Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζω ότι με την 4.3 έχουμε και TRIM - που σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερη απόδοση του αποθηκευτικού χώρου και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο λόγω λιγότερης καταπόνησης...

Να συμπληρώσουν κι εγώ οτι

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα τις 4.3 είναι το κρυφό μενού "Λειτουργίες εφαρμογών" από το οποίο μπορούμε να επιλέξουμε σε ποια δεδομένα θα έχουν πρόσβαση οι εφαρμογές μας.Εχουν εμφανιστεί εφαρμογές permission manager στο μάρκετ για όποιον ενδιαφέρεται

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά SOS!!! με την μαμά ρομ 4.3 απλά με ρουτ και franco κέρνελ μετά από ένα SOD (screen of death) το έκλεισα από το power button με παρατεταμένο πάτημα και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα...ούτε με συνδυασμό volume buttons+power, ούτε με τίποτα...λέτε να κάηκε; Και το ωραίο είναι ότι το δοκίμαζα με μαμά ρυθμίσεις...Το τηλέφωνο έχει ακόμα ένα χρόνο εγγύηση (αγορασμένο από ΠΛΑΙΣΙΟ 2-8-2012) τι προτείνετε; Edited by Vlasismiriagos

Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την εγκατάσταση της 4.3 η με το play store καλύτερα να την ξανα εγκαταστήσετε μέσω toolkit .

Εμένα παρόλο που έφτιαξα το play store έτρωγε φοβερά κολλήματα με απανωτές επανεκκινησεις.

Πέρασα ξανά την 4.3 και πάει σφαίρα σαν καινούριο!

Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την εγκατάσταση της 4.3 η με το play store καλύτερα να την ξανα εγκαταστήσετε μέσω toolkit .

Εμένα παρόλο που έφτιαξα το play store έτρωγε φοβερά κολλήματα με απανωτές επανεκκινησεις.

Πέρασα ξανά την 4.3 και πάει σφαίρα σαν καινούριο!

ε αυτό περιμένουμε.. να αναβαθμιστεί επιτέλους το toolkit και να μπει και το img της 4.3 μεσα..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Περασα 'καθαρη' την 4.3 και η αισθηση που μου αφηνει ειναι θετικοτατη.

Σταθερη,γρηγορη,λιγες προσθηκες αλλα καλες και με ενα bluetooth που το respectαρω πραγματικα.

Ειναι οντως χαμηλης καταναλωσης και δεν υπαρχει θεμα αποσυνδεσης.

Η καινουργια επιλογη να απενεργοποιουμε το google now και να μπορουμε να βαζουμε καποια αλλη εφαρμογη πχ screen off-lock μ αρεσε πολυ.

Swipe up και κλειδωσε!!!

Μετα την αναβαθμιση κολαει το widgetsoid και το mobo player.Κατι αντιστοιχο που να δουλευει??

Πάντως εμένα το widgetsoid (που χρησιμοποιώ μόνο στη notification screen) μια φορά έκανε FC και κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά.

Η καινουργια επιλογη να απενεργοποιουμε το google now και να μπορουμε να βαζουμε καποια αλλη εφαρμογη πχ screen off-lock μ αρεσε πολυ.

Swipe up και κλειδωσε!!!

Καλό, αλλά πως το κάνεις αυτό; Δεν έχω βρει την επιλογή. Πρέπει να το απενεργοποίησω τελείως;

Το google now σας δουλεύει; ξαφνικα σημερα οτι και να κανω δεν εμφανιζει καμια καρτελα.μονο το search τιποτα αλλο.εβαλα και αγγλικη γλωσσα,παλι τιποτα.το widget του google now δειχνει κανονικα τον καιρο ομως,το παταω και εμφανιζεται μονο το search!! Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Κατεβάζεις από εδώ https://developers.google.com/android/nexus/images το αρχειακι

Το βάζεις στον φάκελο του toolkit και ξεκινάς το φορτωμα!

εγω την εχω κατεβασει την 4.3 απο εδω,αλλα δεν εχω καταλαβει σε ποιον φακελο του toolkit την βαζεις..

Καλό, αλλά πως το κάνεις αυτό; Δεν έχω βρει την επιλογή. Πρέπει να το απενεργοποίησω τελείως;

Εχω την εφαρμογη screen off lock.

Πηγα να δω το google now και μου εβγαλε την επιλογη η να ενεργοποιειτε το now η η παραπανω εφαρμογη.

Πατησα 'παντα' και τωρα με swipe up το κλειδωνω.

Γουστα ειναι αυτα,αλλα εμενα με κερδισε!!!

Εχω την εφαρμογη screen off lock.

Πηγα να δω το google now και μου εβγαλε την επιλογη η να ενεργοποιειτε το now η η παραπανω εφαρμογη.

Πατησα 'παντα' και τωρα με swipe up το κλειδωνω.

Γουστα ειναι αυτα,αλλα εμενα με κερδισε!!!

Όντως το έχει σαν επιλογή η εφαρμογή, το λέει και στο play. Θα τη βάλω κι εγώ καθώς δε χρησιμοποιώ ποτέ από εκεί το Google now. Μακάρι να προσθέσουν κι άλλες εφαρμογές αυτήν την επιλογή.

Όντως το έχει σαν επιλογή η εφαρμογή, το λέει και στο play. Θα τη βάλω κι εγώ καθώς δε χρησιμοποιώ ποτέ από εκεί το Google now. Μακάρι να προσθέσουν κι άλλες εφαρμογές αυτήν την επιλογή.

Την έχει και το quad drawer

Αν πατησουμε Restrict backround Data sto Google Services δημιουργειτε καποιο προβλημα???μου εχει φαει ολα τα δωρεαν mb!!εχθες 180φευγα και σημερα αλλα 150mb με αποτελεσμα μετα να μου τελειωσει την καρτα...

κι εγω το ιδιο προβλημα φιλε μου, εφαγε 500ΜΒ με 3G και γυρω στο 1,5GB με wifi :p

Και αλλο.οταν κλειδωνουμε την home screen στο notification bar δεν μου βγαζει το ρολοι....εμφανιζεται μονο οταν ξεκλειδωσω την οθονη....

Παιδες μια βοηθεια!!!στο κινητο του αδερφου μου που ειναι ρουταρισμενο στην 4.2.2 εκδοση δεν του αφηνει να κανει την αναβαθμιση σε 4.3!!!υπαρχει κανενας οδηγος ωστε να μπορουμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε σε αυτην την περιπτωση?Δεν εχει περασει κουστομ ρομ απο οτι καταλαβα@@μονο μια εφαρμογη σουπεργιουζερ εχει μεσα στο κινητο του!!!ευχαριστω πολυ.

εγω την εχω κατεβασει την 4.3 απο εδω,αλλα δεν εχω καταλαβει σε ποιον φακελο του toolkit την βαζεις..

στο φακελο put_google_factory_image_here βαζεις το .tgz αρχειο που κατεβασες.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδες μια βοηθεια!!!στο κινητο του αδερφου μου που ειναι ρουταρισμενο στην 4.2.2 εκδοση δεν του αφηνει να κανει την αναβαθμιση σε 4.3!!!υπαρχει κανενας οδηγος ωστε να μπορουμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε σε αυτην την περιπτωση?Δεν εχει περασει κουστομ ρομ απο οτι καταλαβα@@μονο μια εφαρμογη σουπεργιουζερ εχει μεσα στο κινητο του!!!ευχαριστω πολυ.

Τι εννοείς δεν τον αφήνει να κάνει αναβάθμιση? Μήπως απλά δεν του έχει έρθει το OTA update. Κατά τα άλλα υπάρχει και σε αυτό το νήμα οδηγός για το πώς να κάνεις αναβάθμιση με το toolkit.

Τι εννοείς δεν τον αφήνει να κάνει αναβάθμιση? Μήπως απλά δεν του έχει έρθει το OTA update. Κατά τα άλλα υπάρχει και σε αυτό το νήμα οδηγός για το πώς να κάνεις αναβάθμιση με το toolkit.

Απλα του ηρθε κανονικα η αναβαθμιση!!αλλα με το που τελιωσε η διαδικασια!!!τον εβγαλε σε ενα μενου να κανει κατι ρυθμισεις με τα πληκτρα βολουμ up και down.Οταν εφυγε απο αυτο το μενου και μπηκε κανονικα στο κινητο του ξανα!!στις ρυθμισεις ενημερωσης λογισμικου του εβγαλε οτι ειναι ακομα στην 4.2.2

Και τωρα δεν του βγαζει τιποτα περι αναβαθμισης σε 4.3 οταν ξανα επιλεγει την ενημερωση λογισμικου.Και ρωταω εγω τωρα!!!θελει ξανα να επιστρεψει το κινητο σε εργοστασιακο φιλμγουερ για να του βγαλει την επισημη αναβαθμιση της 4.3?η υπαρχει κανενας αλλος πιο απλος τροπος για να επιλεξουμε πανω στο ρουταρισμενο του κινητο?ευχαριστω .

Edited by spartan30gr

Και αλλο.οταν κλειδωνουμε την home screen στο notification bar δεν μου βγαζει το ρολοι....εμφανιζεται μονο οταν ξεκλειδωσω την οθονη....

Αυτό δε γινόταν και στην 4.1; θυμάμαι μια έκδοση που ήταν έτσι σίγουρα. Στην 4.2 νομίζω το έδειχνε όπως λες. Μικρό το κακό πάντως, αφού έχει ρολόι ούτως ή άλλως στη lockscreen, εκτός αν το έχεις βγάλει.

κι εγω το ιδιο προβλημα φιλε μου, εφαγε 500ΜΒ με 3G και γυρω στο 1,5GB με wifi :p

Εβαλα απο cosmote to free 1.5Gb για 15 μερες και αφησα παλι το google services να κατεβαζει ελευθερα....ας ελπισουμε οτι απλα κατεβαζε την 4.3(αν και δν στεκει γιατι πχ εγω ειμαι με pitchblack 2.1)

Και εμένα μου έφαγε όλα τα εναπομείναντα mb ευτυχώς είχα βάλει όριο κ δε μ έφαγε την κάρτα τι να κατέβαζε ομως ; έχω custom κ γω αποκλείεται να ηταν η 4.3. Τωρα έβαλα το data usage defender να μη μου ξανακάνει καμιά απ τα ίδια παλι

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Και εμένα μου έφαγε όλα τα εναπομείναντα mb ευτυχώς είχα βάλει όριο κ δε μ έφαγε την κάρτα τι να κατέβαζε ομως ; έχω custom κ γω αποκλείεται να ηταν η 4.3. Τωρα έβαλα το data usage defender να μη μου ξανακάνει καμιά απ τα ίδια παλι

το τι κατεβαζε και που εχει αποθηκευτει δεν εχω βρει ακομα....εμενα δυστυχως μου εφαγε και ενα 15αρι καρτα...

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)