και δευτερη χρονια η νεα γενια nexus δε με καλυψει. Τωρα που το λειτουργικο ειναι στο πιο ωριμο σταδιο και βγαζει κυριολεκτικα knock out τα αλλα δυο, δε 'βρισκουμε' συσκευες. Τι το λες και αυτο:) Η αλήθεια είναι όμως ότι οι οθόνες optimus g και nexus 4 είναι οι ίδιες. Απλά η google δεν έφτιαξε αντίστοιχα με του g τις ρυθμίσεις gamma των χρωμάτων. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το μεγάλο στοίχημα φέτος με το Nexus 5 είναι να έχει μια αξιοπρεπή κάμερα και μπαταρία μετά την τραγική κάμερα και αυτονομία του Nexus 4... Όλα τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα ξέρουμε αφού θα βασίζεται στο πραγματικά καλύτερο smartphone G2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 +100000000 Για μένα ο μεγάλος φραγμός ειναι η οθόνη. Και δυστυχώς μονο Samsung βγαζει amoled στσ κινητά πλεον... Προσωπικά η lcd με χαλάει! Το δευτερο ειναι οτι θεκω η συσκευη μου να εχει καπακι μπαταριας και οχι να ειναι στυλ iphone. Που εισαι ρε ψυχη. Σε χασαμε. Ατομα σαν εσενα που βοηθησαν το θεμα με τον οδηγο φλασαρισματος δε ξεχνιουντε. Αμα δεν εισουνα εσυ,προσωπικα ακομα στην 4.2.1 της σαμμυ θα ειμουνα. @Gialakias, νομιζω πως ητανε θεμα lg το καλιμπαρισμα της οθονης. Εχουν αναφερθει ατομα με τεχνικη γνωση επι του θεματος στο φορουμ. Οπως και εχει για να μη βγαινουμε off, το ζητουμενο ειναι οτι πρεπει να προσεξει η google, γενικα τις nexus συσκευες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδιά μετα την αναβάθμιση στη 4.3 το κινητό lagαρει συνέχεια.. factory reset εκανα, launcher έβαλα, το ίδιο. Ειδικα με τον chrome, όταν σερφαρω για μπολικη ωρα θα μου πετάξει μήνυμα unfortunately chrome has stopped. Επίσης οτάν είμαι σε μια εφαρμογή και παταω το home button θα περιμένω μερικά δευτέρα μέχρι να εμφανιστούν τα εικονίδιο το ίδιο και στο menu, είναι πολύ εκνευριστικο. Καμια φορά κανει restart και μονο του μετά απο πολύ χρηση. Τι λέτε να φταίει; Να το πάω για service η μπορω να προσπαθήσω να κάνω κάτι μόνος μου μπας και στρώσει; Ευχαριστώ Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση φίλε μου. Πιο πολύ στους browsers το κανει αλλά και σε αλλες που και που, πχ viber Skype κτλ. Στον chrome ομως 9/10 φορες θα το πάθει. Όταν τον έχω ανοικτό για κάνα 5λεπτο θα κανει απο μονός του restart,(Unfortunately chrome has stopped) το ίδιο και ο stock, η ελευθερη μνήμη είναι περιπου απο 120-200 (μερικές φορες πέφτει και κάτω απο 100) Το πρόβλημα με τη home screen δεν είναι οτι απο τη στιγμη που πατήσω το home θα κανει 1-2" να με μεταφέρει αλλά όταν με μεταφέρει έχουν χαθεί όλα τα εικονίδια εφαρμογών που έχω τα widgets γενικά οτι έχω στη home και περιμένω περιπου 5 " μέχρι να τα ξαναφορτωσει, το ίδιο και στο menu. Ξέχασα να αναφέρω πως είναι όλα stock, ουτε root δεν είμαι. Τι λες να δοκιμασω να κάνω; υγ: Αυτό το έγραψα απο το tapatalk με το που πατησα reply μου έβγαλε το ιδιο μήνυμα, Unfortunately tapatalk has stopped και έκλεισε Έγινε επαναφορά με factory image και το πρόβλημα λύθηκε! Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Που εισαι ρε ψυχη. Σε χασαμε. Ατομα σαν εσενα που βοηθησαν το θεμα με τον οδηγο φλασαρισματος δε ξεχνιουντε. Αμα δεν εισουνα εσυ,προσωπικα ακομα στην 4.2.1 της σαμμυ θα ειμουνα. Το κατα δύναμη έκανα. Ότι μπορεί ο καθένας για να βοηθήσει... Που να είμαι. Έσπασε η οθόνη του GN, ήρθε και 700€ επιδότηση, ε και μιας και η google επιλέγει πλέον εταιρείες με LCD οθόνη αποφάσισα να γίνω S4άκιας. Εμπειρία σαν τον GN δεν έχει αλλά και το TW έχει μερικά θετικά. Μακάρι όμως να αλλάξει πολιτική αλλιώς δεν με βλέπω να γίνομαι κάτοχος ξανα google συσκευής. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ...Έσπασε η οθόνη του GN, ήρθε και 700€ επιδότηση... :blink: Τι πακέτα έχεις και τι λογαριασμούς κάνεις ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το κατα δύναμη έκανα. Ότι μπορεί ο καθένας για να βοηθήσει... Που να είμαι. Έσπασε η οθόνη του GN, ήρθε και 700€ επιδότηση, ε και μιας και η google επιλέγει πλέον εταιρείες με LCD οθόνη αποφάσισα να γίνω S4άκιας. Εμπειρία σαν τον GN δεν έχει αλλά και το TW έχει μερικά θετικά. Μακάρι όμως να αλλάξει πολιτική αλλιώς δεν με βλέπω να γίνομαι κάτοχος ξανα google συσκευής. Ασε να το κρινουμε εμεις στο ποσο βοηθησες;) Οπως και η αμολεντ εχουνε τα θετικα και τα αρνητικα τους. Αν ειχανε μεγαλυτερη φωτεινοτητα, πιστευω οι ips δεν θα υπηρχαν καν. Εχω και τις δυο και κανω συγκριση. Παρ ολα αυτα και γω προς αμολεντ κλινω. Προσδωκω σε ενα χρονο απο τωρα σε nexus motorola και τα μυαλα στα καγκελα γιατι δε μας τα λεει καλα η google. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 :blink: Τι πακέτα έχεις και τι λογαριασμούς κάνεις ? 2 νούμερα. Σύνολο 115€. Συμβόλαιο 18 μηνών και απεριόριστα όλα. 1500λ&sms 1,5GB Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλημέρα, έχω ένα καινούριο πρόβλημα που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά απ το πουθενά! ούτε είχα ακούσει τίποτα ούτε είχα δει τίποτα μέχρι χθες! Ανοίγω λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί την εφαρμογή που έχει από μόνο του news and weather ( εγώ βλέπω μόνο το weather και έχω και το widget στην οθόνη) και μου κάνει force close. απόρησα αλλά επειδή είχα δουλειά το έκανα 1 επανεκκίνηση και δεν πρόλαβα να το ξαναδώ εκείνη την ώρα. μετά από κάποιες ώρες που τελείωσα την δουλειά το έψαξα λίγο και ξανά τα ίδια. δεν μπορώ πλέον να δω καιρό. Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπέρα, μια ερώτηση στα γρήγορα, αξίζει η αγορά του στα 180ε (με 1 χρόνο υπόλοιπο εγγύησης) για ένα 3μηνο, μέχρι να μου φέρει η sis τον Ιανουάριο το Nexus 5 απο Αμερική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλημέρα, έχω ένα καινούριο πρόβλημα που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά απ το πουθενά! ούτε είχα ακούσει τίποτα ούτε είχα δει τίποτα μέχρι χθες! Ανοίγω λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί την εφαρμογή που έχει από μόνο του news and weather ( εγώ βλέπω μόνο το weather και έχω και το widget στην οθόνη) και μου κάνει force close. απόρησα αλλά επειδή είχα δουλειά το έκανα 1 επανεκκίνηση και δεν πρόλαβα να το ξαναδώ εκείνη την ώρα. μετά από κάποιες ώρες που τελείωσα την δουλειά το έψαξα λίγο και ξανά τα ίδια. δεν μπορώ πλέον να δω καιρό. Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα. Το έχουν αναφέρει πολλοί στο thread των android εφαρμογών και το έχω και εγώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλημέρα, έχω ένα καινούριο πρόβλημα που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά απ το πουθενά! ούτε είχα ακούσει τίποτα ούτε είχα δει τίποτα μέχρι χθες! Ανοίγω λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί την εφαρμογή που έχει από μόνο του news and weather ( εγώ βλέπω μόνο το weather και έχω και το widget στην οθόνη) και μου κάνει force close. απόρησα αλλά επειδή είχα δουλειά το έκανα 1 επανεκκίνηση και δεν πρόλαβα να το ξαναδώ εκείνη την ώρα. μετά από κάποιες ώρες που τελείωσα την δουλειά το έψαξα λίγο και ξανά τα ίδια. δεν μπορώ πλέον να δω καιρό. Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φίλε μου κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, οπότε μην πανικοβάλλεσαι.κάποια μ@κακία έχει κάνει κάνει η Google πάλι...να δούμε πότε θα το καταλάβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ναι είναι γενικό το πρόβλημα με το news and weather που πετάει force close...συμβαίνει και στα 4άρια...λίγο υπομονή και θα στρώσει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδια με ποιο app να κανω backup ωστε να μην χασω τιποτα απο το τηλ.(εφαρμογες και τις ρυθμισεις τους,φοτο,τραγουδια κτλ).Θελω να κανω και εγω την μετατροπη σε google .δεν ειμαι root.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλημέρα, έχω ένα καινούριο πρόβλημα που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά απ το πουθενά! ούτε είχα ακούσει τίποτα ούτε είχα δει τίποτα μέχρι χθες! Ανοίγω λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί την εφαρμογή που έχει από μόνο του news and weather ( εγώ βλέπω μόνο το weather και έχω και το widget στην οθόνη) και μου κάνει force close. απόρησα αλλά επειδή είχα δουλειά το έκανα 1 επανεκκίνηση και δεν πρόλαβα να το ξαναδώ εκείνη την ώρα. μετά από κάποιες ώρες που τελείωσα την δουλειά το έψαξα λίγο και ξανά τα ίδια. δεν μπορώ πλέον να δω καιρό. Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To αυτό και εδώ σε 2 κινητά συν το GNex... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 καλημέρα, έχω ένα καινούριο πρόβλημα που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά απ το πουθενά! ούτε είχα ακούσει τίποτα ούτε είχα δει τίποτα μέχρι χθες! Ανοίγω λοιπόν κάποια στιγμή το πρωί την εφαρμογή που έχει από μόνο του news and weather ( εγώ βλέπω μόνο το weather και έχω και το widget στην οθόνη) και μου κάνει force close. απόρησα αλλά επειδή είχα δουλειά το έκανα 1 επανεκκίνηση και δεν πρόλαβα να το ξαναδώ εκείνη την ώρα. μετά από κάποιες ώρες που τελείωσα την δουλειά το έψαξα λίγο και ξανά τα ίδια. δεν μπορώ πλέον να δω καιρό. Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. και εγω εχω το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Πάντως σε εμένα σε nexus, HTC One και Xperia Z δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariel Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ξέρεις κανείς τι συμβαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 για οσους δεν το εχουν προσεξει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 http://www.droidviews.com/mod-boost-your-nexus-4-nexus-7-galaxy-nexus-sound-significantly-with-nexuslouder/ ισχυριζονται οτι δυναμωνει ο ηχος του Galaxy Nexus... για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 για οσους δεν το εχουν προσεξει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 http://www.droidviews.com/mod-boost-your-nexus-4-nexus-7-galaxy-nexus-sound-significantly-with-nexuslouder/ ισχυριζονται οτι δυναμωνει ο ηχος του Galaxy Nexus... για να δουμε... Το τσέκαρες; Πες μας εντυπώσεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το τσέκαρες; Πες μας εντυπώσεις. Το έχω βάλει από τότε που αγόρασα το νεξους.Δεν θα άντεχα με τη στοκ ένταση ούτε μια μέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 για οσους δεν το εχουν προσεξει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 http://www.droidviews.com/mod-boost-your-nexus-4-nexus-7-galaxy-nexus-sound-significantly-with-nexuslouder/ ισχυριζονται οτι δυναμωνει ο ηχος του Galaxy Nexus... για να δουμε... Από τη στιγμή που βγήκε είναι πάνω στο δικό μου...η διαφορά είναι αισθητή, θα έλεγα έως και μέρα με νύχτα :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 για οσους δεν το εχουν προσεξει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 http://www.droidviews.com/mod-boost-your-nexus-4-nexus-7-galaxy-nexus-sound-significantly-with-nexuslouder/ ισχυριζονται οτι δυναμωνει ο ηχος του Galaxy Nexus... για να δουμε... Ξέρει κανείς αν δουλεύει με τους mpokang kernels; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ξέρει κανείς αν δουλεύει με τους mpokang kernels; Δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts