cost3225 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Παιδιά μετα το update στην 4.3 το κινητό στην αρχή πήγαινε σφαίρα, τώρα κολλάει το συμπαν. Σκέφτομαι να την ξαναπερασω μέσω toolkit που λέτε. Αν την ξανα περάσω θα χαθούν οτι έχω στο κινητό η είναι όπως μέσω OTA; Το toolkit απο που το κατεβάζω; Να αναφέρω οτι δεν είμαι root εαν παιζει ρόλο Edited August 1, 2013 by cost3225 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδες μια βοηθεια!!!στο κινητο του αδερφου μου που ειναι ρουταρισμενο στην 4.2.2 εκδοση δεν του αφηνει να κανει την αναβαθμιση σε 4.3!!!υπαρχει κανενας οδηγος ωστε να μπορουμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε σε αυτην την περιπτωση?Δεν εχει περασει κουστομ ρομ απο οτι καταλαβα@@μονο μια εφαρμογη σουπεργιουζερ εχει μεσα στο κινητο του!!!ευχαριστω πολυ. Μήπως έχει άλλον kernel; Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός στα σχετικά με root και custom ROMs, αλλά απ’ ότι έχω διαβάσει εάν δεν έχεις stock kernel δεν μπορείς να πάρεις ΟΤΑ αναβάθμιση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και εμένα μου έφαγε όλα τα εναπομείναντα mb ευτυχώς είχα βάλει όριο κ δε μ έφαγε την κάρτα τι να κατέβαζε ομως ; έχω custom κ γω αποκλείεται να ηταν η 4.3. Τωρα έβαλα το data usage defender να μη μου ξανακάνει καμιά απ τα ίδια παλι Παιδιά όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μαλλον την 4.3 κατεβάζει. Και εγω με ParanoidAndroid ειμαι και δεν μπορω να το σταματησω. Την κατεβάζει συνεχεια είτε με 3g είτε με wifi. Και όταν τελειώσει βγάζει ενα verification error και μετα σταματάει. Αν κλεισω και ξανα ανοίξω το wifi ξεκινάει να την κατεβάζει παλι. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Παιδιά όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μαλλον την 4.3 κατεβάζει. Και εγω με ParanoidAndroid ειμαι και δεν μπορω να το σταματησω. Την κατεβάζει συνεχεια είτε με 3g είτε με wifi. Και όταν τελειώσει βγάζει ενα verification error και μετα σταματάει. Αν κλεισω και ξανα ανοίξω το wifi ξεκινάει να την κατεβάζει παλι. ξανανοιξα το google services to μεσημερι και μου εφαγε άλλα 180mb...παλι καλα το πηρα γραμμη οταν ημουν στην δουλεια και το εσωσα....ημερονιακα τωρα που το σκεφτομαι οντως αρχισε το προβλημα όταν αρχισαν να δινουν με ΟΤΑ την 4.3 .... To 8εμα ειναι ΤΙ κανουμε???περναμε την μαμα 4.3 να ησυχασουμε(αν και την φοβαμαι γιατι σε καποιους αρεσει και σε καποιους οχι) ή περιμενουμε με το google services κλειστο εως οτου βγει καμια custom ??? ξαναλεω είμαι με pitchblack 2.1 με 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ίσως αν βάλουμε τα finger prints στο build.prop της 4.3 να μην το κατεβάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Μια ολοκληρη μερα με την 4.3 και νομιζω οτι το 3G σημα εχει γινει ελαφρως χειροτερο και επισης δεν νομιζω οτι η μπαταρια εχει τρομερη βελτιωση, πριν ημουν με beanstalk και ημουν πληρως ευχαριστημενος. Εχει κανει κανεις root; Εγω φλασαρα με toolkit σαν stock rom και ειναι ολα μαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Μια ολοκληρη μερα με την 4.3 και νομιζω οτι το 3G σημα εχει γινει ελαφρως χειροτερο και επισης δεν νομιζω οτι η μπαταρια εχει τρομερη βελτιωση, πριν ημουν με beanstalk και ημουν πληρως ευχαριστημενος. Εχει κανει κανεις root; Εγω φλασαρα με toolkit σαν stock rom και ειναι ολα μαμα. Εγώ έκανα root και πιο πίσω ανέφερα τον τρόπο για να γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μολις ειχα τις πρωτες αποσυνδεσεις στο bt του αυτοκινητου. Απογοητευτηκα. Ευχομαι να ειναι απο εφαρμογες που δεν εχουνε κανει ενημερωση για την 4.3. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Με την 4.3 με Vodafone έχω να δω 3G ουουουουου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εχω βαλει την 4.3 εδω και 4 μερες το θεμα ειναι οτι δεν ανανεωνει πολλες stock εφαρμογες widget οπως το ρολοι και τον ελεγχο ισχυος (δηλ ανοιγω wifi και αυτο ενω εχει ανοιξει δειχνει κλειστο). Εχει θεματακαι η 4.3....ασε που απειρες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Εχω βαλει την 4.3 εδω και 4 μερες το θεμα ειναι οτι δεν ανανεωνει πολλες stock εφαρμογες widget οπως το ρολοι και τον ελεγχο ισχυος (δηλ ανοιγω wifi και αυτο ενω εχει ανοιξει δειχνει κλειστο). Εχει θεματακαι η 4.3....ασε που απειρες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες.... κάτι ξέρει λοιπόν η lg που δίνει τις αναβαθμίσεις μετά από ένα χρόνο.. νέξους θέλατε για άμεσες αναβαθμίσεις.. λουστείτε τα τώρα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 κάτι ξέρει λοιπόν η lg που δίνει τις αναβαθμίσεις μετά από ένα χρόνο.. νέξους θέλατε για άμεσες αναβαθμίσεις.. λουστείτε τα τώρα:lol: Χαχα! Ωραίος! Εσυ τι έχεις δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Χαχα! Ωραίος! Εσυ τι έχεις δηλ? nexus τι άλλο;;; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 nexus τι άλλο;;; :happy: Μας αρέσει να έχουμε το nexus και να το λουζομαστε! Είναι τσακιρ user experience όπως και να το κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
withend Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή το έχω απορία; Έχω και εγώ το Galaxy Nexus, και είναι σε stock 4.2.1. Όταν πατάω update, μου βγάζει ότι είναι up to date! Ούτε καν μου λέει για την 4.2.2.:wacko: Έχω ακούσει ότι υπάρχουν "Samsung-based" και "Google-Based" galaxy nexus, και τα πρώτα παίρνουν πιο αργά official αναβαθμίσεις; Ή παίζει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή το έχω απορία; Έχω και εγώ το Galaxy Nexus, και είναι σε stock 4.2.1. Όταν πατάω update, μου βγάζει ότι είναι up to date! Ούτε καν μου λέει για την 4.2.2.:wacko: Έχω ακούσει ότι υπάρχουν "Samsung-based" και "Google-Based" galaxy nexus, και τα πρώτα παίρνουν πιο αργά official αναβαθμίσεις; Ή παίζει κάτι άλλο; Φιλε ειχα την ιδια απορια Καλησπερα.Για εμας τους Samsung branded που εχουμε μεινει ακομα στην 4.2.1 (ολα στοκ), θα περιμενουμε την 4.2.2 ή θα παμε κατευθειαν στην 4.3;; Το έχουμε πει ξανά. Αλλάξτε και πάτε σε google branded. Κατέβασε το galaxy nexus toolkit απο τοπυς XDA (γράψε το έτσι στο google θα στο βγάλει), ακολούθα τον οδηγό http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=339925 , και άλλαξε το άμεσα... είναι κρίμα να περιμένεις την samsung κάθε φορά! Και φυσικά για το ερώτημα σου, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι έχει αποφασίσει η Samsung . Ξέρουμε όμως τι έχει αποφασίσει η Google για εσένα, και η Google έχει δώσει ήδη την 4.3 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, επειδή το έχω απορία; Έχω και εγώ το Galaxy Nexus, και είναι σε stock 4.2.1. Όταν πατάω update, μου βγάζει ότι είναι up to date! Ούτε καν μου λέει για την 4.2.2.:wacko: Έχω ακούσει ότι υπάρχουν "Samsung-based" και "Google-Based" galaxy nexus, και τα πρώτα παίρνουν πιο αργά official αναβαθμίσεις; Ή παίζει κάτι άλλο; Το δικο σου ειναι Samsing branded.αν θες μπορεις να το κανεις google branded και να περνεις τις ανανεωσεις οταν η google τις δινει. Υπαρχει οδηγος για την μετατροπη αυτη στην πρωτη σελλιδα του topic.ειναι πολυ απλη η διαδικασια,και θα σου παρει μονο 5 λεπτα,το μονο που ισως αργησει ειναι οταν κατεβαζει την 4.3 απο την google για να την περασεις....εμενα αυτο με καθηστερησε σαν διαδικασια...αλλα να διαβασεις καλα τον οδηγο για να καταλαβεις τις κινησεις που εχεις να κανεις και για ποιον λογο....ουτε προβλημα με εγγυηση θα εχεις ουτε τπτ,γιατι περνας επισημη εκδοση. Απλα κανεις μετατροπη απο samsung σε google με επισημες εκδοσεις λειτουργικου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Φιλε ειχα την ιδια απορια Αν έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν την 4.2.2 δε νομίζω ότι θα το σταματήσουν για να βγάλουν την 4.3 :( Στα του κινητού, με pitchblack και fancy 36. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά με την 4.3 έχετε ακόμη το lag στη home screen; Εγώ όταν σερφαρω π.χ με chrome και γυρναω στη home screen τα εικονίδια χάνονται για περιπου 3-4 δευτερόλεπτα και μετα επανέρχονται. Όλα stock ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδιά με την 4.3 έχετε ακόμη το lag στη home screen; Εγώ όταν σερφαρω π.χ με chrome και γυρναω στη home screen τα εικονίδια χάνονται για περιπου 3-4 δευτερόλεπτα και μετα επανέρχονται. Όλα stock ειναι Factory reset η επαναφορα εργοστασιακων και εισαι κομπλε. Μη ξεχασεις να παρεις back up. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κανε με το helium ένα backup όλες τις εφαρμογές σου, αν δεν είσαι root, κράτα και τις φωτογραφίες, μουσική και κάνε ένα format να στρώσει. Αν δε δεις και πάλι βελτίωση μπορείς να περάσεις ολόκληρη την 4.3 μέσω adb ή κανένα toolkit. Φορματ πως θα κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Factory reset η επαναφορα εργοστασιακων και εισαι κομπλε. Μη ξεχασεις να παρεις back up. Με το factory reset θα είναι άδειο το κινητό από εφαρμογές με την 4.3 ? Κάτι σαν φορματ δλδ? Παιδιά εδώ και 1,5 χρόνο μου είχαν κάτσει όλα πολύ καλά με το nexus και τα έχω ξεχάσει όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Με το factory reset θα είναι άδειο το κινητό από εφαρμογές με την 4.3 ? Κάτι σαν φορματ δλδ? Παιδιά εδώ και 1,5 χρόνο μου είχαν κάτσει όλα πολύ καλά με το nexus και τα έχω ξεχάσει όλα! Καπου καπου χρειαζεται φορματ στα smartphone και στα ταμπλετ. Ναι ουσιαστικα ειναι φορματ,γι αυτο παντα λεμε για back up. Ξαναστυνεις το κινητο αλλα πιστεψε με....ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ. Θα δεις διαφορα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ρε παιδιά σοβαρά, κανεις δεν έχει δει διαφορά στο σήμα με το νεο radio image? Επίσης με το GPS έχει αλλάξει κάτι πλεον? Γιατί παταω το διακόπτη στο power toggles και με παει στο μενού του GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Factory reset η επαναφορα εργοστασιακων και εισαι κομπλε. Μη ξεχασεις να παρεις back up. Καλύτερα είναι να ξαναπερασω την 4.3 η και με factory reset θα κανει δουλεια; Έχω πολύ lag μετα το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts