Jump to content

Ariel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ariel

  1. Να πω και εγώ την δική μου ιστορία. Αγόρασα το Μι Α3 τον Οκτώβριο του 19 από σκρουτζομάγαζο στα 150 κάτι ευρώ. Σούπερ ευχαριστημένη με το κινητό, την αυτονομία του και την amoled οθόνη, παρόλο που ήταν χαμηλής ανάλυσης. Πριν 2 βδομάδες έκανα αναβάθμιση σε android 10 και από τότε πρόσεξα πως η αφή αναγνώρισης δεν λειτουργούσε καλά και συγκεκριμένα όποτε πήγαινα να το φορτίσω όχι απλά δεν λειτουργούσε αλλά πατιόταν αυτόματα η έκτακτη κλήση, και ενεργοποιούσε μόνο του νούμερα. Στο καπάκι μου έφυγε από τα χέρια και αν και του έιχαβάλει θήκη και screen protector , μου έσπασε εσωτερικά η οθόνη και σε λίγες ώρες μαύρισαν όλα. ( Ευτυχώς που πρόλαβα και πέρασα φωτογραφίες). Εντύπωση μου έκανε πως η τιμή του ανέβηκε κατακόρυφα και επειδή στα λεφτά αυτά δεν συνέφερε να το αγοράσεις, πήρα τελικά το xiaomi mi note 10 lite που έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αν και είναι λίγο παντόφλα. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το mi A3 και θα το ξανα αγόραζα αν δεν ανέβαινε τόσο πολύ η τιμή του. Συν ότι από τα περισσότερα μαγαζιά έχει εξαντληθεί.
  2. Πως τα παραγγείλατε από εξωτερικό? Αφού η paypal δεν συνεργάζεται προς το παρόν με την Ελλάδα..:blink:
  3. Σχετικά με τις κινέζικες εφαρμογές, σας τις αφαίρεσαν? Αφαιρούνται με ενα delete ή μήπως χρειάζεται rooting?
  4. Για όσους το αγόρασαν από έξω: Συναντήσατε πρόβλημα με την δίκτυο εδώ στην Ελλάδα? Είναι συμβατός με τις δικές μας κάρτες sim δηλ? Σας ήρθε με ελληνική γλώσσα ή κανατε εσείς την μετατροπή? Σας είχαν αφαιρέσει τις κινέζικες εφαρμογές? Και κάτι ακόμα...'Ακουσα ότι ξαναλειτουργεί η paypal για την Ελλάδα...Αληθεύει?:happy:
  5. Καλά εδώ δεν μπορούμε να αποκτήσουμε το mi4i . Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο η τιμή του πέφτει και σε εμάς αυξάνει συνεχώς! Από 287 € , τώρα βρίσκεται στα 313!
  6. Γεια σας, τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα, δεν μπορώ να εισέλθω στο λογαριασμό Microsoft από τον τοπικό (Local) σε Windows 8.1. Μου βγάζει πως η υπηρεσία αυτή είναι μη διαθέσιμη αυτή την στιγμή. Συνεπώς δεν μπορώ να εγκαταστήσω και καμία εφαρμογή από το Store. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Τι να φταίει ?
  7. Αμάν με αυτό το κινητό! Δεν βρίσκεις ένα ελληνικό κατάστημα να το πουλάει! Μόνο στον υπόλοιπο κόσμο πουλιέται δηλαδή??:mad:
  8. Από που και πόσο; έχει ελληνική γλώσσα;;
  9. Απ'ό,τι βλέπω στα περισσότερα μαγαζιά, έχει τελειώσει..Μάλλον έγινε ανάρπαστο.
  10. Έχετε να προτείνετε κανένα μαγαζί απ' όπου μπορούμε να το παραγγείλουμε? Κατά προτίμηση Ελλάδα ή εξωτερικό ?
  11. Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αλλά με προβληματίζει το ότι δεν έχει ελληνική γλώσσα . Μου κάνει εντύπωση που απουσιάζει αυτό. Χωρίς την περίπτωση root, υπάρχει τρόπος να εισαχθεί ελληνική γλώσσα??
  12. Aπό που μπορούμε να το αγοράσουμε??? Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο???
  13. Τελικά συμφέρει να το αγοράσεις από ελληνικό μαγαζί ή όχι? Περιλαμβάνει ελληνικό πληκτρολόγιο??? Με τα θέματα υπερθέρμανσης του?
  14. Ariel

    Huawei P8

    Για το lite, τι άποψη έχετε? Και μιας και βλέπω διάφορες προσφορές από μαγαζιά, αξίζει η αγορά του? Επίσης ποια διαφορά έχουν τα δυο παρακάτω γιατί δεν καταλαβαίνω την διαφορά της τιμής! http://www.e-shop.gr/kinito-huawei-p8-lite-dual-black-p-TEL.008649 http://www.e-shop.gr/kinito-huawei-p8-lite-black-p-TEL.008654
  15. Καλησπέρα και απο μένα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μικρό λάπτοπ (11,6") για λόγους φορητότητας. Η χρήση του θα είναι απλή, ίντερνετ και multimedia, θέλω να μην κολλά και να έχει καλή μπαταρία. H τιμή που θέλω να πληρώσω δεν θέλω να ξεπερνά τα 280 €. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο : http://www.e-shop.gr/acer-aspire-e3-112-c0ze-116-intel-dual-core-n2840-2gb-500gb-windows-81-p-PER.902941 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68870&selectedCategoryId=475 Tι με συμβουλεύετε? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ή να περιμένω νέες κυκλοφορίες?
  16. Αν και πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω android, μιας και το webos δεν δέχεται καμία αναβάθμιση, εντούτοις ο απλός σχεδιασμός του και 2-3 εφαρμογές με έχουν πείσει να το κρατήσω. Ευελπιστώ κάποιος κάποια στιγμή να ασχοληθεί με αυτό το λογισμικό και να το αναβαθμίσει χωρίς πρόβλημα. Είναι κρίμα και το hp touchpad να μετατραπεί σε ακόμα μια android συσκευή. Επίσης το webos έχει πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας.
  17. Και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ξέρεις κανείς τι συμβαίνει??
  18. Εδώ και μέρες η ενσωματωμένη εφαρμογή στο κινητό μου , ειδήσεις και καιρός δεν λειτουργεί. Βγάζει μήνυμα πως η εφαρμογή έχει σταματήσει. Γνωρίζει κανείς κάτι για την εφαρμογή αυτή?
  19. Γεια σας, το πρόβλημα μου είναι το παρακάτω. Εντελώς ξαφνικά τα xp μου δεν δείχνουν τα ειδικά εικονίδια φορητών συσκευών όπως εξωτερικός σκληρός δίσκος ή mp3 player. Οι συσκευές συνδέονται και λειτουργούν κανονικότατα άλλά δεν φαίνεται το έμβλημα- εικονίδιο που έχει το καθένα παρά μόνο το εικονίδιο που έχουν τα xp για κάθε συνδεόμενη συσκευή. Μπορεί να μου πει κάποιος πως επιδιορθώνεται αυτό? :blink:
  20. Αρχεία μουσικής και φωτό, υποθέτω πως γίνονται back up μέσω υπολογιστή. Τα υπόλοιπα που αφορούν User data και user applications?
  21. Θέλω να διαγράψω το gmail λογαριασμό μου και να τον ξαναπεράσω. Πάω να κάνω το ίδιο και μου βγάζει πως θα χάσω όλες τις επαφές και τα μηνύματα μου. Αν πατήσω διαγραφή, θα τα χάσω ?? Και κάτι ακόμα, πως κάνω back up τα αρχεία μου στο nexus ? Ακόμα δεν έχω καταλάβει..
  22. το touchpad το πήρα από το ebay σε προσφορά και τη λύση στο πρόβλημα μου βρήκα από το φόρουμ precentral απ' όπου κατεβάζεις τα αρχεία των πληκτρολογίων.
  23. help again. Πήρα το toucpad, ακολούθησα τις οδηγίες πιστά και εγκατέστησα το ελληνικό πληκτρολόγιο μέσω του webos 4.3.1 ως ipk. Μετά έκανα αναβάθμιση του λογισμικού του touchpad σε 3.4 και μου διέγραψε το ελληνικό πληκτρολόγιο . Ξεκίνησα να κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι συμβάτό το webos 3.0.4 . Δοκίμασα μέσω preware αλλά πάλι τίποτα. Καμία συμβουλή please ??
  24. Δηλαδή ?? Δεν καταλαβαίνω
  25. To έχω κάνει και αυτό. Σημειωτέον πως στην διαχείρηση των πρόσθετων μου βγάζει πως ο μοζιλλα δεν είναι συμβατός με την έκδοση java
×
×
  • Create New...