mobster21 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλημερα και καλη χρονια σε ολους!!! ξερουμε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο κινητο για να εχω mobile internet που δινει η Vodafone μεχρι και σημερα δωρεαν σε ολους τους συνδρομητες συμβολαιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Έχει πάρει ο αδελφός μου το συγκεκριμένο τηλ. Ένα θεματάκι που έχει είναι ότι μερικές φορές το power button δεν ανοιγει την οθονη και το αφηνει λιγη ωρα μεχρι να ξαναδοκιμασει ωστε να ανοιξει. Αυτο συνηθως γινεται μετα το τελος μιας κλησης.Ένα άλλο είναι ότι αρκετές φορές όταν το έχει βάλει για φόρτιση το βρίσκει να ζητάει κωδικό που σημαίνει ότι έχει επαννεκκινησει. Έχει stock 4.1.2 δεν έκανε την αναβάθμιση γιατί διάβαζα για κάποια προβλήματα εδώ. Μήπως όμως αυτά που περιγράφω λύνονται με πέρασμα σε 4.2.2. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε...μια ερωτηση,που εχει ξαναγινει,αλλα επειδη μπαινω απο το κιν δεν εχω την ανεση να ψαξω σωστα...πως κανω τα μηνυματα να στελνονται σαν ενα κ οχιτμηματικα οπως συμβαινει τωρα;;;;ρυθμιση ειναι η θελει εφαρμογη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε...μια ερωτηση,που εχει ξαναγινει,αλλα επειδη μπαινω απο το κιν δεν εχω την ανεση να ψαξω σωστα...πως κανω τα μηνυματα να στελνονται σαν ενα κ οχιτμηματικα οπως συμβαινει τωρα;;;;ρυθμιση ειναι η θελει εφαρμογη;;; Καλή χρονιά παιδιά. Φίλε μου κατέβασε αυτά τα δύο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5uZXh0c21zIl0. , https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.lang.nextsms.el&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5sYW5nLm5leHRzbXMuZWwiXQ.. πήγαινε μετά στις ρυθμίσεις και διάλεξε τους 160 χαρακτήρες και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Αφου εχεις χρησιμοποιησει ανταπτορα στο νεξους κατι περισσοτερο θα ξερεις.Θα κανω κ μια βολτα στο ebay. Έκανες καλά με την επαναφορά αλλά να ξέρεις το πρόβλημα βρίσκεται σε ορισμένες εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με την 4.2.1.Το έψαξα πολύ το θέμα κ ακόμα το ψάχνω κ έχω καταλήξει να βλεπω ποιες εφαρμογές θέλουν άδεια bluetooth. Τσεκαρε το. Σε εμενα παλι κρασαρε το bluetooth με το που εκκινουσε το κινητο ακομα και αν το ετρεχα σε ασφαλη λειτουργια για αυτο το λογο κ το φλασαρα!Εγω παντως δεν εντοπισα καμια διενεξη με καμια εφαρμογη με το bluetooth,εξαλλου κ τωρα που τις επανεφερε ολες τις εφαρμογες μεσω titanium τα ιδια τρεχω! Υ.Γ. σχετικα με τα Windows 8 κ τους drivers για το android 1.0 (συνδεση fastboot) που δεν εγκαθισταντο σωστα κοιταξτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583801 περαστε τους κ ολα οκ! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλή χρονια σε όλους με υγεία πάνω απ όλα! Θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση: Το gnexus δεν έχει εφαρμογή "σημειωματαρίου" από την μάνα του? Όπως ας πούμε στο iPhone? Ψάχνω να βρω να σημειώσω κάτι αλλα μάταια :confused: 4.2.1. όλα stock Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Υπάρχουν ένα κάρο σημειωματάρια στο μαρκετ όπως αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=my.handrite, γιατί πρέπει να έχει από τη μάνα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Υπάρχουν ένα κάρο σημειωματάρια στο μαρκετ όπως αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=my.handrite, γιατί πρέπει να έχει από τη μάνα του; Σωστό, απλά είχα απορία μιας και έρχομαι από iPhone. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 παιδια μια βοηθεια.θελω να κανω συνχρονησμο των επαφων με το outlook,χρησιμοποιω το my phone explorer,και δεν το βρισκει πουθενα το τηλ,επιλεγω συνδεση μεσω usb και ολο μου βγαζει οτι δεν υπαρχει καμια συσκευη συνδεδεμενη.....καποιος αλλος τροπος να κανω συνχρονησμο και να περασω τις επαφες απο το outlook υπαρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλημερα και καλη χρονια σε ολους!!! ξερουμε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο κινητο για να εχω mobile internet που δινει η Vodafone μεχρι και σημερα δωρεαν σε ολους τους συνδρομητες συμβολαιου? Εγώ έχω wind και με το που έβαλα για πρώτη φορά τη sim είχε και τις ρυθμίσεις για internet. Φαντάζομαι το ίδιο πρέπει να ισχύει και στη Vodafone. Κάνε έναν έλεγχο στις ρυθμίσεις ή δοκίμασε να μπεις στο internet από το κινητό και εάν δεν γίνει κάτι νομίζω θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από τη Vodafoneνα σου στείλουν τις ρυθμίσεις. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Γεια κι από εμένα. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν υπάρχει γενικώς διαθεσιμότητα στην αγορά; Έκανα μια έρευνα στο skroutz και εκτός ότι το έχουν στη σελίδα τους λίγα μαγαζιά, κανείς δε το έχει διαθέσιμο... Ναι με τέτοιες τιμές και γιορτινές μέρες η συσκευη αυτη πούλησε σαν τρελη. Το βλέπω και απο το παρον θέμα. Πολλοι νέοι κάτοχοι. Καλοριζικα γενικα! Κάποιο link; Θα χρειαστεί να πάρω άλλη θήκη ή ταιριάζει η υπάρχουσα; Η εγγύηση χάνεται; Υπάρχει κίνδυνος να καεί το κινητό; Επίσης γιατί έχει τόση λίγη RAM διαθέσιμη από το 1GB... Μόλις 694 ΜΒ... Εγγυηση με αλλο καπακι ή μπαταρια δεν χανεις. Είχες android πριν για να καταλαβεις την διαχείριση μνήμης του? για να μου λες τετοια σε κόβω για πρώην χρηστη iPhone (κοντά έπεσα? :p ). Δες το λες και λίγο αυτο, μάλλον καλα το λέω εγω. Μην σου πω άδειο το έχεις. Γιατι και τα 694 δεν ειναι ελεύθερα, ειναι cache processes μεταξύ των οποίων και ο launcher, που προφανώς και αυτα τρέχουν και δεν μπορείς να τα κλείσεις και σου τρώνε τα 694 που λες ελεύθερα. Δες τι γίνεται αν κλείσεις τον launcher για να καταλάβεις. ειμαι τοσο μεγαλη η διαφορα δηλαδη απο τα 1700 στα 2000??? ή να παμε απο την αρχη σε ακομα μεγαλυτερη? Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι οι οχι σαμσουνκ μπαταριες που δεν εχουν NFC χωρανε κανονκα στο ηδη υπαρχων καπακι και υπαρχουν και 2300mAh νομιζω Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Σχετικά με τη μπαταρία , με ενδιαφέρει και μένα μία μεγαλύτερη αλλά αν δεν κάνω λάθος το διάβασα κάπου εδώ στο forum ότι η κεραία αν το λέω σωστά για το NFC βρίσκεται πάνω στη μπαταρία, οπότε εάν αλλάξουμε μπαταρία δεν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Ναι παιδιά ειναι όπως τα είπαν. Καλη λύση ειναι η αυθεντική που σου δίνει λίγο παραπάνω για απαιτητική χρήση. Αυτη έρχεται με την εγγύηση της Samsung. Οι μη Samsung δεν ειναι κακές, αλλα δεν έχεις σχεδόν σε όλες NFC και αυτες που ειναι μεγαλες ειναι και τεράστιες. Ενδεικτικά αναφέρω οτι 3000mah στο gnex θα εχουν τέτοιο εξογκωμα πίσω, που θα μοιάζει σαν στρατιωτικός ασύρματος η συσκευη. Καλύτερα να ψαχτειτε να δείτε γιατι πέφτει η μπαταρία και τι αφήνετε ανοιχτό να σας την τρώει. Καλή χρονιά και από εμένα παιδιά με υγεία. Λοιπόν για να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας θες είτε εφαρμογή από το μάρκετ που θα σου εμφανίζει στην μπάρα αριστερά το ποσοστό ή μέσω custom rom όπου αλλάζεις το εικονίδιο της μπαταρίας με αυτό που σου αρέσει. Στην stock δεν υπάρχει άλλη επιλογή Όπως τα λες ειναι. Υπάρχει και η λύση των toogles, που ειναι σαν sbs settings (το λέω έτσι για να καταλάβουν οι σχετικοί με iPhone) που όμως θα σου δώσουν και άλλη ευχρηστια. Ανήκει στην κατηγορια των εφαρμογών που είπες. Υπάρχουν 2 εφαρμογές πολυ καλές και free. Τις εχουν αναφέρει πολλές φορές τα παιδιά γιατι εξάλλου το gnex δεν εχει toogles απο μονο του (όπως εχουν τα galaxy). Στις ρυθμίσεις τους θα βρείτε την επιλογη να φαίνεται το ποσοστό μπαταρίας στην notification bar. καλη χρόνια κ απο μένα!!! ...λοιπον το μονο που θέλω να αναφέρω είναι οτι μετα απο πολύ καιρό πειραματισμών ανεπιτυχών να επαναφερω το Bluetooth στην 4.2.1 εν τέλει απελπιστηκα πήρα backup όλα τα αρχεία μου κ εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνοντας τα παντα κ ξαναφλασαρα με toolkit την εργοστασιακή image κ ξαναρουταρισμα στο καπάκι κόλα πλεον επανειλθαν στο κανονικό κ το κινητό πετάει όπως παλιότερα με 4.1.2. εκανα κ μια επαναφορά με το titanium όλες τις εφαρμογές κ ρυθμίσεις μου κ όλα ρολοι. ...έχασα μια ωρα απτον χρονο μου να το στησω όπως πριν αλλά ηρέμησα!!! Δυστυχώς (η ευτυχως για μενα) δεν είχα ποτε πρόβλημα με το Bluetooth στην 4.2.1. Το έχω δοκιμάσει με Sony hands free (το λέω και σε παλιότερο ποστ αναλυτικά), με το εργοστασιακο Bluetooth του αυτοκινήτου, με το razer orochi ποντίκι που συνδέω το κινητο για να κάνω mirroring στην hd τηλεόραση του σαλονιού (MHL adaptor) ή με ενα σετακι Motorola bt πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζι για τον ίδιο λόγο. Ποτε δεν είχα πρόβλημα, αντίθετα στο 4.2.1, ήταν πιο γρηγορη η σύνδεση. παιδια μια βοηθεια.θελω να κανω συνχρονησμο των επαφων με το outlook,χρησιμοποιω το my phone explorer,και δεν το βρισκει πουθενα το τηλ,επιλεγω συνδεση μεσω usb και ολο μου βγαζει οτι δεν υπαρχει καμια συσκευη συνδεδεμενη.....καποιος αλλος τροπος να κανω συνχρονησμο και να περασω τις επαφες απο το outlook υπαρχει??? Μπορείς απο outlook να εξαγεις τις επαφές και να τις εισαγεις μετα στις επαφές στο gmail σου. Αυτο είχα κάνει και εγω. Μερικα τα έδειξε λάθος, αλλα ήταν λίγα και τα έφτιαξα χειροκινητα γρήγορα. Περίπου για 300 επαφές οι 20 ήταν λάθος. Κατι τέτοιο θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 πως κανουμε εξαγωγη απο το outlook στο gmail?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 πως κανουμε εξαγωγη απο το outlook στο gmail?? Τα είχα βαλει ως CSV αρχειο. Δες εδώ http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/export-outlook-contacts-to-google-gmail-HA001148902.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Τα είχα βαλει ως CSV αρχειο. Δες εδώ http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/export-outlook-contacts-to-google-gmail-HA001148902.aspx ευχαριστω για την βοηθεια....τελικα κατεβασα την καινουργια εκδοση του my phone explorer και εκανε συνχρονισμο με τις επαφες πολυ γρηγορα.δοκιμασα και με το kies αλλα δεν μπορουσε να κανει συνδεση με την συσκευη με τπτ.... παντος επειδη απ οτι καταλαβα το καλυτερο ειναι να εχουμε τις επαφες και στο gmail καποια στιγμη θα τις κανω και με αυτο τον τροπο ωστε να μην χρειαζετε να κανω ολη αυτη την διαδικασια οποτε θα αλλαζω συσκευη..... καλη χρονια σε ολους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Αφου εχεις χρησιμοποιησει ανταπτορα στο νεξους κατι περισσοτερο θα ξερεις.Θα κανω κ μια βολτα στο ebay. Έκανες καλά με την επαναφορά αλλά να ξέρεις το πρόβλημα βρίσκεται σε ορισμένες εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με την 4.2.1.Το έψαξα πολύ το θέμα κ ακόμα το ψάχνω κ έχω καταλήξει να βλεπω ποιες εφαρμογές θέλουν άδεια bluetooth. Τσεκαρε το. Εμένα με ΟΤΑ 4.2.0 και 4.2.1 to bluetooth δεν ενεργοποιείται καθόλου, ούτε από widget ούτε από το μενού ρυθμίσεων. Πριν δεν είχε κανένα πρόβλημα. Σίγουρα έχει γίνει πατάτα και από τη μεριά της google, δε φταίνε μόνο οι εφαρμογές. Δε με έχει ενοχλήσει γιατί δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, αλλά κι εγώ μέσα στις γιορτές θα κάνω το ίδιο με τον άλλο φίλο: full wipe και επανεγκατάσταση 4.2.1 από την αρχή... ευχαριστω για την βοηθεια....τελικα κατεβασα την καινουργια εκδοση του my phone explorer και εκανε συνχρονισμο με τις επαφες πολυ γρηγορα.δοκιμασα και με το kies αλλα δεν μπορουσε να κανει συνδεση με την συσκευη με τπτ.... παντος επειδη απ οτι καταλαβα το καλυτερο ειναι να εχουμε τις επαφες και στο gmail καποια στιγμη θα τις κανω και με αυτο τον τροπο ωστε να μην χρειαζετε να κανω ολη αυτη την διαδικασια οποτε θα αλλαζω συσκευη..... καλη χρονια σε ολους.... To GΝ είναι είναι google όχι samsung, γι΄αυτό δε συνεργάζεται με το kies :) Οι επαφές στο gmail είναι μεγάλη ευκολία και χρήσιμο backup. Κάντο σύντομα, είναι πανεύκολο και πολύ γρήγορο! Καλή χρονιά σε όλους! Edited January 1, 2013 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Εμένα με ΟΤΑ 4.2.0 και 4.2.1 to bluetooth δεν ενεργοποιείται καθόλου, ούτε από widget ούτε από το μενού ρυθμίσεων. Πριν δεν είχε κανένα πρόβλημα. Σίγουρα έχει γίνει πατάτα και από τη μεριά της google, δε φταίνε μόνο οι εφαρμογές. Δε με έχει ενοχλήσει γιατί δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, αλλά κι εγώ μέσα στις γιορτές θα κάνω το ίδιο με τον άλλο φίλο: full wipe και επανεγκατάσταση 4.2.1 από την αρχή... To GΝ είναι είναι google όχι samsung, γι΄αυτό δε συνεργάζεται με το kies :) Οι επαφές στο gmail είναι μεγάλη ευκολία και χρήσιμο backup. Κάντο σύντομα, είναι πανεύκολο και πολύ γρήγορο! Καλή χρονιά σε όλους! ευχαριστω για την βοηθεια....τελικα κατεβασα την καινουργια εκδοση του my phone explorer και εκανε συνχρονισμο με τις επαφες πολυ γρηγορα.δοκιμασα και με το kies αλλα δεν μπορουσε να κανει συνδεση με την συσκευη με τπτ.... παντος επειδη απ οτι καταλαβα το καλυτερο ειναι να εχουμε τις επαφες και στο gmail καποια στιγμη θα τις κανω και με αυτο τον τροπο ωστε να μην χρειαζετε να κανω ολη αυτη την διαδικασια οποτε θα αλλαζω συσκευη..... καλη χρονια σε ολους.... Κατι δεν εχει κάτσει καλα. Αυτο δεν ειναι φυσιολογικό καθόλου να ξέρεις. Αν πηγαινες στο σερβις θα σου ξαναπερναγαν πρωτα την ρομ για να δουνε αν τελικα παιζει θεμα προβληματος στο bt. Όντως το kies ειναι μονο για τις αποκλειστικές Samsung συσκευές. Αυτες που το λογισμικο το παίρνουν απο εκει καθαρα. Τύπου galaxy συσκευές. Μου φαίνεται οτι η πατάτα όμως ειναι και της ελληνικης αντιπροσωπείας, καθώς θυμάμαι οτι στο gnex είχαν βάλει μέσα χαρτάκι διαφημιστικο που έλεγε για το kies και τα Samsung apps. Κατι τέτοιο θυμάμαι. Ειναι χαλί όμως αυτο το λογισμικο. Τώρα με το νοτε δεν το έβαλα κάν, το είχα δοκιμάσει παλιότερα με το galaxy s. Μια κακη αντιγραφή του iTunes. Πραγματικα και οι χρήστες galaxy συσκευών δεν καταλαβαίνω γιατι το χρησιμοποιούν αφου στην τελικη δεν προσφέρει και κατι παραπάνω. Χρονια πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) To GΝ είναι είναι google όχι samsung, γι΄αυτό δε συνεργάζεται με το kies :) Οι επαφές στο gmail είναι μεγάλη ευκολία και χρήσιμο backup. Κάντο σύντομα, είναι πανεύκολο και πολύ γρήγορο! Καλή χρονιά σε όλους! μολις το εκανα,πραγματικα πολυ ευκολο.....τωρα θα μπορω να προσθετω και αλλα στοιχεια αν θελω σε μια επαφη,οπως τηλ αν αλλαξει η ηελεκτρονικο ταχυδρομειο.....σωστα??απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να εχουμε ολες τις επαφες μας στην Google........:) τελικα ηταν πολυ ευκολο μολις το εκανα,και περασανε οι επαφες μου γρηγορα και αμεσως...τωρα θα μπορω να κανω επεξεργασια της επαφης απο το gmail κατευθειαν?? παντος δεν ξερω κατα ποσο ασφαλης ειναι να εχζουμε τις επαφες στο gmail,μιας και δεν εχω και πολυ εμπιστοσηνυ στην google....θα δειξει:) καλη χρονια και παλι ευχαριστω για την βοηθεια Edited January 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 τελικα ηταν πολυ ευκολο μολις το εκανα,και περασανε οι επαφες μου γρηγορα και αμεσως...τωρα θα μπορω να κανω επεξεργασια της επαφης απο το gmail κατευθειαν?? παντος δεν ξερω κατα ποσο ασφαλης ειναι να εχζουμε τις επαφες στο gmail,μιας και δεν εχω και πολυ εμπιστοσηνυ στην google....θα δειξει:) καλη χρονια και παλι ευχαριστω για την βοηθεια Μπορείς να κανεις επεξεργασία απο τις επαφές στο gmail και θα δεις οτι γίνονται αυτόματα αλλαγες στο τηλεφωνο σχεδόν άμεσα (συνδεδεμένος στο wifi). Μπορείς να τις επεξεργαστεις και απο το gnex μέσω της εφαρμογής επαφές (people ειναι στα αγγλικα, στα ελληνικα φαντάζομαι έτσι θα το εχει). Οτι κανεις απο την συσκευη ανανεώνεται και στο gmail σου αυτόματα. Προφανώς μιλάμε να ειναι συνδεδεμένη η συσκευη σου στο wifi και να επεξεργάζεσαι τον ίδιο λογαριασμό. Μπορείς να κανεις και τα 2 ταυτόχρονα :lol: σε εσένα ειναι. Θα μείνουν οι τελευταίες αλλαγές σαν σωστές, είτε έγιναν απο τον υπολογιστη (μέσω gmail), είτε μέσω του gnex. Φωτογραφίες στις επαφές βάλε καλύτερα απο το gnex, γατί παλιότερα ειχε θέμα και δεν τις έβγαζε μεγάλου μεγέθους αν τις εβαζες απο το gmail. Η προστασία προσωπικών δεδομενων ειναι ενα θέμα που μας απασχολει ολους. Αλλα ειναι σε εσένα κυρίως αν εμπιστεύεσαι την εταιρία που χρησιμοποιείς την cloud υπηρεσία της. Πχ Dropbox, iCloud, Microsoft πέραν της google, γιατι δεν ειναι η μονη που μπορει να εχει αντίστοιχα δεδομένα σου. Χρησιμοποιω πολυ καιρο επαφές google, πολυ πριν προχωρήσει το android. Δεν είχα πρόβλημα, δεν ανησύχησα ποτε, μακάρι αν ήταν όλες υπηρεσίες της google τοσο καλές γιατι κατα διαστήματα έβγαζε και σκουπίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Εδώ κανείς λάθος σχετικά με το ότι αυτός που καλείτε μέσω του επίσημου dealer πρέπει να έχει Galaxy. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει επίσημη υποστήριξη βίντεοκλήσης από τον επίσημο dialer μέσω 3G δικτύου χωρίς την κατανάλωση των data. Με το Galaxy SII αλλά και το SIII μπορώ και κάνω βίντεοκλησεις σε κάποια Sony Ericsson K800 και K850... εγω μεχρι προτινος ειχα το galaxy I k εκανα συνεχεια βιντεοκλησεις (μεσω 3g εννοειται) σε όλα τα κινητα που υποστηριζαν βιντεοκλησεις κ κυριως με την γυναικα που ειχε ΝΟΚΙΑ Χ6... ερωτηση: υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησουμε καποιον απτους επισημους dialers απο galaxy I ,II ή III για να δουμε αν θα δουλεψει κ στο δικο μας (χωρις να πειραξουμε κερνελ)? Αυτο δεν το ήξερα. Ξέρω οτι πολλα κινητα είχαν βιντεοκληση έτσι αλλα δεν το ήξερα αυτο για τα galaxy γιατι παλιότερα ειχε αναφερθει στο αντίστοιχο θεμα στο galaxy s οτι δεν γινόταν. Να φανταστώ εκει κολλάει το δωρεάν βιντεοκλήσεις της cosmote που λέει? Δεν καταναλώνει data δηλαδη που τα μετράει ο παρόχος απο το προγραμμα σου? αυτο κατάλαβα. Ειναι ευχάριστο, αλλα και πάλι δεν μπορω να πω οτι βολεύει γιατι απαιτεί να έχεις μόνιμα 3G ανοικτο και όσοι δεν εχουν μεγάλα ή έξτρα προγράμματα δεν θα μπορούν να δεχτούν βιντεοκληση γιατι θα εχουν το data κλειστό. Δυστυχώς και με το note2 τώρα αυτο βλέπω, όσοι εχουν συσκευές που μπορούν να δεχτούν βιντεοκληση (galaxy), εχουν 3G κλειστο και δεν μπορω να τους καλέσω γιατι χρησιμοποιούν συγκεκριμένες εφαρμογές για βιντεοκληση. Όντως ο dialer θα πρέπει να "σπάσει" και να περάσει στο gnex που όμως αυτο δεν γίνεται εύκολα γιατι ειναι πάνω στο touch wiz. Πέρα απο τα drivers της κάμερας θα πρέπει να γίνουν και αλλαγές για την συσκευη αφου δεν ειναι ίδια με κανένα galaxy ή note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλή χρονιά! Χρησιμοποιώ Handcent για να στέλλω μηνύματα. Όποτε κάνω ομαδική αποστολή, μετά από κάποια μηνύματα που στέλλονται κανονικά, ξεκινάει να ζητώ confirmation για κάθε επόμενο. Υπάρχει κάποια επιλογή που μπορώ να αλλάξω για να σταματήσει αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλησπέρα, για τις εφαρμογές υπάρχει η ενότητα Android. Το παρόν θέμα αφορά το Samsung Galaxy Nexus (I9250) οπότε η ερώτηση σου για μία εφαρμογή είναι Off Topic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Καλή χρονιά! Χρησιμοποιώ Handcent για να στέλλω μηνύματα. Όποτε κάνω ομαδική αποστολή, μετά από κάποια μηνύματα που στέλλονται κανονικά, ξεκινάει να ζητώ confirmation για κάθε επόμενο. Υπάρχει κάποια επιλογή που μπορώ να αλλάξω για να σταματήσει αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Το ίδιο συμβαίνει και στο Go SMS. Δεν απενεργοποιείτε και είναι για την προστασία μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cost3225 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παιδιά!! Έχω ένα πρόβλημα με το καπάκι του nexus, ενώ το κλείνω μια χαρά (ακούγονται οτι κούμπουσαν ολα τα πλαστικά) στην κάτω δεξιά γωνία και στις 2 τέρμα πάνω όταν το ακουμπάω τρίζει, συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ή μήπως είναι ελλατωματικό;; Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Κοιτώντας το πλάτη, πάνω δεξιά εχει αμελητεο τζογο σε ολους μας (θα υπαρχουν και εξαιρέσεις υποθέτω) κατω ειναι κομπλε.Με τον όρο ελλατωματικό νομιζω πως εισαι υπερβολικός, απο κανα μηλο ερχεσαι; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Κοιτώντας το πλάτη, πάνω δεξιά εχει αμελητεο τζογο σε ολους μας (θα υπαρχουν και εξαιρέσεις υποθέτω) κατω ειναι κομπλε.Με τον όρο ελλατωματικό νομιζω πως εισαι υπερβολικός, απο κανα μηλο ερχεσαι; Έτσι ακριβώς, πρέπει να ψάξεις για να δεις πως δεν πατάει λίγο. Πάτησε το όμως να δείς άν έχει κουμπώσει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts